- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
válasz
atos19881101 #146047 üzenetére
Simán lehet szerintem kipufogó is.
-
crw15
csendes tag
válasz
crw15 #145444 üzenetére
"Sziasztok!
Tanácsotokra lenne szükségem!
Adott egy golf3 AFN motorkód, a hiba az, hogy menet közben egyszer csak fogja magát és minden előjel nélkül leáll. A 109-es relé elengedi magát és utána már csak ha kézzel nyomom össze a relét akkor indul újra. Relét cseréltem benne, zsír új van benne, de miután összenyomom az eredeti ‘rossz’ relével is beindul, majd menet közben ugyanúgy egyszercsak váratlanul leáll.
Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mi okozhatja a hibát.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!!"Sziasztok.
A hiba továbbra is fenn áll, új gyújtáskapcsoló betét került az autóba. Jelenleg azt csinálja, hogy relé összehúz mágnesszelep nyit, de csak teker és nem indul. Gépre dugva kiírja a szelepnek a hibáját, így holnap lesz egy másikkal próbálva, de ha még mindig fenn áll a hiba, akkor adagolófedél lehet a ludas? Tavaly lett új HDK fedél beszerelve, azért furcsállanám.
Válaszokat előre s köszönöm!
Üdv! Pisti -
zsolt19900
őstag
Isten éltessen Mági
-
mario1012
tag
Boldog szülinapot Mágus!
-
k5.20
senior tag
válasz
grizlisandor #145992 üzenetére
Kezelni nem, de gyógyítani lehet, ha lehetséges. Nekem olyan 70 rúgó körüli összeget mondtak megbízható helyen, amikor kérdeztem esetleges vásárlás miatt. Azt mondták utána el lehet felejteni a problémát.
-
törölt tag
válasz
atos19881101 #146029 üzenetére
motor-váltótartó indulásnál adna hangot meg a váltót kiszedné a kezedből. Búgás lehet csapágy is
-
atos19881101
senior tag
Mágus
Erőt egészséget!Kinek mi lenne a tippje a következőre. Ma volt szerencsém hátul utazni a szekérben olyan 200km-t és szomorúan tapasztaltam, hogy erőteljes búgás hallató, főleg ha középen vagyok (elől nem). Megfigyeltem, hogy kb 1800-2300-ig erőteljes, alatta illetve felette elhalkul. Mi okozhatja? Motor vagy váltótartó? Esetleg kipufogó?
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Csabadi
tag
válasz
Mágus2 #146021 üzenetére
Komplett szett lett cserélve,nyáron lett kompresszio mérve 26-26-27-27 bár.Viszont ott voltam mikor a pd elemet rakta vissza a srác,picit furcsa is volt mert a lefogatócsavart érintőre húzta és csak 2x90fokot húzott rá.Én ugy tudom,12nm+3x90fok,új csavart rakott.Ilyenek voltak a fészkek
-
kk831228
addikt
válasz
Csabadi #146006 üzenetére
Elektromos AC - d van a tankban... ? Tandembe is van egy visszacsapò szelep, a gázolajszűrőnèl is van o gyűrű, a tanknál is van egy flexibilis cső, azt is hallottam mar valakitől hogy elrepedt ès lelevegősödött... Az összes bilincs, összes üzemanyagcső átnèzve...?? Ez az alkatrèszek cserèlye utan jött elő..?
Èn azert egyszer az önindìtòt is levennèm ha mèg soha nem volt, ès kicserèlnèm a bronzkefèket, kitakarìtva, megzsìrozva...
-
Csabadi
tag
Sziasztok,szemvedek egy passat 1.9pd-vel.Reggeli inditás nehézkes,cserélve lettek a pd o-gyűrűk de semmi változás,tandem nem ereszt sehol,de mágis felhúzós.Mi lehet,hogy lehetne kiszűrni,mi lehet a gond?Volt itt régebben poszt,azóta cserélve veztengely,hidrók,csapágy és o-gyűrü.Azelőtt mindig pöcc volt most szivat.
-
vendingo
veterán
válasz
vendingo #145989 üzenetére
Márkaszervizben tudják rendelni a foglalatokat 2900 forintos áron, pénteken ki is cserélik őket.
Miután megbeszéltem velük a dolgokat, beülök a kocsiba, az meg elkezdett morogni, valahol kilyukadt a kipufogóEz a kocsi tudja mikor van pénzem, most szarik be rajta minden....
-
freaghill
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest