Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atos19881101 #147047 üzenetére
Hiányzik egy kábel az ECU és kormány v az ECU és a bizti doboz között. Szerintem végig.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #147047 üzenetére
Kábelezés is volt, vagy csak a kart cserélték?
-
atos19881101
senior tag
Ma bekerült egy tempomat kar egy Octavia 1-be (BFQ). Be lett kábelezve, VCDS-el aktiválva, de nem akarja az igazat. A 66-os csatornán nem is változnak az értékek, ha nyomogatjuk a kapcsolókat. Nincs valakinek ötlete mi lehet?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
k5.20 #147043 üzenetére
Az ajtó tükröződik, de a küszöb meg az első sárvédő nem? Nem vagyok fotós mester, de azért van szemem. Általában ami így néz ki képen, még szörnyűbb a valóságban. Nem az árnéyk a lényeg, hanem a törésvonalnál nem egyezik a szín. Jobb első ajtó és sárvédő találkozása. Ha megfigyeled, a két ajtó egy színű, de a küszöb meg a sárvédő világosabb, ez igaz a hátsó sárvédőre is. Vagy az ajtón van a saját színe és a többi lett fényezve, vagy akét ajtó lett fényezve, és a többi a saját. Helyszínen megmondanám, de képről ezt nehéz.
-
intelMMX
senior tag
Esetleg valaki tudja, hogy az öreg 80 B3-on (3A) hol lehet légteleníteni a fűtéskört?
Termosztát se teljesen jó (az cserélve is lesz jövőhéten), de mikor álló helyzetben eléri a rendes üzemi hőfokot, fűtés akkor sem igen van.Illetve valami kép fellelhető valahol, hogy az óracsoporton a két nagy óra között milyen ikonok vannak középen? (Erősen valószínű, hogy ott egypár nem világít.)
Persze, a gugli a barátunk, de akárhogy is írtam be, használható információt nem sikerül soha kinyernem.
De audi 80 keresőszó alatt egy reanult laguna fűtésrendszerére könnyen rá lehet találni -
k5.20
senior tag
válasz
grizlisandor #147038 üzenetére
Az a sárgás izé, az autó melletti füves, zöld terület tükröződése - szerintem...
Azért egy ilyen képről én nem vonnék le messzemenő következtetéseket: meg kell nézni szabad-szemmel és - ha az előző autóért fizetendő pénzkeretből gondolkozol vásárolni (2M)- akkor ennek 1-1,5%-áért már kapsz rétegvastagság mérőt, ami nem hazudik és máskor is jól jöhet...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Álmos Gyula #147033 üzenetére
Miért vennéd le? Ha nincs nyílás, nincs mögötte semmi. Alapból csak egy SD foglalat van ott, CD nincs (csak a helye), és második SD slot is csak akkor van, ha volt rendelve hozzá navigáció.
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #147032 üzenetére
az a jobb első ajtó az mi? oldalba hugyozta egy tehén?
a fényező mester vmit nagyon benézett
hogy ON is legyen: 3 hét locsolás után sikerült az első izzító gyertyát kitekerni
már a helyén kinőtt egy olajfa
Viszont az izzítógyerty pipák mállanak szét mint a szar. Úgy kellett kompresszorral kifújni a darabkáit. Egyszerűen atomjaira esik az összes ahogy hozzáérek. Lehet ezeket külön kapni? Vagy jó fócvágenes módon fél motort kell venni?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #147038 üzenetére
A két oldalsó ajtó más színű, mint a küszöb meg az első sárvédő. Vagy csak én látok ilyeneket?
Munez: ja, főleg a sárvédő meg az ajtó, olyan szembetűnő, hogy 3 kilométerről világít.
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Ma elszabadult az ülésem! Nem akard be az állítási pontontokon ezért teljesen hátracsúszik a sínen.
Történt már valakivel hasonló? Mi lehet a baja?
Holnap reggel akarom szerelni.Seat Leon 2004
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Ez előtte is törött volt már. Képről sem szimpi.
-
válasz
A küszöböt - vidéken - max. 40 rugóból kijavítják. Jól néz ki szvsz.
Szerk: jobban megnézve, legyen 50. Az első ajtó élén van vmi horpadás. A hátsó ajtó alja ment a küszöbbel együtt? Cakk-pakk 80-100 e., tippre.
-
válasz
Álmos Gyula #147033 üzenetére
Szervusz kedves Álmos Gyula!
Lehet csak az én értetlenségem (lévén újabb autókkal nincs tapasztalatom), de nem teljesen értem a "védőburkolat" megjelölést. Egy fotót tudnál mutatni hogy pontosan mit is szeretnél eltávolítani? -
Álmos Gyula
újonc
octavia 1,6 tdi, limuzin, 2017-es style kivitel, bolero info, a cd-kártyaolvasóról hogyan távolítható el a védőburkolat? köszi
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mágus2 #147003 üzenetére
Igen.
Más1: Megnéztem az autót, a kereskedés marha jól nézett ki, nem voltam még ennyire igényes kinézetű kereskedésben. Igazatok volt, az autó kívülről a szürke 50 árnyalata élőben nekem is szemet szúrt, belül szép tiszta. Próbakörön én úgy éreztem, mintha az autóból kihalt volna a ménes. Meleg motornál engedem fel 1esbe a kuplungot és semmi, felengedtem a lábam, akkor elindultunk csigába, ekkor ránéztem, hogy biztos kiengedtem a kéziféket, meg azt, hogy 1esbe van. Padlóztam és semmi, vánszorogtunk. Hagyom az autót szerintem.
Más2:
Ezzel a küszöbbel mit lehet kezdeni szerintetek és mennyiért?
Eladó az autó, állítólag a tulaj lánya találkozott a kerítéssel... -
freaghill
őstag
Egy ilyen eszközt eresztettek rá.
Indítóáramnak is 800-nak kéne lennie, valóságban 830, illetve a feszültség is magas volt (12,7). -
freaghill
őstag
Kimérettem tegnap a Bárdinál az akksit, és azt mondták azzal nincs baj.
Csütörtökön-pénteken viszempékhezszerelőhöz. -
A (bal) első fényszórómosót egy fedél védi ami felnyílik használat közben.
Szerintem le volt fagyva és sikerült elhagyni.
Na annak mi a neve és hol lehet olyat venni ?
VW jetta -hoz kéne ezüstszürke.Vagy ha meg nincs 2 éves a kocsi akkor garanciában "adnak" másikat/cserelik?
-
Polo IV-re kellene vennem egy téli gumi szettet (185/60 r14).
Mi az ajánlott és honnan érdemes rendelni? Nem bánnám ha minél olcsóbb lenne.
-
cool13
őstag
Köszönöm uraim!
Akkor jobb ha itt nézelődöm, látszik hogy mikortól nem gyártják bizonyos cikkszámot. 2003-tól a B végűt nem pl..
-
Vincsaba
csendes tag
válasz
Mágus2 #146995 üzenetére
Szia!
Iletve megnéztem még ezt a csatornát is: Ha ennek hinni lehet akkor a regenerálás óta 7.2 a fogyasztásom, ami nagyon messze van a board 9 körüli értékétől. Akkor mégis a board lenne a rossz? (Bocsi a levágásért, de máshogy nem engedte feltölteni)
Most teljesen hideg motornál fix 0.8l volt az alapjárati fogyasztásom VCDS szerint.
-
zsolt19900
őstag
válasz
cool13 #147006 üzenetére
akko megbeszéltük
csak én lassú voltam
szoktak modellévenként új cikkszámot adni, ha megnézed az egyik cikkszámnál 3 modellév szerepel, a következőnél már több és gondolom vagy fel vagy lefelé kompatibilis, ezért ír két különböző cikkszámot, mivel amire te kerestél ez váltotta azt vagy az váltotta ezt
én amikor szoktam cikkszámot kérdezni -amikor megtaláltam vagy épp nem találtam etkában- akkor is mondják a citybe, hogy "ez már nem jó" "helyette van ez és ez"
-
cool13
őstag
válasz
havri1 #147005 üzenetére
Mind a kettő, ezért kérdezem.
15-ös tétel. -
havri1
félisten
válasz
cool13 #147004 üzenetére
Robbantott ábrán melyik cikkszám szerepel?
-
cool13
őstag
Vagy inkább úgy kérdezem, az online alkatrész katalógus kettőt említ. Mi a különbség a 1T0827550B és a 1T0827550C között?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
grizlisandor #147002 üzenetére
Ha ropira törték de a biztosító nem rögzített káreseményt, mert zsebből ment a javítás, milyen autodna bejegyzés lesz?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #146980 üzenetére
AutoDNA Riport szerint nem volt semmilyen esemény az autóról...
Élőben kiderül mit mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest