Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87001) K1LLMy53Lf válasza fehér_ember (#86991) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

ráhibáztál, tényleg nem szabad meló közben ilyesmivel foglalkoznom... a 3,5->6,3as adaptert nem toltam össze rendesen szerintem (nem akartam ide-oda dugdosni, ezért gondoltam használom azt, amit hozzá adtak)... legalábbis most kipróbáltam azzal, amit amúgy mindig használok és jobb... de azért nem gondoltam erre, mert mindig csekkolom és amúgy eddigi tapasztalataim alapján a közép, ami igazán eltűnik, ha nincs normálisan összedugva, az pedig "tökéletesen" jelen volt...
nem mondom, h a fátyol totál eltűnt, de nagyságrendekkel jobb... de lehet csak azért hat fátyolosnak, mert azért sokkal erősebben mélykiemelt cucc, mint amihez szokva vagyok...
a "hibák" azért még ugyanazok (kicsit puffogó/lomhább mélyek, sok hangszernél/frekinél mosás, magas vékonyka számomra, layering közepes, illetve a teret még mindig átlag alattinak érzem, de nincs sok tapasztalatom, lehetséges, hogy amely iem/fejeseket hosszabban használtam, azoknak átlag feletti terük és emiatt tűnik kicsinek, alapvetően nem számít, csak feltűnt... ill imaging is olyan semmilyen), de jóval elfogadhatóbb mértékben... de nem is vártam persze, h úgy szól, mint a fülesem...
emellett most kipróbáltam dap-ról is (sajnos csak egy xduoo x20 a legjobb, amim van), és ezt jobban szereti, szóval elég valószínű, hogy a slow roll off, minimum jumperelés sem volt jó hatással a hangjára, ahogy feltételeztem...
ugyanakkor érdekes/picit zavaró, hogy hiányoznak a lecsengések... főleg magas, de picit mély tartományban is... kb mintha egy erős brick wall filter lenne rajta... és ez jelen van a dac és a dap esetén is... lehet ehhez kell azért a bejáratás... illetve érzésre a mélynek is főleg a közepe van emelve erősen... a teteje sokkal jobban háttérben van...
egyébként az én ízlésem alapján: old school hip hop/rap, klasszikus zene, symphonic/power metal, akusztikus zene, amik jól állnak...

Szóval megkövetem magam, a korábban írt véleményemet tekintsétek semmisnek :R
és köszi a helpet! (és akkor ezek szerint te voltál, aki lenyúlta előlem a 300ast :D)

no... bejáratom rendesen aztán majd jól összehasonlítom az A990Z-vel :) a végén még lecserélem erre :D (biztos hogy nem, mert már most túl sok nekem ez a mély mennyiség)

Z.É.T. : sosem voltam jó a tartományok pontos meghatározásában, így elfogadom, hogy a mély teteje, ami emelve van, nem a közepe, de az biztos, hogy utána (akkor ezek szerint az már a közép alja lesz), ott egy durva esés van, ami számomra picit zavaró :) nekem egyébként klasszikusra bejött (igaz, nem tipikus klasszikus zenét hallgattam vele, hanem Havasit illetve Nubuo Uematsu-t), de ezen is látszik mennyire nem vagyunk egyformák :)

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#87002) bala6120


bala6120
senior tag

Csütörtökön feljebb léptem én is: Amiron Home váltotta a HD6XX-t.
Kellet egy kis idő (kb. 30 óra zenehallgatás), de most már nyugodtan mondhatom, hogy fergeteges, nagyon kényelmes, nagyon nehéz lerakni. :)
Köszönöm nektek ;)

(#87003) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#86988) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Regisztrálva vagyok alliexpressen is meg gearbesten is mert néha csak úgy tudom az árakat meg a cuccokat megnézni,csak nincs paypalom meg fosok az ilyen rendeléstől.Félek,ha nem jó szállítást kérek vagy valami gond van akkor az ügyintézés ilyesmi.
Alliexpressen nézegettem amúgy fülpárnákat is aránylag jó áron,de még ugye 14 napos elállási dolog van tesztelgetem aztán meglátjuk.

#Samtya

Igaz kezdhettem volna ezzel a képpel :)

# fehér_ember

Jól be van süllyesztve,ez is olyasmi cucc egyébként mint a 150-es?

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87004) fehér_ember válasza K1LLMy53Lf (#87001) üzenetére


fehér_ember
addikt

Mondtam a 150-est nem hallottam, csak 1-2 tesztbe beleolvasva, gondoltam hogy annyit biztos tényleg simán megérhet.
Szóval nem kell megkövetni magad. Ha azt mondjátok nem fajin, akkor nem fajin.

A 300-as nem rossz, de nem tudom már hogy mihez is kellene mérnem. A k550 mkIII-nál lehet azért jobb képességű a driver benne, az összhatás meg kb. ott van, akkor is ha ennek azért másabb a hangzása. Azt én pl. 60-ért vetttem.

Eladó Musical Fidelity DAC: https://hardverapro.hu/apro/musical_fidelity_a3_dac/hsz_1-50.html

(#87005) Zoliee válasza fehér_ember (#87004) üzenetére


Zoliee
senior tag

Most elbizonytalanodtam én is. :D ugyanis a sima (nem iPhone kábel) ki sem lett próbálva, az még a dobozában.
Na majd ma beviszem, és azzal is megfülelem, hátha...
A kábel részleges "bedugás"-át nem gondolnám, hogy én is "elkövettem", de bármi elképzelhető. :DDD
Azért azok az ezüst betétek, a pánt, meg a sok fényes műanyag elég "céllövöldés" filinget ad. Ami azonban a jelenlegi árát tekintve megbocsátható.

(#87006) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Most 9D audióval próbálom a fejhallgatót a youtubon találtam olyan mintha ott lennék a teremben :)

#Zoliee

Azon én is kicsit gondolkodom,hogy lehet a fehéret kellett volna venni mert ott nem ezüst csak fényes fekete lenne de már mindegy .Csak a fehérről meg mindig az elsárgult fehér telefonok jutnak eszembe :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87008) Gzula[HUN] válasza #50504448 (#87007) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Olyan 40-50ezer fejhallgatóra, és ugyanennyi DAC/AMP-ra. És ez a legalja.

Az egy tök jó fejes (ok, én az ISK HF2010-et próbáltam), ha valami van alatta. Sőt, igényli is. Én inkább egy jó DAC/AMP-ra költenék a helyedben, ami nem emel a magasain. Hogy egyet mondjak, Loxjie D10 alatt egész jó volt a hangja, és semmi magas kiemelése nem volt. De ITT többet tudnak segíteni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Philips SHP9500: https://hardverapro.hu/apro/uj_philips_shp9500_csak_kiprobalva_volt/hsz_1-50.html

(#87009) taf120


taf120
lelkes újonc

[DROP + HIFIMAN HE5XX PLANAR MAGNETIC HEADPHONES]
HE-500 utódja, de egyesek szerint inkább egy DEVA változat
220$

(#87011) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Egyébként ennek a soul sl150-nek mennyire strapabíró a fülpárnája mert nézegettem,hogy alliexpressen több féle árban több féle fülpárna kapható,meg ezek közül vajon melyik lehet a jó?Kábelen meg agyalok megint elérhető a rendelős kapcsolatom 2méteres vagy 3 méteres legyen e,az előző fejhallgatóm kábele 3 méter volt úgy nem tűnt olyan hosszúnak viszont mérő szalaggal kimérve már rohadt hosszúnak tűnik 3 méter is meg még 2 méter is pláne az 1,2méterhez viszonyítva.Egyébként a kábel hosszúsága befolyásolhat valamit?Mert hallottam olyat a nagyon hosszú kábeltől lehet halkabba fejhallgató.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87012) aerosmith


aerosmith
őstag

Segítsetek Meze 99-hez fejhallgató oldali csatit honnan érdemes venni?
Kácsában átszereltetném az XLR végű ezüst kábelemet ami a Sennheiserhez volt, de nekik nincs normális csatijuk hozzá.

(#87013) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87011) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Onnan érdemes, ahol már töltöttek fel fényképet az újdönsült tulajdonosok. Látod előre, hogy mit veszel (szerintem). Pl. ITT ketten is töltöttek fel fényképet (customer reviews->photos), és a bolt értékelése se rossz. Szállítási idő hosszú lesz.

Eladó Philips SHP9500: https://hardverapro.hu/apro/uj_philips_shp9500_csak_kiprobalva_volt/hsz_1-50.html

(#87014) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#87013) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát nem sietek :) mert azért egy két hónapot csak kibír a gyári párna,nekem most a vezeték a fontos.Amúgy anno rendeltettem több cuccot de volt egy ami pl nem jött meg sosem na az a gáz pláne,hogy előre kifizetett.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87015) Dorien válasza #50504448 (#87007) üzenetére


Dorien
veterán

DAC/AMP vagy valami jobb hangkártya kell az SHP-600-nak. Ha 3D-sebb élményt keresel, akkor pl. az ATH-AD500X, AKG K612 Pro nagyobb színpadot ad. Utóbbihoz fejhallgató erősítő is ajánlott. A levegővételeket, ujjak surrogását a húrokon már egy Superlux fejessel is hallod, ha rendesen van mikrofonozva a felvétel és elég halk azoknál a részeknél a zene.

taf120: HE5XX - Akkor ez majdnem 100e Ft lesz, mire ide ér, szállítással, ÁFÁ-val, vámmal együtt. Ha hozza azt, mint a HE560 vagy a Sundara, akkor jó vétel lehet... Én a HE4XX-en szerettem ezt a fejpánt design-t.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó audiofil sztereó fejhallgatók --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87016) Dorien válasza #50504448 (#87007) üzenetére


Dorien
veterán

Tipp: [link] Jókat írtak róla és olcsó.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó audiofil sztereó fejhallgatók --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87017) Sinesol válasza taf120 (#87009) üzenetére


Sinesol
veterán

Esélyes, hogy a HE500 felélesztése, a regi stilusu pánt szerintem arra utal, plusz az is, hogy sokak szerint az egyik legjobb Hifiman fejes volt, szoval tuti a hype.
A Sundara az a 400-asok utodja, szoval az kiesik a szamozas miatt, a HE560 pedig sosem volt kedvelt fejes, ertelmetlen lenne azzal probalkozni.

Ez igy elég nagy dobas lehet, ez mar mas kategoriat kepvisel, mint az eddigi olcsóbb planárok, már ha tenyleg HE500-rol van szó. Régota erdekel is a fejes, de eddig nem igazsn volt jó vétel belőle, lehet erre beruhazok, ha a beszamolok igazoljak a sejtesemet.

[ Szerkesztve ]

(#87019) Dorien válasza #50504448 (#87018) üzenetére


Dorien
veterán

Szívesen.
Aztán vannak komolyabb cuccok is, ez pl. már nehezen hajtható fejesekhez is jó lehet: [link] 200mW @ 300ohm az elég bika...

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó audiofil sztereó fejhallgatók --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87020) Dorien válasza Dorien (#87019) üzenetére


Dorien
veterán

Utánaolvasva, ez egy elég világos hangú DAC/AMP, szóval ez nem lesz az SHP-600 barátja... De be is fejeztem itt az OFF-olást.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó audiofil sztereó fejhallgatók --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87021) OPiiPO válasza bala6120 (#87002) üzenetére


OPiiPO
addikt

Gratula! :R
Mi van előtte?

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#87022) fericske válasza OPiiPO (#87021) üzenetére


fericske
addikt

Aláírás? :)

(#87023) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87014) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Miért lenne gáz? Reklamálni kell, hogy nem jött meg az áru, és kifizetik az árát szállítással együtt. Eddig én kb. 2 pár párnával és egy fejpánttal pozitívban vagyok, mert nem ért ide határidőre. Annyi, hogy én nem szemétkedem, legutóbb 90 nap után indítottam dispute-ot, és elbírálási idő alatt ide ért a párna. Ezért nem erőlködtem, hagytam "náluk" a pénzt. Én még a D10-et is tőlük rendeltem, mert jobban bíztam az Aliexpressben, mint a hifi-expressben (akkor még volt belőle UK szállítás).

[ Szerkesztve ]

Eladó Philips SHP9500: https://hardverapro.hu/apro/uj_philips_shp9500_csak_kiprobalva_volt/hsz_1-50.html

(#87024) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#87023) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát aki intézte a rendelést elméletileg meg reklamálta egy gerinc egyenesítő volt a csomag tartalma olyan 1500Ft de állítólag ez elúszott már nem lehetett mit tenni vagy 3 hónapja vártam azóta meg még eltelt kis idő.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87025) Gzula[HUN] válasza Pityu. (#87024) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Akkor még vsz. 60 nap volt a szállítási idő. Most a "vírus" miatt 90napra emelkedett. Ezt követően van(talán) 15 napod, hogy reklamálj. Ekkor kb. 5-6 nap türelmet kérnek tőled. Ez idő alatt vagy megkeres a kereskedő, hogy várj még egy kicsit, vagy nem. A végén meg dönt az Aliexpress, hogy jogos a reklamálás, vagy nem. Én 3X vagy 4X kaptam már így vissza pénzt. Olyan még nem volt, hogy nem kaptam volna vissza.

[ Szerkesztve ]

Eladó Philips SHP9500: https://hardverapro.hu/apro/uj_philips_shp9500_csak_kiprobalva_volt/hsz_1-50.html

(#87026) aerosmith


aerosmith
őstag

#87012 -re valaki?

szerintem alis rendelési problémák nyugodtan mehetnek offba vagy az aliexpresses topicba

[ Szerkesztve ]

(#87027) Pityu. válasza Gzula[HUN] (#87025) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Na az jó csak sajnos én ebben nem vagyok benne,aki intézi az elméletileg már régen benne van a témában.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87028) sNk77 válasza taf120 (#87009) üzenetére


sNk77
aktív tag

Z sound demo

nádpálca

(#87029) Dorien válasza aerosmith (#87026) üzenetére


Dorien
veterán

Miért nem szerzi be a Kácsa? :F
Amúgy eBay, AliExpress, Mouser, Farnell, DigiKey - gondolom Darvinya vagy AVX-en Bordor ilyesmiben jobban képben van...

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó audiofil sztereó fejhallgatók --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#87030) OPiiPO válasza fericske (#87022) üzenetére


OPiiPO
addikt

soha nem nézem :D jé, és tényleg

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#87031) aerosmith válasza Dorien (#87029) üzenetére


aerosmith
őstag

Azt mondták tudnak rá tenni stereo furutechet lol.
Ithonról kellene valami forrás mert mindjárt itt a fejes. (9 napja ül rajta a magyar fosposta)
Aliról most nem várok rá 3 hónapot. Megkérdem avxen is akkor.

(#87032) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Ez jófajta kábel?
Tudom asz ugreent ajánlották itt alliexpressről 600Ft kb csak félek ,hogy akár 2 hónapot is kell várni mire megérkezik.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87033) logineres


logineres
tag

Rendelni akartam egy 560S az Audiocentrumtól(láttam, hogy megvan említve az összefoglalóban) nem tudjátok esetleg hány év garancia van erre a termékre? Írtam a supportjukra, de nem válaszolnak, és nem látom a termékeknél feltüntetve.

(#87034) Pityu. válasza Pityu. (#87032) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Vagy még ilyet találtam aránylag jó áron

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87035) Polllen válasza logineres (#87033) üzenetére


Polllen
nagyúr

1 év garancia + 1 év szavatosság az előírás december 31-ig.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#87036) dave118 válasza Pityu. (#87034) üzenetére


dave118
senior tag

Sajnos ezekben a kábelekben nem érdemes keresni a megváltást. Vedd amelyik tetszik és jó a fejhallgatódhoz. Kár ennyit vacillálni ezen.

[ Szerkesztve ]

... Ami ami, az az.

(#87037) Pityu. válasza dave118 (#87036) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Ok én nem is megváltást akarok csak nem askarok rosszabbat venni mint a gyári nem vagyok audiofil szóval én nem szőrszálhasogatok annyit mint az audiofilek tudom van több százezres kábel is nekem csupán csak a hosszabb kábel minőség romlás nélkül a célom.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87038) ooooobi


ooooobi
senior tag

Sziasztok, vettem egy AUDIO-TECHNICA ATH-ANC700BT fejhallgatót akciósan 80€-ért. Tudom BT-os fejesek másik topicban vannak, de én inkább vezetékesen használnám, a bt csak kis extra ami néha jöhet jól.
Zenét kb. mindent hallgatok, klasszikus ugyan úgy mint mondjuk Rammstein, illetve pc gamingre is használnám.
Munkában ezer éve egy Sennheiser HD 280 Prom van még az elsö széria, otthon meg mindenféle szirszarokkal is elvoltam, pl valami filléres Sony MDR DJ összecsukható.
Na most lehet ez a probléma az uj fejessel, hogy túlságosan hozzászoktam az olcsó túlszinezett hangokoz, mert ez az új most valahogy nem olyan "tiszta" mintha függöny mögül hallgatnám a dolgokat. Biztos járatnom is kéne, meg lehet nem ártana valami normálisabb dolog ami meghajta. Most csak egy alaplapi Realtek ALC892-vel megy, más forrásom nincs ami jobb, ezen kivül csak Xiaomi note7pro-val teszteltem. Azzal ugyan olyan, de attol nem is vártam, hogy jobb lesz :D
Másik furcsaság, hogy olyan vákumot csinál, ha megnyomom oldalt a fejem fele akkor olyan érzés mintha bedugulna a fülem, ez minden zárt fülesnél ilyen?
Szóval a kérdésem, milyen hangkártya, erösitö kéne hozzá ami javíthat a hangján, illetve valami hosszabb kábel se ártana, mert a gyári egy nagyon vékony miliméteres izé. A lényeg, hogy a fejes oldalán süllyesztett a jack bemenet ezért 2,5mm es tokozásu kellene oda. Nekem most rövid a másfél méter a gép hátuljából vezetve, mondjuk egy külsö kártyával elég lenne.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#87039) dave118 válasza Pityu. (#87037) üzenetére


dave118
senior tag

[link] Nekem ez van, tökéletesen látja el feladatát (Pio-Ms7bt)

[ Szerkesztve ]

... Ami ami, az az.

(#87040) Pityu. válasza dave118 (#87039) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Rendelem szerintem a lanberget.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#87041) Pierre75 válasza ooooobi (#87038) üzenetére


Pierre75
senior tag

" olyan vákumot csinál, ha megnyomom oldalt a fejem fele akkor olyan érzés mintha bedugulna a fülem"
Szerintem ez az aktív zajszűrő, 1% érzékeny rá, nekem 10 percen belül erős fejfájást csinál.

(#87042) Samtya válasza ooooobi (#87038) üzenetére


Samtya
senior tag

De muszáj volt zajszűrőset venni? Szerintem attól függönyös, amikor a szűrés nélkül használod. Arra tippelek, hogy erősítővel sem javulna sokat. MDR V55 a Sony? Az elég karcos tud lenni, tehát utána tompának hallasz mást. Normál zártak nem vákuumoznak, kicsit szelepelve van bennük a levegő, ez is a zajszűrés miatt van.

(#87043) ooooobi válasza Samtya (#87042) üzenetére


ooooobi
senior tag

Nem gondoltam ilyen lesz, ha bekapcsolom a zajszürést akkor eltünik a fátyolosság, viszont kicsit fura is lesz. Azt gondoltam, hogy pont akkor lesz tompább, ha bekapcsolom a zajszürést. Ami amúgy a hangtónuson kívül nem nagyon változtat semmit, alig szüri ki a zajokat. Még azért adok neki esélyt, de közben elmegyek MM-be pár fejest meghallgatni. Ha találok valami szimpit ez megy vissza valszeg. Nem a Sony egy full alap, most nincs nálam, de googe képeket nézegetve talán MDR-V150.
#87041Pierre75: nem, ezt teljes kikapcsolt állapotban is produkálja

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#87044) Samtya válasza ooooobi (#87043) üzenetére


Samtya
senior tag

Zajszűrőseket leginkább csak olyan használatra érdemes venni, amire ki vannak találva. Monoton alacsonyabb frekvenciás zajok kioltására, utazás (repülőgép, vonat), zajos környezet (pl gépterem). A beszédhangokat valamennyire átengedik. Pioneer SE-MS7BT- t nézz meg, ha ha kell Bluetooth és van a MM-ban.

(#87045) ooooobi


ooooobi
senior tag

Köszönöm a tippet, ha lesz kipróbálom, esetleg valami más ajánlat only vezetékesek közül hasonló árkategóriában 30, nagyon max50000-ig? Ha kihagyjuk a BT-t, akkor hátha vannak ugyan ennyiért jobb hanguak. Circumaural, mindenes (zene, game, film), nem igénylek masszív basszust, egy viszonylag sima tiszta hang lenne a cél.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#87046) ooooobi


ooooobi
senior tag

Ja még valami, nem lényeg, hogy zárt legyen, nem zavarna senkit a kimenö hang, fontosabb a hangminöség, legyen tere a zenéknek.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#87047) Pierre75 válasza ooooobi (#87045) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ha zárt vezetékes, akkor Yamaha HPH-MT7, ATH A550Z. De ha iem is jó, akkor Fiio FH3.
Ha nyitott, akkor egy 58x-el járnál a legjobban, de ahhoz kevés az alaplapi.

[ Szerkesztve ]

(#87048) Samtya válasza ooooobi (#87045) üzenetére


Samtya
senior tag

Csak linkelem őket, felsorolás jelleggel:
[link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link] , [link]

(#87049) stellaz


stellaz
addikt

Sziasztok!

KOSS Portapro hangjával elégedett vagyok, de este és tömeg közlekedésen nagyon kihallatszik a hangja. Ez helyett kerestem egybadugósat, amire a Soundmagic E11-et ajánlottá(to)k a másik fórumban. Már majdnem megrendeltem, amikor láttam akcióban a Soundmagic P22C fejhallgatót (5 rugó), ez zárt kialakítású, tehát elvileg kevés hang szűrődik ki belőle.
Szerintetek az E11 helyett ez lehet alternatíva hangminőségben és "csendességben"?

(#87050) Polllen válasza Polllen (#86945) üzenetére


Polllen
nagyúr

krisz242 jóvoltából ki tudtam próbálni a quad era-1-t és el is hoztam tőle. :R

Tényleg remek ez a fejes. A momentamp-pal is jól kijön. :) Már csak egy jobb dac kell. :P

Illetve ki tudtam nála még próbálni egy Verum 1-t is egy NFB-29-ről és az is pompás páros volt.

Köszönöm mindenkinek a véleményét. Megyek is hallgatok egy kis Iron Maiden-t a quad-ról. ;]

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.