- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp Z3700 egerem állandóan meg akad, szinte használhatatlan, egyik napról a másikra ez mitől lehet? vagy érdemes egy vezetékesre lecserélni?
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy frusztráló hibája a fél éves Cooler Master CM110 egeremnek. Néha egyszerűen lefagy, nem érzékel ha jobb-balra pár mp-ig (paradox mód le-fel még nem próbáltam). Ezen hiba jelentkezik játék közben, asztalon, bármikor. Ami frusztráló hogy vannak napok amikor egyáltalán nem találkozok ezen hibával!
Töröltem az egeret, átkapcsoltam BIOS-ban az USB Legacy supportot Enalbled-re (Auto-n volt), másik USB portba kötöttem, kimostam az egérpadot, egérpad nélkül is használtam. Érdekes lehet hogy az Eszközkezelő két egeret lát! Hiába törlöm, sajnos nem tudom ez mindig így volt vagy sem mióta ezt az egeret használom.
Rákeresnék a hibára, de őszintén nem tudom mi ezen jelenség neve. -
nuke7
veterán
Sziasztok!
Rival 310 görgő javítással foglalkozik valaki..?https://youtube.com/user/nuke7
-
Czimby
addikt
Urak megint lekötött a bal gombom.
Szerintem ez még az itt aprorol vett "japan Omron"
Kb 1 évet bírt..Van itthon alis kínai meg japán Omron , utóbbinak szebb a kidolgozása mint amit anno apron vettem. Lehet tényleg japán.
Meg van még huano black pink.
Melyik lehet a tartósabb az Omron vagy a huano?
Most cserlek 3 vagy 4.-ik alkalommal 5ev alatt mikro kapcsolót...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Katdani
újonc
Adott egy Razer Basilisk V3 egér, kb. másfél éve lett vásárolva, és 1 hónappal ezelőtt megadta magát:
Bedugom az egeret a gépbe, felismeri a gép, majd leválasztja a gép. Egy pillanatra felvillan a led, majd kikapcsol, mintha folyamat kihúznám, majd vissza be dugnám. Van benne egy elektro-mágneses kapcsoló, amivel ki lehet akasztani úgymond a scrollt, és annak a kattanását egy picit lehet hallani, majd a hangot követően "leáll" az egér.
Próbáltuk a razer supportot, de nagyon fos a rendszerük, így magamnak kellene rájönni mi a gond, de nem értem mi okozhatja.
Találkozott itt már valaki ezzel a gonddal? Mi lehet a megoldás?Köszönöm a választ! Üdv: Katdani :D
-
breezer88
tag
sziasztok!
ma kezdtem el használni egy razer basilisk v3 egeret és ami nagyon
fosfura, az a görgője..egyfelől szoftveresen lehet állítani 2 opció közül, mind a kettő full ugyanolyan
fos, semmi különbséget nem érzékelek, másfelől nem találtam olyan beállítási lehetőséget, amivel nehezíteni lehetne a görgő ellenállását és egy pici görgetéstől is képes oldalhosszakon átívelően legördülni, de ha mégis sikerül mikro görgetést végrehajtani, akkor meg csinálja ezt az idegesítő 2 egységnyit legördül 1 egységényit vissza jelenséget.. gondolom azért mert bazinagy a görgője és nem bírom visszarendezni a kezem anélkül hogy az ellentétes irányba icipicit hozzá ne érnék a görgőhöz, ami meg azért is van, mert baromi érzékeny semmi ellenállása nincsmég mellé azt sem értem, hogy mi a fenéért csinálnak ekkora gigantikus görgőt, minden amit eddig használtam sokkal kisebb volt, de mondjuk ezt benéztem, nem gondoltam rá hogy zavaró lehet, mert még az életben nem fogtam olyan egeret, aminek túl nagy a görgője
van valami ötlet a másik egér vásárlásán túl, hogy használhatóbbá tegyem ezt?
szerk: na miután elküldtem a hszt, beléptem megint az appba és újra átállítottam, de most meg is történt a változás, elsőre adta a hangot, de free módba maradt, most már jól működik tactile módban!! megmaradt az a negatívum hogy kicsit túl nagy a görgő, de még csak most kezdtem használni, hátha nem lesz rossz ez
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Van egy Deathadder V2 mini egerem,ehhez kellene nekem új csúszáselleni matrica az oldalára.Kersegettem már,de hátha tudtok olcsóbb vagy jobb megoldást mint pl:
[link] Köszi!Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
veterán
köszi a helpet. Letöröltem a feltett SW-ket, a biztonság kedvéért, majd megnyitom ezt a linket, néztem edge alól is hátha változik a kép, de sajna ezt írja [kép]
Az egér maga amúgy működik vezetékkel - vezeték nélkül is csak SW nincs sajna hozzá mert nem látja :/3njoy the Lif3
-
veterán
Szisztok,
Ma jött meg a Lamzu oldaláról rendelt egerem: egész pontosan: Lamzu paro
olyan gondom van eleve rinyál a windows 11, ha a lamzu hivatalos oldaláról letöltöm hozzá a drivert hogy nem biztonságos a telepítés , ezen még át tudok lendülni fel is telepítem a SW. de utána gondban vagyok , mert csak ennyit mutat : [kép] itt a párosítást is letudom rendezni, de utána ennyit mutat mindössze :/
Ha meg le akarok töltetni hozzá egy FW. frissítést mert ugye gondolja az ember azért nem működik jól(lamzu hivatlos oldal szintén) akkor meg vírusosnak azonosítja a WIN és nem tudok vele mit kezdeni. [kép]
Korábban is lamzut használtam egy Atlantist annak nem volt semmi baja tökéletesen működött az egér is és a hozzá letöltött SW. is. Igaz azt itthon M.O. vettem.
5let?3njoy the Lif3
-
Rasnac
aktív tag
Nagyon köszi, én nem telepitettem fel most és jó maradt, szóval ott rothadjon meg, az elmúlt héten csak azt kaptam hogy szarakodik a videokártyám és hogy vegyek újat... Senki nem értette meg, hogy másik egérrel jó és biztos halucinálok
Mindenesetre az első és utolsó razer egér volt amit vettem.
Ráadásul mindezt úgy hogy, még a windowst is újraraktam miatta mert nem esett le hogy a szoftvere okozhat ilyet.A pooling rate okozza ez ezer százalék csak igy most olyan mintha lenne egy alap egerem amit 20+ezerért vettem, de minek
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
S.J.
tag
sziasztok
Vettem egy Logitech MX 2S egeret, amit Apple MacBookkal használok, és az Options+ szoftvert is telepítettem hozzá. Azonban gyakran előfordul, hogy amikor feloldom a gépet vagy újraindítom, az egér beállításai még nem működnek megfelelően (például nagyon lassú, és a görgetés fordítva működik). Egy kis idő elteltével visszaállnak a beállítások a normál állapotra, de ez elég zavaró hiba. Esetleg van erre valami megoldás? Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat!
-
camper
tag
Tippem szerint a polling rate maradt változatlanul magasan, annak ellenére hogy levetted. Melyik volt ez, a synapse 4? Mert akkor tégy egy próbát a synapse 3-al. [link]
De akár fordítva is működhet, bár a synapse 4 elég robusztusra sikeredett és a béta fázist is csak a napokban lépte át.Esetleg érdemes ránézned a firmware frissítésre is, ha nem az utolsó van rajta. [link]
Elfelejtettem, pro tipp: amennyire lehet szűkítsd a modulok és a kiegészítő szoftverek telepítését, a razer kb mindent is telepíteni akar.
[ Szerkesztve ]
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok!
A probléma megoldása annyi volt hogy letöröltem a synapse alkalmazást és egy razor cleanup progival ledurtam az összes drivert.
Így nem tudok kvázi semmit állítani az egeren, cserébe viszont a gyors mozgások esetén megszűntek a lagg spike-k játékok alatt."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy adott egy razor viper 8khz egér. Amikor elindítok egy játékot és gyorsan elkezdem mozgatni az egeret elkezd laggolni a kép. A frametime és fpsen egyértelműen mérhető, a kép pedig egy idő után már nem folytonos. Ha kikapcsolom a V-syncet az picit javít a helyzeten.
Amit eddig tettem, hogy a softwaren belül levettem a poll rate-t 500-ra, és több usb porton keresztül is próbáltam, de ezek sem segítettek.Miért lehet ilyen hiba ezzel az egérrel?
köszi előre is a választ.[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
grizlisandor
veterán
válasz fojtviki #6963 üzenetére
Szerintem macroval lehet ezt megoldani, ha lehet szerkeszteni a második görgő funkcióit.
Ha úgy sem megy, dobd be a kérdést a milyen egeret vegyek topikba mivel se márkatopikja nincs Keychronnak, sem általános egeres kérdés topik sincs.
-
Edorn
senior tag
Ugyancsak mostanában jelentkező hiba az egérrel kapcsolatban:
Csak a játékoknál és ott is csak a menüben időnként nem látszódik az egér kurzor. Menüben való mászkálás során 1-2 percenként eltűnik. Ilyenkor kb vakon kattintgatok. De Alt+Tab rendbehozza megint csak 1-2 percre.
Az egeret átdugtam már másik usb aljzatba. Firmware frissítést nem találtam.
Illetve két egér van a gépben egy időben. De akármelyiket mozgatom ilyenkor, nem jelenik meg újra a kurzor.
De attól még, hogy ilyen kor maga a kurzor nem látszódik, a gombok, menüpontok fölé navigálva érzékeli a játék, mert legördül a menü, vagy kiviklágosodik a gomb, stb... Csak nem látszódik maga a kurzor.Először azt hittem játék bug, de hamarosan előjött több játék menüjében is.
(Hunt Showdown, Vigor, stb)Tudtok erre megoldást esetleg?
RAMyMamy: Köszi az infót az előző kérdésem kapcsán!!!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
őstag
válasz grizlisandor #6962 üzenetére
Szia. Le van töltve, de a side down és side up-nál nincs sajnos zoom opció. Ezért kérdeztem, hogy megoldható e
-
grizlisandor
veterán
válasz fojtviki #6961 üzenetére
Szoftverjét letöltve be tudod állítani, hogy mit csináljon.
-
őstag
Sziasztok. Igaz nem egér probléma, de hátha megoldható. Szóval egy Logitech MX master 3s egeret váltott egy Keychron M6 egér. Az lenne a kérdés, hogy a Logitech egérnél az oldalsó görgőn be lehetett állítani zoom + - t. Keychron-nál nincs ilyen opció. Nem lehet valahogy ezt mégis megoldani? Bocsánat, ha nagy hülyeséget kérdezek Köszönöm
-
RAMyMamy
tag
Nagy valoszinuseggel a jelenseg "coil whining", vinnyogo tekercs vagy hogy lehetne magyarra forditani, kb. barmibol johet, alaplap, tap, vga.
Ettol nem fog tonkremenni, csak idegesito hasznalat kozben.
Alkatresz(ek) cserelgetesevel lehet csak megtalalni a forrasat.[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
Mostanában vettem észre, hogy mikor mozgatom az egeret (usb-s), vagy görgetek, akkor a gépházból sistergő/zizegő hang jön... (nem a hangszóróból, hanem a gépházból)
Mi okozhatja?
Alaplaphiba lesz, úgyhogy lassan készüljek, hogy cserélnem kell?
Vagy valami érintkezés, húzigáljak ki mindent, majd vissza? És próbáljam máshogy rendezni a kábeleket? (egeret már átdugtam másik usb aljzatba, de nem változott semmi)
(logitech mx518)
Eszközkezelőben illesztőprogram frissítésre rányomtam az egérnél, de nem talált új verziót...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
RAMyMamy
tag
Engem azert tiltottak le Vaterarol (ami kozben eMagos lett), mert a velem regen egy lakcimen lako, meg akkor kiskoru, hulyegyerek tesom rendelgetett parszor es nem fizette ki a csomagokat, nem vette at. Ezzel egyutt mindenkit, aki vele egy lakcimrol volt regisztralva. Hiaba csak pozitiv ertekelesem volt a sajat profilomon es hiaba regisztraltam joval elotte. Par eve akartam onnan venni valamit, de nem tudtam belepni. A mar eMagos ugyfelszolgalattal napokig leveleztem emiatt, vegen mar veszekedtem, csak eppen semmire nem mentem veluk, kb. fogyatekosak...
Szerintem nem nagy veszteseg, ha visszakapja a lovet, de kitiltjak onnan. Nem erdemes ott vasarolni amugy sem.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz RAMyMamy #6955 üzenetére
Valóban nem, de ilyen másodlagos egérnek jó lesz, ha megszorulnék valami miatt, amíg újat nem veszek. A görgő egyébként mélyebben ül, mint az eredetinél és ugye az alján pirosan villog az érzékelő, ami szintén azt támasztja alá, hogy hamisítvány. A bekapcs gomb is nagyon tré az alján. A dpi választó megy és a két oldalsó is lapoz weboldalaknál.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
RAMyMamy
tag
válasz grizlisandor #6949 üzenetére
En nem downgrade-elnem, ha mar megjavitom.
Probald ki, hogy mit csinal vele es utana vasarolj be.
-
Zaied
addikt
válasz grizlisandor #6949 üzenetére
Színsorrendet kell figyelni, különben jó lehet.
-
RAMyMamy
tag
válasz grizlisandor #6947 üzenetére
Parakabelt honnan szerzel egy ezresert?
-
RAMyMamy
tag
válasz grizlisandor #6945 üzenetére
Ha szerencsed van, akkor csak meg van torve a kabele.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Találtam egy Razer egeret, amibe látok fantáziát, de van egy kis problémája, hogy gépre dugva működik egy kicsit, majd utána nem. Ez szerintetek javítható/menthető?
Hobby elektronikás dolgok vannak itthon, így ha nem a leírt hiba javítható, belevágok a dolgokba. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Thermaltake Iris RGB egeremet szeretném megtakarítani belülről, de ehhez le kell szedni a teflon talpakat, mert alattuk van a csavar. Ezeket utána vissza lehet rakni, vagy venni kell helyette másikat? Nem találtam olyan helyet ahol árulnának ilyesmit.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
tylerddd
veterán
válasz RAMyMamy #6938 üzenetére
eMag-ról van, de nem ők a forgalmazók. Én is arra kezdek rájönni, hogy kamu a cucc. A Hub sem látja és az eszközök között Win11 alatt 2.4G Mouse-t ír, a 305-nél meg Lightspeed Receiver-t. Kezd a fa**om kilenni az emaggal, már 2. alkalommal járok így, hogy kamu cuccot veszek ott. Van rá mód, hogy kiderítsem és ne kínlódjak Youtube videókkal, ami ehhez hasonló problémákat oldana meg vagy az, hogy a Hub sem látja, elég bizonyíték?!
[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
G304/305-ből 2 verzió létezik, az újabbikat kaptad valósznűleg és az már csak a retek hubbal megy. Ez van.
(Hacsak nem Aliról vetted, mert az hamisítvány.)[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Vettem egy fehér Logitech G304-et. Én a Logitech Gaming Software-t szoktam meg, a Hub nem jött be. Most az a bajom, hogy amíg a régebbi (fekete) G305-nél szoftver szinten ezt látom [kép], addig az új egérnél nincs ott a beállítási lehetőség [kép]. Ilyenkor mi van? Ott tudnám elvileg testreszabni, de nincs ott az a menü. Egyébként is 305-öt rendeltem, de 304 jött. Ahogy néztem regionálisan eltér a neve, de ugyanaz. Mondjuk az oldalsó gombok hangja és nyomása nem olyan, az talpak is vékonyabbnak tűnnek. Tegyem fel a Hub-ot?! Köszönöm!
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Készülök új egeret venni, mert nagyon idegesít a probléma, de azért előtte megkérdezem tőletek, hátha egyszerűen javítható.
Szóval van egy Asus Rog Gladius II. Egerem, amivel egy problémám van, mégpedig, hogy időnként összevissza görget, fel-le ugrál. A fura az, hogy nem állandóan, időnként majdnem jól működik, máskor meg totál összevissza csinálja. Szóval ez mechanikai hiba, vagy előfordulhat, hogy szoftveres esetleg? Lehet ezzel csinálni valamit egyszerűen, vagy kuka?
Köszi a választ! -
Bohus84
tag
válasz RAMyMamy #6931 üzenetére
Köszi!
1.Nem találok semmit de több teszt videó is megemlíti a problémát. Megoldást nem.
2. Akkor ha időm engedi neki esek. Nézem a videókat a javításról, talán menne. Forrasztás sem gond. Úgy gondolom a csavarok a teflon alatt lesznek. Több egérnél ott van ahogy láttam. -
Bohus84
tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne:
1. Van egy [link] ilyen egerem. A gondom az, hogy az itteni képeken és a dobozán is a görgő is világít. Nekem sehogy sem akar, bármit állítok a programban. Csak akkor kezd el sárgán villogni, amikor töltőn van. Kicsit így furán néz ki, sajnálom, mert amúgy minden rendben vele.
2. Van egy [link] ilyen is. Ennek nemrég lejárt a garija és most kezdett olyat csinálni, hogy ha h görgőt tekerem valamelyik irányba, elkezd ugrálni fel-le. Egy két oldalas doksit nem lehet letekerni fél perc alatt sem annyira rossz lett. Ugrál, van, hogy elkezd az ellenkező irányba görgetni, szóval teljesen használhatatlan lett. Volt valakinek már ilyen? Van erre valami ötlet mit tudnék vele kezdeni? Szétszedni sem igazán tudom, hogyan kéne sehol csavar vagy ilyesmi. -
Valkűr
addikt
Összekókányoltam egyenlőre működik, akciósan rendeltem egy rózsaszint abból átteszem a görgőkereket. 9900 ft volt a rózsaszin csoda, ennyit megért, még mindig olcsóbb mint ezt kidobni és venni valami újat.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Zaied
addikt
-
khmmmm
tag
Ebben a topikban vagy az egérválasztósban keress rá az imbuszkulcs szóra. Még nem próbáltam, de az eredeti görgő letört tengelye pótolható egy 1,5 mm-es méretre vágott imbuszkulccsal amire kb 3 tekerés cellux kell (1,76 az eredeti méret). A tengely rögzítéshez meg ragasztópisztolyt írnak.
Valami ilyesmi ha vizuális vagy (itt nincs méretre vágva mert csak kipróbáltam): -
Valkűr
addikt
Sziasztok! Ide is beteszem, hátha tud valaki segíteni. Van egy XTRFY M4 egerem, nagyon szeretem. Sajnos a görgetőkerék tengelye eltört, igy nem tudom az oldalakat görgetni a kerékkel, ami sok esetben zavaró! Fura hogy minden elemét megtaláltam hozzá, külön kapcsolót, a Gőrgető mechanikát is, pedig azt forrasztani kell, de magát a Görgető kereket nem találom, pedig ez a legegyszerűbben cserélhető tartozéka, mivel csak kiemelem és beteszem az újat! Létezik hogy pont a legegyszerűbben cserélhető alkatrész nincs ezekhez?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
hibavissza
veterán
Üdv! OS egér sebesség és az egér saját dpi-je közt milyen összefüggés van? Hogy kell a kettőt egymáshoz állítani?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz RAMyMamy #6919 üzenetére
Köszönöm a javaslatot .... szerencsére működik . A lepkefing könnyű PRO X után elő kellett vennem a régi MX MASTER 3 féltéglát . Hmmm , mit mondjak , ez utóbbi amolyan kétkezes egérnek tűnik a PRO X után .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Van egy Logitech PRO X Superlight 2 egerem amit az idén márciusban vettem az Alzánál . A mai nap folyamán - minden átmenet nélkül - nem reagált semmire . Vezetékkel használható , de éppen azért vettem mert engem zavar a kanóc . Akkumulátor 68%-on . Gondolom a vevőegysége ment tönkre , az meg házilag nem orvosolható . Ha mégis , akkor valami ötlet ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja rendeltem egy Logitech M705 egeret. Problémám van a görgővel, egyszerűen borzalmas. Ha görgetni szeretnék folyamatosan görget még tovább, szinte folyamatosan rajta kell tartanom az ujjam. Ha picit megrázom enyhén lötyög és görget is. Ez gondolom nem normális. Küldjem vissza? -
makoss
veterán
Ritka ocsmány egy egér programozhatóságra ez a G502X.
Esküszöm a Roccat Kovával egyszerűbb dolgom volt
Van valami tutorial videó erre?
Csak azt nem értem, hogy amit már korábban beállítottam, miért felejti el?
Vagy a frissítés gányolta ezt össze?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy G502X egerem, kapott egy frissítést, és nem tudom használni ezeket a korábban használt beállításokat: [kép] [kép]
Mit kell állítanom, hogy ezeket a beállításokat használni tudjam?
A korábban beállított DPI értékek érdekes megmaradtakKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Zoli bácsi
őstag
Üdv az uraknak!
Vettem egy ilyen alsó polcos gamer-csomagot: [link]
Egy Redragon M608 egér van benne. Mondom letesztelem, elindítottam egy játékot (Far Cry 6) és próbálgattam, főleg mert megjött az eső, beszorultam a házba. Először azt hittem, néha a játék lagol, mozgásná torpanások...De windows alatt is találkoztam a jelenséggel, mintha egy tized másodpercre kimaradna az egér, a kurzor is megáll, annak ellenére hogy mozdítom az egeret.
Lecsréltem egy full bóvli Silver Line (Lidl vagy Penny beszerzés) egérre, megszűnt minden probléma, játék sem akad.
Nem nagy veszteség ha kuka pozitívvá nyilvánítom azt az egeret, de gondoltam megkérdezem a hozzáértőbbeket, elvileg egy gamer egér, nagyobb felbontással. Nem valami beállítási gond van vele? Gyártónál driver nincs, csak a minőségibbekhez.
Érdemes nézni valami beállítást, vagy kuka?
Amúgy azért rendeltem ezt a csomagot, mert azt hittem mechanikus billentyűzet van benne. Persze, ennyiért mit vár az ember, a billentyűzet sem mechanikus.Egér is bugos, de legalább az egérpad szép. -
RAMyMamy
tag
Ez nem tul jo tanacs...
Kiforrasztaskor is oxidalodhat az uj egerben levo uj alkatresz, foleg, ha szar pakaval vagy nem jo technikaval tavolitod el. Raadasul encodert egyben kiszedni kb. a legnehezebb. Es csak a dragabb egerekben van gyarilag normalis tipusu, de ott sem mindben.
Hardverapron legalabb 3-an arulunk egerekhez alkatreszt amugy! Ugyhogy de, lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
válasz vkristof01 #6909 üzenetére
Szia!
Sajnos én kapufába ütköztem, nem nagyon van.. hibás egér nagyon olcsón, és abból kiforrasztodHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
vkristof01
csendes tag
Sziasztok,
Az előttem szólóhoz hasonlóan érdeklődnék, hogy hol lehet itthon egérhez alkatrészt szerezni, nem kínai vagy kamu magyar oldalról?
Nekem csak egy mezei 9mm kalih/ttc/alps görgő encoder kéne de csak ebay/ali amit találok, úgy novemberre itt is lenne csak sajnos nem novemberben rossz az egerem hanem most. Olyan oldal is megfelel mint a Farnell ami nem magyar, de európai, európai készlettel és megbízható.
Már az is megfordult a fejemben, hogy nézek valami párezer forintos egeret és kiforrasztom arról, csak hát nem tudni melykben találok 9mm-est biztosan...
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, van egy Deathadder V2 PRO egerem aminek a 3 pozíciós kapcsolójában a 2 kis vékony fém közül az egyik megadta magát.
Ezt azt eredményezi, hogy a letörött fém felé lévő kapcsolás nem, érzékel, tehát pl nem tudom BT módba tenni az egeret.csatolok egy képet, hogy miről beszélek:
Na most ilyen kis fémet biztos, hogy nem találok (de ha valakinek van az szóljon )
Ezért egy ilyen 3 poziciós kapcsolóra lenne szükségem:Ha van valakinek vagy tud segíteni honnan tudok vásárolni ahonnan meg is kapom azonnal és nem kell 2-4 hetet várni az jelezze
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Logitech K540 vezetéknélküli bill. és egér kombó.
Az egeret szeretném cserélni, mert szegény szét is van kopva ill. a jobb gomb már haldoklik.
A kérdésem, hogy csak egeret tudok cserélni? Illetve ha igen, akkor csak ugyanilyenre (M310) vagy más Logi vezetéknélkülire is?
Válaszokat előre is köszönöm! -
kmgabor
csendes tag
Sziasztok!
Bakiztam egy nagyot. Kontroller driverezésnél töröltem az Eszközkezelőből mindent ami ScpToolkit-hez volt köthető (Nefarius Software Solutions), kért a gép egy resetet, de utána nem működött se az egér se a billentyűzet...
Volt kihúz visszadug, másik usb portba is, de nem jártam sikerrel, de szerencsére Chrome Remote Desktop-al tudom kezelni a gépet. Próbáltam eszközök között kiadni és kihúzni-bedugni de az sem járt sikerrel. Próbálgattam amit mezei tudásommal tudok, meg amit jópár Google keresés dobott, de nem megy...
Vezérlőpultban az eszközök között egy olyat ír hogy: "A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)".BIOS-ba be tudok lépni, ott működik az egér és a billentyűzet is.
Kép és hang van (tudom hogy hülyeség, miért ne lenne, de inkább leírom), próbáltam egy vezetéknélküli egér billentyűzet kombót, de azzal se volt jó, pendrive-ot viszont felismerte.
A Kód: 19-es hibára javasolták a neten registry-ben "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}"-ben az "UpperFilters"-t átírni úgy hogy csak "kbdclass" legyen benne és újraindítani a gépet, de nem jó és vissza is ír valamit a registry-be reset után.
Hibaelhárító/troubleshooter természetesen nem csinál semmit.
Próbáltam alaplapi drivereket CD-ről újra feltenni de semmi.Tud valaki erre megoldást azon kívül, hogy Windows reinstall és nem jár adatvesztéssel? Nagyon nem lenne most kedvem Windows-t telepíteni, főleg, hogy nem tudom normálisan lementeni a számomra fontos dolgokat.
Vagy hogy lehet olyan Windows helyreállítást csinálni ami nem töröl adatokat? (Visszaállítási pont létrehozása-ban nem tudtam visszább lépni.)Lehet hogy nem a legjobb fórumon kérdezek (leírom az "Egér probléma" és a "Billentyűzet gondom van" témában is, hátha), ha így van útba tudnátok igazítani?
Bocsánat a regényért, köszönöm ha végigolvastad és még jobban köszönni fogom ha valaki segít rajtam. -
honlapos5
csendes tag
Vettem egy HAMA MW-500 egeret.
Napi gyakorisággal azt csinálja, hogy az egér kurzor belassul, nehezen irányítható.
Ami az érdekessége, hogy ez a lassulás eleinte ott jelentkezik, ahol valamilyen beviteli mező van egy honlapon, ezért én szoftveres hibára gondolnék.
Viszont ha kikapcsolom az egeret, akkor utána meg jó lesz (van hogy többször kell kikapcsolni, illetve megjavul akkor is ha rádugom a töltőjére - mivel beépített aksis az egér). Emiatt meg arra gondolnék, hogy hardweres.
Van egy noname rádiós egerem, amit 3 éve használok és az nem csinál ilyen hibaüzenetet.
Az oprendszer Win 10 napi frissítéssel.
Próbáltam a usb stickjét (A vevőt) más usb portokba bedugni, ott is ugyanez a hibajelenség.
Esetleges ötlet? -
norby91
tag
Hali!
Alany: Roccat KPM Naval Storm
Hibás rész: Görgő - dupla/tripla kattintás és a görgetés is néha rosszirányba indulKözel 8 évet bírt, ez jónak számít? Nagyon nem pihent pedig.
Van valakinek infója milyen alkatrészek kellenek bele? Próbáltam keresgélni, de nem jutottam beljebb sajna. Jó lenne először kézhez kapni a cserecuccot, s utána leadnám annak aki megjavítja.
Előre is köszi.
-
hóbortos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Ventaris M700-as egerem, és nem tudom, hogy kell szétszedni.
A gondom az, hogy leesett a szőnyegre , és a görgető gombja kissé akadozik, kb. 1 hete vettem egy ugyan ilyen helyet.
Az aljáról már leszedtem a matricát, a talp alá is benéztem, de semmi. Próbáltam szét csúsztatni is, de nem megy. Lehet, hogy a billentyűt kéne valahogy eltávolítani, nem tudom, és nem akarom eltörni.
Ha tudtok segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest