Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MunezXBK
üzenetére
Gyorsabban??
Profi volt a sofőr mert irányított volt a mozgása az Audi-nak. Csak a színe nem tetszett, olyan IFA szürke volt, fekete oldalbetétekkel.#238939focvis:
Én is csodálkoztam ezen, ezért is mutattam meg nektek, de szerintem ez mint érdekesség és nem mint életszerű adat. Egyébként a 6-7 körülit hozott átlagban. -
-
válasz
MunezXBK
üzenetére
Pont a héten vesztem össze a szomszéddal, mert a feleségem autójába folyamatosan bemászik a rohadt macskája és éjszakákat bent tölt. Összetaposva mindent a sáros mancsával, aztán tegnap feleségem beért dolgozni és hív, hogy fura nyávogás van a motortérben, a macska fent feküdt a szelepfedélen, a farka megégve, mert rárólogott a turbóra. Aztán persze, nekik állt feljebb amikor kidobtam a macskát a motortérből és mondtam neki, hogy BE FREE! Mondjuk nem ment el a rohadék, megvárta amíg érte jönnek. Ő nem érti miért gond ez, hogy a macskája bemegy a motortérbe
Mondom mert meghal??!! Vagy okoz nekem többszázer forintos kárt, ha bekapja a laposszíj vagy a ventilátor.... úúútálom a macskákat, meg az ilyen kretének
Sorry a durva szavakért, természetesen nem minden macskatartó ilyen.
-
bul07
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
Orosz lurettbe is van aki az utolsó lehetőségig el tud menni

De a tényeken ez nem változtat hogy az ózon egy rendkívül erős oxidálószer.
Poliuretán szivacs ami a tetőkárpitba van nem áll ellent az ózonnak.Amúgy is van hogy elválik elporlad a szivacs, és akkor még lehet ez elősegíteni a felesleges ózonozással.
Persze ezt nem verik nagydobra akiknek érdekük fűződik hozzá, pénzt keresnek vele.Nem is beszélve az ülések anyagáról mert ott is használhatnak olyan anyagot ami nem bírja, vagy egyéb gumi alkatrészek, műszerfal.
Amúgy ha kell akkor kell ózonozni, mert van amit jobb kiirtani mint attól félni hogy majd leválik a kárpit.
De csak úgy rutinból évente többször berakni mert van gép, meg nincs is semmi oka.
(Nem is beszélve ha más csinálja és ép elfelejtette hogy berakta a kocsiba, mert közben kitakarít másik kettőt, és jó pár órát nyomatják a kocsiba az ózont)Mindenki saját döntése csak aztán nem a gyártót kell szidni ha leválik a tetőkárpit, vagy egyéb dolog aminek árt.
#236991 bandi0000
Ami biztos nem csinál kárt az a megfelelő hatóanyagú bomba, azt otthon bárki megteheti, de szakszerűen kell. (Sok semmirevaló bomba van)
Ha van olyan nyomós ok ami indokolja(penész pl) jöhet egy ózon, ami normálisan van csinálva(nem több óra ózonozás).
Szerintem a legkárosabb a habbefújás nem szakszerűen. Habbot is lehet használni de ahhoz ki kell bontani sok mindent, hogy a hab csak oda tudjon rámenni amit tisztítani kell, mert a szellőző rendszerbe lévő szivacsokat gumikat a hab is károsíthatja............
De ha mondjuk új kocsi és csak 4-5évig lesz meg akkor mindegy, annyi idő alatt kicsi eséllyel jelentkezik bármi tünet.
(30e Km olajcserével is elmegy ennyi időt, majd a következő vagy az azutáni tulaj érezheti meg) -
426os
őstag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Gondolom az újabb platformon nem fárasztja a technika ilyen részletes infókkal a usert
Persze továbbra is csak tippeltem, de igazából ugyanaz történt, mint a Te esetedben is végeredményként.
Én eddig még csak "nem aktív" Stop-start rendszer ikont láttam a Golfon, üzenetet még nem. -
szőröscica
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
Azért írtam többféle más lehetőséget is.
pl. nekem is 1.5TSI van az oktávban, és szerintem egyrészt a nagyobb tömeg, vagy a sokkal hosszabb váltó áttételek miatt, vagy akár a vezérlés is lehet az oka, hogy más a motorfék érzete.
pl. a 6. sebességes váltóban az 5. fokozat is hosszabb, mint a korábbi 1.4-es szívó benzin KIA-ban volt. És akkor még van egy 6. is.
Persze, hogy kisebbnek érződik a motorfék, ha 2500-as fordulatszámnál veszem el a gázt, ahelyett, hogy az 1.4-es szívó, az autópálya tempónál 4000 fölött forgott. -
vlevi
nagyúr
válasz
MunezXBK
üzenetére
"sose vedd el! "
Azt úgy mondják, hogy "when in doubt, flat out "
Jó, jó, de nem mindenki Coli McRae
Az, hogy nincs elég motorfék, az a kisebb motor köbcentiből adódhat.
pl. ezres 3 hengeres benzines, hiába mondjuk 100 ló, és ugyanennyi a kőkorszaki 1.6-os szívóbenzin, azért motorfék terén a kis ezres nem sokat ér, főleg, hogy az 1.6 szívóbenzin óta az autók súlya is másfélszer akkora lett.
És természetesen motorvezérléstől is nagyonn függ a dolog. pl. ha direkt van benne "szabadonfutó", mint régen a trabiban, wartburgban volt. Csak már nem úgy hívják, de azzal is lehet fél csepp benzint spórolni, ha tovább gurul üresben. -
Morris
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Arra kíváncsi lennék

Qru: Vegyesek az érzéseim a Rigotech-el. Ugyanezt hallottam én is. sok jó, de ugyanannyi rossz. Dynotech Debrecen szimpatikus még, de ott meg az a bajom, hogy nincs 4x4 pad. Csak utcai mérés. Abba meg annyira nem bízok. Sok a nehezítő körülmény egy utcai mérés esetén.
Asbee: A sportsvan után ez így gyárilag is wow kategória nekünk. még...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kapott hangfalba valo vattat egyenlore,igy popec lett
)

Bár ott is sok balga kimegy eléd.
.

Mondom mert meghal??!! Vagy okoz nekem többszázer forintos kárt, ha bekapja a laposszíj vagy a ventilátor.... úúútálom a macskákat, meg az ilyen kretének