Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106001) stellaz válasza emiki6 (#105994) üzenetére


stellaz
addikt

Szerintem inkább az lehet, hogy ami objektíven jó, csak kicsit más karakter, ott tényleg meg lehet szokni, ami utána lehet, hogy már mégis tetszik, mert hát eleve egy jó hangról beszélünk.

Aztán van ami simán csak nem jó vagy rossz, sziszeg, elmossa a mélyeket, mélyhiányos, stb, azt szeritnem nem lehet jóra hallgatni, csak elfogadni, hogy ilyen és nem agyalni túl sokat rajta.

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#106002) emiki6 válasza Zoliee (#105997) üzenetére


emiki6
veterán

A fizikai bejáratást nem tagadtam, csupán a mentális bejáratásról nyilatkoztam. A fizikai bejáratást csak elhiszem, hogy létezik, de nincs vele tapasztalatom, nem foglalkozom vele, persze új eszközről nem szoktam nyilatkozni miatta.

Mire egy fejhallgató bejáratódik mentálisan, addigra általában fizikailag is, aki meg első benyomásra kíváncsi, az ha lehet ne új eszközt vásároljon, hanem hallgassa meg valakinél használtan (ott úgysincs idő megszokni).

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106003) Zoliee válasza emiki6 (#106002) üzenetére


Zoliee
senior tag

Oké, akkor félreértettelek.
Viszont (ha jól gondolom) ez a 660s is vadi új. Tapasztalatom szerint kell egy minimum 50-100 óra, hogy kezdjen magára találni.

[ Szerkesztve ]

(#106004) stellaz


stellaz
addikt

Zeneajánló

https://songwhip.com/philter/robots-in-motion

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#106005) Yodamest válasza Zoliee (#106003) üzenetére


Yodamest
addikt

Igen ezt valami nagy audiofilnek kellene megmondania, hogy most ez a bejáratás műszakilag mennyire valós jelenség. Viszont én most azt tapasztalom, hogy a 660s-nek ténylegesen kellett fizikai bejáratás és nem csak az elmémben történt változás. Teljesen új bontatlan termékként vettem és amikor először hallgattam egyértelműen nagyon "becsomagolt" hangzása volt. Mintha rétegek nehezedtek volna a hangjára, ami azóta fokozatosan nyílik ki és egyre jobb.

(#106006) stellaz válasza Yodamest (#106005) üzenetére


stellaz
addikt

Szerintem létezik, mert pl a Phöneix konkrétan torzított magas hangerőn az első 8-15 órában, ami utána úgy eltűnt, minhta sosem lett volna. És Nova is jelezte ezt, tehát minden ugyanilyen driverre igaz.
Más tekintetben nem nagyon hallottam komolyabb változást, de a Koss PortaPro-m elsőre olyan doboz hangú volt, hogy majdnem elsírtam magamat, aztán fél perc múlva már fasza volt.

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#106007) Yodamest


Yodamest
addikt

Még valami: most ördögtől valót fogok mondani, de a 600-660s után rájuk hallgattam a fiio 6.3-as kimenetéről a HD559-et, kíváncsi voltam ezután az most milyen lesz.

Ennek a legmelegebb a hangja, ezáltal van egy fátyolosság rajta, ami áthatja az egész hangtartományt. Mintha egy napszemüveget tettünk volna a nagytesókra, érezni ezt az extra layert, ami így letompít kicsit mindent.

Viszont! Ha ettől eltekintünk, vagy ezt megszoktuk mert mondjuk csak ezt a fejest használjuk, akkor baromi jó a HD559 is! Azért mondom ezt, mert a főbb szempontok, amik miatt kellemes mondjuk a 600-as, azok ugyanúgy megvannak az 559-ben is. Tehát a hangok természetessége, finom kereksége, meg van itt is. Semmi bántó ércesség, metálosság, mesterséges hatás nincs benne, ebben elég hasonló a 600-hoz. Ezen felül a részletesség bár nem olyan szintű, de teljesen jó az is, nem éreztem azt, hogy hirtelen eltüntek volna hangok a zenéből miután felraktam. Végül a tere is teljesen természetes, nem beszűkült, de nem is mesterkélten nagy. A 600 után hallgatva semmi hallhatóan negatív, bántó tulajdonsága nincs, ami miatt így hallgathatatlan lenne, sőt hát elég hasonló a hangok tonalitása és a tér is. Egyedül ez a napszemüveg effektus rontja a tisztaságot, ez az extra layer, de ez meg igazából szokható dolog, attól persze még nem jó, de nem is egy zavaróan bántó valami. (mint mondjuk a DT990 magasai például)

Szóval nem azt mondom megint csak, hogy kiválthat egy 2-3X drágább fejest, viszont olyanok számára akiknek egy belépő, de mégis azért részletes, kellemes hangzású, könnyen hallgatható, nagy mesterséges kiugrásoktól mentes cucc kell, én simán ajánlom.

[ Szerkesztve ]

(#106008) Ear001 válasza Yodamest (#106005) üzenetére


Ear001
addikt

Nem kell ezen sokat rugózni, a hangszóró bejáratódás jól mérhető, az első pár száz órában időarányosan csökken és változik a torzítas mértéke és spektruma.

(#106009) RetepNyaraB válasza Yodamest (#105987) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Majd kölcsönkérem jól. Sajna csak hádéhaccázat, vagy sextettet tudok viszonozni 🤷

A első benyomat vs hosszú fülelésre fericske quadja bkercsóról elsőre is nagyon rossz volt, meg egy hét folyamatos hallgatás után is örültem, hogy végre megszabadulok tőle. Aztán emiki megvette alá a teacot és hiába raktam prekoncepcióval a fejemre, el kell ismernem nagyon jó lett! A hemp elsőre fél perc kákán csomó keresés, meg hümmögés után kitartóan nagyon bejött, bármilyen zenére. A sajátom meg hol adja, hol kevésbé - pedig ő ugyanaz marad. Ilyen ez a popszakma.

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#106010) Atomizer válasza Yodamest (#106007) üzenetére


Atomizer
csendes tag

Jól látjuk az aprón, hogy a 660S nyert?

(#106011) Ba cy lus válasza Atomizer (#106010) üzenetére


Ba cy lus
őstag

A megszokás hatalma. :)

De egyébként abban a bugyiban feltenni, hát sok sikert az eladáshoz (eleve azt hihetik, hogy valami alternatív párna a gyári helyett). :D

(#106012) bitrograde


bitrograde
senior tag

Brit (és ausztrál) tudósok a zajszűrős (mennyire nem ugyanazt sugallja, mint a "noise cancelling") zajkioltós fejhallgatókról. Érdekes piaci dinamikákról (is) van benne szó (ld. még: miért vette meg a Sony az Audezet? Csak nem a Maxwell miatt?)

[ Szerkesztve ]

(#106013) Yodamest válasza Atomizer (#106010) üzenetére


Yodamest
addikt

+Ba cy lus

"Jól látjuk az aprón, hogy a 660S nyert?"
Eh nem igazán, sőt... Tegnap nem voltam elégedett a 660s-el, lehet mégis visszamegy. Ha csak azt hallgatnám pár hétig, akkor valószínű ráállna a fülem, redditen is ezt írják sok helyen. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy jó dolog ezt így erőltetni, amikor a 600-at felrakom és az instant jól szól mindennel. Az van előttem, hogy ha ennyire "megszokást" igényel, akkor az valóban jó dolog-e vagy csak erőltetés igazából, mert mindent meg lehet szokni idővel, még a rossz dolgokat is.

A megszokást szerintem teljesen ki kell zárni ebből a képletből és csak így lehet ezeket objektíven megítélni. Most így a 660s és 600 esetében, nem tudok olyan szcenáriót elképzelni, ahol mondjuk 10 alannyal számolva, akik még soha nem hallották egyiket sem és a fejükre tennénk 1-1 percre mindkettőt, többen mondanák azt, hogy számukra a 660s jobban szólna. Szerintem 10/8-an minimum azt mondanák első benyomásra, hogy a HD600 a jobb és ez azért beszédes. Lehet nem így lenne persze, de nagyon ezt érzem. Kizártnak tartom, hogy aki nincs napi szinten trenírozva a 660-ra, az jónak találja a hangképét így a semmiből jövet.

Szóval jah, most így állok. A 600-at azért raktam fel, mert most nagyon peak áron mozog az üzletekben, mondom jó áron el tudnám adni, de szerintem a 660s is vissza fog menni a thomanhoz, akármennyire jó áron volt.

Vannak vélemények miszerint csak a beszüntetett 700-asok drivereit próbálják így kiszórni 660s képében, jól lenyomott hangképpel, hogy az amúgy éles hangú driverek ne hallatszódjanak annak, amik valójában. Ez logikusan is hangzik, lehet ez a nagyon muffled hangkép valójában kényszerből jött, így tudják "hallgatható" formában eladni a 700-as drivereket, nemtom.

(#106014) Yodamest


Yodamest
addikt

Illetve tegnap este beállítottam ezt a HD660SHarman target (Over-Ear)Standard EQ-t, amit sok helyen ajánlanak. Már nemigazán tudtam tesztelgetni, de egyébként nem tűnik rossznak, egyből hallgathatóvá teszi a 660-at. Teljesen megszűnteti ezt a lepedő alatti érzést, megemeli a sub basst, miközben csökkenti a bloated basst és a melegséget úgy általában. A magasakat is kifényesíti bizonyos tartományokban, szóval kissé amolyan beyeres lesz tőle a hangkép, mellette levegősebb, nyitottabb, ez mindenképp jó. Nekem az alap muffled, dark, nyomott hangkép nemigazán fekszik, a transzparens, szellős, nyitott hangzást szeretem.

Egyébként van valami kimondottan ilyen hangképű fejes? Szóval transzparens, szellős, nyitott hangzású? K712?

[ Szerkesztve ]

(#106015) -NoVa- válasza Yodamest (#106014) üzenetére


-NoVa-
őstag

Hemp.

(#106016) Xelo válasza Yodamest (#106013) üzenetére


Xelo
addikt

szinte fix hogy ez volt (hd700 drivereket akarták kiszórni, ahogy kifogytak belőle jött az s2) :K

(#106017) bitrograde válasza Yodamest (#106014) üzenetére


bitrograde
senior tag

Ha tetszik a HD600, akkor HD540 Reference Gold. Folyton elhangzik a kérdés, hogy jó ez a HD600, de mi lenne még jobb nála, ami transzparensebb, nyitottabb, van benne PRaT, szépek a közepei, és még zenél is. Mindig elmondom, de mindenki figyelmen kívül hagyja, mert mégiscsak egy vintage darab, nem lehet beszerezni, annak drága, stb. Egyszer próbálnátok ki, rendesen meghajtva. :-) A HD250 Linear I. 600 Ohm is jó, azt is árulgattam itt, és EU-n kívül lett vele valaki nagyon-nagyon boldog. A Neumannt már nem is mondom (szintén Sennheiser driver), mert az egy kicsit más, sokkal simább-semlegesebb, de zenei hang. Viszont lehet kapni, drágábban.

(#106018) emiki6 válasza Yodamest (#106013) üzenetére


emiki6
veterán

Kiemelném a lényeget:

nem vagyok benne biztos, hogy jó dolog ezt így erőltetni, amikor a 600-at felrakom és az instant jól szól mindennel

Mi értelme akkor másik fejest keresni? Maxold ki inkább a lánc többi részét.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106019) s4tch válasza emiki6 (#106018) üzenetére


s4tch
veterán

+1

(#106020) Ba cy lus válasza emiki6 (#106018) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Hát ezt én sem értem. Nyer a 600, csóri mégis eladósorba kerül. :))

(#106021) emiki6


emiki6
veterán

Youtuber-eknél trend lett a hifi? Pewdiepie-nál egy hifi (= nem gaming) audeze, cinnamontoastken-nél egy Focal clear (cicafülekkel... :DDD ). Meglepő. Pewd mondjuk vehetett volna audiotechnikát vagy final-t, ha már japánban él, ott tuti olcsóbbak azok. :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106022) Yodamest válasza emiki6 (#106018) üzenetére


Yodamest
addikt

Eredendően nem kerestem másik fejest. Megérkezett a balanced kábel a HD600-hoz és tök happy voltam. Az egész spirálba akkor kerültem bele, amikor megláttam jóval a magyar piaci ár alatt a 660s-t. Akkor még nem tudtam hirtelen ennyit utánaolvasni, úgy voltam vele, hogy ennyit biztos megér, szinte féláron van... Gondoltam a 650 is dícsérve van stb. akkor biztos nem lehet rossz ez sem, nem tudtam, hogy tök más kaptafa.

De mindig beigazolódik, hogy az igazán jó holmik nincsenek indokolatlanul leárazva. Ha valamit nagyon akcióznak, még ha valódi is az akció maga, akkor mindig gyanakodni kell...

[ Szerkesztve ]

(#106023) Yodamest


Yodamest
addikt

Nah gyorsan rá is hallgattam, a 660s-re mert ez egyszerűen minden nap máshogy szól. Most a Dua Lipa meglepően jó rajta, úgy látszik ez abszolút stílus meg szám függő is. Annyira nem rossz azért ez, megint azt érzem, az EQ-zás nem jött be abban már biztos is vagyok, nekem az nagyon elrontja a hangképet, akkor már inkább a gyári tuning.

Meg ami érdekes, de biztos a dark karakteréből fakad, hogy míg a 600-at tök mindegy szinte, hogy milyen hangerőn hallgatjuk, mert szépen elduruzsol még halkan is, addig a 660s talán úgy működik, hogy magasabb hangerőkön tisztul ki a képe igazán, halkan hallgatva túl sötét és muffled marad.

Szóval ezer meg ezer dologból fakadhat, hogy valaki miért szereti valaki meg miért utálja.

(#106024) btraven válasza emiki6 (#106018) üzenetére


btraven
őstag

Nem is tudtam hogy van olyan fejes ami jól szól mindennel.
Nálam a HD600 nagyot bukott death metállal.
Egyébként nagyon jó volt, ha nincs ez a bukta, akkor megvettem volna.

(#106025) Yodamest válasza Yodamest (#106023) üzenetére


Yodamest
addikt

Zeos-nak is lehet azért tetszett annyira a 660s (most ne feltételezzük azt, hogy fizetett promóció volt), mert ő mindent baromi hangosan hallgat. Mivel nagyon laid back a 660s, gyakorlatilag jól áll neki a hangerőnövelés, mert nem válik kiabálóssá egyik tartományban sem, sőt kitisztul a hangja. A 600 nagyobb hangerőn inkább lesz kiabálós, viszont alacsony hangerőn meg nem veszít annyit a dinamikájából, mivel amúgy is elég balanced a hangképe.

[ Szerkesztve ]

(#106026) Ba cy lus válasza bitrograde (#106017) üzenetére


Ba cy lus
őstag

A vintage fejesekkel a legnagyobb probléma általában a gyári párna beszerezhetősége. A vintage Beyer DT440-nél ez adott, van néhány vintage supra-aural/on-ear Sennheiser (pl. HD424 stb.), aminél szintén adott, másról nagyon nem is tudok.

(#106027) Ba cy lus válasza btraven (#106024) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Vagy csak megmutatta, milyen pocsékok ezek a felvételek. :DDD
Mert amúgy döntően azok.

(#106028) OPiiPO válasza Yodamest (#106014) üzenetére


OPiiPO
addikt

Végre Garman görbe, régen volt már, kb. mint a generálszósz ;]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#106029) emiki6 válasza btraven (#106024) üzenetére


emiki6
veterán

Nekem csak szimplán nem jött be igazán, a 650 sem. Inkább a 400i 2020, olcsóbb is. Legalábbis az én fülemnek, ízlésemnek.

Yodamest: ja, az eq elsőre jónak tűnik, aztán mindig rájövök, hogy sose lesz tőle jobb a fejes, csak rosszabb. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106030) stellaz válasza Yodamest (#106022) üzenetére


stellaz
addikt

Mennyiért vetted? Sennheiser oldalán a refurbished 660s 70 ezer alatt volt jó darabig az elmúlt 1-2-3 hónapban.

Hifiman fejhallgatóhoz keresek ballanced kábelt

(#106031) bitrograde válasza Ba cy lus (#106026) üzenetére


bitrograde
senior tag

A gyári párna valóban probléma. De a népítélet szerint (megerősíthetem) elég jók a Wang Yifei (remélem, jól írom végre) párnák, különösen a randa, ráncos műbőr. Iszonyat tere lesz tőle a HD540 RG-nak.

(#106032) bitrograde


bitrograde
senior tag

Ember ízléssel.

(#106033) Ba cy lus


Ba cy lus
őstag

Az utóbbi időben annyi változás történt a láncomban, hogy a Raspberry Pi + Hifiberry digi2 pro (moode audio oprendszerrel) helyett egy Wiim Pro hálózati lejátszó a digitális forrás (+a telefon a Neutron Playerrel, ahol a wiim pro a kimenet, a bemenet pedig a NAS). Ami érdekesség, hogy ettől a változástól a HE560 is hadrendbe lett állítva. A HD650 továbbra sem rossz, ami viszont negatívan változott, az a 600 ohmos DT880 Edition. A Moode Audio miatt az RPi nekem egy világosabb forrás volt, úgy tűnik, az elfedte a DT880 "mackósabb" mélyét. Pedig inkább a HD650-től várhatná ezt az ember, és mégsem, annak jóval artikuláltabb, feszesebb a mélye még erről a forrásról is.

(#106034) emiki6 válasza Ba cy lus (#106033) üzenetére


emiki6
veterán

560-nál mi lett jobb?

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106035) Ba cy lus válasza emiki6 (#106034) üzenetére


Ba cy lus
őstag

A tónus természetesebb lett, hallgathatóbb lett. Ez is egy problémás fejhallgató, mert ha mondjuk DAC-ot cserélnék, nagyon oda kell rá figyelni, hogy ne legyen világosabb a mostaninál, különben nem nehéz vele komfortzónán kívülre kerülni. De a sötétebb DAC sem lenne jó, mert akkor lehet a HD650-nel szívnék. Egyébként tényleg gondolkodom új DAC-on, de elsősorban a 4V kimeneti feszültség miatt. Az kéne az A30 Prónak, hogy a HE560-nak még több erő legyen. Persze lehet a HD650-nek is előnyös lenne, de az 560 többet profitálna a több erőből, ebben biztos vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#106036) Yodamest válasza emiki6 (#106029) üzenetére


Yodamest
addikt

Erre a következtetésre jutottam én is az EQ kapcsán, még sok idő sem kellett hozzá, kb 30 perc A-B hallgatás meg egy ráalvás.

(#106037) Yodamest válasza stellaz (#106030) üzenetére


Yodamest
addikt

Tyű hát az is nagyon durva ár, hát én teljesen újat vettem, az volt 117K. De nem megy vissza, tegnap nagyon tetszett a hangja.

(#106038) bitrograde válasza Yodamest (#106037) üzenetére


bitrograde
senior tag

A HD600 elég szépen és sokáig skálázódik. Gondolj bele, mi lenne, ha a 660S árát az erősítésre kõlthetnéd! Csak egy õtlet, amivel hozzájárulhatok a dilemmád elmélyüléséhez. :DD ;] :Y

(#106039) Yodamest válasza bitrograde (#106038) üzenetére


Yodamest
addikt

Jó erről is elmélkedhetünk kicsit, én nyitott vagyok minden jóra. :)

amp+dac kapcsán az a gondom, hogy ha megnézem esetleg merre lehetne feljebb lépni, ami még egész jó lehetne emberi áron az a toppingnak mondjuk egy L50+E50 stackja, vagy valami ilyesmi. De ezeken még egy balanced kimenet sincs, olyanra pedig már biztos nem lépnék vissza. Szóval kb ezzel sem lennék előrébb, amivel meg igen az a K7-nek kb a 3X-os ára lenne... Szóval így belátható alternatívát nem igazán látok, ez a K7 egy nagyon jól eltalált cucc mint amp+dac egyben balanced ággal. Kb 300K lenne egy olyan cucc, amire már azt mondhatnám, hogy tényleg hallok előrelépést és egyértelmű upgrade... szerintem.

Ami még elfogadható áron lenne balanced amp ez a Topping A50s, vagy nagyon max A30 Pro, daccal megállna 200 körül, de nem tudom előrelépés lenne-e vagy csak más hangkarakter.

[ Szerkesztve ]

(#106040) emiki6 válasza Yodamest (#106039) üzenetére


emiki6
veterán

Van aprón egy teac ud 501. :K
(Csak érdemes elmenni kipróbálni,mert nincs referenciája az eladónak.)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106041) Yodamest válasza emiki6 (#106040) üzenetére


Yodamest
addikt

Áh biztos, hogy nem... ki tudja milyen rejtett hibája van, kéz alól nem veszek.

(#106042) RetepNyaraB válasza emiki6 (#106040) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Több, mint gyanús. Ez 300-350k Ft újan...

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#106043) Ba cy lus válasza RetepNyaraB (#106042) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Tavaly májusban 199k-ért hirdettek UD503-at: [link] . És az azért jelentősen jobb. Ez a 125 ezer manapság teljesen reális, de csak mint DAC és csak hang alapján nézve ekörül jobbat lehet kapni. :R

De most nézem google tárolt változatban, idén júliusban is volt hirdetve UD503 185 ezerért a hifipiacon.

[ Szerkesztve ]

(#106044) fehér_ember válasza RetepNyaraB (#106042) üzenetére


fehér_ember
addikt

Hol lehet még UD-501-et újonnan kapni?
Amúgy NT-503 van még ~tűrhetőbb áron újonnan (de már elég régi darab) illetve annak sincs szimmetrikus fejeskimenete. Yodamest-nek inkább valami topping kellene.

[ Szerkesztve ]

(#106045) Digitalis válasza Yodamest (#106039) üzenetére


Digitalis
senior tag

L50 E50 full balanced :U

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#106046) emiki6 válasza Yodamest (#106041) üzenetére


emiki6
veterán

Rejtett hiba?

Retep: reális ár a 125. A 301-et vettem 75-ért és az 501 állítólag nem jobb igazán, csak több a feature és jobb benne az amp. Fene tudja. Lehet elmegyek, megnézem és elhozom (ha jó). Aztán vagy a 301 vagy 501 marad.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#106047) RetepNyaraB válasza emiki6 (#106046) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Közben alaposabban megnéztem és valóban nem kapható már :R
Tavaly szeptemberi az utolsó állapot. Bocs.

Szerk.: na pont ha jobb az amp, az olyan, mintha vennél egy jobb ampot, nemigaz :D

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#106048) Yodamest válasza fehér_ember (#106044) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát ahogy írtam is, ha valamit akkor egy A50s-t úgy kipróbálnék azért. Viszont szerintem karakterben lenne csak más, valószínű nem lenne olyan meleg hangzású, mint a k7. Előre lépésnek kevés lenne, annyira nem vagyok vájtfülű, hogy a mikrodetailon füleljek órákon, napokon át. Akkor váltok, ha valami egyértelműen jobb, de olyan meg ezen a ponton túl csak halmozottan drágábban van, mind amp terén mind pedig fejesek terén.

(#106049) Ba cy lus válasza Yodamest (#106048) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Akkor váltok, ha valami egyértelműen jobb, de olyan meg ezen a ponton túl csak halmozottan drágábban van, mind amp terén mind pedig fejesek terén.

Ezt miből gondolod? Mert amúgy egy 100k-s DAC/AMP-ról beszélünk, jut 50-50 a DAC-ra, erősítőre.

[ Szerkesztve ]

(#106050) bitrograde válasza Yodamest (#106048) üzenetére


bitrograde
senior tag

Ajánlatom kiszámítható: vegyél Schiit Jotunheimet használtan, kártyával vagy külső DAC-kal. Európából, Paypal biztosítással. Itt van mindjárt egy csak amp, elég baráti áron. Néha kártyát is lehet venni bele. Vagy veszel hozzá egy külső DAC-ot, mert marad rá a 200E-s keretből.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.