Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
tlala
addikt
Ma megjött a december 1-én (!) rendelt ZANMAX 3101-es "svájci bicskám", és nagyon jó minőségű ahhoz képest, hogy 3,99 USD volt a kuponkóddal. Nagyon elegáns sötétszürke dobozban, fekete szivacságyban - tökéletes ajándék lesz. Ha élne a kód, azonnal rendelnék még egyet.
Köszönöm az ajánlást! -
ben-ga
tag
válasz enginev3.0 #106337 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Működése is hibátlan a Xiaomi routernek? -
Masooo
aktív tag
válasz csodavas #106359 üzenetére
Szép estét
Eszembe jutott valami.
Szóval én hobbiból sok bútort tervezek és építek meg, de csak saját / család célokra.
Láttam) ma egy lámpát ami megtetszett és szült egy lámpát saját célra a fejemben.
Ebbek kellene a segítségetekMi kell ahhoz, hogy a világítást meg tudjam rendelni illetve inkább mik:
ledszallag kellene, lehetőleg rgb, nem kell hosszú 30-50 cm között elég is lenne.
ehhez valami akku vagy elem ház, amiből jön az áram, nem akarom konnektorosra az nekem bonyolult lenne, értek ehhez-ahhoz de villanyáramhoz nem nyúlok!jól gondolom hogy ha távirányítós az rgb akkor nem kell kapcsoló gomb sem meg semmi bonyolító elektronika mert a távirányító megoldja a dolgot?
Akkor még mi kell, elemház v akkuház talána ledből kijövő 2 kábelt gondolom ebbe kell forrasztani vagy tévedek.
Mindegy, köszönöm ha valaki tud segíteni ebben, és tapasztalati ötletekkel is szolgálmi.
(ledes h7-em nem lesz, elolvastam amit írtatok, marad a sima)
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Kernel
nagyúr
válasz szjoci #106309 üzenetére
Ezért szoktam az Aliexpressen a vásárlók fotói között böngészni, noha az sem mindig 100 %, mert van olyan áru, amiből többfélét is küldenek. De azért legtöbbször jó támpont.
Olyan csatlakozók is vannak, de annál drágábban, ha jól látom.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ANOka #106362 üzenetére
Én sem értem, krimpeljem rá a kábelekre, utána meg még csípjem le őket? Hát, ha 1-1-t köt az ember, akkor még talán oké, de értelmét sem látom, viszont amikor 2*24-es patch panelt kell átkötni 2*24 switch-be méretre vágott kábelekkel, hát csipkedje aki meg van borulva.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
xcvbxcvb
aktív tag
Xiaomi 20L Leisure Backpack - BLUE 15.99$
Nekem a fekete jobban tetszett az 18 $ de lehet pontozni is.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
bertokl
tag
-
mr_kickass
tag
Gearbestrol rendelt telefont elvileg november 22-en feladtak, DPD UK, de azota sem trackelheto, csak a tipikus elso uzenet "2017-11-22 11:40 Southall, Your parcel is on its way". Ilyen esetben mit lehet tenni? Support katasztrofalis es semmifele segitseget nem tudott adni.
-
őstag
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Masooo #106371 üzenetére
Ez itt elég off téma , van ledes topik is, mielőtt kapunk a fejünkre .Írd be oda az elképzelésed biztos tudnak segíteni
(#106373) ANOka
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
XtremLor
őstag
válasz mr_kickass #106372 üzenetére
Felesleges turelmetlenkedni, varni kell csak....
"Legen...Wait for it...Dary"
-
mr_kickass
tag
válasz XtremLor #106376 üzenetére
Varni nyilvan magamtol is tudok, itt inkabb arra igyekszem magyarazatot talalni, hogy normalis-e, ha 3 hettel(!) az altaluk allitott feladas utan sem trackelheto egy termek.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy nevetseges "Express" nevvel illetni azt a szallitasi modot, ahol tobb mint egy honap alatt kapja csak meg a vasarlo azt, amit rendelt.
-
Beni2360
félisten
válasz mr_kickass #106377 üzenetére
nevetseges "Express" nevvel illetni - nem, nem expressz hanem EU Expressz. Vagyis amint EU-ba ér 2-5 nap alatt megkapod.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Krogoth
senior tag
Sajnos most nem meglepő az 1 hónap sem.
Ha 2 hónapon belül nincs infó, akkor dispute. -
8
senior tag
Genuine Xiaomi MiKey 3.5mm Anti-dust Quick Shortcut Key Plug for Android - Random Color
$1.99 »» $0.60
ZAPALS kupon FREE1214ALL02
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
KamuMazsola
őstag
És mi baj van vele? Csak rendeltél és pattogsz, vagy mi van? Miért nem olvastál csak egy kicsit, egyből tudnád hogy mi a szitu! Karácsony előtti kamikaze akció fejetlenül. Ha letelt a 60 nap, akkor reklamálhatsz, addig nyugi, ezt elfogadtad amikor a megrendelésre kattintottál. Más értelmes kérdés?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Ilyen méretű magnet fishinges mágnest látott valami valahol kb. ennyiért? Gearbesten már elfogyott
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
válasz mr_kickass #106377 üzenetére
A vásárlásodkor elfogadtad a feltételeiket, arra célzol hogy nem olvastad el őket?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Masooo
aktív tag
használ vki youbidder kiegészítőt chrome böngihez?
mert kéri az ebay jelszót és egebeket ami logikus csak nem tudom meg akarom e adni
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz szabi__memo #106392 üzenetére
a licitekhez jó hogy utolsó másodpercben adjon le licitet.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Masooo #106391 üzenetére
Én a Myibiddert használom jó pár éve , nem volt semmi gond/visszaélés eddig igaz foxon van chrome-ra is de nálam valahogy nem működik
(#106392) szabi__memo
licitáló program. Beállítod mikor és mekkora árat nyomjon egy aukciós termékre .[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
cidalain
veterán
válasz Masooo #106394 üzenetére
Es az mire jo az automata licitelo mellett?
Beallitod ebayben, menyni a max amit arra szansz, aztan mindig rak ra, ha tullicitalnak. Ha eleri a maxot nem megy tovabb. Ha nem szukseges, nem veri el a maxot, mindig csak annyit emel amit minimum kell.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HoTaZo
addikt
válasz Donki Hóte #106290 üzenetére
Bocs, meló volt...
Pl. itt.(#106308) kinaicuccok: Eszem ágában sincs játszani! Azért kérdeztem, hogy ha megfogják, akkor problémás-e? S, ha igen, miért, fegyvernek minősül? Csak tájékozódok. Biztiőr haver kintről rendelte, simán átjött. De, ha problémás, akkor itthon nézek körül.
Mondjuk, ha tilos behozatni, akkor hogy vehetem meg itthoni boltban?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest