Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Ma reggelre megint elcsöpögött egy kevés szélvédő mosó!
Megrendeltem az új szivattyút, hátha az lesz a probléma. (1.970.- HUF) -
kk831228
addikt
Picit elcsàbultam egy ilyen utàn...
[link]Szép òtò , egy 2.4 jtd-vel el tudnàm képzelni...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Sima akku helyett mehet AGM octavia 1-be? csak mert pl Az akkutolton az AGM külön mód
-
tresh
veterán
válasz
rob210 #92031 üzenetére
Egyik kollégám fóliázott/zik fusiba de ők LLumart-t használnak azt meg ugye mondtad hogy nem nagyon vált be. Így őket hanyagolom e téren. Még csepelen van egy jó fóliás anyáméktól kb 2-3 utcára őt akarom felhívni hogy mikor mennyibe vállalja a vasakat. Emlékeim szerint haver 306-atját 20-25k között csinálta és már jó ideje fent van neki kb (2-3 éve) nincs panasz rá
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #92023 üzenetére
Szép munka
Más:
Tegnap kicsit kikormoltam a sz@rfosdieselem.. le akart tolni egy 1.4 tdci fiesta aztán meglepődött a drágaMondjuk én is hogy kicsit elnézte az erőviszonyokat viszont 4-be 170-ig egész jól szedte a lábát a kocsi. (már mint az ódi,a fiesta állva maradt
)De muszáj lesz kicsit megpiszkálni mert így ebbe sincs sok tartalék
-
scope2007
addikt
üdv!
vas vagy zala megyében tud valaki valakit, aki fóliázza a kocsikat?
lenne 1-2 rész amit lehúzatnék -
Mágus2
Közösségépítő
-
rob210
nagyúr
válasz
Tachion86 #92020 üzenetére
Miért nem riasztó rendszert veszel?
Az egyszerűen csatlakoztatható a fedcomphoz és mindent az elektronika vezérel.
Többek között az ablakot az indítás gátlást és az indexeket is.Ha mindenképpen te szeretnél vele molyolni az komoly időt fog igénybe venni, ahogy mágus is írta ez már nem zsiguli.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Tachion86 #92018 üzenetére
Szia!
Ez már nem olyan egyszerű mint a régebbi autókban. Itt can-bus rendszerű minden, minden felsorolt jel a komfort elektronikában fut össze de a can kapu a gerince a rendszernek, ahhoz is hozzá kell tanítani a riasztót. Ez nem olyasmi, amit szaktudás és felszerelés nélkül a drótok alapján be lehet kábelozni. Bízd szakértőre a dolgot.
-
Tachion86
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy 2005-ös sedan, 1.4-es, BCA motorkódú Octavia II-nek. Szeretnék bele egy riasztót-immobilizert szerelni, ehhez pedig szükségem lenne néhány vezetékre. Azt kellene tudnom hogy ezek hol hozzáférhetőek az autóban és milyen színűek. Ezekről van szó:
- Központi zár nyitás
- Központi zár zárás
- Gyújtás (nem megszakítani akarom, csak érzékelni hogy van-e gyújtás vagy sem)
- Helyzetjelzők (ha fel vannak kapcsolva akkor 12V vagy fordítva)
- Irányjelzők (villogtatás miatt)
- Vezetőoldali ajtónyitás érzékelő
- Akármelyik ajtó, vagy csomagtér-nyitás érzékelés (akár a belső világítás vezetéke is jó lehet szerintem)
- Ablakfeltekerés kapcsoló (hogy fel tudjam húzatni az ablakokat)A legjobb egy kapcsolási rajz lenne de nem igazán találtam sajnos a neten. :-(
Hol találom ezeket a vezetékeket és milyen színűek?
Üdv.: Attila
-
Morris
veterán
-
Jaded
őstag
válasz
Morris #92005 üzenetére
Faternál zsír új volt (sajnos összetörte az orrát) és kapott újat. Pár hónapig jó volt (max 1-2csöpp), de aztán hirtelen eltűnt belőle a lötty mindig. Én leszedtem a dobbetétet és láttam, hogy a cső fityeg. Visszatettem, azóta is jó. De rejtély, hogy miért jött le. Én a rossz útra fogom (szerencsére földúton lakunk, ~1km, maximum áttolni lehet a kocsikat rajta). De hidegben legalább melegszik a motor
Ki is vetted teljesen? Lehet fel kellett volna önteni simán vízzel és megnézni nem ereszt-e a tartály valahol. Vagy máshol folyik el. Egyébként szvsz elég rossz helyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó CURRUS NF11 Panther
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest