Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz Gyula84 #151402 üzenetére
Ami ebben az evben fog jonni uj szeria.
(#151403) Qru: Abban biztos rosszabb, mint a manual. Viszont teny, hogy gyorsabban tud valtani. Neha 1-esbol 2-esbe valtva en is automatat kivanok, mert annyira hamar kiforogja az 1-est Csak sajnos az s-tronic hire nem valami jo, hullanak rendesen. Meg aztan ott van a valtas szabadsaga, hogy en dontom el mi legyen es nem a gep cselekszik helyettem.
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Ez a véleményem a multitronic-ről: Szép, jó, csak ne kelljen hozzányúlni
Novum Forum Siculorum
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #151404 üzenetére
Tény, hogy a kényelmen felül csökkenti a fogyasztást, emiatt környezetkímélőbb és gyorsabb mint a manuális. Ennek ellenére csak akkor vennék automatát (bármilyen is legyen az) ha nincs más opció. Mind ezt úgy írom, hogy 5 év és több mint 100k km DSG-zés van már a hátam mögött.
#nincsbennetarcsi
-
Vincsaba
csendes tag
válasz focvis #151382 üzenetére
Értem, és még lenne egy kérdésem hozzád, mint többszörös tsi tulajhoz.
1.4tsi-ben csak úgy minden előjel nélkül szokott szakadni a lánc? Vagy azt már a beindításnàl hallható csörgéssel jelzi, ha szakadni akar? Egyébként 170 ezer van a kinézett autóban, a mostani tulajnál 125 ezer óta van, ő még nem cserélt láncot. -
veterán
válasz bitpork #151408 üzenetére
Nekem van "S-tronic" helyett DSG-vel 9 hónap / 16 k km; előtte Aisinnal volt 5 hónap / 9 k km; azelőtt manuálissal sok év / ~ 900 k km. Nem mondom, hogy nem jó a nem-kézi, de az olajkavarós automata finomabb és feelingre tartósabb a DSG-nél; cserébe lassabban reagál.
(#151413) Vincsaba: elvileg nem kéne váratlanul elszakadnia / átugornia, sőt ha nagyon megnyúlt, akkor hibakódot (Check Engine). Tomcsi23 unokatesójánál nem jelzett, mégis átugrott a lánc. Mai eszemmel, ha reggel csörög, akkor cserélném. Már nem olyan drága buli: 70 k az alkatrész + munkadíj, kb. 8 óra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz molnarpeter #151410 üzenetére
Tehát te is csak hallottál róla, de nem a saját. Ha csak tized annyit költenék az automatára mint amennyit minden vétenél vizionáltak nekem, már dimenziót is váltottam volna vagyonosodás kapcsán.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #151417 üzenetére
Azon az oldalon vagyok, amelyik költ rá, ha kell, de újonnan vásárolt mind Szvsz csak arra megy ki a játék, hogy ha már kérdez valaki, tud sorrendet állítani kockázat alapján. Nem mindig áll rendelkezésre adott pénz, ha mégis gáz van, és/vagy másik autó, ami miatt hosszú időre szervizbe kerülhet az egyik
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #151416 üzenetére
Ami az X5 M50d-ben van az nem tudom melyik, de gyors. Viszont az egy 30 milliós, alapvetően hátsókerekes autó, hosszmotorral, "hosszváltóval". Nem keverném össze a keresztmotoros autók kompakt felépítésű váltójával.
Azt elismerem, hogy ha A4 3.0 TDI vásárlására kerülne sor, akkor az alábbi a preferencia-sorrendem:
1. Tiptronic
2. manuál
3. DSG (talán-talán, mert félek, hogy a nyomaték szétcincálja)
végtelenedik: Multitronic - soha.[ Szerkesztve ]
-
Vincsaba
csendes tag
válasz molnarpeter #151414 üzenetére
focvis
Köszi
-
akooos
veterán
Sziasztok. Valakivel történt már olyan, hogy az ablaktörlő egyszer csak leállt? Először nem indult be, aztán minden fokozaton és még kikapcsolva is a legmagasabb fokozaton törölt, aztán megállt. Kiszedtük az ablaktörlőmotort és mechanika nélkül összedugtuk, működött. Összeraktuk az egészet, működött. Aztán utána ha haladt az autó, akkor az ablaktörlő működött. Bármilyen fokozatra volt állítva vagy akár ki volt kapcsolva, egyenletesen törölt. Utána széthúztam megint a motort, azóta nem indul be. Vcds-el hogyan lehet tesztelni esetleg? Local data bus hibát jelez egyébként, 2071-es kódot. Mit kellene cserélni? Magát a motort?
Köszi. -
szilchi
őstag
Olvastam én is pár kereskedőnél,hogy csak exportra árulnak a garancia miatt. Akkor ott biztos bele lehetne nyúlni a tutiba.
De ez az Audi A4 2.0 TDI is tetszene,csak nincs írva hogy tiptronic vagy multitronic.Ráadásul az Audi szülővárosában árulják .Na nem mintha ez ezt jelentené,hogy nem baxnának át.Bár a kereskedő 110 értékelés után 5-ből 4,8-ra áll értékelésben az azért nem rossz.Ezt lehet érdemes lenne megnézni.
BTW!Találtam ezt a céget .Kisebb összeg ellenében,asszem 150 Euro körül,elmennek Németországon belül bárhova és megnézik a vásárolni kívánt autót.Már csak az a kérdés,mennyire alaposak ill. hatékonyak.Vagy mennyire vesztegethetőek
Die PrüferHonda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Reggie0
félisten
válasz #89874944 #151409 üzenetére
Nem olvastam, ez a tendencia es nem csak az Audinal. Igen most lehet rendelni, nezted volna meg 4-5 honapja(en neztem) es nem volt opcio, igaz azota kiderult Stronicrol h eleg fos. De kivezettek R8-nak, 2017-ben azt mondtak csak az A4-ben lesz a 4WD szedanok kozul. BMW szinten kivezette az also kategoriakban(Mini, 1-es), most meg meghagyjak a 3-as 4-es szeriaban(Genovai autokiallitason interjuban mondtak).
-
-
Kronk
őstag
Hülye kérdés következik.
Passat B8 1.4tsi
A klíma akkor működik, ha az ac gombnál a led ég, vagy ha nem ég.http://totesz.myminicity.com/
-
szilchi
őstag
válasz MunezXBK #151429 üzenetére
Ezért is bízok abban,hogy ott jobb állapotú autót tudnék szerezni.Még ha többe is fog valamivel kerülni.Bár néhány fórumban olvastam,hogy a Mustafa, Yildiri és hasonló nevű kereskedéseket kerüljem,ha lehet .Szerencsére Mobile.de-n van értékelés és látszik melyik kereskedésnél érdemes körülnézni.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz MunezXBK #151432 üzenetére
Igaz,mind a kettő.Vagyis lemaradt az "m" betű a név végén .Meg hogy nem mind tróger.Értékeléseket nézve van nekik is 4-4,5 csillagos.De több a 2-3 ....Lényeg,hogy azért kint is résen kell lenni,de azért nem annyira lehetetlen küldetés jó autót kifogni mint idehaza.Itt is lehet,de több utánjárást igényelhet.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Mágus2
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
-
-
Doki16
addikt
Akarok cserélni levegő és pollenszűrőt a kocsiba. Ki a gyári beszállítója a VW-nek?
Etkaban megtaláltam a levegőszőr cikkszámát az 1K0129620D, a pollenszűrő pedig ez volt a kocsiba. [kép] Itt egyértelmű, hogy MAN filter Gondolom ez a gyári még benne.
Passat B7, CFFB 2.0CRTDI 2013A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Kronk
őstag
Android autó miatt, keresek telefon tartót, Htc 10 készülékhez, van ötletetek, hova lehetne rakni?
Valahova a középkonzol bal oldalára gondoltam, ott nem zavarna sok vizet. Nem szeretném a műszerfalra tenni, nyáron a nagy meleget nem szereti a telefon
Passat B8[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
do3om
addikt
válasz Mágus2 #151446 üzenetére
Az aksi nálam is olyan hogy: "még teker"
Szerintem ha 2-3 napot állna nem bírná az ilyen hideget, de hát gyári még, viszont ha kihúzza ezt a pár hetet akkor megint nincs vész a következő télig. De gyanús hogy ez az utolsó neki.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest