- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
-
atos19881101
senior tag
Mágus
Ha a kartergáz szűrőről levesszük a csövet, akkor ott nincs gáz. Ha az olajbetöltő sapkát, akkor ott van. Ez azt jelenti, hogy el van tömődve a szűrő?
Gondolom nem lehet tisztítani ... csak új. Az meg ugye egyben van az egész hóbelebanccal.Lehetséges, hogy megúsztam a hengerfej levételt. Ma lecsavarták a PD elemek kábel bevezető csatornáját, és kitömítették. Úgy néz ki, hogy megoldódni látszik az olajszivárgás.
-
Ace owner
addikt
Srácok! Valakinek esetleg van unixba (esetleg bárdiba) kedvessége?
-
Gyula84
veterán
hali ha a rádió(audi concert) kód nincs meg akkor kuka? még nem kérte csak mégis, ha majd egyszer
-
Qru
MODERÁTOR
Az autó gyári BT-át nem lehet felokosítani mi?
B6-ban az új telefon nem tud csatlakozni azt írja ki a BC, hogy nem támogatott telefon. A régivel nem volt gond.
-
freaghill
őstag
Na szét lett szedva a kuplung.
Nincs is a tárcsa elkopva, rugók is jó állapotban vannak, szerkezetnek sincs baja.Lehet a ferodol van már megkeményedve...
Úgy döntöttünk, hogy kevlároztatva lesz. -
1stVikman
senior tag
válasz
Keef_Lee #126994 üzenetére
Szia!
Próbáld meg azt, hogy a belső kilincset húzva tartva (mint amikor ki akarsz szállni) próbálod nyitni/zárni a gombokkal (amik a vezető oldalon lévő panelen vannak).
Nekem Fabia-n volt, hogy nem nyitotta ki, de ezzel a módszerrel elengedte. Szórakoztam vele egy darabig, aztán szétszedtem az egészet, átkentem a fogaskerekeket, azóta teszi a dolgát szép csendben. ;-) -
-
g4bb3r
tag
válasz
1stVikman #126990 üzenetére
Nekem totál ugyanez a probléma (1.6 16v benya Seat Toledo BCB ) termosztát már volt cserélve most jön a vízhőfok jeladó..
Ennek tetejébe produkált egy olyat is múlt héten, hogy mentem vele kb 2x5km-t kis szünettel a városban. Leparkoltam, de megláttam egy jobb parkolóhelet gondoltam átállok. Nem indul , forgatta de nem indult be. 5-6x próbálkoztam aztán otthagyam nem akartam akksit teljesen lemeríteni. 1,5 óra múlva mindenféle imákat mormolva visszatértem és akkor beindult.. azóta is pöccre indul reggel hidegen (csillag garázs). Van aki szerint főtengely/vezéműtengely jeladó ezt is megnézik szervizben..Annyit dícsértem mióta nálam van (1,5 éve) hogy most elkezdett rakoncátlankodni .
-
Killer01
őstag
ElsaWin progit ismeri valaki?
-
Mágus2
Közösségépítő
Elég váltó felújítás szaga van.
(#127010) Piwi Szerintem behalt a kuplung munkahenger a váltóban, ami a kinyomó csapággyal együtt van a váltó harangba csavarozva. Mivel emiatt mindenképp le kell venni a váltót, a kuplungot és a lendkereket is cserélni szokták és akkor sokáig megint jó lesz.
-
lenko
aktív tag
válasz
FrankMonzano #127016 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
Udv! Lehet hulye a kerdes, de hol talalom meg a golf IV automon a szinkodot?
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
A szülők 3BG passatjában rángat a Tiptronic. Ezek a hibakódok vannak a váltóban.
Monday,21,November,2016,18:07:38:62939
VCDS Version: Release 12.12.0Address 02: Auto Trans Labels: 01V-927-156.lbl
Control Module Part Number: 3B0 927 156 S
Component and/or Version: AG5 01V 1.9l-PD RdW 1416
Software Coding: 00103
Work Shop Code: WSC 00028
VCID: 3663C05312B2A6AE7EF-50003 Faults Found:
18265 - Load Signal
P1857 - 35-10 - Error Message from ECU - Intermittent17118 - Gear 4
P0734 - 35-10 - Incorrect Ratio - Intermittent17119 - Gear 5
P0735 - 35-00 - Incorrect Ratio -
Ace owner
addikt
90es 1.6td jettaba milyen akksit vegyek? Lesz nagy zene is egyszer benne szóval valami nagyobb kellene.
-
tresh
veterán
Nézd ha tényleg autószerelő (nem török pék) netán még audi a szakterülete, akkor hinni kell neki. Nekem a te leírásod és amit a szerelő mondott neked alapján, szerintem nem ez lesz a megoldás. Nem láttam hogy tesztelte,mit csinált. De ha szerkezet lenne vagy a kinyomó akkor nem ezt produkálná a pedál..
-
lenko
aktív tag
válasz
Keef_Lee #127006 üzenetére
Elsővel nem volt dolgom, de szerintem ott is kivitelezhető, előlről bontod meg a küszöböt.
Esetleg ülést kiveszed a könnyebb hozzáférhetőség miatt. (2csavar fogja elől a padlónál, előtte síntakaró leszed, majd kicsavarás után hátra kitol a sínből, de ha van légzsák/ülésfűtés csati azt is lehúz). Hátsó ajtón ki kell emelni az ülést. -
freaghill
őstag
Na kocsi lerakva. Kuplungcsere a cél, kíváncsi vagyok kell-e szerkezetet meg kinyomócsapágyat is cserélni vagy lendkereket szabályozni.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
atos19881101 #126995 üzenetére
Kulcslyuk csak bal elől.
-
tresh
veterán
válasz
atos19881101 #127002 üzenetére
Akár
Bár nem láttuk mit hogy csinált a szerelő. Nekem csak az a furcsa hogy a leírt hiba alapján szerintem nem ez a megoldás.
-
tresh
veterán
Szerintem pedig semmi köze a szerkezethez és a kettőstömegűhöz.(mondjuk én nem értek hozzá
) Ha kopott lenne akkor fent fogna nagyon, ha a kinyomó a sz@r akkor csörögne zörögne és nem emelne ki rendesen. Amikor a pedál beesik vagy puha vagy nem úgy áll ahogy kell, az általában munkahenger probléma.Az hogy légtelenítette a rendszert az nem jelenti azt, hogy ne a munkahenger fáradott volna meg.Ha enged a munkahenger simán két kuplungólas után ugyanúgy sz@r lesz. Mondjuk biztos megnézte ezeket is de nekem fura mi alapján függ ez neki össze a komplett kuplung cserével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest