Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz MunezXBK #213008 üzenetére
Oksa, köszi.
Visszatérve az eredeti kérdésre, megéri átkódolni ABS-re, vagy jobban járok ha veszek szenzort és beszereltetem?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
=WiNTeR=
senior tag
DSG DQ381 váltóolaj cseréje kb mennyibe fáj mostanság VW márkaszervízben?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a seat interaktív digitális kézikönyvet honnan lehet letölteni és mi a neve?
Se egy link se az app neve, se semmi, csak ennyi van a hivatalos oldalon: [link]
" A szoftver ingyenesen letölthető iPhone, iPad és androidos készülékekre egyaránt."
Illetve hol lehet megtalálni a leírását az autó beállításaink a központi kijelzőn? Mert a media system plusz csak rádió meg térkép beállításokról ír: [link]
Tud ezekben valaki segíteni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
426os
őstag
válasz F_Zolee #213044 üzenetére
Ez inkább biztonsági feature lesz, a vészfék asszisztens avatkozott be, mert nem tudta, hogy szandékosan nyomsz-e két pedált.
Pumpálni nem kell semmit a féken (ha jól működik). Ha van ESP az autóban, akkor tőled függetlenül is képes akár max erővel is fékezni.[ Szerkesztve ]
.
-
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #213042 üzenetére
Na de a féket is felpumpálja? Mert akkorát nem nyomtam rajta, hogy kormányt fejeljek.
Utána próbáltam még és nem vett az el semmit.[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz rvn_10 #213039 üzenetére
Nekem gyári 18-as felni van rajta, nem volt opció, céges szekér.
Autópályán frankó, de rosszabb úton jobban örülnék egy 16-17-esnek.Ha saját lenne, és a gyári 16-17 felni, évi 12k km-es futásnal az első pillanatban cserélném a gumit 4s-re, de a felnit nem. Szinte újonnan még el lehet adni a nyárikat.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rvn_10 #213039 üzenetére
Nehéz annyiért eladni az újszerű gumikat és felniket amennyit érnek, az első pár évben talán két szettel legyalogolnám a gumikat rendesen, aztán utána gondolkodnék rajta megint. Mindenki más szempontok szerint dönt, felénk sok a rossz út is, max 16", lehetőleg az is acél fő a kényelem és az olcsóság.
-
F_Zolee
veterán
Ha már itt a "tél" gondoltam kipróbálom a féket meg a négyévszakos gumi tapadást nagyobb lassulással. Havas eső és enyhén latyakos úton. Gondoltam kicsit melegítek a fékeken, hogy menet közben nyomom kicsit. Nem tudom mit gondol a gép ha kitartott gáz mellett fékez az ember de kb nem volt átmenet és mondhatni satuzást imitált holott annyira nem is nyomtam a féket. Minden esetre elég jól tapadt így is. Abs se lépett be.
-
rvn_10
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Igazábol meg meg sincs az autó, de már azon gondolkodom hogy veszek rá a gyári r16 helyett egy 18 as felnit 4 évszakos gumival. Nagyon "ördögtöl való ötlet? 10-12 ezret megyek egy even 80%ban városba. Gyerek oviba én melóban hetközbe, havi 1-2 100km es út lenne kb hétvégente.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
JHONNY 79
aktív tag
Octavia 3 1.4 TSI 2014, CHPA autómhoz motorhőmérséklet jeladót kellene vennem. Tavaly tettek bele valamilyent, de most úgy néz ki, hogy folyik. Melyik gyártót tudnátok ajánlani, ami megbízható érzékelőt gyárt? Ha jól kerestem a 03F 919 501B a cikkszáma.
-
Pikaa
aktív tag
Létezik olyan ingyenes weboldal, ami megmutatja, hogy egy bizonyos autóban milyen márkájú, az a bizonyos gyári alkatrész, vagy éppen melyik típusú alkatrész talál bele?
[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy lehet akkut fog kellenem cserélni.
VW golf mk7, 2014, 2.0 cr tdi, 110kW crbc
Jelenleg VARTA 7p0 915 105, 12V, 68Ah, 380Ah Din van benne.
Milyen lehetőségeim vannak?
Amiket néztem:
VARTA, ami elvileg az, ami most is van benne ~250€
Varta Silver Dynamic AGM, 12V 70Ah, 760A, 570 901 076 ~180€
Exide AGM 12V 70Ah 760A EK700 ~150€
Meg dobott a kereső még Bannert, meg pár egyebet, köztük EFB-set is, szóval elég nagy a szórás.
Ki, mit ajánlana?
Előre is köszi. -
rvn_10
senior tag
válasz Big_Boss #213023 üzenetére
Üdv , 2023 as Octaviaban van tpms vagy ott is csak az abs szamol? Az lenne a kerdés, haa uj gumit veszek felnivel akkor kell e szenzorokat is vennem?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
user12
őstag
válasz molnarpeter #213019 üzenetére
Köszönöm szépen
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
K Norbi
addikt
[link] True 🤣
-
Poultier
tag
Ki lehet íratni a keréknyomás értékeket? Havonta sipít az autó, hogy ellenőrizzem a guminyomást, de nem írja melyiket, mind a 4 kerékre jelez
Skoda Karoq -
molnarpeter
nagyúr
válasz user12 #213010 üzenetére
Azt hiszem a minimum a légtömegmérő és hengerfej között, ahol tömítés/toldás van, olyan levegőt keresünk ami nincs mérve de talán még kartergáz vonalon is kerülhet be levegő, fújhatsz nyugodtan kicsit mindenre amin levegő megy át. Ha felpörög, ott a hiba, ha nem mozdul a fordulatszám, akkor jó ilyen szempontból.
-
IntelKiller7
veterán
2015 Discovery Pro kezeli a 128GB-os SD kartyat?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bmwsan
senior tag
válasz atos19881101 #213014 üzenetére
Köszi szépen!
-
bmwsan
senior tag
válasz atos19881101 #213009 üzenetére
offtopic
Milyen programot használsz, illetve ez milyen eszköz?Előre is köszönöm!
-
user12
őstag
válasz molnarpeter #213007 üzenetére
Szia
Köszi szépen
A mindenfelé alatt mit értesz?Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
ismét egy kérdés a DPF-hez. Az mennyire normális, hogy 60-65%nál indítja a regent? 15-16g telítettség után regenerál. Regen az szépen lefut.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Dot
őstag
válasz focvis #212979 üzenetére
címke alapján: H3Y: Tires 215/45 R16 86V, 255/40 ZR17 Y
Én már 16-ossal vettem (amiben van szernzor, mert eddig írta a pontos értéket)#212978MunezXBK Luxembourg.. itt minden drága.. (nyilván valami webshopból tuti olcsóbb vagy használtan) esetleg linket tudsz adni?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Lacess
tag
válasz molnarpeter #212996 üzenetére
Igen, a foglalat ez esetben ott lóg a kanóc végén. Két "lemezfület" fordítasz két csavarfej mögé és úgy rögzül. Itt a kontakthiba nem igen fenyeget, viszont a lemezt könnyű elhajtani. Amikor pedig már meg van nyomorgatva, akkor lehet vele szenvedni rendesen.
Jobb megoldásnak tartom.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest