Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84175) dkess válasza Sev!er (#84174) üzenetére


dkess
őstag

Amennyiben jól értem Hoffer -t akkor a TP-Link AX50 a nagykereknél kerül 30K -ba mostantól. Az, hogy kiskereknél ebből mikorra meg mennyi fog leszivárogni az kérdés. A mostani kisker bruttó ára az AX50 -nek olyan 37K körül van ... Egyébként kisker bruttó 30K -ért jó vétel lenne - igen ...

A TP-Link oldalát böngészve ( [link] ) egy olyan érdekességre lettem figyelmes, hogy a jövőben ("Coming Soon") az AX20 utódot kap - a AX21 -et (ez valószínűleg idén már nem lesz). A belső ugyanaz. Az újítás a külsőt érinti és ahogy írják a lényege annyi, hogy jobb hűtéssel rendelkező házat kap. Azaz az AX73 (egyébként ezt sem látom a magyar kiskereknél) házát fogja megkapni majd. Ami érdekes, hogy amennyiben jól látom az AX20 -nál egyáltalán nem panaszkodtak a felhasználók melegedésre és még is ez kap ilyen utódot.

Az AX50 -nél árukereső oldalon volt aki melegedésre panaszkodott - ott pedig még tervben sincs ilyen utód (ami pl. AX51 lehetne). Bár a legtöbben itt sem panaszkodnak erre - sőt voltak akik konkrétan cáfolták is ezt.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.