Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67201) m@xsys válasza Bodz (#67198) üzenetére


m@xsys
senior tag

Köszi, viszont én HD 598SR-t nem látok eladót.

(#67202) Bodz válasza m@xsys (#67201) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Angol és német Amazonon.

[ Szerkesztve ]

(#67203) niof


niof
addikt

Na, ez is megjött végre. Holnap felteszem, kiderül milyen lesz. Remélem, hogy nagyon nem rondít bele majd a képbe!

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#67204) attiss66 válasza gaborka8x8 (#67199) üzenetére


attiss66
senior tag

Hm, ez érdekes. Ugyanaz a tipus volt, ohm-szám egyezett, a régi tipus volt mind?. Ha jól láttam mostanság is gyártanak AKG K 340-est, de nem 400 ohm-ost, sokkal kevesebb ohm-számút. Akkor a mélyek nem voltak meggyőzőek egyiknél sem, hát ez nem hajtja a vizet az AKG K-340-es malmára, pedig már kinéztem egyet az ebay-on. A postai rendelés akkor meggondolandó, tesztelés nélkül szerencsevadászat. Igazság szerint azt kéne, hogy nekiül az ember és tömérdek fejest meghallgat, hogy kialakuljon egy kép, hogy mi is tetszik, zártakat, félig nyitottakat, nyitottakat. Ezt igazából másképp nem lehet.

[ Szerkesztve ]

(#67205) #56474624 válasza attiss66 (#67204) üzenetére


#56474624
törölt tag

A fejhallgatózás elég szubjektív. Szerintem nem találnál olyan típust, amihez ne találnál ellenvéleményt.

(#67206) milkabrams


milkabrams
őstag

Akinek van Meze 99c fejese leírná hogy mit változtatott a hangján az MSR7 párna? Olvastam headft is, de mindenki mást ír.

Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.

(#67207) haqim válasza Bodz (#67198) üzenetére


haqim
csendes tag

Még egy kérdés: 2 fejhallgatót ajánlanak barátaim nagyon: AT m50x és Sennheiser hd650. Ezekkel nagyon mellé lőnék? Legalább legyen jó válaszom nekik, miért is jobb amit ajánlottál :) Legjobb lenne kipróbálni őket, de az sajnos megoldhatatlan :(

(#67208) milkabrams válasza haqim (#67207) üzenetére


milkabrams
őstag

Az m50x egy mélyláda.

Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.

(#67209) p_adam válasza attiss66 (#67204) üzenetére


p_adam
addikt

Nem, már régóta nincs gyártásban, és háromféle verzió van belőle (piros, zöld meg szürke, azt hiszem) de ugyanúgy 400 ohm-os, nagyon erőforrásigényes darab.
A használt elektret (A K340 egyik része ilyen hangsugárzó, a másik része dinamikus) pedig azért nem annyira ajánlott, mert idővel romlik a hangja, ahogy csökken a töltés és legtöbbjük már eléggé benne van a korban. Az elektrosztatikus ezzel szemben sokkal időtállóbb, ha rendeltetésszerűen volt használva - és szerintem jobban is szól.

(#67210) ribizly válasza niof (#67203) üzenetére


ribizly
veterán

metal571 valamelyik Sennheiser review-ban említi, hogy nem nagyon érdemes semelyik custom padot sem használni a HD580/600/650-en, mert eltolják a hangjukat. Mondjuk kétlem, hogy Dekoni-t próbált, de ahogy néztem a 3rd party fülpárna gyártók nem nagyon foglakoznak hangolással.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok milyen vele.

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#67211) Dorien válasza niof (#67203) üzenetére


Dorien
veterán

Kényelemben vagy hangban vársz változást?

Visszatérve a CD-Boxra. Kaposváron lehet, hogy nagynak számított, de én Győrben rendszeresen jártam a Music Dome-ba, ami nagyságrendileg nagyobb volt mind területre, mind CD választékra. Dunaújvárosban is volt két lemezbolt (amit az Akela zenészei üzemeltettek), ezekben is jóval nagyobb volt a választék az akkori zenei ízlésemet tekintve. Mindenesetre az a CD-Boxos Pioneer deck / Technics fejes kombó nagyon megmaradt bennem, hogy milyen jól szólt kb. mindennel. Akkoriban ez a hangminőség ismeretlen volt számomra. Ez a HE-4XX juttatta az eszembe...

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#67212) Bodz válasza haqim (#67207) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Mellé nem lőnél mondjuk a HD650-nel, de annak kevesebb a mélye, mint az Evonak. Az M50X meg nem barátom, így inkább nem nyilatkozom róla, de azért a Meze csak jobban csinálja ezt a kiemelt mély dolgot, meg úgy összességében is kellemesebb hallgatni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#67213) UNauthorized


UNauthorized
csendes tag

Üdv!

Kérlek ajánljatok nekem fülest ami leváltaná a jelenlegit ami egy Superlux HD562-WH:

-zárt
-zenekari próbán és otthon egy kis keverőre kötve használnám e-dobbal
-cserélhető legyen a kábel
-Circumaural-os legyen
-nem iagzán hat meg ,ha a sok mélytől dübörög,inkább szóljon tisztán
-alapból újonnan venném,de nem zárom ki a használtat sem
- max 30k-t szánnék rá

[ Szerkesztve ]

(#67214) s4tch válasza UNauthorized (#67213) üzenetére


s4tch
veterán

Shure SRH840 kéne neked, de azt csak használtan, némi türelemmel és kitartással lehet megkapni ennyiért. Pl: [link] [link] [link]

(#67215) niof válasza Dorien (#67211) üzenetére


niof
addikt

Kényelemben.
Eredetileg ribizly-é volt, de ő is használtan vette, és a pánton lévő párna is volt már cserélve (nem általam). A fülpárnák, bár nem kényelmetlenek, kissé ki vannak lapulva, és elérte a fülem a szivacsot, ami kissé zavart. Amúgy most tettem fel. Tesztelés alatt.
Első blikkre:
- Keményebben támaszt, ez némi megszokást igényel. Lehet, hogy csak az eredeti párnák felpuhulása miatt feltűnő. Az eredetik érezhetően, körben a peremén végignyomkodva, nem egyforma ellenállást mutatnak, a felső részen, ahol kisebb nyomás érte őket, valamivel keményebbek, alul puhábbak.
- Nem éri el a fülem a szivacslapot. :C
- Hangban egyelőre bántó változást nem érzek. A mély mintha kicsit több lenne, de ez simán lehet placebo.
Talán egy picit a térérzet jobb lett, csak a minimálisan messzebb kerülő driverek miatt. De 20 perce van rajta, ennyiből még nem vonok le messze menő következtetéseket.

[ Szerkesztve ]

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#67216) fehér_ember válasza fehér_ember (#66866) üzenetére


fehér_ember
addikt

Az imént tudtam átvenni a futártól a fejhallgatót, mindjárt bele is hallgatok, remélem bejövős lesz.

(#67217) emiki6


emiki6
veterán

Szóval Ribizly kölcsönadta a 400s-ét FocuspadA párnával.
Képekről gagyinak tűnt kinézetre, de így élőben sokkal jobb. A szürke matt műanyag borítás inkébb egy ezüstös jelleg, mattnak tűnő, de sima felületű műanyag. Nekem tetszik és megy az early compositeampomhoz:

A kábel tök jól néz ki, de ez is hulladék. Merev és formatartó, egy igazi "pain in the ass" kábel.
A hangja kiváló, nekem nagyon bejön, ebben már nem érzem, hogy kevés lenne a mély, nagyon jó, hosszútávú fejhallgatónak el tudom képzelni, a "visszavonulnék" és nem akarnék drágábbat.
Természetesen van egy hátránya, amit már Ribizlytől is olvashattunk. Tényleg elképesztő múd nyitott... :( Ha beállítok egy tökéletes hangerőt, akkor kifele annyira szól, hogy minden tökéletesen hallható kívül is, mintha egy kisebb hangszórón hallgatnál valamit viszonylag halkan. ¯\_(ツ)_/¯

Meg kellene hallgatnom pár zártat és félnyotottat (is), hátha találok kedvemre valót. :K

fehér_ember: :C Gratula hozzá! :K

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#67218) Sonja válasza emiki6 (#67217) üzenetére


Sonja
veterán

Pontosan ezért cseréltem én is a gyári kábelt. :U :K Ez a Forza AudioWorks mindenben jobb. :)

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#67219) emiki6 válasza Sonja (#67218) üzenetére


emiki6
veterán

Meghiszem azt!

Más: Akartam írni, de elfelejtettem. Viszonylag sok fejes érkezik dobozban. A dobozban van egy szivacsforma, amibe a fejes maga beleilleszkedik és gyakran csak rátesznek egy szivacslapot. Az a szivacslap tökéletes alátét a fejhallgatónak az asztalra. Szóval akinek nincs állványa és nem gondolt erre (mint én eddig), annak ajánlom figyelmébe. :K

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#67220) UNauthorized válasza s4tch (#67214) üzenetére


UNauthorized
csendes tag

Köszi a tippet!

Egyéb ajánlat?
Biztos jó ez a cucc, de a shure-ok túl vannak hypeolva és általában nem érnek annyit amennyit elkérnek értük.

(#67221) fehér_ember válasza fehér_ember (#67216) üzenetére


fehér_ember
addikt

Hát ez számomra nem nyert. Nem ezt a hangzást keresem. Tudom fura hogy ilyet mondok, de nem DT 880 Pro MKII-őt akartam. Nem mintha az rossz lenne, sőt ezek szerint mégiscsak igen jó az a Beyer (mondjon bárki bármit); de a hangdobozos rendszerem és az ADL-H128-as után nem ilyet akarok. Meghirdetem 70-ért, hátha elviszik, végülis csak pár zeneszám van benne. Lehet hogy járatódással vagy fülpárna cserével kicsit még változtathatnák, de megváltozni úgyse fog, úgyhogy nem is vacakolok ilyenekkel.

(#67222) emiki6 válasza fehér_ember (#67221) üzenetére


emiki6
veterán

Ha így érzed, akkor valóban nem érdemes párnacserével, járatással szuttyogni, de én hallgatnám a helyedben még pár órát, hátha megtetszik. :)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#67223) Bodz válasza fehér_ember (#67221) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Már nem emlékszem pontosan, de nem a Hifiman fejeseknél ír a gyártó 100-150 óra járatást?
Azt mondjuk a múltkor nem értettem, hogy miként jutottál el addig, hogy 400i legyen. Amazonnak is visszaküldheted amúgy. Meg aztán akkor merre tovább, mi legyen a következő fejes?

Van már itthon is LCD2 Classic, ha valaki meg akarja hallgatni.

[ Szerkesztve ]

(#67224) Sefter


Sefter
veterán

Urak!

Létezik 2.5 TRRS -> 6.3 Jack átalakító :F

Bodz:
Áttúrtam pár webshopot , de nem találok...

[ Szerkesztve ]

Psn ID: sefter_hun

(#67225) Bodz válasza Sefter (#67224) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Létezik.

Szerk: Hát így elsőre ezt találtam.
L26 olcsóbb + hathármas adapter. Gyártó oldala.

[ Szerkesztve ]

(#67226) fehér_ember válasza Bodz (#67223) üzenetére


fehér_ember
addikt

Az egyik lehetőség pl. az, hogy tényleg hagyom a fejesezést és eladom a fejeserősítőt is.
A másik hogy veszek egy ADL-H128-ast többszöröséért újonnan mint amennyiért eladtam az általam is használtan vásároltat. Egyből leszedem/levágom róla a fejpárnát és felragasztok helyette egy tépőzárt (az egyik oldalát, mondjuk a kampósat), majd nézek hasonló kerületű kényelmes velúrt amire ráragasztom a tépőzár puhább felét, és miután megszáradt a ragasztó "felerőszakolom" a fejesre.
3.: még nem tudom, de lehetőség az természetesen lenne. LCD árban nem gondolkozok és mostmár esélyes hogy valószínűleg mégsem nyitott kellene. Nem azért mert az itthoni környezet ne lenne megfelelő hozzá, hanem inkább azért mert lehet hogy mostmár a zárt által nyújtott hangzás közelebb áll hozzám.

[ Szerkesztve ]

(#67227) Sefter válasza Bodz (#67225) üzenetére


Sefter
veterán

köszi!

Psn ID: sefter_hun

(#67228) fericske válasza fehér_ember (#67226) üzenetére


fericske
addikt

Egy Pandora 6 kell neked is, (aztán eladod a hangdobozos rendszered :DDD ).

(#67229) fehér_ember válasza fericske (#67228) üzenetére


fehér_ember
addikt

Olyan biztos nem lenne :D ; az hogy előttem énekel a kedvencem, azt nem pótolja az, amikor a fejemben.
Meg fejhallgató nélkül azért mégiscsak igazibb érzés, alapból is. Sőt akár a tested is érzékeli, nem csak a füled.

[ Szerkesztve ]

(#67230) Dorien válasza emiki6 (#67219) üzenetére


Dorien
veterán

Ha simán az asztalra rakod a fejest, akkor sem lesz semmi baja. :)

fehér_ember: Mi nem tetszik benne? Nekem a HE-4XX instant love volt - nekem ennél jobb fejes a közeljövőben nem kell.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#67231) fehér_ember válasza Dorien (#67230) üzenetére


fehér_ember
addikt

Kellően "megfogott/feszes" ugyan minden, de valahogy kicsit fluidak a lecsengések. Sőt olyan is van hogy bizonyos mély frekiknél néha már olyannak érződik mintha le lenne harapva a vége. Nem tudom, de lehet hogy tényleg a nyitottság a baj.

[ Szerkesztve ]

(#67232) emiki6 válasza Dorien (#67230) üzenetére


emiki6
veterán

Jobb és megnyugtatóbb érzés puhára tenni. :B :K

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#67233) Dorien válasza fehér_ember (#67231) üzenetére


Dorien
veterán

Milyen erősítőről hajtod?

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#67234) fehér_ember válasza Dorien (#67233) üzenetére


fehér_ember
addikt

A DT 880-am is hasonló, pedig amikor először halottam szinte elvarászolt. Azt, utána hajtottam csak külön fejes erősítőről is, több forrásról, de az is mindig ilyen volt. És most is ilyen, amikor az ADL GT40 alpha-ról megy, mert mostmár csak az van. Arról próbáltam a HE400i-t is.

[ Szerkesztve ]

(#67235) fehér_ember válasza fehér_ember (#67234) üzenetére


fehér_ember
addikt

Szóval nekem ez a kelleténél jobban hasonlít a DT 880-asom hangzására. Nekem olyan kellene ami az ADL H128-as hangzásához hasonló vagy akár még annál is jobb. Ezzel nem azt akarom mondani hogy az bármiben is jobb lenne mint a Hifiman. Nekem viszont jobban tetszett és meglepő módon több részlet is feltűnt (és nem boncolgatós, hanem zenei módon) mint ezekkel, pedig ezekre is azt mondják hogy szinte már túl részletgazdag is a hangzásuk.

Végülis tényleg az marad (hogyha sikerül ezeket eladnom), hogy vagy felkerekedek és hallgatózom vagy h128 és fejpárna hekkelés.
Esetleg megválok a fejes erősítőtől is és egy újabb álló doboz lesz a fejesrészlegből a hifihez (habár amelyikkel sokáig szemeztem az avx-en, azt már elvitték; bánatomra).

[ Szerkesztve ]

(#67236) milkabrams


milkabrams
őstag

ez eredeti vagy utángyártott?

Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.

(#67237) Sinesol válasza fehér_ember (#67235) üzenetére


Sinesol
veterán

Amúgy volt egy fejes, ahol épp azt állították, ha jól emlékszem, hogy a mély már már olyasmi, mintha testtel is érzékelhető lenne, lehet érdemes lenne egy próbát tenned vele. Van benne eg yseregnyi érdekes megoldás is, jó kis beszámolót írhatnál róla. :D

250 dolcsival nem is olyan vészes az ára sem.

Innerfidelitys cikk róla.

[ Szerkesztve ]

(#67238) fehér_ember válasza Sinesol (#67237) üzenetére


fehér_ember
addikt

Köszi az ajánlást, nem tudom még majd mi hogy lesz :)
Egy biztos, annál jobb nincs, mint amikor meg tudjuk hallgatni a kiszemeltet. Mert mutassanak bármit is a frekigörbék, nem lehet azok alapján kitalálni, hogy milyennek fogjuk hallani/érezni a fejest, és mostmár a tesztekről is megvan a véleményem. (volt ahol találtam tesztet az általam már ismert Beyeremről és a Hifimanról is, ott az jött ki hogy az egyik ilyen a másik meg olyan, aztán a fejemen meg mégis túl hasonlónak tűntek.

(#67239) #84735232 válasza Sinesol (#67237) üzenetére


#84735232
törölt tag

Mennyivel lehet jobb basszusa egy Bícc Solo2-nél? :C

(#67240) emiki6 válasza fehér_ember (#67238) üzenetére


emiki6
veterán

Én a 880-at nem szerettem, a 400i viszont szívemben él. Vannak hasonlóságok, de tök más élmény. :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#67241) Sinesol válasza #84735232 (#67239) üzenetére


Sinesol
veterán

Így látatlanban is megelőlegezhető, hogy teljesen más kategóriát képvisel.
Amúgy designban sem tűnik rossznak és az anyaghasználat is jónak tűnik. :K

[ Szerkesztve ]

(#67242) woldy válasza Dorien (#67211) üzenetére


woldy
csendes tag

Nekem a szegedi music dome-ról vannak hasonló élményeim. Vásárolt anno olyan cd-t, amit azóta sem hallottam úgy szólni, mint amikor ott belehallgattam. :DD

(#67243) attiss66 válasza p_adam (#67209) üzenetére


attiss66
senior tag

Köszii. Az elektrosztatikust meg lehet ismerni fotóról?
ez pl mi lehet?
[link]

Bacylus: hát igen, a fejhallgatót meg kell hallgatni, másként nem lehet kideríteni, hogy tetszik e a hangja, de van ami messze van és nem lehet hallgatózni, itt ez a 18 ezres, ezt lehet megkockáztatom, ha elektrosztatikus lenne

[ Szerkesztve ]

(#67244) p_adam válasza attiss66 (#67243) üzenetére


p_adam
addikt

A K340-ből az összes elektret-dinamikus hibrid, ebben a tekintetben nincs különbség közöttük. Ha az a darab jól működik, akkor nincs rossz áron, de ezt nehéz megállapítani. De előbb-utóbb az összes ilyen romlani fog hangban, és jelentős részüknél ez már valószínűleg meg is történt a koruknál fogva, ez lett volna a lényege a korábban leírtaknak. Egy dinamikus esetében pl. nagyobb esély van arra, hogy közel ugyanúgy szól, mint újkorában.

Az elektrosztatikusok összességében más fejhallgatók és másféle erősítést igényelnek, emiatt más árkategória. Ha a legújabb érkezőket nem számoljuk, akkor 99%-uk Stax név alatt fut. De ez nem azt jelenti, hogy az összes Stax elektrosztatikus, ebből is léteznek olcsóbb elektret darabok (Wikipedián van egy lista).

(#67245) #56474624 válasza attiss66 (#67243) üzenetére


#56474624
törölt tag

Azt egyébként tudod, milyen hangot keresel?

(#67246) AMDFan válasza #01758976 (#67187) üzenetére


AMDFan
addikt

"Szóval kiegyenlített, a karaktere pedig, meleg"

A kettő nálam valahogy üti egymást. Szerintem a 7200nak van egy komoly mélykiemelése, talán nincs akkora mint az elődöknek (7000,7100) de kiegyenlítettnek semmi esetre sem nevezném.

(#67247) gaborka8x8


gaborka8x8
aktív tag

Ez a "kiegyenlített karakter" jelző tényleg érdekes dolog. Már csak azért is, mert itt a topikban számtalanszor olvastam már ezt (vagy hasonlóan megfogalmazva ugyanezt) olyan fejhallgatókkal kapcsolatban, amik vagy mélykiemeltek voltak, vagy ugyan kiegyenlített mélyátvitellel rendelkeztek, de felül, azaz, a magas tartományokban erősen vágott hangot produkáltak.

És a magam részéről a méréseket, azok eredményeit sem tartom olyan felesleges dolognak, mint sokan, mert némi tapasztalattal, és a hallottaknak a mérési eredményekkel való összevetésével szerintem egy idő után igenis el lehet jutni oda, hogy mondjuk frekvenciamenetből, vízesésgörbéből, stb. el tudja az ember dönteni, az adott fejhallgató igen nagy valószínűség szerint tetszene-e neki, vagy nem.

Természetesen mindez kizárólag szerény véleményem szerint. :R

"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

(#67248) Jhonny válasza Jhonny (#67116) üzenetére


Jhonny
csendes tag

Valaki esetleg valami tipp?

(#67249) attiss66 válasza p_adam (#67244) üzenetére


attiss66
senior tag

Aha, köszi, most már képben vagyok ebben a dologban. Csak egy lépésre vagyok tőle, hogy megvegyem azt a 18 ezrest, amit linkeltem. :)

Bacylus: fontos, hogy jók legyenek a mélyek, kiegyenlített legyen, a túl magas sziszegéseket nem igénylem, és a valóságos hangzáshoz húzzon inkább a hang és egy lényeges, hogy jó lenne, ha minden stílust tudna. pl film, komolyzene, rock/heavy metal, pop, stb. Az univerzum/veritas(400 ohm) ráébresztett, hogy a zártaktól nem zárkózok el, főleg, ha zenéhez kell. Az árkategória a minél olcsóbb, ami ezt mind jól tudja. :)

[ Szerkesztve ]

(#67250) TheKresh


TheKresh
csendes tag

Sziasztok.

Ebben kellene továbbra is segítség sajnos [link]
Pár napja végre feljutottam Bpre a Fejhallgatóplázába és felpróbáltam pár fejhallgatót ,sajnos nem volt sok időm így csak párat kapkodtam fel kényelem miatt Sennheiser HD559,569,579,599,600 Audio-Technika AD700X még 1-2 Audio-Technikát, Shure 440 ,840 -et...
Szorítóerő és a párna kényelme tényleg nem rossz az AD700X nek ,viszont szerintem ez nagyobb fejű/más fejformájú embereknek van kitalálva, a párna felső része alig illeszkedett a fejemhez és majdnem hogy csak a füleim tartották a párnákat (ezt nem tudom ,hogy a gumis megoldással orvosolni lehet-e) és eléggé bele is melegedett pár perc után a fülem, viszont a hangja tetszett ,talán egy picit sok volt nekem benne a magas ,bár csak telefonról próbáltam ki és ez az egyetlen amit ténylegesen ki is próbáltam zenével, nem csak felvettem a fejemre. A Sennheiserek kényelmes formájúak voltak ,a HD579 már annyira nem szorított mint az 559 ,el is fért a fülem normálisan, viszont keménynek éreztem a párnáit és sajnos a hangját ennek nem tudtam kipróbálni nagy jack miatt ,mert nem volt nálam átalakító, de gondolom a 579 nek kiegyenlített hangja van (most is egy Sennheisert használok, pontosabban Urbanite XL személyében).
Az bebizonyosodott hogy nekem csak nyitott/fél nyitott lenne jó ,különben beleizzadok. Ha vakon kellene vennem megint belefér az új,használt,külföldről...stb.
Szóval nem tudom hogy mitévő legyek ,sajnos kicsi a keretem és finnyásak az igényeim...megpróbálok megint hozzátok fordulni hátha tudtok segíteni szegény fejemen :B
Előrre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Üdvözlettel: Kresh

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.