Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
válasz tresh #104700 üzenetére
Elhiszem....willhabenen találtam már 2500 euro körül is szinte új és eredeti Audi felnit használható gumikkal
Morris: akkor jól látom, mert nálam bőven nagyobb hely van, pedig ha jól tudom 1-2cm-el alacsonyabb az S-line változatú mint a többi
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
g4bb3r
tag
Hali!
Két kérdés (Seat Toledo mk2 1.6 16v benya) :
1. Ha le akarom cserélni a kulcs+kp zár nyitó kombót egy ilyen bicskakulcsra akkor az immo miatt a kulcs feltanítását hol lehet megoldani? Autóvillamossági szerelő?
2. A vezetőoldalon "benyomódott" az egész ablakemelő gombcsoport.. gondolom elengedte egy csavar. Ezt mennyire bonyi szétszedni? Kutattam neten de ha van is manual hianyoznak a képek/ábrák.. Nem akarnék csak úgy nekiesni.. Ha nem túl komplikált ill. nem kell spec. szerszám szerintem én is meg tudnám csinálni.
Egyébként a gépsárkány: Seat Toledo
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
-
-
Kiskokó
veterán
válasz Morris #104681 üzenetére
A második felni szép (viszont rohadt drágán adja 35/40ezer /db ért simán szokott ugyan ilyen felni menni mivel ez nem is olyan ritka)
de a 8" széles felnit passatra felejtsd el... Haveromnak az én felnim igaz 245/40 el felakartuk rakni és beleért a gumi a lengőkarba fel se feküdt rendesen az agyon. (b5.5)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Ne is mond én is tavaly ettem Sport Contact 5-öt remélem kibirja egy ideig. 48e/db volt szereléssel (akkor ilyen 52-54 körül ment az ára)
Nekem 19" RS6 felni az álmom de gumival majdnem 600 ezer lett volna szóval a légrugók érdekében lemondtam róla
Helyette van az a 18" amit már láthattatok a topciban párszor.
Lehet lassan kikerülhetne elsőbe az én kocsim is| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Kiskokó
veterán
válasz bitpork #104719 üzenetére
Tudom de jobb szeretek a sötétség leple alatt rejtőzni
mizu am Ati?
Domi megvan még?Én most kihoztam belőle egy 8,7-es átlagot vegyesbe igaz V-power diesel volt benne.
Viszont kéne menni olajcserére meg a visszajelzett fékbetéteket is meg kéne nézetni első tárcsák meg tuti cserések.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
vendingo
veterán
Megkérdezem ismét, legutóbb nem kaptam választ: Hozzávetőlegesen mekkora összeggel kalkuláljak egy G4 1.6 16v kuplungcserénél?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
JimBeam00
csendes tag
válasz vendingo #104722 üzenetére
Pár kommentel feljebb olvashatod az én esetemet. Bár nem G4, de azt gondolom motorilag közel van... 2005-ös A3 1.6 FSI, szintén kuplungcserés, ma lett kész. 70k-ban egyeztünk meg LUK szettel. 63-67k valahogy így volt listaáron a szett, (ott nézte ki előttem a gépből, de ugye ebből nekik még lejön a kedvezmény) hozzácsapva a munkadíjat így lett 70k.
"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek a kuplungos kommenteket.
70 ezret mondott a szerelő (nem tudom milyen márkával dolgozik).Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #104733 üzenetére
Szerintem egyik se De emlékeim szerint pont a valeo fejlesztette ki ilyen remekül ezt a fos kettőst am csak azt írtam hogy ezeken kívül mást nem igen tud neki a szerelő berakni..70kert gondolom vagy csak kuplung szett vagy fix lendkerekes a gépezet.
szerk: Ha mán itten vagy múltkor valamiért a kúton vagy 10szer lekattogott a pisztoly.. most vagy a pisztoly volt szar vagy nálam a levegőztető minden esetre kipucoltam a cső nincs eldugulva a szelep szépen könnyen jár. Gondom ezen a két verzión kívül más nem igen lehet
[ Szerkesztve ]
-
-
Bling95
őstag
Nemtudtok valahol Fejér esetleg Pest megyében bontót?
G4-hez kéne alkatrész. Konkrétan a szélvédő alatti vízelterelő műanyag cucc: Elvan törve és valahogy sikeresen folyott be a az anyagülés szőnyege alá a víz. Az autó ott állsz szétbontva szerelőnél ( más miatt mentem ) de jó lenne minnél előbb beszerezni
Gyárit azért megkérdem holnap a szalont mennyibe kerül de gondolom nem mondanak keveset.
-
Speeedfire
félisten
Futóműves kérdésem lenne.
Adott egy G3, amiben monroe reflex gátlók vannak ismeretlen 40/40 vagy 60/40-es ültetéssel. Így vettem a vasat. Viszont számomra nem jön be. A futómű túl puha (be lett mérve rázópadon, elvileg jó), sokszor imbolyog. Illetve a bal hátulja ~1.5cm-el még lejjebb is van, mint a jobb. Ránézésre nem látom, hogy el lenne törve a rugó.
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás rá. Hátha valaki tapasztaltabb mint én ebben.
A gyári futóműt nagyon sokallom, lenne vagy 130e. Olcsó sportosban a ta-technix-et láttam, de ott meg csak a 40/40 a legkisebb, ehhez a kocsihoz.
Néztem még a futómű felújítást is(raj, kárászy), de nem tudom milyen lenne.
Járt már valaki hasonló cipőben? Alapvetően minimál a projekt, de ha azt mondjátok, hogy csak a gyári, akkor...Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Van közöttünk Zalaegerszegi?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Morris #104741 üzenetére
A4-be meg passatba az 1.6 a legisebb benzines, és 98-tól mindegyikben van kettőstömegű, de csak a hosszmotoros b5 alvázas autókban. G4 nem hossz motoros, ezért abban nincs.
Más: ma kirándulós nap volt. Kölcsönöztünk konszern vasat. Benzines, úgy fekszik a kanyarban, mint Talmácsi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest