Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:32:40

LOGOUT.hu

Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150601) Doki16 válasza bitpork (#150600) üzenetére


Doki16
addikt

Azt meg miből gondolod, hogy pékség viszem? Csak azért mert megakarom ismerni a kocsimat, hogy tudjam mi az amit cserélni kell. Ki akarok okulni belőle. Nem fogom magam megvenni az alkatrészt, hogy a szomszéd Józsi bácsi a két ásónyomos aknajaban cserélje ki.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150602) MPowerPH válasza MunezXBK (#150566) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nem volt veszes, nem dol ossze a vilag miatta, max en is odateszem(-tettem volna) a gyerekulest. Egyebkent szep a borbelso, apoltak, lehet latni. Kirandultunk egyet, kicsit okosabb lettem ma.
Szep nagyon az auto, kenyelmes, csondes, elzar a kulvilagtol, siklik. Hatalmas kivul-belul, remalom lehet vele parkolni, es szuk helyeken manoverezni. Jok az extrak, nightvision nagyon jo, hogy megjelenik az oracsoportban, es nem kell oldalra nezni. Az ulesek kenyelmesek, de oszinten megmondva, az F10(es igy a 7er) ulesei kicsit jobbak. Ellenben a masszazs funkciot dijaznam, nem mindegyik program jo, de lett par kedvencem. Aztan nem tudom mennyire segit ez akkor, ha 24 orat levezettel, alig latsz mar, es akkor meg jon a masszirozas is. Tuti bealudnek. :D A V8 szepen szol igy dieselben is, de csak kivulrol, belulrol nincs hangja az autonak. Anno probalgattam A6 -okat, es teljesen mas dimenzio az A8. BMW -nel nincs ekkora kulonbseg az 5er es a 7er kozott, leven a kisteso megkapott mindent elol, amit a nagy, a hatso szegmensben nyujt tobbet. Itt nem, teljesen mas liga. Kellemeset csalodtam az Audiban. :)

Tovabbi eszrevetelek.... Na most olyan, hogy visszacsatolas barhonnan, az nincs. Elmenyfaktor, zero. A Quattro nagyon jo itt is, magasan a legjobb a mezonyben(esett a ho, szoval kitudtam probalni). Nem kanyarvadasz gep, hiaba van sport mod, tolja az orrat nem is kicsit, es erezni, hogy az auto sem konnyu, es talan a V8 diesel miatt durvan orrnehez is. Egy ujabb kellemes meglepetes, hogy a ZF 8HP van az autoban(vegre egy rendes valto a konszernen belul, nem ertem miert eroltetik a DSG -t vagy a Multitronic -ot, mikor hasznalhatnanak az osszes erosebb es dragabb modelljukben is egy rendes automatat, ami kb. minden teren a DSG elott jar. Bar a BMW jobban(sportosabbra) hangolta, de gondolom az A8 -ban direktben van kicsit 'kenyelmesebb' uzemmodra allitva.

Nem foglaloztam le, de meg nem mondtam le rola. Kicsit gondolkodnom kell a dolgon... Nem hiszem, hogy gyorsan elkel. Hezitalok, mert ha megveszem, akkor a kesobbiekben vagy nagyon sokaig tart majd tuladni rajta, vagy nagyon aron alul kell adnom, es ezen meg az sem segit, hogy az auto tenyleg full extras, benne van minden, amit akkor kerni lehetett, legalabbis ami az elso szegmenst illeti. Gondolom az emberek nem nagyon kapkodnak az ilyen bohom nagy dieselek utan, felnek a hibalehetosegtol, es a sok ezer font rakoltestol, amit a motor tartogathat. Ehhez kepest egy 5er -t vagy egy A6 -ot szepen karbantartva akar par nap alatt is eltudsz adni.

Don't Tread On Me

(#150603) Mágus2 válasza Doki16 (#150601) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Minek a cikkszám és a működési elv, ha rendes műhelybe beviszed? Kicserélik, a bele való alkatrészt fogják tenni, kifizeted és örülsz. Azon fognak megsértődni, ha okoskodni fogsz, szerintem. Ha nem akarod magad megvenni, miért érdekel, hogy milyen és melyik kell? Komolyan nem értem. :U Ha ennyire nem értesz hozzá, úgy is átfognak verni, ha akarnak, mert olyan helyen van az EGR, hogy bontás nélkül nem is látni. Azt mondanak neked, amit akarnak.

Ez a mindenhol át akarnak verni, valami üldözési mánia a magyaroknál?

Már unom, hogy mindenki mindent tudni akar, én meg magyarázhatok mindent, mint az oviban. Aztán meg ha megkérdem, hogy mire jó az az illetőnek, még én vagyok a hülye.

(#150604) Winchester95 válasza Mágus2 (#150603) üzenetére


Winchester95
őstag

Igazad van, mindenki fogja be, ne akarjon senki megtudni semmit, kérdezni meg főleg ne. Ha valakit érdekel bármi, vagy olvasson és kutasson utána, vagy vigye el szerelőhöz.
Rájöttem én is az utolsó hozzászólásom óta.
Ide maximum vásárlási tanácsadásra jöjjön az ember, meg 30db HD képet töltsön fel az autóról és nézze ahogy a "nagyok" beszélgetnek. :)
Köszönet és tisztelet mindenkinek aki eddig segített.

[ Szerkesztve ]

(#150605) Csaby25


Csaby25
senior tag

Sziasztok!
Octavia 2002, 1.8T AUM, hathcback.
Ezelőtt kb. 3 hónappal új első féktárcsát és betétet cseréltem, mert rázott a kormány fékezésnél.
Meg is szűnt a dolog, de most megint ugyanaz, azóta kb. 6000 km-t mentem.
A tárcsák: FERODO DDF1221C-1, betétek TRW.
Ilyen hamar tönkremennek a tárcsák, úgy értem nem elkopnak (a régiek sem voltak még elkopva) hanem, "meghajlik, félrekopik" :F ?
Szar tárcsákat vettem, vagy valami más lehet a gond?
Köszi!

A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.

(#150606) Mágus2 válasza Winchester95 (#150604) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Pont nekem írtad? Köszi. :R

Csaby25 Szar tárcsa, kemény betét, rossz kombó. Ate/ATe vagy gyári tárcsa, audi logós betét a nyerő. Előtte méress ütést a kerékagyon, ha tolerancián kívül van, csere csapágyastól.

[ Szerkesztve ]

(#150607) Mágus2 válasza Winchester95 (#150604) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ott feladtam nálad a tanácsadást, amikor csak bejelenteni jöttél mindent és mikor leírtam, mit csináltál rosszul, még hülyének is néztél.

Látatlanban szerinted ki fogja tudni megmondani, hol ázik be? A szenzort írtam, hogy cseréld, ha jó a kábel. Ha a cikkszám egyezik, akár űrsiklóból is lehet, ne érdekeljen, jó lesz bele. Egyébként van új is, csak be kellene menni egy márkakereskedésbe, mert csak ott árulják. Biztonsági extrákból NINCS utángyártott okosba, CSAK gyári. Ennyi év audizás után azt hittem, ez világos.

Ha viccelek, komolyan veszed, ha komoly vagyok, le se szarod. Fasz kivan.

Hol írtam, hogy ne kérdezzen senki semmit? Azt írtam hogy nem kell mindenkinek mindent tudnia, mert felesleges. Kiforgatni az megy, értelmezni már nehezebb.

[ Szerkesztve ]

(#150608) Winchester95 válasza Mágus2 (#150607) üzenetére


Winchester95
őstag

Mivel még nem 100%-os az autó persze, hogy nem foglalkoztam semmi mással.
Senkit nem néztem hülyének, és szerintem mindig tisztelettel voltam mindenki iránt, de elnézést kérek ezért is.
Köszönöm a választ.Amúgy kb 1évig volt meg az audi. Semmi nem romlott el benne. :)
Azért ne idegeskedj fel, megesik az ilyen.

Valaki szeretne mindent tudni, vagy elég sok mindent, vagy pont azt amiért felkereste a topicot. Csak nem nagy baj. :)

Igen, én is szeretnék tudni sok mindent az autóról. :)

[ Szerkesztve ]

(#150609) Gyula84 válasza bitpork (#150586) üzenetére


Gyula84
veterán

Hali

2002es A4 van (2.5TDI AYM) nem tudom mivel müködik még
VAG12.12-es(DUAL-K&CAN) kábelem van először megcsináltam ezt hogy lássa más program is. VCDS elindít -> beállítások kivettem a pipát az "Boot in intelligent mode" -ból kiléptem, majd jött a "vag eeprom programmer" és megcsináltam ezt [link] kb ennyi

(#150604) Peti198506
40HD :DDD

[ Szerkesztve ]

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#150610) Mágus2 válasza Winchester95 (#150608) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Igyekszek mindenkinek segíteni, akinek lehet. Ha figyeled a topikot, akkor látod, hogy nem mindenkinek könnyű vagy lehet. Nem olvasnak, vissza, nem adnak infót, de mindenkinek fontos az infó, mert csak na. Egy darabig elsiklasz felette, aztán unod, aztán már dühít, most már ezen a fázison is túlléptem.

Ezek a modnern autók annyira komplex szerkezetek, mire mindent megtudsz a sajátodról, addigra szétrohad.

Miért baj, ha néha én is kérek az ingyen tanácsért valamit(pl az említett képeket), miért böki a csőröd ha néha viccelődünk egymásközt, akik már személyesen többször is találkoztunk? Ha ez zavar, miért nincs komolyabb topik élet? Ha volt valami találka hirdetve, csak a kifogásgenerátor ment. Én el tudtam hurcolni magammal a családot 400km-vel odébb, mert találkozni akartam veletek, de voltak akik nem voltak képesek 20km-t megtennni, erről miért nem esik itt szó, ha már téma lett a stílusom, meg a hozzáállásom?

[ Szerkesztve ]

(#150611) Mágus2 válasza Gyula84 (#150609) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

És miből olvastad ki a PIN kódot, az óracsoportból, a motorvezérlőből, vagy az adagolóból? :U

Az orosz még nem megy, de amint látom az óracsoportból van a PIN. Legalább tudod, hogy mire jó?

40HD képért elmondom, mire jó a PIN még az immo tanításán kívül. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#150612) Gyula84 válasza Mágus2 (#150611) üzenetére


Gyula84
veterán

óracsoportból persze, írtam hogy nem tudom :) csak az immo tanítást tudom egyedül, ohh a fene a 40HD :DDD

[ Szerkesztve ]

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#150613) Winchester95 válasza Mágus2 (#150610) üzenetére


Winchester95
őstag

Igazad van, és megértelek.
"Miért baj, ha néha én is kérek az ingyen tanácsért valamit(pl az említett képeket), miért böki a csőröd ha néha viccelődünk egymásközt, akik már személyesen többször is találkoztunk?"
Ilyenről szó sem volt, ha már a szavak kiforgatásánál tartunk. :)

"Én el tudtam hurcolni magammal a családot 400km-vel odébb, mert találkozni akartam veletek, de voltak akik nem voltak képesek 20km-t megtennni, erről miért nem esik itt szó, ha már téma lett a stílusom, meg a hozzáállásom?"

Senki nem támad és erről én nem tudok nyilatkozni, mivel nem rég jöttem a topicba.

"0HD képért elmondom, mire jó a PIN még az immo tanításán kívül."
Kiégtem:DD

[ Szerkesztve ]

(#150614) Mágus2 válasza Gyula84 (#150612) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ezzel a kóddal még be lehet indítani akkor is, ha a kulcsban összetörik az immo chip, mondjuk lejted a kulcsot valahol a halál náthás faxa mögött és nincs a környéken semmi nyitva csak 4 nap múlva. Ezt a a kódot megadva az óracsoportnak, beindul 50 percre, utána megint meg kell adni. De haza lehet vele menni. Hogy hogyan lehet beadni a pinkódot azt 80 HD kép után elárulom, nem kell hozzá diag.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#150615) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

Próbáltam volna egy szebb hátsó ablaktörlő lapátot feltenni hátra a jelenlegi fabia lapát helyett. Jobban áll neki a g5 lapát, de annyira vacak volt a minősége, hogy elrepedt a kupak már a felhelyezeskor.
Valami 5let? Vagy van ebből jobb minőségű is?

A régi fabia lapát.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#150616) Mágus2 válasza Speeedfire (#150615) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ez gyári kupak, jó minősègű, csak 15 fok alatt nem szabad piszkálni. Minden műanyag elemre igaz a fenti határ. Dermed ès törik, nem rugalmas. Vegyél egy újat, dobd rá a radiátorra, majd pattintsd fel. Nem fog eltörni, de utána már ne piszkáld télen.

(#150617) Lacess válasza Mágus2 (#150610) üzenetére


Lacess
tag

Az utolsó tali (tavalyi?) az számomra elég sötét folt.
Mentem volna szívesen, mint ahogy előtte kétszer is mentem, a kis Mágus2-t is megnéztem volna. Viszont semmi infó nem jött ezzel kapcsolatban.

Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.

(#150618) MunezXBK válasza MPowerPH (#150602) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Érdekes dolog ez. Itt is akadna lóvé bőven A8-ra, mégis alig látni.

Pedig Audi + Merci az autók 70%-a.

(#150619) grizlisandor válasza molnarpeter (#150572) üzenetére


grizlisandor
addikt

Köszönöm, akkor mehet fel az apróra a 2 portos xiaomi töltő, amit vettem. ;]

(#150620) Doki16 válasza Mágus2 (#150603) üzenetére


Doki16
addikt

Szimplán csak megakarom ismerni az autót és tudni akarom, hogy mégis mi az az alkatrész amit ki kell cserélni. Azért kérdezgetem mert érdekel a dolog. Hidd el nem fogok okoskodni a szervizben, csak át akarom látni, hogy mi miért történik. Én mindig tisztelettel állok hozzád és maximálisan elismerem a tudásodat. Pont ezért kérdezgetlek téged. Soha nem hülyéztelek, mindig normálisan tettem fel a kérdéseket a kocsi összes adatával, nem kínlódva 30 hozzászóláson keresztül derítetted ki tőlem. Mindig olvasom a ezt a topicot és pont az itt lévő embereknek, kérdéseknek/válaszoknak köszönhetően jutottam arra következtetésre magam által is, hogy az EGR haldoklik a kocsiban. Ebben erősített meg a VAG DPF is.

Az meg azért érdekel, hogy mi kell bele pontosan, mert egy hozzávetőleges árat szeretnék tudni. Ebben a térségben igenis elég valószínű, hogy ott vernek át a műhelyek ahol tudnak. Brutális árakat felszámolnak egyszerű tételekre is, nem is beszélve a szerviz díjakról. Mondok neked egy egyszerű példát ami múlthéten történt. Apum elvittem a kis 2 éves swiftet a Suzuki márkaszervizbe. 2 éves nagy szerszerviz következett neki. Megcsináltak mindent amit kell és amikor kihozták, hogy kész a kocsi, nem működött rajta a fék. Úgy kiadták a kocsit ezek a töketlenek, hogy faterom az első kereszteződésben alig tudott megállni. Se ABS se ESP semmi nem működött. Hozzánemértő kontárok dolgoznak mindenhol és brutális pénzeket kérnek el. Na ezért félek én minden szerviztől. Te könnyen vagy mert megcsinálsz mindent magadnak otthon mert értesz hozzá, ezért nem tudod milyen egy másik nézőpont. Én meg az elektronikához értek, mert ez a szakmám.

Tehát én úgy gondolom, hogy mindig normális voltam veled és úgy tettem fel állandóan a kérdéseket ahogy kérted. Nem mellesleg meg is szoktam köszönni, mert rendesnek tartalak és ez a minimum tőlem, hogy így írásban kifejezem a hálámat. De még azt is bevállalom simán, hogy elviszem hozzád a kocsit és valami finom vörössel meg a munka árával adom át neked :D Ha kell én lövök neked bármiről 80db 4K képet is :D

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150621) Speeedfire válasza Mágus2 (#150616) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Ilyen kupakot esetleg kapni külön is? Gyors rákerestem, de nem találtam.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#150622) Mágus2 válasza Lacess (#150617) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Az utolsón ott voltál. Tavaly nem volt nyilvános tali, én voltam nyaralni a családdal. Az éven meg ott lesz, ahová szervezitek. :K

(#150623) freaghill


freaghill
őstag

Lehet találni valami listát arról, hogy milyen VAG karosszériák lettek galvanizálva?

(#150624) Mágus2 válasza Speeedfire (#150621) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

6Q6955435D

(#150625) Mágus2 válasza Doki16 (#150620) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Egyszerű a dolog, visszakéred a régit, egy szelfibottal lefényképezed az újat a motoron, nem tudnak átverni. 500 eurót készíts el a műveletre, márkaszervizben többet. ;)

freaghill Az audik 95-től a többi jellemzően 96-tól kivéve a polo classic kettes ibiza-cordoba, felicia soha.

[ Szerkesztve ]

(#150626) freaghill válasza Mágus2 (#150625) üzenetére


freaghill
őstag

:R

(#150627) Doki16 válasza Mágus2 (#150625) üzenetére


Doki16
addikt

Esküszöm ez lesz az utolsó kérdésem ebben a témában. Tud bármi kárt tenni a kocsi más alkatrészeiben az ha így rossz EGR szeleppel járkálok vele? Nincs most sajna ennyi félretett pénzem.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150628) bitpork válasza Doki16 (#150627) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

A DPF kinyíródhat gyorsan, a motorolaj meghígul.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#150629) Doki16 válasza bitpork (#150628) üzenetére


Doki16
addikt

Jaj ez még jobban hangzik. Nesze neked 4 éves autó. Egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy beülök inkább egy Suzukiba. Gyengébb, csúnyább, kevesebb extra, de legalább megy :) Még lehet kapni belőlük szívó 1.6-ot, bár már gyanítom nem sokáig.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150630) Mágus2 válasza Doki16 (#150627) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Egy, hogy bárhol ottragadhatsz vele, + amit Bitpork írt, kinyírja a dpf-et.

[ Szerkesztve ]

(#150631) CharlieDrop válasza MPowerPH (#150602) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Na, F10 után A8 lett?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#150632) Doki16 válasza Mágus2 (#150630) üzenetére


Doki16
addikt

Okés, köszönöm a sok segítséget, akkor azt hiszem két hónapig nem eszek :) Úgyis fogyózom már január óta, motiváltabb leszek :D

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150633) Mágus2 válasza Doki16 (#150632) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Mennyit futott ez az autó?

(#150634) Mágus2 válasza Doki16 (#150629) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ez kell bele. (397.4 EUR) És ha szervizben veszed, drágább. Bármilyen utángyártott lesz helyette, az 1 évre jó csak. Wahler a gyári szóval vagy vahler, vagy a VW logós. Sajna ez egy ilyen alkatrész.

Nyáron a sajátomban is cserélni fogom, ha addig nem döglik meg. Egy ilyen autónál legaláb 500 eurónak mindig lenni kell eltéve javításra, de inkább 1000. Akkor nincs az, hogy van egy szép autóm, ami használhatatlan.

Én évente amit egy benzineshez képest megspórolok az üzemanyagon, mindig elrakom. Jó lesz az még :O

Morris Ha valaki megszervezi, lesz.

[ Szerkesztve ]

(#150635) Morris


Morris
veterán

Tényleg, idén lesz valami összeröff?

(#150636) Speeedfire válasza Mágus2 (#150624) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Köszi. :R
Rendelek egy pár darabot belőle. Aztán vagy ha jobb idő lesz, vagy esetleg valami mélygarázsban megprobalom feltenni.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#150637) Doki16 válasza Mágus2 (#150634) üzenetére


Doki16
addikt

153582 km egészen pontosan :) Tudsz valamire következtetni belőle? 0.10 L az oil ash egyébként. Ebből gondolom, hogy annyira nem olyan régóta lehet rossz az egr. Mindig szoktam félrerakni pénzt hátha valami gebasz van, de az élet is közbeszólt és most arra kellett. Ez a kocsi meg alig csak 8 hónapja van nálam még sokat nem tudtam spórolni rá, a fene se gondolta, hogy ilyen gyorsan megadja magát egy fő alkatrész.

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150638) focvis válasza Doki16 (#150637) üzenetére


focvis
veterán

Kauffernél 125 k Ft [link] a cikkszámra keresve.

(#150639) i-sti válasza Mágus2 (#150634) üzenetére


i-sti
senior tag

Nálam 300 - 350 km között regenerál a vas. (Sok a 10-15km rövid táv is)
Ez utalhat EGR gondra?
Vagy arra lesz valami nyilvánvaló feedback?

Enyémben már 193.5xx km van.

Novum Forum Siculorum

(#150640) F_Zolee válasza Speeedfire (#150615) üzenetére


F_Zolee
veterán

Pont a napokban gondoltam rá, hogy ilyen kar kellene nekem is csak eddig nem tudtam melyik autóé. :D Polon láttam így már tudtam merre keressem. ;]

(#150641) Doki16 válasza i-sti (#150639) üzenetére


Doki16
addikt

Gondolom ugyanaz lesz nálad mint nekem volt. Melegen kiakad az EGR szelep és nem indul a kocsi. VAG DPF-el te is tudod nézni, hogy mennyire van nyitva.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150642) i-sti válasza Doki16 (#150637) üzenetére


i-sti
senior tag

Ha ez megnyugtat nekem csak 80k Kauffernél az EGR. 03L131501K

Novum Forum Siculorum

(#150643) Mágus2 válasza Doki16 (#150637) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

150k km után minden nap ajándék neki, de nálad nem sokkal ajándékozott meg. Nálam most 178 000km-nél szintén 0,1 oil ash, és még a saját EGR van benne, de már szivárog, érik a csere.

(#150644) Doki16 válasza i-sti (#150642) üzenetére


Doki16
addikt

Nem nagyon nyugtat meg :D

(#150643) Mágus2: Nem gondoltam volna, hogy 150 és puff ezeknek a kocsiknak. Egy német prémiumtól többet vártam volna. Mi szivárog ott? Látsz kis olajpárát vagy csöppöket?

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150645) Mágus2 válasza Doki16 (#150644) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Német prémium? Ne viccelődjünk, a passat mikor volt prémium? A6, A8 a prémium, az A4 is csak prémiumabb, mint a passat, de az sem az igazi.

Kormos a tengelynél, kicsit kifúj.

[ Szerkesztve ]

(#150646) i-sti válasza Mágus2 (#150645) üzenetére


i-sti
senior tag

+1 ;) :K

Novum Forum Siculorum

(#150647) Speeedfire válasza F_Zolee (#150640) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Én is véletlen találtam rá. De ha jól tudom, akkor a vw turan is ilyennel jött ki. :K


Mágus2: Német prémium? Ne viccelődjünk, a passat mikor volt prémium? A6, A8 a prémium, az A4 is csak prémiumabb, mint a passat, de az sem az igazi.
Ezt pár csoportba beírhatnád még. Sokan már a vw/audi jel miatt prémiumnak éreznek egy golf, a3 autót is. Nem, hogy egy passat/a4. :D

[ Szerkesztve ]

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#150648) Doki16 válasza Mágus2 (#150645) üzenetére


Doki16
addikt

Annak szokták hívni. Kár, hogy nem raktam idézőjelbe tudtam, hogy azt kellett volna :D Konkrétan két összehasonlításom van. Volt egy 2006-os A6-unk az tényleg jobb volt a passatnál. Nagyon király kocsi volt. A Q5 ami most van meg nem mondanám annyival jobbnak. Audi meg minden de akkor sem az ami kéne, hogy legyen. Jah és i-sti, van hátul légbefuvó :D
AutoDNA oldalon lekértem a passatomnak az adatait. Benne volt az ára is, hogy mennyiért vették 2013-ban. 36383 Euro volt. Több mint 11 millió Ft nagyon sok egy ilyen kocsiért. Vadi új A6 Avant most néztem meg 12 662 280 Ft. Na itt érzem az irrealitást. És pedig nagyon nem egy kategória a két kocsi.

[ Szerkesztve ]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

(#150649) i-sti válasza Doki16 (#150648) üzenetére


i-sti
senior tag

A miénk 55.000 euró volt újonnan. :B

[ Szerkesztve ]

Novum Forum Siculorum

(#150650) Mágus2 válasza Speeedfire (#150647) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Bezzeg a skodát szarozzák, mert a 105-ös jut mindenkinek eszébe a jelről, pedig az octavia nem rosszabb, mint egy golf, csak épp annyival hangosabb, hogy a golf eladható maradjon... nálunk nem is veszik a golfot, octavia meg a passat megy, a golf nem kell a kutyának sem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.