Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Galaxy Fold 4
-
freaghill
őstag
válasz Mágus2 #88038 üzenetére
Holnap ránézek, lehet csak az a gumicső ami bátyámnak az Audijánál is gondot okozott.
Ja, meg utána jött a múltkori leáll a turbó és nem tölt míg újra nem indítom jelenség. Az a Control Difference.(#88032) hdman: Uhhúúú. Nem kell ide csipsz.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Kiskokó #88036 üzenetére
Az ekezeteket elhagyasa baromira idegesitett egy idoben, melohelyen a fejlesztoktol meg IT-tol irtak igy, aztan valahogy raszoktam, valoszinuleg a telo miatt, ahol nem szivesen bibelodom ilyesmivel.
Megertem, hogy szurja egyesek szemet :/ en is ateltem ezt mar ^^
De nézzétek, nagyon szépen írok ám ékezetekkel is, ugyanúgy mint más csak egyszerűen nem akarok
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Kiskokó
veterán
Mondod te aki végig ékezetek nélkül ír le egy ilyen oltást...
GratulálokAmúgy magamból kiindulva, hogy tanultam gépírást és nem nézek oda amikor írok ebből kifolyólag főleg ha sietek sokszor felcserélődnek a betűk.. és akkor mivan? Nagy cucc... élőben normális értelmes kommunikációra vagyok képes. Pont
Felőlem lezárva a téma.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
33as
senior tag
"Ha valaki a sajat nyelven nem tud helyesen beszelni illetve irni, az is egyfajta igenytelenseg"
ráhibáztatok, sajnos német az anyanyelvem!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
freaghill
őstag
Ma hazafele gondoltam kikormolom. Negyedikbe, 3200-as fordulaton mentem. Gondoltam kicsit jobban is nyomom neki, 3600nál olyan füst volt mögöttem.
-
Morris
veterán
válasz birozoli7800 #88026 üzenetére
Nem hosszabb, hanem a bosokonak el van tolva a felfogatása. Kalap szar az egész. Én is rendeltem belőle 3 garnitúrát, de el is adtam, mert passat b5.5-re nem jó
Maradtam a Bosch-nál. -
mmdms
addikt
Rohadt ablaktörlő lapátok!
Tegnap lemértem mindkettőt, mindkettő 530 mm hosszú volt, Bosoco márka vagy mi, lényegtelen is, vettem bosch lapátokat ugyanebben a méretben. Hát persze hogy nem passzol! A bosoco 20 mm-el hosszabb a jobb oldalon mint a bosch, ellenben el van egy kicsit balra csúsztatva. Jól megszívatott, az újat így nem tudom feltenni mert belelóg az A oszlopba. Most hallgathatom 1400 km-en a nyikorgást.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
ßrainiac
addikt
válasz MunezXBK #88022 üzenetére
PLZNO +1
K Norbi: az a gyerek h beszopja egyszerre a ket utest...
Amugy meg elobb irok ekezet nelkul, mint idiota billentyuzetekkel amik fel akarjak ismerni a szavakat es helyette jo nagy baromsagokat irnak. Csak egy pelda tegnapi viber uzenetbol:
"Laci! 17-ért vettem a G6 botkormányt.
De nemzedékek hozzá légzsák is. Meg a fotódon szvsz GTI kormány van, az kb. 300 €."[ Szerkesztve ]
-
-
rob210
nagyúr
A sok nyelvész most aztán vérig megy a harc.
Én igénytelen vagyok vállalom, de legalább jókedvű.
Mer én nem tok írni bazze azé gyóvan?
Renault power
-
kk831228
addikt
válasz Kiskokó #88003 üzenetére
+1 Inkább más dolog szokott buz..s lenni... Bár, kinek mi...
footy: Jajj ne már, sokszor a kö..ög telefon, + a k..g helyesírás ellenőrző is kijavítja rosszra...
Az igénytelenség nem itt kezdődik szvsz...
Ha Ti erre izgultok , hát legyen...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
K Norbi
addikt
[link]
(#88003) Kiskokó lehet bitpork is ezért nem jön fórumra[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz szőröscica #87998 üzenetére
Tett be képet is more kit izgat,hogy írta amíg nem igénytelen mint az állat ! Ha nem teTTTszik valami így jártál...
Ne vedd magadra, de amúgy ide már nem lehet úgy beírni, hogy valaki ne kössön bele Akármibe...
Ezért írok már én is kevesebbet.... tiszta vicc...Kellemes ünnepeket (mondjuk én még holnap délig melózok)
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
enddav
aktív tag
válasz szőröscica #87998 üzenetére
ez ku.jo volt, feldobtad vele a reggelem. = DDD (Y)
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest