Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Audi A4 B7-nek melyik turbós benzines ajánlott?
Köszi! -
válasz
Winchester95 #150145 üzenetére
Nem tudom az autód korát, de nekem ennek a vége ablak beesés lett. Bowden és/vagy műanyag fogaskerék, vagy az oldalsó üveg vezetőbe beköltözött a ződgomba.
-
Winchester95
őstag
sziasztok! Ha nyikorog az ablak lehúzáskor (elektromos), akkor mi lehet a baj? Gondolom maga az ablakemelő szerkezet, de azon belül? Mert a motor része miatt nem hiszem.
-
-
törölt tag
Ma voltunk megnézni egy 2011-es A4 2.0 CR-t, 170 ló. VCDS-el nem tudtam megnézni a mérési blokkokat
Szürke volt a motorvezérlőben, nem lehetett rákattintani. Csak a hibakódokat olvasta. A vezérlőkből is amúgy nagyon keveset látott, talán 10-et... ez mitől lehet?
ilyet még nem láttam egy kocsiban se.
Most találtam fórumon... ezen már UDS/ODX protokoll lenne, és csak az Advance Measure megy rajta?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Mágus2 #150136 üzenetére
Az lett, amit mondtal. Kb. az utolso pillanatban lett megcsinalva, meg par 100km, es a valto banja. Kuplung szetesett, de maga a tarcsa nem volt elhasznalva, kettostomegu mar logott, es bizony a valtoharangnak is nekikezdett. Ki kellett mindent cserelni, LUK ment bele, plusz valtoolaj, 260k lett a szamla vege.
A srac is megerositette, hogy valoszinuleg varosi auto volt.Haragszom anyara, mert tudta, hogy van ott egy hang, ami nem odavalo, es nem szolt.
Egy valtocsere ha benezett volna, toltuk volna be a Dunaba.
-
norrberth
addikt
-
Szabó0922
tag
Sziasztok
Segitségeteket kérném autó eladásban
Lenne egy 3ajtos seat ibiza 6l 2005 1,4 benzin ugyan ilyen csak a diszlécek és a visszapillantok is pirosak
-230ezer van benne motorikusan minden rendben 8-9ezrenként kötelező szerviz meg volt
-16" alufelnit nyáron vett gumival + 14" acél felni idén vett uj gumikkal
-szakadás mentes üllések
-akumlátor új decemberi
-rozsda nincs rajta folyamatosan tisztán van tartva
Nagyobb kocsi váltás miatt adom el
Nem tudom mennyiért tudnám azonnal eladni ebben kérném a segitségeteket vagy mazda 6,audi a4 b6 -ba beszámitaná valaki akkor nekem az is jó
Köszönöm előre is aválaszotokat
További szép napot mindenkinek -
morfondőr
addikt
válasz
grizlisandor #150131 üzenetére
Én már fizettem márkaszervízben kártyával, semmi gond nem volt (Soltvadkerten).
-
válasz
grizlisandor #150129 üzenetére
Ha jól rémlik, márkaszervizbe viszed; ott 100% tudsz kártyával fizetni. Jóskabá'-nál nem valószínű.
-
grizlisandor
veterán
Hétfőn megyek az Alteáért. De várom már!
Szerintetek(mivel elfelejtettem kérdezni tőlük) általános értelemben egy szakszervizben a felmerülő költségeket tudom kártyával fizetni vagy vigyek kp-t?
-
w333
félisten
válasz
norrberth #150125 üzenetére
Lehet régen jobb volt ... aztán romlott a minőség ! "olcsó húsnak ..."
Még nem próbáltam de szinte biztos hogy jobb a MANNOL AEROTECH !
Ha mindenképp ilyen "flat" lapát kell ... itt egy videó róla !
-
w333
félisten
válasz
-secret- #150122 üzenetére
De szvsz. jobban jársz pl. Auchan, Tesco ... Valeo First lapátokkal !
Nem rossz a Bosoko de nem illeszkedik tökéletesen és ha kevés a víz a szélvédőn akkor megcsuklik és a lapát végén lévő műanyaggal megkoppintja a szélvédőt !
Anyámnak ilyen volt a Peugeot 306 (így vettük az autót) de gyorsan lecseréltem ... Bosoko pedig szépen repült a kukába
Valeo First (hagyományos) sokkal csendesebb, nem csíkoz, egyszóval tökéletes !
-
Valaki nem tudja fejből VW Golf IV 2004 és POLO IV 2003-ra mekkora ablaktörlő lapátok kellenek? Golfra hátra is kellene. Bosoko márkát ajánlották.
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Van tapasztalat új Ibizával kapcsolatban? Illetve valaki kapott már esetleg szalonból ajánlatot?A másik pedig az lenne, hogy el szeretném adni az autómat, de nem tudom reálisan mennyit érhet.
2007 1.2 12V 5 ajtós fabia, 120k km (valós)
4 évesen vettem 50e km-rel (akkor gázosítottam), törött volt, javítva került hozzám. Egyedül esztétikai hibái vannak normál használatból adódóan: kicsi horpadás, fényezés hiba, első lökhárító nem tökéletes. Távolról valahogy így néz ki: [link]
Ettől eltekintve viszont nagyon keveset ment, és nagyon karbantartottam (minden kopó alkatrész ki lett cserélve). Gyári alufelnivel, és kb. 10e km-t futott michelin gumival adnám. Belső rész teljesen ok.Szerintetek mennyit érhet a használt piacon? Illetve érdemes foglalkozni a karosszéria javítással/fényezéssel, hogy magasabb áron menjen el? Nem akarom leharcolt kocsiként, fillérekért eladni.
Üdv. Yush
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
k5.20
senior tag
válasz
JHONNY 79 #150112 üzenetére
...akár még ez is lehetne, de akkor kettőt is cserélhettek, mert decemberben 206000 km-nél volt hatóság előtt, most meg 195000-el hirdetik...eredetileg meg 400 fölött állt...
Amikor még nem volt ilyen nyilvántartás, én is fejest ugrottam egy Lancia Kappa 2.0 - 5.20V-be...
Svájci import volt, a próbakörön még nem tűnt fel, de 1 hét múlva már igen, hogy amikor odalépek neki, egészségesen pörög, és letiltás nélkül vígan fickándozik a fordulat a piros mezőben...
Kicsit utána néztem, és kiderült, hogy egy diesel-es műszeregysége volt benne...
A nepperek valószínűleg hozzám hasonlóan nem ismerték a típust, aztán a nagy tekergetések után nem jó autóba tették vissza az egységet...
Irány a bontó, kaptam benzines egységet és egyben "kilométer-kedvezményt" is.... -
Szabó0922
tag
válasz
molnarpeter #150097 üzenetére
audi a6 c5 melyik motor a megbizható?
-
bmwsan
senior tag
válasz
i-sti #150101 üzenetére
Miért ne lenne, vagy ügyvédé vagy orvosé volt a maradék. Azok nagyon értenek a kocsikhoz.
Kis százalékban pedig szerelonek titulálja magát a tulajdonos, mert otthon az udvaron lecseréli az olajat .(#150105) gabor85: 2.0 PD-nél elég ismert, ezenkívül van sok másik kritikus hibája, ha mind benne lenne , akkor itt lenne a vége valahol a HSZ-nek...
-
Vincsaba
csendes tag
“2 éve hoztam be németországból, ott már nem kaptam hozzà szervízkönyvet”- na itt fel is röhögtem magamba, az LLT-s rendszám miatt.
-
Killer01
őstag
Nah, Mágusnak megint igaza volt, ismét bejelzett az EGR... jövő héten csere
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest