- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
kb. 10.000-et megyek vele évente és így is van cserélve, nem long Life-al kértem 4 éve mikor vettem.
Mobil 1 Super 10W40-et használok.A márkaszervizben mondták, hogy ilyen használat mellett megfelelő a 10W40.
A nullás körgyűrűn használom 110-es folyamatos tempóval. -
Mágus2
Közösségépítő
Ha benyelt egy liter olajat a 30 000km alatt, az normális, mondjuk nem normális ennyit járni egy olajjal.
Felezd meg a csere periódust, és nem lesz olajfogyasztás a két csere között, és még a motornak is jót teszel.
10W40??? Miért nem 5w 30? Nem 120-as skoda ez.
Mennyit pályázol vele?
Mit jelent nálad konkrétan a minimális olajfogyasztás?
-
Tigi
őstag
Sziasztok!
2010-es Octavia 2. 1.4 16V 80LE.
Mennyire normális ennél a motornál egy minimális olajfogyasztás?
37.000 Km van benne. -
JimBeam00
csendes tag
válasz
focvis #95795 üzenetére
Hmmm... érdekes...
Mondjuk a lényeg, hogy a frissítés megoldotta a problémát a Te esetedben. Nekem szerencsére azóta nem jelentkezett az EPC hiba és egyre inkább kezdem azt hinni, hogy csak beképzelem a rosszabb menetteljesítményt a hiba jelentkezése óta...
Azért ezek a "randomra" jelentkező hibák költségesek tudnak lenni...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy 100e kilométeres hatodikos golf, folyamatosan szervizelt. Ma reggel indulnánk melóba és mintha az aksi magát volna magát...(önindító meg se nyekken, csak így zizeg a műszerfal indításra. Műszerfalon világít az abs, aksi, kipörgésgátló, motor). Ez gyakori eset ennél a típusnál? Vasárnap még használtam, rajta hagyni világítást meg ilyeneket nem lehet mert magától leveszi egy idő után...
-
Baland07
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék (Skoda Octavia 2 MPi 2008 évj BSE 102le 75kW) lehet-e cserélni a jobb és bal hátsó kis ablak körüli gumitömítéseket (vagy ablakokat tömítéssel együtt) ugyanis kicsit elmozdultak a kerettől, és gondolom ez miatt hallható 90-100 km/h tól szélzaj, ami zavaró. Tipushibának írják a "hátsó ajtók kisméretű, fix ablakát". Lehet az ajtókédereket is cserélni kell? Rendszeresen bekenem Einszett gumiápolóval őket de semmi változás.
Tudtok esetleg ajánlani szakit aki ki is tudná cserélni?
Köszönöm a választ!
Üdv mindenkinek!
-
Cheesy
őstag
Sajnos nekem sem középállásban megy egyenesen... Tegnap Debrecenbe menet jó hosszú egyenes útszakasz.
-
bognar110
őstag
Sziasztok, a tegnapi nap parkolás közbe hallottam egy visító hangot a kormány tekergetése közben, passat3b 1997 1.8 20v. Valakinek tipp mitől lehet ?
-
Ck.
addikt
Munez,
Mizu a vizhofokkal, kiderült mi okozza? -
Atish19
őstag
Sziasztok! Ez vajon működne 2003-as Seat Leon-al is? Esetleg külső tükrök automatikus behajtása lezáráskor?
-
FoLey-v
addikt
válasz
norrberth #96008 üzenetére
Pont mint így? VW Testing
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest