Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OrLiX
tag
Egyszer rákérdeztem egy eladóra, hogy miért van több áron is ugyanaz a termék, mire ezt válaszolta:
"Dear friend , this two items have the same function ,but produce by different factory ,and from different batch,so the cost is not the same , Jessica"
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
gyemipapa
senior tag
Hát a remény hal meg utoljára... Csak mire leboxolom, hogy visszakapjam a pénzem... meg hogy egyáltalán visszakapjam...
És akkor még mindíg nincs órám. Pedig már nagyon beleéltem magam, ár-érték arányban számomra tökéletes lenne...
Ha valaki tud 15 körül SMA-TIME (Q2) órát, ne tartsa vissza az információt.
Gondolom jobban járok, ha a pénzt kérem vissza, és nem az újraküldést választom, nem?[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Druss
aktív tag
Nekem ezt az USB Flash Disk-et adta.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
DeFranco
nagyúr
kering erről egy hsz linkje itt a ph-n, azt hiszem winner linkelt egyszer abban a hsz-ben egy komplett ügyiratot jogszabályi hivatkozásokkal végzéssel mindennel, az alapján kb. meg tudod ismerni hogy _abban az esetben_ miért és hogyan vonták felelősségre ott az illetőt.
akkor ott fel is merült ha jól emlékszem, hogy a törvény szerint onnantól hogy vámeljárás alá kerül az áru az "importőr" felelőssége hogy mit és hogyan akart behozni, ezt azért nem szoktam visszaidézni mert nem tudtam még annyi energiát belefektetni, hogy ezt validáljam is, de egyébként egy olyan tag írta és támasztotta alá aki nemzetközi kereskedelemből él vagy élt akkor, szükség esetén ez visszakereshető.
Ha engem valamiért megbírságolhatnak, akkor úgy gondolom, kell lennie általam elérhető publikus információnak, amiben az esetlegesen jogsértő szoftver/hardver pontosan meg van nevezve. Szerintem ez kell, hogy alapja legyen bármi ilyen ügynek, mert ha nem elérhető publikusan, általam nem megismerhető, akkor esélyem sincs jogkövetően viselkedni.
Nagyon egyszerű, van a törvény (törvények, vám, szerzői jogi, iparjogvédelmi (?) stb.), abban le van(nak) írva, hogy mi a jogszerű és mi nem. A hatóság/bíróság ez alapján jár el, senkinek nem kötelessége taxatív listát, gyíkot, faqot, szórólapot gyártani ehhez, a törvény a mérvadó és annak nem ismerete meg nem ment fel.
Életből vett példa: lassan ez már tényleg közismereti szinten elterjedt a fórumban, hogy lehet ebből gond. Ha jóhiszemű vagy, akkor minimum utánajársz és megismered a szabályokat, kikéred nem fórumjóska hanem kompetens ember segítségét vagy nem rendelsz. Ez tiszta sor. Csak sokan meg úgy gondolják, hogy nehogymáne, berendelik, ha átcsúszik akkor k.va okosak lesznek hirtelen vámtarifálásiból, ha meg nem csúszik át akkor fizetnek és csendben lapítanak hogy ne derüljön ki hogy melyik végére kerültek a... szerzői jognak.
@cadtamas: a posta mióta jogalkotó? kicsit használjátok már az eszeteket. adjak hozzá kuponkódot?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Itt vannak a doksik amit a NAV meg a behajtó lobogtatott az Autocom adapter ügyben: [link]
A vége valami olyasmi lett, hogy a felét kellett csak befizetni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
TheMiller
tag
Pont néztem én is, bár nekem kicsi, de kuponnal lejjebb tudod vinni az árát:
Aibocn 2400mAh Power Bank Portable Charger with Flashlight - BLACK
kupon kód: BNAKSDG - $4.99Tévedtem, rajta marad a postaköltség.. nem volt pontos a forrás..
[ Szerkesztve ]
The World is Yours
-
Kernel
nagyúr
Fórumon többször találkoztam olyannal, akinek hiába ajánlottam olcsó kínai alkatrészt stb., az nem jó, mert neki azonnal kell és itthonról. Ebben persze benne van az is, hogy nem járatos a témában, nem is regisztrált még, de én nem is nagyon erőltetem, elvégre a hazai kereskedőknek is élni kell valamiből.
Ha mindenki beállna a külföldi rendelésekre, az érdekes következményekkel járna, postai forgalom növekedésétől kezdve stb.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
ZsoltG60
aktív tag
A linkelt mágnesre jó a 60%OFF$1 $0.94+$0.42 shipping
3 x 3 x 1mm N38 Powerful NdFeB Round Magnet for Kid DIY - SILVER
50%OFF$1
$0.96+$0.50 shippingLumia 950XL
-
AndrewBlase
senior tag
Nálam volt olyan, hogy az értesítőn a nevemen kívül csak az szerepelt, hogy "Kínai csomagok". Se dátum, se kutyafüle, se semmi.
Szerencsére mostanában megemberelte magát, és szorgalmasan hordozza a csomagokat. Ma is hozott 3 db-ot. Ami a pláne, hogy ebben a nagy "karácsonyi hajrában" rendre 14-17 napra érkeznek a csomagjaim. Egész meg vagyok lepődve!
Miért mindig én???
-
Ra3
őstag
Sincerity ugynazt árulja mint amit itthon veszel dupla áron, ha beszarik és nem tudod leszedni róla a felvételt azon a magyar hivatalos gari se segít.
Annyi hogy esetleg kicserélik neked a kártyát, HA még lesz rá gari, Sinceritytől meg rendelhetsz újra, és még akkor is ott tartasz anyagilag mintha az elsőt itthon vetted volna.
Vagy esetleg a személyes tapasztalat azt jelenti hogy bedöglött az itthon vett magyar garis kártya, és visszahozták neked az adatokat róla?[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
zoltan6
őstag
Sittesek mit meg nem adnának ezért
780 mobilt foglaltak le a börtönökben -
spidersoft
senior tag
-
bertokl
tag
-
anonymus89
addikt
Én még mindig azt javaslom coop törzsvásárlói kártya telekom honlapján kupon igénylése aztán 990,-ft-ért elhozni a huawei supercharge szivargyújtós töltőt.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
-
dudikpal
senior tag
Ehhez a MIkey-hez hol a túróban találok appot?
Play store-ról szedtem le vagy 2őt, de csak reklámprogik voltak, a mihome-ban sem találom ezt a kütyüt.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ennyiért jó
Igen működnek bár nem lesz olyan erős fénye( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Régebben halálfejes volt a BlitzWolf S6, hova lett a halálfej
SZERK:
Lehet, hogy keverem a BlitzWolf-S2-vel, annál van a halálfej.
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Saccco
nagyúr
A zárójeles halálfej azt jelenti, hogy az elválasztó részt kicsinek találta, de a teszteken ennek ellenére is átment az adott eszköz.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest