Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
G7 + chio és kész.
-
Qru
MODERÁTOR
Hoszigetelesben gyengebb es hangszigetelesben is. Cserebe a jegesonek jobban ellenall. Foglalkozni kell vele, a vizelvezetojet rendszeresen pucolni es a kedereket apolozni, (mozgato mechanikat kenni) ha nem akarsz beazast. Cegesben van, jo pofa de sajatban nem kene nekem.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Itt nem engedtek olyan opciot. Pedig a gyari Hankook VP4 kb 1 fos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az baba nekem 1.5 ev alatt vt meg a 30k km de ugye kb 10 km-rol jartam be vele es a telek is csak kb 100 km-re vt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Itt nem opcio a 4S de az utobbi evekben szukult a mozgaster gumik teren. Regebben csak Conti meg Misi, aztan jott a tesztekben jol szereplo BS de a valosagban nem hoztak az elavartat. Most Pirelli meg GY van, egyelore jok a tapasztalatok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálunk a céges policy miatt vt aki csak a gyengébb TDI-t vehette anno és az utólag lett okosítva. Mondjuk az legalább nem járt gari vesztéssel, igaz kb annyit is ért a dolog...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Felejtős. Nem tudsz ehhez már hozzápiszkálni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ossze vissza irjak sokszor, nekem a sima hatchback evekig kombikent szerepelt az adatbazisban. Vegul egyik muszakin szoltam es javitottak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Jah ez nem bug hanem feature. Ertem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Corsa02
üzenetére
Teli BS LM005 es acelfelni, szemre 15 vagy max 16-os. Kis dilataciokon ereztem bizonytalannak, uthibakat jol kirugozta.
Egyszeruen borzasztoan bugott a gumi, 100-nal mar olyan hangja volt mint UV villamosnak. Enyemen is bug a Vredestein de az 160-nal is halkabb mint ez 100-nal.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
simonjoe
üzenetére
135-140 tempomat, par elozes akkor elottem 160-165-ig.
Nem rossz auto, erzodik hogy kicsi es konnyu, palyan azert ovatosan kell vele menni. Bubinal megvan az "atmegy tokon-paszulyon" erzes. Na ennel nincs, oldalszelre is es uthiban is erzni a bizonytalansagot.
Elozo nap egy dizel CLA volt, az semmivel sem erzodott jobb autonak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Engem egyszer tolatáskor. Buiból ültem át és kb azonos pedállással kezdtem tolatni...

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szóval papásan közlekedek rámpám is, értem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ritka szerencsére. Néha azért tud bakizni. Tipik helyzet: előtted menő jelzi, hogy lekanyarodik és ha nem tartasz elég távolságot akkor simán besatuzik. Nem tudja, hogy lekanyarodik és eltűnik előled. Amúgy nekem más rossz tapasztalatom nincs vele.
Van gyors gomb, ki lehető lőni az állandó csipogások nagy részét.
Rámpán nekem még nem satuzott be, pedig a cégnél elég meredek a rámpa (ezek szerint nem eléggé).
Szűkhelyre, falra tolatásnál sehogy. Ez a ütközés megelőző mindig akítv ha csak nem vakult meg a radar (pl sűrű hóesés, sűrű köd) és nem tudod kikapcsolni menüből.
Ha a kinyíló csomit megfogod akkor megáll, nem kell hozzá különösebb erő.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen.
Milyen markaju csaoagy, az kiderult? Latom SKF, az ok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igen, a boxot nem kell cserélned. Esetleg a felfogatás lehet más az eltérő keresztvas miatt (aerodinamikus vagy a hagyományos) de ahhoz vannak külön kiváltó szettek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TrollBalint
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az jarhato ut. Ford ugyanilyen sneci ebben a kerdesben. Egy csutkara merites utan mar vt olyan gyenge, hogy csereltek az egyik cegesben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szuk a garazs, sokszor ugytolatok ra a falra, hogy kinyitom az ajtot es ugy nezem mennyi hely van. Na Skoda olyankor rendre behuzza a kezit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939
üzenetére
Persze rá tudnak nézni terhelővillával. De nyilván az lesz a hivatalos mérés amit majd a márkaker csinál.
Csörgesd meg a Lesti Akku-t, hogy rá tudnak-e mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest