Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66851) fehér_ember válasza kromatika (#66847) üzenetére


fehér_ember
addikt

Az égvilágon semmi de semmi bajom a dt880 magasaival. Amúgy mielőtt megvettem meghallgattam pár olcsóbb fejest egy-két üzletben és akkor számomra nem volt ennél olcsóbban megfelelőbb.
De mivel elkövettem azt a hibát hogy egy jobbat (vagy lehet hogy egy túl jó hangút ;) ) hallgattam, így már többet szeretnék.
A fejhallgató számomra csak azért kell hogyha nagyritkán (kb. 2 havonta) késő este megnézek egy filmet akkor legyen mivel, illetve ha kb. kéthetente kedvem szottyanna ahhoz hogy "számomra új" zenéket keresgessek a spotin a hangfalas zenehallgatáshoz, akkor legyen mivel csekkolni őket. Ez utóbbi tevékenységhez fontos a minősége.

(#66852) Dorien válasza fehér_ember (#66842) üzenetére


Dorien
veterán

Ja, az említett fejesek szerintem "laposabbak" nála. Akkor talán DT990 Edition 600 ohm (ennek kifejezetten ütősek a mélyei), HiFiMAN HE400i / HE4XX, AKG K712 Pro / K7XX, Meze 99 Classic

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#66853) fehér_ember válasza Dorien (#66852) üzenetére


fehér_ember
addikt

Most a frekvencia áviteli görbéknél pl. a hifiman-ra van pl. ilyen is meg olyan is, most melyiknek higgyek :F mert nem igazán hasonlítanak.

(#66854) emiki6 válasza fehér_ember (#66853) üzenetére


emiki6
veterán

A freki átviteli görbék csak akkor hasonlíthatóak, ha ugyanazon a mérőfejen mérték, mivel a különböző mérőfejek mérései eltérnek.

A 400i-ből például több változat is van, ott még az is bonyolíthatja a dolgot... a 400i az a fejes, amit épp emiatt kár görbe szerint hasonlítani.

Sinesol: +1
A discordos alkalmazás is az innerfidelity méréseit használja. :K

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66855) Sinesol válasza fehér_ember (#66853) üzenetére


Sinesol
veterán

Szerintem inkább megbizható, nagyobb nevű oldalakat csekkolj, pl. Innerfidelity, vagy SBAF.

Pontosan már nem emlékszem amúgy, de vagy a He400-al vagy a 400S-el egyezik meg a 4xx.

[ Szerkesztve ]

(#66856) Dorien válasza Sinesol (#66855) üzenetére


Dorien
veterán

A HE400i-re hajaz kb. mindenki szerint a HE4XX. A freki görbe is ezt mutatja.
Csak ugye ez úgy jön létre, hogy a 400i-n sima Focuspad van, a HE4XX-en meg Focuspad A.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#66857) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
A soha véget nem érő kábel sagákhoz ;] , írnék én is egy kis szösszenetet. Folyamatosan olvasgatom itt a PH-s topikokban, meg más egyéb helyeken is a kábelek körül zajló vitákat. Ezek során figyeltem fel arra, hogy az amúgy igen csak megosztó ezüst kábelekről, kialakult egy olyan vélemény, hogy alapvetően a magas hangokat emeli ki. Na már most, nálam az a helyzet, hogy a hatvanakárhány évem alatt :) , sajnos a magas hangok területén már kialakult, egy bizonyos fokú idegi hallásvesztés, amit az évente végzett laboros hallásvizsgálatok is megerősítenek.
Ebből kiindulva úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát az ezüsttel, először konkrétan, az Amiron Home gyári fejes kábele helyett kipróbálom, a Lavricables, Ultimate minőségű kábelét. [link]
Ez elvileg, egy 6 N-es tisztaságú( aki járatos ebben, az biztos tudja, hogy ez mit jelent :) ), 8 magos cucc. A gyártó Rigában székel, megrendeltem, és simán meg is érkezett. Kézbe véve, ami azonnal feltűnt, hogy ez egy öt csillagos kivitelű, igényes kábel. Egy ilyen kis bársony szerű, szövet tatyóba volt csomagolva.

Ami szintén rögtön szemet szúrt, az az egyedi kialakítású 6,3-as jack csatlakozó, ami fixen van rögzítve a kábelhez, mivel eleve ilyet rendeltem. Tisztában vagyok vele, hogy funkcióját tekintve, pont annyit tud, mint egy akárhonnan beszerezhető pár száz forintos noname jack, de mégis jól esik ránézni, az igényes kivitelre.
A következő dolog ami feltűnt, hogy egy merev, masszív, kemény kábel. Az, hogy ez a tulajdonsága az anyagának, és a kivitelezésnek köszönhető-e, ezzel nem vagyok tisztában. Amíg az Amiron Home 3 méteres gyári, gumi borítású réz kábelét, akár az egyik ujjam köré fel tudom csavarni, ezt az 1,2 méteres kábelt még karom köré is neccesen tudnám.
Akkor ami a hangzását illeti. A gyártó 150 órát ír, a kábelei bejáratásához, ennyit nem használtam, még két-három napig nyüstölnöm kell ehhez. Mivel alapvetően a lágyabb, dallamosabb, és az olyan zenéket kedvelem, ahol dominál az ének hang, ezekben van épp elég magas hang. Szerintem, a már említett hallásvesztés miatt, ha eddig nagyon odafigyelősen hallgattam a zenéket, észre lehetett venni, egy kis mosottabb, sustorgás szerű hangot, a magas tartományban.
Ami azonnal feltűnt, hogy főleg az ének hangokat tisztábban véltem hallani, meg úgy összességében eddig kerekebbnek tűnik minden, a gyári kábelhez képest. :) Szóval, eddig bejön az ezüst alap, csak sajna ennek lehet majd egy olyan folyománya, hogy meglesz a késztetés, az ezüst vonal kimaxolására.(USB, táp kábelek) ;]

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#66858) Bodz válasza fehér_ember (#66840) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szia!

Mi tetszett benne jobban? Csak hogy merre induljunk el, azért kérdezem. Milyen fejes erősítőd van?

[ Szerkesztve ]

(#66859) fehér_ember válasza Bodz (#66858) üzenetére


fehér_ember
addikt

A mélyek egyértelműen jobbak voltak, definiáltabbak, pontosabbak + több részletet mutatott meg a zenékből, szinte minden tartományban. Amúgy ha csak a hangkaraktert nézzük akkor az még nem is volt annyira másabb. Fejeserősítő: GT40 alpha. megj.: végre valamit mókoltak a windows-zal, mert az összes oprendszer frissítés feltolása után is működőképes marad win10 alatt is.

Tartok tőle hogy a DT880-hoz képest mind a Sennheiser HD600 és mind a ATH-R70X tényleg csak oldalra lépegetés lenne; esélyes hogy nem tetszene jobban a produkciójuk. Kezdek a Hifiman felé húzni. De lehet más lenne a véleményem ha hallanám az említetteket :)

[ Szerkesztve ]

(#66860) fehér_ember válasza Dorien (#66852) üzenetére


fehér_ember
addikt

Köszi az infókat.
Amikor a 880-at vettem meghallgattam 1-2 zártat + többféle AKG-t is; akkor azok számomra kevésbé voltak bejövősek; bár az eltelt időben javulhatott az ízlésem :) .
A magashangokra visszatérve: Talán azért nem vagyok annyira háklis ilyen tekitetben, mert a hangfalas hifimen rossz kábelek és "átlagos" erősítők miatt sokáig tényleg nagyon éles magasaim voltak; úgyhogy atekintetben elég edzett lehetek :D

(#66855) Sinesol
Köszönöm. Akkor az innerfidelity.com jó lesz nekem.

[ Szerkesztve ]

(#66861) Demizson92 válasza Bodz (#66858) üzenetére


Demizson92
aktív tag

Nagyon szépen köszönöm, megjott a fejhallgató, hát valami mennyei... :) nagyon szuper nem nyom, nem ad fars hangot, nem recseg. Szuper!!!

Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!

(#66862) Bodz válasza fehér_ember (#66859) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Az lehet, de tényleg meg kéne hallgatnod őket. Nekem egyébként kedvencem a HE400S Focuspad A párnával 100k alatt. Erre az AD2000X-re is vethetnél egy pillantást.

(#66861) Demizson92: Szívesen! :)

[ Szerkesztve ]

(#66863) geza844


geza844
aktív tag

Google Play-en találtam pár alkalmazást, amik elvileg fejhallgatók bejáratására lettek kitalálva. Jók ezek valamire?

(#66864) #56474624


#56474624
törölt tag

Ha valakit érdekel egy (állítás szerint) új vintage dt990: [link]

Engem igazából a párna miatt érdekelne csak. :) Hihetetlen amúgy, hogy senki nem tesz fel külön új állapotú eredeti párnát. Meg az is elég érdekes, hogy fent van ebayen egy csomó kínai párna, és nagy részüknél úgy van fent egy temérdek fotó, hogy a párna belső feléből semmi nem látszik. Feltesznek 8-10 meg 12 fotókat, de egy sincs a párna belső feléről. Na persze nagy meglepetés aligha éri az embert, a szúnyoghálós felület ritka, mint a fehér holló.

(#66865) zsocy válasza geza844 (#66863) üzenetére


zsocy
őstag

Ugyanolyan jók mint bármilyen zene amit lejátszol rajta. Ha neked az alkalmazás kell, az is ok, de ne fizess érte semmit mert ingyen is megkapod ugyanazt a végeredményt.
Halgass zenét, az még szórakoztató is, nem úgy mint az egész napos barna hang :)

(#66866) fehér_ember


fehér_ember
addikt

Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot és az infókat! :K
Megrendeltem

[ Szerkesztve ]

(#66867) fehér_ember válasza fehér_ember (#66866) üzenetére


fehér_ember
addikt

Azt lehet hogy elcsesztem, hogy nem a GBP-t jelöltem be, mert akkor lehet hogy a bankom váltott volna és úgy olcsóbb lett volna még 2745Ft-al; Először vásároltam amazonon :B

[ Szerkesztve ]

(#66868) gianni85 válasza fehér_ember (#66867) üzenetére


gianni85
veterán

igen, plusz én focuspad-a párnát vettem volna hozzá, nem sima velúrt.

(#66869) fehér_ember válasza gianni85 (#66868) üzenetére


fehér_ember
addikt

Nem tudom alapból mivel adják, majd kiderül.

(#66870) gianni85 válasza fehér_ember (#66869) üzenetére


gianni85
veterán

Ha jól tudom (max kijavítanak a többiek) akkor a 400i sima focuspad párnával van szerelve, ami műbőr/velúr hibrid. A Focuspad-A meg majdnem ugyanaz, csak perforált a belseje.
Ha a kényelem miatt vettél extra plüss párnát, akkor lehet felelsleges volt, mert az eredetinél is ugyanaz az anyag érintkezik a bőröddel. Bár 8font nem a világ vége, és lehet neked azzal jobban tetszik a hangja.

(#66871) kromatika


kromatika
veterán

Üdv .Akit esetleg érdekel pár gondolat Philips Fidelio X2-ről. Először is rögtön tetszett,de a magasak kissé bántóak voltak de semmi vészes.Most 60 óra bejáratás után sokat változott a füles előnyére.A kicsit agresszív,gyors hangja szelídült..A magasak részletesek és levegősek,a közép tartomány is előbbre került.A basszus kezdetektől fogva tetszik,pontos,feszes,és a mennyisége számomra ideális .Összességében a füles egy enyhe V karakter,gyors és nagyon részletes.A tere pedig igen jó.Senheiser HD 650 hez hallgatva,nem sokkban marad el részletességben tőle,a tér kb egál.A 650 nyugisabb hang.Persze a 650 azért sötétebb hang,és jobban is tetszik de nem sokkal.Most hallgattam még össze HD 600-al is,a közepe jobb a HD 600-nak,viszont a tere,a basszus ,és a részletesség jobb a Fidelio X2-nél szerintem.A basszusa éppen annyival több mint ami hiányzik nekem a HD 600 nál egy kicsit.(persze csak funky,és pop zenénél,akusztikusnál tökéletes nekem is a HD 600) Beyer DT 990 Pro 250 Omh,nál sokkal enyhébb V és kb mindenben jobb az X2.Emlékeim szerint audio technica ath ad900x nél is jobban bejön.Még annyi hogy anyag minőség csillagos ötös.Fém kagylók,fém fejpánt,sugárzik róla a kiváló anyag minőség,és nagyon masszív.Semmi recsegés vagy ilyesmi..A fülpárna hatalmas és kényelmes velúr.Levehető kábel stb...Ráadásul igen könnyen hajtható.

(#66872) emiki6 válasza gianni85 (#66870) üzenetére


emiki6
veterán

Ha nem változtattak, akkor az a velúr párna még mindig csak kínvallatásra jó. :D

A Focuspad a perforált, a focuspad A belül is velúr, de puhább.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66873) Samtya válasza kromatika (#66871) üzenetére


Samtya
senior tag

Köszi az összehasonlítást, az X2 nagyon jó 🎧.
Talán csak annyit még, hogy kicsit nehéz, nem tűnik el teljesen. Ha valakinek cserélni kell a fülpárnát, az is érdekes sztori lehet majd.

(#66874) gianni85 válasza emiki6 (#66872) üzenetére


gianni85
veterán

akkor fordítva :) pedig volt nekem, de nem emlékeztem már pontosan a párna belsejére

(#66875) kromatika válasza Samtya (#66873) üzenetére


kromatika
veterán

Szívesen.Igen jó hang,nekem is tetszik. Állítólag ebben az új verzióban már nem ragasztva van a párna,de majd meg nézem.És Head Fi-n írtak egy kapható típust (gyártóra nem emlékszem )ami tökéletesen jó hozzá.Majd utána nézek annak is.

(#66876) korpicschess válasza kromatika (#66871) üzenetére


korpicschess
veterán

Én is szemet vetettem már rá, jókat olvasni róla, és nagyon bejön a design. Bár elég magas az ára is azért.
X1-ről is jókat látni, de nem sokkal olcsóbb, kevesebb is van.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#66877) regener


regener
veterán

Kérdés, a párna rögzítő oldalának (jobb oldali) nem kellene lennie egy belső feszítő résznek hogy ne essen le?
Most vettem 2 különböző pár párnát, az egyiken semmi ilyesmi, a másikon meg egy varrás szerű cérnaszál van végighúzva azis 0 tartást adva.

(#66878) korpicschess válasza regener (#66877) üzenetére


korpicschess
veterán

Általában a párnát felrakni kis gyakorlatot, ügyességet igényel, feszes lesz a helyén, az a karima simán meg fogja fogni, ez totál normálisnak néz ki a képen. :)

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#66879) regener válasza korpicschess (#66878) üzenetére


regener
veterán

Értem, de akkoris furcsa hogy az eladó képén meg ilyen:

Bár most nézem hogy 85mm ami jött a rendelt 80mm-es helyett, lehet inkább itt a gond.

(#66880) korpicschess válasza regener (#66879) üzenetére


korpicschess
veterán

Totál más a kettő, az eleje is. Valszeg összecserélődött.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#66881) Samtya válasza kromatika (#66875) üzenetére


Samtya
senior tag

Olyat olvastam, hogy a ragasztott párna hibás gyártási procedúrából eredt, amit későn vettek észre. Oda is került ragasztó, ahova nem kellett volna.

(#66882) Dorien válasza regener (#66879) üzenetére


Dorien
veterán

Ez az utóbbi a hírhedt foszlós, hártyás vacaknak tűnik, míg a másik valószínűleg sima műbőr (pleather). Erről sem árt a zsírt időnként lepucolni valamivel, mielőtt teljesen megkeményedik a párna. Ha vékonyabb a perem, akkor elvileg könnyebb lesz feltenni, esetleg visszatűrni kell óvatosabban, hogy ne ugorjon le a kagylóról.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#66883) Bodz válasza fehér_ember (#66867) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Jah, az Amazon lehúz az átváltással. :(

(#66884) emiki6 válasza korpicschess (#66876) üzenetére


emiki6
veterán

130 font volt nemrég, de elfelejtettem linkelni. Most 175

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66885) #56474624


#56474624
törölt tag

Én nem tudom, mit ronthattam el, de ma kicseréltem apám dt770-én a gyári bőrt a gyári plüssre, és basszusban dúskáló hangból basszushiányos lett. Nem relatív értelemben, abszolút értelemben. A vintage DT990-nek is jóval komolyabb az alsó tartománya, a K550 mk2 meg egy valódi basszusszörnyeteg most a DT770 premium edition 32 ohmhoz képest, ami nagyon vékonyka lett. Remélem, hogy csak arról van szó, hogy a párnának be kell törnie. Vagy az én fejemen nem szigetel jól. Bár azt sem lenne teljesen érthető, mert az előtt hosszabb hajam volt, és ezzel nem volt probléma.

[ Szerkesztve ]

(#66886) Bodz válasza #56474624 (#66885) üzenetére


Bodz
Topikgazda

A 770 meg a mély hiány... :Y :Y Ott valami tényleg nagyon nem stimmel.

(#66887) #56474624 válasza Bodz (#66886) üzenetére


#56474624
törölt tag

De még mennyire nem! EDT990V-t adott az az amatőr eladó a DT770-re. Mondjuk én rákérdeztem, hogy az nem baj-e, erre azt mondta, hogy ugyanaz megy mindre. :W

(#66888) ferzoli válasza emiki6 (#66884) üzenetére


ferzoli
Ármester

Warehouse very good "használtban" pedig csak 128 font :)

(#66889) #56474624


#56474624
törölt tag

Annyi előnye van a tévedésnek, hogy kipróbáltam a vintage DT990-re. Hogy több valamelyest vele a basszus, azt még csak lenyelné az ember, de a többi tartományt is elcseszi, nincs meg az a plusz a hangban, ami az eredeti párnával igen: mind a közép, mind a magas egy, sőt inkább kettő kategóriával lejjebb kerül. Szóval felejtős a vintage 990-re az EDT990V, nem sűrűn kerülne elő nálam, ha az a párna lenne rajta.

Remélem, holnap visszaveszik, végül is én rákérdeztem az eladónál, ő tájékoztatott félre, kipróbálni meg kénytelen voltam, különben az életben rá nem jövök, hogy valami nem stimmel.

[ Szerkesztve ]

(#66890) Dorien válasza #56474624 (#66887) üzenetére


Dorien
veterán

Az nem való a DT770-re, EDT770V kell.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#66891) #56474624 válasza Dorien (#66890) üzenetére


#56474624
törölt tag

Ja, csak a friendly house-os eladó szerint (tényleg ezt mondta) nincs olyan, hogy zárt, ill. nyitott párna, mert a zárt-nyitott jelleg csak a fejhallgató hátsó részén áll vagy bukik. :W Csak úgy kihallatszott ezzel a párnával a 770, mintha nem is zárt fejes lenne. Ha holnap kekeckedni mer, nagyon kioktatom, hogy hallgassa már meg saját füllel és tanuljon, mert ilyen felkészültséggel ott ülni és tanácsokat adni... :(

[ Szerkesztve ]

(#66892) emiki6 válasza #56474624 (#66891) üzenetére


emiki6
veterán

Akkor tájékozatlan, mert a 770 plüss párnája zárt, a 880-é meg pl nyitott, de a 990-é is

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66893) #56474624 válasza emiki6 (#66892) üzenetére


#56474624
törölt tag

Az hagyján, hogy tájékozatlan, de erről akkor sem vesz tudomást, mikor a vevő kételkedni kezd, mint én is, és külön rákérdez. Ő ugyanúgy megingathatatlanul osztja tovább az észt. Ez a baromi bosszantó az egészben.

Amúgy meg érdekes, hogy a friendly house webshopjában egyáltalán nincs is EDT990V a kínálatban, csak EDT770V. Én mégis előbbit kaptam. Előtte még telefonáltam is, hogy van-e az üzletben EDT770V, azt mondta, van bőven. Lehet, hogy ezek tényleg csereszavatosnak gondolták, és EDT770V helyett berendeltek EDT990V-ket úgyis mindegy alapon? Mellesleg a számlán is EDT770V szerepel, gyönyörű. Amatőr egy banda. :W

[ Szerkesztve ]

(#66894) korpicschess


korpicschess
veterán

Hogy van ez a zárt-nyitott párna kérdés? Kívülről nem nagyon látni különbséget, de anyagában mi okozza a különbséget? :F

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#66895) kromatika válasza korpicschess (#66876) üzenetére


kromatika
veterán

Amazonon most nagyon nagyon jó áron van. :K

(#66896) emiki6 válasza korpicschess (#66894) üzenetére


emiki6
veterán

Szivacs anyaga és sűrűsége, bársony alatt van e valami, ami a hangot nem ereszti olyan könnyen át.

A 770 bársony párnája keményebb és "szárazabb" hatást kelt, míg a 880-é puha és lágy.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66897) #56474624 válasza korpicschess (#66894) üzenetére


#56474624
törölt tag

Pedig kívülről is van különbség, az EDT770V-n és az EDT990V-n is vannak lyukak a párna belső felén, látni a szivacsbetétet. Az EDT990V-nél szürke a szivacsbetét színe, az EDT770V-nél sárgásfehér (lehet új korában fehér volt, fogalmam sincs, de szürke biztosan nem). Szóval azt valószínűsítem, hogy más a szivacsbetét is, nem csak színre, gondolom a zárt párnánál sokkal jobban csillapít, ezért hallatszik ki kevésbé. De ezt csak feltételezem, készpénznek ne vedd. Szemre meghallgatás nélkül ezzel persze nem lehet eldönteni, hogy zárt vagy nyitott a párna.

Amúgy lehet, hogy maga a plüss borítás is más valamelyest a kettőn, de hogy 6 éve ez is olyan volt, vagy sem, az jobb kérdés, mint a szivacsbetét hajdani színe. :)

[ Szerkesztve ]

(#66898) ribizly válasza kromatika (#66875) üzenetére


ribizly
veterán

Ez még rajta van a bakancslistán. Ha egyszer összefutunk mindenképpen meghallgatnám.

@Mindenki
Váltás téma.
Nem csak az amazon, hanem a paypal, ebay, stb. is durván fognak az átváltáson, de szinte mindenhol van lehetőség azt kiválasztani, hogy a bankod váltson. Pl a paypal-nál valami almenübe be kell mászni minden egyes tranzakciónál, mert különbben olyan lehetetlen árfolyamon vált amilyen nincs is. :N

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#66899) emiki6


emiki6
veterán

Amcsi amazonon 400i és 400s 175 dollár, az 560 meg 400 dollár... :Y (b-stock)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#66900) fehér_ember válasza ribizly (#66898) üzenetére


fehér_ember
addikt

Ebay-en sok kis apróságot vásárolgatok, ott be van állítva a paypalon "belül", nem is kell vele utána már foglalkozni; valószínű ezért is "néztem" be, most az első amazonos vásárlásomnál. De utólag persze már mindegy, ami vigasztal az az, hogy a 180 font az nagyon jó ár a Hifiman 400i-ért (hisz a DT880 pro is 66900 volt). Sőt még azt is később vettem észre, hogy nem csak az az alap velúr fülpárna van hozzá hanem egy masszívabbnak tűnő is; legfeljebb majd idővel kipróbálom ez utóbbit is; illetve az általotok javasolt FocusPad-A-t ha kisérletezgetni támadna esetleg kedvem. Persze lehet hogy nekem meg fog felelni az amivel kapom; főleg hogy azt mondjátok "kényelmetlen" a sima velúr. Pedig bíztam benne hogy esetleg olyan jó, mint az a fajin "selymes" gyári, a Beyer-en.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.