Hirdetés
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
momo2828
tag
válasz
Ricsx #131047 üzenetére
Nekem azzal volt szopás, hogy először rossz verziót raktam fel, ami más drivereket is rakott, és amikor letöröltem, először a VCDS-t töröltem le. Persze a driverek ott maradtak, azt meg utólag nem engedte letörölni a vezérlőpult, programok eltávolítása listából.... Így a rossz verziót visszaraktam, először töröltem drivert, majd rossz verziójú VCDS-t, aztán gépresi, aztán jó verzió telepít, és annak a 64 bites exe-jével ment csak.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Mágus2 #131044 üzenetére
101 lovas mocinak nem 240-es a tárcsája?
focvis: Szami féle "hangyászról" hallottál? Volt szerencsém hozzá. OM606
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #131043 üzenetére
Csak kuplungozni kell majd a 3. padlós elindulás után.
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #131036 üzenetére
ja ja ..ARL inkább
VA is bőven elég oda és szépet is megy ha nem eszetlenül írják meg. Mondjuk ha egy gyári új turbót akasztana rá és megírnák még inkább meglepődne
kk831228: gazdafüggő bár a merga dízelei közül OM606 nagy piszkálja a fantáziám. A 177 lovas verziók kb 1600 tól tolnak 330NM
Kicsit bántva pici pénzből 300Le-re lehet lőni..oszt a hajad leszedi olyat megy
-
kk831228
addikt
Ez még "autó" volt... [link]
-
Ricsx
tag
válasz
Mágus2 #131034 üzenetére
Basszus én meg azt hittem hogy mehet bármelyik programmal.Gondoltam mégis csak jobb lenne a magyar erre az volt az első amivel kipróbáltam...ugye a 11.11.5 az magyar nyelvű volt.Ha vissza állítom az általad írt dátumra az időt is ugyanazt a hibát dobja fel. VAG-COM 409.1 az = lite ? Ez ugye ami a test gombra kattintva nem ír hibát,ez is a hozzávaló cd-n volt.
-
norrberth
addikt
(#131030) Saint_
(#131031) I-sty -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Ricsx #131028 üzenetére
Álltsd vissza a gépeden a dátumot 2012 februárra. Ha akkor sem megy a 12.12-vel, akkor valami gond van. A magyarral soha nem fog menni, nem ahhoz van a kábel. Nem megy bármelyik verzióval, csak kizárolag azzal, amit a kábelhoz adnak. Amilyen nyelvvel vetted, olyat kell használni, nem lehet össze-vissza installálgatni mindenféle verziót, mert ha a firmwaret felül írod a kábel CHIP-jében, akkor onnantól csak read-only lesz és csak a VCDS lite-al fogod tudni használni.
-
-
Ricsx
tag
válasz
Mágus2 #131025 üzenetére
Kaptam hozzá VCDS Release 12.12-t (17716 codes loaded/angol) Ezzel is ugyanazt írja ki mint az általam letöltött magyar nyelvű 11.11.5 verziónál. Viszont a cd-n találtam még olyant hogy VAG-COM Release 409.1-US (7558 codes loaded) és ha ezzel csinálom meg a tesztet akkor megtalálja az interface-t.
-
prannk
őstag
Üdv!
1749vb turbó faragás nélkül fel lehet rakni a gyári 1749v helyére?
-
Ricsx
tag
Jó estét.
Mágus és a többiek!
Mágus javaslatára vásároltam egy VAG 12.12 VCDS diagnosztikai kábelt.Ennek használatában tudna valaki segíteni? Mi is a kábel verziója,mit jelent..? 12.12 -es kábelt csak 12.12-es verziójú VCDS programmal lehet használni?
Jelenleg feltettem egy VCDS 11.11.5 verziójú programot de hibát ír ki a port kiválasztása után.Hibaüzenet: Port státusz: ok
USB könyvtár verzio: 03.01.19 USB meghajtó verziója: 02.06.01
Interfész nem talált. -
bobooo
addikt
Üdv,
B5.5 Passatban igen csak gyengus a fűtés, sőt legtöbb esetben csak hűvöset tol be. Egyedüli helyzet amit eltudtam érni, mikor kicsit langyosabbat tol be a mikor 25-26 fokon van belső keringetésen és csak szembe fújással. De mondom ez sem meleg levegő, hanem langyosabb, mint a hűvös amit egyébként tol. Fűtésradiátor lehet vagy mi?
2001 AVF
-
Morris
veterán
Urak valaki meg tudja nekem mondani, hogy a passatomba mi a gyári klíma vezérlőnek a cikkszáma?
Amit kivettem az 3B1 907 044.Elmentem a bontóba és szereztem egy másikat, azzal tökéletesen működik. Jobban mint a fenti cikkszámúval.
Vas: 1.9 PD 2002 AVF.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu #131004 üzenetére
Szted a '98-as mk1 puntónk hogy kapott műszakit....
-
Morris
veterán
válasz
AsusBoy #131006 üzenetére
Szerintem az eredetiség vizsgálat is ide tartozik. Öcsém gépét eredetvizsgálták. Semmi gond nem volt mikor megvette.
Eladásnál már voltak nagy kerek szemek, amikor az új (másik) tulaj vitte vizsgáztatni, nem ment át. Csak másodjára kis zsebpénz ellenében.
Pf... Vicc... -
-v-
addikt
válasz
AsusBoy #131006 üzenetére
Nem mintha itthon lenne barmire ertelmes szabaly ... amit nem kene azt szabalyoznak, ellenoriznek, amit kene azt nem..ha igen akkor teljesen ertelmetlen es ostoba szabalyokkal, ami jo esetben csak pain in the ass, rossz esetben durvan hatranyos. Amig ilyen szabalyozas (meg vezetes) van itthon, nem tudom elitelni, aki az osszeset kikeruli amelyiket tudja..
-
AsusBoy
senior tag
itthon majdnem mindenhol korrupt az egész műszakiztatás.
Ha meglennének itthon fizetve az emberek lehetne itt is minden szabályszerű de addig meg csak mindenki trükközni fog.ugyan ez vonatkozik a szervizelésre is .. ha lenne miből akkor vinnék az emberek "normális" szervizbe az autót.
Welcome to Hungary
-
bajnokpityu
félisten
különösebben rugni se kell, mérés nélkül segítenek, ha necces.
parasztxenonos,eresztő lengéscsillapítós,magas COs autót fillér kérése nélkül átengedik. elég gyakran látom, hogy autó áll a soron, és nem az ő kipuffjában van a szonda, hanem kívül egy másikéban.Félre értés ne essék, amikor határon van egy autó, akkor én is igy tennék, a gondom inkább smokeandcharmos vakitóxenonos útról majd leesős télennyárigumis fosokkal van.
-
Swokden
újonc
akkor lényegében nincs benne az imbusz sem a lánchajtás? akkor ez tényleg egész korrekt kiadás?
-
Swokden
újonc
Hello mindenki!
Most szeretnék venni egy 2.0 pdtdi BKD motoros audi a3-mat. A kérdésem az lenne, hogy ebben is szar az olajszivattyú? Mert sehol nem találtam hozzá alkatrész és ezt a motorkodot nem is emlitik. egy 2003mas autóról lenne szó ebben már van DPF?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest