Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LógaGéza
üzenetére
Akkor tán a hibridekbe kisebb tankot tesznek, a mild verzióba is. Volvo PHEV is csak 45-ös volt, 45,01 a rekordom. MX-5 szintén 45 l, annak a közelébe se értem, 37-nél már "meg akar halni".
outsiders: Fater Ignise 35 literes, az elvan 5 literből 100-ra.
#239770 Qru : Ha minden kötél szakad, van 20 liter 100-asom még a télről, a Mazdával 400 km-re elég lehet.
Amúgy pánikkeltő, kattintásvadász, nem számol a nyers kőolajjal. -
válasz
Corsa02
üzenetére
Ebben minden bizonyára igazad van.
(tágulhat, aktívszenes szűrő és egyebek). Ezek tudatában (is) szeretek a 3. kattig tankolni, aztán onnan még kerek literig
, a Mazda 1-2-szer már visszaköpte a végét.
"Megpúpozva" nem teszem le az autót. Azt is tudom, hogy nem szabad(na) kijárni belőle szinte teljesen.
-
válasz
outsiders
üzenetére
Pontosítok annyiban, hogy az utóbbi 10 évben nem láttam 8xx-et, előtte talán-talán.
45 littyes tank, biztos vagy benne, vagy csak ennyit tankoltál legtöbbet?
Golf 7-betöbbször*tankoltam 55 litert, és az hivatalosan 50 literes. A mostani G8-ba is tettem már 51 litert, ez is 50 hivatalosan (még ki kell épülnie a bizalomnak, hogy 55-ig elengedjem).Szerk: *utánanéztem, 55 litert csak 1 alkalommal sikerült, akkor porzott a tank. 51-52 liter sikerült sokszor, legalább 10 alkalommal.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
280-ig van a skála.
BigBlackDog: azt lefelejtettem (a fürdőkádból írtam), hogy 810-es range-et én még nem láttam benzines autómban
, talán 7xx-et 1x-2x. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Rendszeresen tönkreteszed az akkumulátort az állófűtéssel. 🤷 Viccen kívül. Megvonnám Tőled a garanciát.
(Aránylag sok VW részvényt birtoklok.)A képet illetően ugyanezt látom az alábbi különbségekkel:
- rövidebb a hatótávolság,
- hosszabb a sebességmérő,
- mutatja a váltóolaj hőmérsékletét,
- 6:08-kor még alszom.
-
válasz
Lacess
üzenetére
Csinálják csak meg ők. Megközelíthetőség szempontjából nekem a PoBu, esetleg a Pest jön szóba, ha ott kell hagyni az autót, különösen napokra.
Az orruk alá fogom dörgölni, hogy 2024. decemberben jeleztem a hibát, de mindent megtettek, hogy lerázzanak.Amikor jeleztem, hogy hiányzik a kiegyenlítő tartályból, azzal akartak elijeszteni, hogy több napra ott kell hagynom. Ott hagyom, pöcsöljenek vele nyugodtan, azon nem múlik (van másik szerencsére). Azóta időnként ránézek a tartályra, egyelőre nem kellett ismét rátölteni.
MunezXBK: Gondolom, lerázod őket.
-
válasz
fattyu
üzenetére
Dízelekkel én is kemény kézzel bántam, az utolsó (herélt DPF-es) átlaga 8,14. Aztán jött még egy dízel phev, annál napi szinten b.ziskodtam a töltéssel, míg rá nem untam, így csak 4,95 gázolajból, a villanyt nem számoltam, akkoriban jellemzően még ingyen volt.
Amúgy összevethető az összes, változatlan a felhasználói profil.
-
válasz
Szada85
üzenetére
Az igaz, hogy szeretem pukkogtatni a kiput, már amennyire egy OPF-es Euro6E-t lehet 🤗 , ez városban ront a helyzeten (időnként visszahúzom M2-be, M1-be akár, még a gázzal is játszok kicsit).
BBD felvetésére, tuning boxszal igen jól ment a G7 - 98 oktánnal 286 ló és 450 Nm volt az ígéret, én 95-össel használtam, hűvös időben, alulról megindítva rendszeresen megcsúsztatta a kuplungot. Nincs szégyenkeznivalója.
-
válasz
Corsa02
üzenetére
a G7 DSG és a G8.5 DSG között szinte hibahatáron van a különbség
Oké, de ~8 évvelhuligánabbfiatalabb is voltam.
Pár decit még a nagy felni számlájára írok, a G7 DSG 17-esen futott, télen 16-on; most 19, ill. 18 a felállás.
Az a k.va 100-as ne kellene bele! 😠#239493 szabonagyur : Nem sírok annyira, Corsa kérdezte, én meg kifejtettem. 🤗
Az összes GTI azonos ccm - nekem egyszerű halandónak az lenne logikus, ha nem nyomom, akkor hiába a nagyobb turbó, nem nyom bele több levegőt, benzint (ahogy Móricka elképzeli). -
válasz
Corsa02
üzenetére
Városi 13 a realitás (G7 +1 liter).
Autópálya OK, igaz nem tudom a pillanatnyit, de nem vészes a G7-hez képest.
Kis terhelés mellett nem tud olyan jó lenni, mint a G7 GTI (+0,5-1 liter).Hosszú, több tízezer km-es atlagaim:
- G8.5 CS: 9,58
- G7 GTI manuál: 8,75
- G7 GTI DSG: 9,32
- (MX-5 2.0: 7,52, értelemszerűen nincs pályás száguldás, cserébe városban nyomom neki)De mindegyik másik 95-öst kap, kapott.
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Odafelé simán kijutottam Budaörsig, onnan 20 km Martonvásárig 1 óra alatt: araszolás, néha 60-80 kmh. (Össze kellett veszni a feleségemmel, én mondtam, hogy délután induljunk, de neki 11:15-kor kellett.) Onnan 140-160 között az autópálya végéig, ekkor volt 8,7. Onnan 60 km országút 100-110, a vége 8,3.
Az autópályás fogyasztás OK.Ma Zeg -76- Keszthely - Balaton, fel Köveskál, keresztül a Káli medencén, kellemes turista tempó (80-100) ekkor 6,2*. Onnan 77, Veszprém után 8-as, ott 120-140. Ez a szakasz lejt szerintem, itt mindig nagyon jól fogyaszt minden, Fehérvárra 6,3-ra ment fel. Ott tankolás. Ki az autópályára, nagy forgalom, de lehetett azért lőni (140-180 (kicsi 200+)). Tankolás után, azaz az autópálya+ Budapest xii. 9** lett. Teljes út 7,3.
*Ezt a 6,2-t soknak érzem, nulla racse volt, tényleg chillben. Előző autóval 0,5-1 literrel kevesebb lenne.
** Ez reális, pöcögtettem a gázt, kicsi közös csapatás egy másik GTI-vel.Az átlagsebesség itt nem releváns, mentem anyóshoz, nyaralóhoz mindkétszer, pisilés, sok lakott terület a Balaton parton.
-
válasz
imyourfriend
üzenetére
Pre-FL esetén passzolom, ugyanakkor a faceliftes Golf 8.5-ben utólag is aktiválható a navigáció. Gyári rendelés* esetén 354 e. Ft, utólag 265 e. Ft (van próba hónap 0 Ft, havi előfizetés 6550 Ft, éves előfizetés 65 500 Ft).
*Momentán csak csomagban rendelhető,a 354 ezer Ft tartalmazza a haszontalan hangvezérlést is, ami szintén aktiválható hasonló feltételekkel, ebből a lifetime verzió 105 e.)Feltételezem, a Skodaba is hasonló a matek.
A Waze mellett nekem sincs igényem rá. A Mazdámban van, arra jó, hogy GPS alapján beállítja a pontosidőt a kijelzőn.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valóban, így már rémlik.
Céges bringa!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jut eszembe, még nem írtad, mivel közlekedsz Dániában? (Biciklit nem ér írni!
)@Morris: Ma került fel a kupak a kerékcsavarokra, tartották a 140 Nm-t.
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Amit szombaton írtam frissiben, kellemetlenül nyers - átjött minden hiba, felületi érdesség - leginkább utálatosnak nevezném. Ma lényegesen kellemesebb élmény volt.
Nem teszem le teljesen komfortba, az a lányoknak való.
Így hagytam: [kép] -
válasz
A Zéé
üzenetére
Oké, oké!
Bazitán jártam 1-2 éve hallottak napja környékén, az fosch, egyúttal személyes "kedvencem" a Gombosszeg és Barabásszeg közötti aknamező (most halottak napján már elkezdték felújítani Petrikeresztúr felől).
A Dobogókő - Esztergom is megvan, 3 éve vettem az MX-et, egyik első túránk arra vezetett, inkább nem mentünk vissza.
Pedig szép útvonal lenne. -
válasz
Corsa02
üzenetére
M7, 76-os jó az aszfalt, semmi gond; dolgom volt az északi parton, a 71-es itt-ott hullámos, az se fájt különösebben; Zalaegerszegen no problem.
Óbuda és a Dunakanyar szörnyű volt* a null kilométeres gumikkal. Csúnya ott az aszfalt, illetve biztosan segített, hogy azóta bekopott a mintablokkok éle. Azért még van hangja, ami nagyrészt marad is, ugyanilyen gumim volt a G7-en (Michelin PS5).
* Hétfőn, kedden megfordult a fejemben, hogy inkább eladom a szekeret, annyira utálatos volt. -
válasz
rbalint88
üzenetére
Véletlenül pont láttam az autót az emelőn, igaz nem a féknyergekre koncentráltam, viszont megszemléltem a féktárcsákat. Nem tűnt fel, hogy annyira csúnyák lettek volna a nyergek, szóval szvsz:
- ha OT-t tervezel, felejtsd el a Porsche nyerget,
- a kipingált nyerget,
- le kell takarítani, esetleg cserélni a tömítéseket.Ugyanakkor természetesen nem úr, aki nem herdál! 🤷
De előbb baszcsiznám el a zsozsót más, szintén nem életbe vágó fejlesztésre. ("tipp a szerkesztőségben") -
válasz
Corsa02
üzenetére
Ma reggel így - a komfortnál 2 fokozattal keményebbre állítva [kép] - OK volt.
(Aránylag normális minőségű aszfalton közlekedek munkába, előtte még volt egy köröm a Kaufferhez.)Érdemes még Johnny82, Szada85, Joshua véleményét megvárni; előbbi fórumtársnak újak az élményei.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
válasz
6030D
üzenetére
Neten olvastam olyan teóriát, hogy Clubsport helyett Cup néven akarták piacra dobni, és a hátsó ajtókra Cup felirat került volna, aztán mégis maradtak a Clubsport névnél. Állítólag a pre-FL lökhárítójának belsejében szerepel is Cup felirat - már nem tudom, hogy öntve vagy a cikkszámos matricán. Az Edition 50-en végigfut a matrica a két ajtón.
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Nem, de tavalyról sem így emlékszem. Talán mert még nem kopott be a gumi, éles a minták éle.
Mentem 100 km-t, Visegrádra a hegyen át, haza a Dunakanyar féle, folyamatosan kerülgetve az úthibákat. Húsvétra Zegre megyünk, arrafelé jó az aszfalt (M7, 76), nem számítok hasonlóra.
Mire hazaértünk, már inkább csak a kormányt fogva a tenyeremben éreztem az úttest érdességét, nem a fenekemen.
Individuálban eggyel azért arrébb tettem a komfort irányában a DCC-t
szőröscica: Kedvesek voltak, nagyon vigyázott a szaki a mindenre, de pl. a műanyag bevonatos kerékkulcsot nem találták, betekerte szigszalaggal. (Munkadíj 36)
Morris: Holnap.
Itthon még meglazítottam, majd visszahúztam a csavarokat 140 Nm-re, szerencsére nem voltak rátépve, bíztam benne, hogy így lesz, de legjobban magamban bízom.Köfike!
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Az enyémben ugye nem adaptív?
(Nem tudom igazából, érzésre nem az, viszont a komfort és a sport közé állítottam be az individuált és általában abban használom.)Az elmúlt 27 évből 22-ben sport futóműves autóim voltak, ehhez szoktam, vélhetően magasabb a toleranciaszintem; a normál futóművesek nekem limbó-hintók. 🤗
-
válasz
Corsa02
üzenetére
19-hez talán megvenném, de józanul 18-assal venném, amihez nem érzem szükségét a DCC-nek (sajnos a Golf aktuális 18-asai nem tetszenek).
A G7 GTI teljesen élhető az alap futóművel és 225/40R18-cal.Kígyózást nem tapasztaltam, volt DCC-s G7 GTI-m is, annál finom remegést éreztem kisebb keresztirányú úthibákon (pl. a Villányi úton mindennap, ugyanott). Ennél a G8.5-nél nem érzek ilyent egyelőre.
Szombaton (= ma, alvás után) visszakerül a 19". Beszámolok újfent.
-
válasz
Corsa02
üzenetére
Ránéztem a konfigurátorra: alap felni + a gyári 4S opció -> ez jó lehet az összkerékkel télre. Aztán hadd szóljon egy könnyűsúlyú Motec* 18 + faszántos UHP gumi.
* Csak a példa kedvéért. Lehet akár bronz színű, Szada85 a téma tudora.
(Vagy venni téli gumit, a gyári nyárit átrakni amennyiben valami normálissal adják.)
Szigorúan szvsz. 🤗
-
Golfba rendelhető, én nem kértem, de így is van benne szivargyújtó dugalj. Majd kipróbálom működik-e. USB-C van 2 elől, ezt se használtam még. Többit nem tudom, tényleg ritkán szoktam tölteni autóban, akkor Qi-vel, ami nem egy nagyszám.
Furcsa lenne, ha egy Skodában nincs, azok eleve "simply cleverek".
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Rövid ideig volt nálam, így a pontos értéket nem tudom, de szerette az olajat. Kavicsok miatt újra lett fújva az eleje, az oldalán felfedezett további kavicsnyomok alapján (is) kapta az ívet; a lámpa beázott (kavics?), azt nagyon korrekt módon cserélte a flottás cég.
A bőrülés műbőr részén volt kikopva, kevésbé látható helyen egy hajlatban, nem lett volna muszáj javítani, sikerült szereznem hozzá gyári bőrt, így OEM+
lett.
Továbbá visszatérően bedobta a check engine-t a lambdára vagy a katalizátorra, ez nem derült ki, ennek tudatában vették meg tőlem. Tippre az olajfogyasztásra volt visszavezethető ez is. -
válasz
simonjoe
üzenetére
Keyless entry-t nem kértem (egyes fenntatasaim miatt). Az automata távfény elegáns kikapcsolását majd oszd meg lécci, bekapcsolni tudom, hosszan előre kell nyomni a kart.
Anomáliák - egy hétig nyitogatták az ajtókat, ha az akksit nem töltötték, könnyen háklis lesz.Khaosz55: 100%, hogy ugyanaz a fék. (Nem olcsó cserélni, kétrészes a tárcsa.)
-
-
válasz
Emunem
üzenetére
A garázsban nincs vonóhorog. Simán a hülyékhez hangolták (lásd Idiocracy c. film).
Pogácsa témára: az olcsók általában gagyik, inkább műanyag, mint gumi anyagból, néhány használattól szétesnek. Legutóbb U (nem V) bevágásút vettem*, de nem a legolcsóbbat, 6 autó megemelése után még oké.
*sztem Aliról, de nem találom a megrendeléseim között
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Első benyomás a vezetés terén nagyon para volt, kevés, 20km-t kellett csak vezetnem a fóliásig, de annyi infó vett körül, hogy a beszarás kerülgetett menet közben.

Idővel megszokod, megtanulod lesz@rni.
Bő egy év után főleg csak a mindent túlaggódó parkolóradar visz a sírba, biztosan van még 10-15 centi az akadályig, de ilyenkor már folyamatosan visít. Régen (ez például) jobb volt.
Sikerült megszokni a műszerfalra biggyesztett 12,9"-os tévét is, most az MX egérmozija tűnik nagyon parányinak, olvasószemüveg kell(ene) hozzá.Szerk: Még a Front Assist tud ijesztegetni. Múlt héten 2x parázott be a Csörsz utcai sikánban, első nap satuzott is, másnap csak visított. De nem kapcsolom ki, esetleg jól jöhet egy figyelmetlen pillanatban.
-
válasz
pit stop
üzenetére
A Mérnök Úr (joggal) leteremt érte, valamint felhívja a figyelmed, hogy sokkal jobban fog kokszolódni vele a motor. Ez elég meggyőző érv, ők alaposan tesztelték. 🤗
Normálisan használva nem tűnt fel mikor "véletlenül" MOL95 ment bele. Mert egy spúr alak vagyok... de azóta megfogadtam már a tanácsát, és ennek örömére feltornáztam magam MOL Gold szintre.
-
válasz
joshua7
üzenetére
Teljesen baráti ár az a márkaszervizes 4xx!
2018-ban volt 200+ , úgy, hogy én szereztem be a gyári alkatrészt, illetve 2023-ban INA cuccal 180 nem drága szerelőnél.Újonnan sincsenek vészesen nagy lépcsők, + 1 M, + 1 M kábé. Mindegyik lépcsőnél kapsz valami hasznosat is a lovak mellé.
Lesz új? -
válasz
Khaosz55
üzenetére
Sarkos
véleményem következik:
- A Vienna üléssel megölöd az egyik Edition 50 ismertetőjegyet*, Vienna a normál GTI-be is mehet. A neten tudsz venni kevés kilométeres komplett Vienna belsőt 3000 euróért. Edition 50-et jelenleg még nem, de biztos többe fog kerülni ennél.
- Fekete színben bármelyik Golf rendelhető - ebbe természetesen nem kötnék bele, mert ez nagyon szubjektív már.
- Ha Vienna belső kell, a sima GTI megfontolandó, 2,5 millióval olcsóbb, nem kell 100-as benzin bele, nem horror áron van a fék hozzá, kevesebbet fogyaszt. Bőven elég a hétköznapokban a 265 lóerő és a 250-es Vmax limit. (A DCC kicsit vakítás.) 10 év múlva eladva, az Edition 50 többe fog kerülni, mint egy hasonló GTI, de nem 2,5 millióval.*Ha veszek 100 euróért gyári matricákat, kívülről Edition 50-t csinálok egy Clubsportból. A sarki csipszes pedig 400 lóra, 550 Nm-re írja 150 ezer forintért.
A kovácsolt felni:
- exkluzív,
- könnyebb,
- könnyű súlya ellenére legalább annyira ellenálló, mint a nehéz alapfelni
- sarkos rész: nekem búcsús a piros festés egy felnin, bár élőben még nem láttam az 50-es alapfelnijét
Az előző Golfomon cseréltem a hagyományos 18-at kovácsoltra, lehetett érezni a különbséget, könnyebb lett a lépte. A mostani Golfra is megvettem már (@johnny82
), majd tavasszal teszem fel először. -
válasz
Khaosz55
üzenetére
- Az egyedi zöld színben kérném (én).
- Semislick felesleges, sőt mínuszos.
- Akrapovic jó lenne, de nem 2 millióért. A széria kipufogó is tud rotyogni, individuálban le kell némítani a belső (mű)hangot és be kell állítani a külső kipufogó hangot.
- A kovácsolt felninek van értelme, külön is meg tudod rendelni, nem vészes felárral, én biztosan kérném.
- Hétköznapra elég feszes, sőt. (A DCC felesleges, de széria, 18-as felnivel lenne hétköznapra ideális, 19-cel jön, a kovácsolt kevésbé üt.) -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amikor jeleztem, hogy fogy a hűtőfolyadék - utántöltés óta jónak tűnik - nekem azt írták, hogy több napra, akár egy hétre ott kell hagyni. Nem gond, egy hétre elutazok, vigyázzanak rá. 🤷
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs ilyen opció a menüben.
Remélem, elég egy szoftver frissítés.gyulaszu: Ez ennyi, nekem is 13 Bp-en a napi munkába járás során és hasonló átlagsebességet tudok. A 7-es GTI manuális váltóval megállt 12 elején. (Ha spórolni akarok, MX-5-tel megyek, azzal 9-10 liter és jó bele a 95-ös benya.)
pit stop: A kezelési utasítás szerint kellene lennie.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fater japán gyártású Suzukijában viszont 8 évesen feladta a gyári szerelésű Yuasa. Időnként szoktam tölteni neki, ugyanakkor rengetegszer indítja (3x mire kiáll a garázsból az utcára), és sok városi rövidet megy.
Kihívta az Autóklubot, klubtagként fizetett 20 vagy 25 ezret az indítási segélyért
, aztán vett 30-35-ért egy Sebang akkut (a Rocket gyártója). -
-
válasz
No.01
üzenetére
Nem válasz a kérdésedre, csak a témához kapcsolódik.

- Egy 7 éves benzines Golfban kb. olajat (szűrőket, fékfolyadékot) kell cserélni, ezt random szerelő is tudja. Én a Golfomat és a Mazdámat ugyanahhoz a szerelőhöz hordom.
- Vannak a VWistenekguruk, itt is előfordul időnként a nevük, annyi pénzért inkább vinném egy olcsóbb / vidéki márkaszervizbe. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Nálam is ki van nyomva az AC, ventilátor fix 1-es fokozaton, hőfok télen 22, nyáron 24-re állítva, ritkán bizergálva. Nem párásodik, kivéve ha a feleségem vizes esernyővel a kezében száll be.
Hetente megjáratom 2-5 percet, illetve kánikulában természetesen megy az AC.
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Amikor full képben voltam (2011-ig), más márka számaiban, akkor volt az alap 10% (kis autónál 9%, nagy autónál 13%). Ehhez hozzájöttek a célhoz társuló negyedéves, éves bónuszok, legyen 2%, általában fix összegek voltak. Szumma átlag 12%.
- Flottakedvezménybe az importőr vastagon beszállt, ilyenkor maradt a kereskedőnél <2%, meg valamennyi bónusz.
- Akciónál ismét ment a levesbe a kereskedő árrésének java, nem csak az importőr tolt bele pénzt, maradt ~5%. Egy ilyen Start modellen pár százaléka lenne az akkori világban, 5-nél tuti nem több.Amikor teljesen letolták a gatyát, akkor 0-20% önerővel, vastag jutalékkal gazdagított finanszírozást kapott a kedves ügyfél. Valamiből meg kellett élnie a szalonnak is. 🤷
El ne felejtsem, a forgalombahelyezési költségen is vastagon keresnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-book olvasók
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Temu
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tágulhat, aktívszenes szűrő és egyebek).
, a Mazda 1-2-szer már visszaköpte a végét.
"Megpúpozva" nem teszem le az autót. Azt is tudom, hogy nem szabad(na) kijárni belőle szinte teljesen.
, talán 7xx-et 1x-2x.
(Aránylag sok VW részvényt birtoklok.)
Itthon még meglazítottam, majd visszahúztam a csavarokat 140 Nm-re, szerencsére nem voltak rátépve, bíztam benne, hogy így lesz, de legjobban magamban bízom.
, aztán vett 30-35-ért egy Sebang akkut (a Rocket gyártója).