- ldave: New Game Blitz - 2025
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
Halihó!
kedves ismerősömnek keresek szerelőt vezérlés cserére. 18 éves polo. Dinaújváros környékén vagy Budapesten.
tőlem kért segítséget, de nem nagyon ismerek vw szakit.... illetve németországba mennének az autóval vasárnap este.
HELP!
-
c00per
tag
Udv!
Gondoltam kikerem a velemenyeket.Az uj gepsasba(A4 B7 2.0TDi BRD 170le) vezerles+hosszbordas csere lesz illetve raadas balansz-tengely.
Ezeket vettem:
Ina vezerles keszlet vizpumpaval
Ina hosszbordas keszlet szabadonfutoval
wahler termosztat
Castrol titanium blabla 5w30
ufi olajszuroSzerintetek jo valasztas volt az Ina?Szijba nem tudom milyen lehet.
-
bul07
nagyúr
válasz
norrberth #167041 üzenetére
Hát hát 1.5milliót egy majd 20éves kocsiért, és nem is egy "nagy" kocsi (Pl Passat)
És a kötelező nagy szervizeket a kora miatt amúgy is meg kell csinálniAkkor már inkább vennék egy 8évest 100e alatt, igen van ennyiért, és ugye nem 20éves technikával
De mindenki arra szórja a pénzét amire akarja
Meg előbb utóbb úgyis akad egy pali madár -
bul07
nagyúr
válasz
norrberth #167037 üzenetére
Azért ennyit nem ér egy 19 éves autó
Ne feledjük hogy a "gumi" alkatrészek(szilentek) ilyen idősen már cserések lehetnek ha használták ha nemHa már szilent, azért eddig nem ildomos várni
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
39.000Km
Golf 4
Hihetetlen [link] -
Pixx96
aktív tag
Sziasztok a váltónál ahol rálehet nézni a lendkerékre ott van egy kis kupak "kémlelő nyílás" vagy nem tudom hogy hívják annak mi a cikkszáma illetve neve?
Audi A3 Sportback 2004 (BKD)
-
Pixx96
aktív tag
-
freaghill
őstag
-
Primary92
senior tag
Egy Octavia mk1-ben vagy bármelyik testvérében (pl.: G4) egy ESP-s és egy ASR-es között mi a fizikai különbség?
Át lehet építeni? Van egy autóm, amit nem igazán éri már meg javítani, de egy pár dolgot átmentenék. -
negyedes
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #167018 üzenetére
mondjuk ezt mar hallotam itt Romaniaban is hogy a kollega nem volt kepes megtalalni a motorszamot es inkabb azt irta hogy nincs.
-
Reggie0
félisten
Egy rakat amcsi auton nincs is motorkod, csak motortipus. A forgalmiban a motorkod helyen a motor tipusszama szerepel. Azonosra minden papirozas nelkul lehet motort csereni.
-
-
akooos
veterán
válasz
Nem rafináltság az. Én is külföldról hoztam be a kocsimat, annak is ez van írva, ha lekérdezem, pedig nincs kimarva, kiütve, letörve róla
Az okát nem tudom, de gondot nem jelent, simán forgalomba tudtam helyezni itthon. Ez is külföldről lett behozva 2015-ben. -
Gyula84
veterán
válasz
milyen rafináltság?
(#167016) BUZZLGHTYR
hol írja hogy nincs alvázszám? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tényleg van olyan, hogy kimarja valami. Főleg, ha olyan helyen van, esetleg az autó is olyan helyről származott, ahol keményen sóznak és egy évben sokat, simán "kiehette". Én csak a "legrosszabbat" mondtam, hogy az is előfordulhatott.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #167016 üzenetére
"Kirohadt" / olvashatatlanná vált a motorszám, ilyenkor elmegy egy vizsgálatra, megnézik, hogy váz szám szerint belevaló motor van-e benne (típus azonos). Mondjuk ettől még cserélhettek benne motort előtte egy ugyanolyanra.
-
kaszaking
tag
válasz
BUZZLGHTYR #167010 üzenetére
[link]
Tessék, remélem jól van linkelve -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #167012 üzenetére
Most se megy, ha más nem kéri le addig, reggel még ránézek munkából.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #167010 üzenetére
Próbáltam lekérdezni, hibát dobott. Később még ránézek.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
A gyárilag 150 lóerős Seat Toledo 1.9 PDTDI Sportról mit lehet tudni?
Rákerestem de nemigazán találtam semmit
Ill. nem tudná valaki lekérdezni nekem? -
csabi324
tag
Sziasztok.
VW GOLF 3 1.9 TD 1992 évjárat.
Volt már valakinek gondja az automata kuplung bowdennel?
Az ősszel cseréltem mert nem emelt ki normálisan de persze buta fejjel ugyanolyan automata bowdent vettem bele és nem javult a helyzet.
Múlt héten kuplungot javítottuk és miután össze raktuk a kocsit még rosszabb lett mint volt.
Egy ismerősöm mondta tegyek bele GOLF 2 bowdent amit manuálisan tudok állítani.
Meg egyezik a kettőnek a hossza és minden stimmelne? -
Keef_Lee
senior tag
Itt(hon) bármi elképzelhető. Lajta ide vagy oda. Túllihegjük, azt kész.
Ezért nem vettem még meg az octaviat én sem. Mert a dieselhez húznék, de annak meg pár év alatt lehet, hogy egy ilyen húzás miatt nem lesz értéke.Egyébként kérdezem: 2007-es Jetta alufelnije jó lehet az Octavia 3-asra?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mágus2 #167003 üzenetére
Ha ezt megcsinálják, összekaparom a lóvét egy vonóhorgos
TesláraeGolf-ra és egy ilyen kis aranyosra. -
L1ZRRR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Nintendo Switch
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest