Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
válasz grizlisandor #6949 üzenetére
En nem downgrade-elnem, ha mar megjavitom.
Probald ki, hogy mit csinal vele es utana vasarolj be.
-
tylerddd
veterán
válasz RAMyMamy #6955 üzenetére
Valóban nem, de ilyen másodlagos egérnek jó lesz, ha megszorulnék valami miatt, amíg újat nem veszek. A görgő egyébként mélyebben ül, mint az eredetinél és ugye az alján pirosan villog az érzékelő, ami szintén azt támasztja alá, hogy hamisítvány. A bekapcs gomb is nagyon tré az alján. A dpi választó megy és a két oldalsó is lapoz weboldalaknál.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
RAMyMamy
tag
Engem azert tiltottak le Vaterarol (ami kozben eMagos lett), mert a velem regen egy lakcimen lako, meg akkor kiskoru, hulyegyerek tesom rendelgetett parszor es nem fizette ki a csomagokat, nem vette at. Ezzel egyutt mindenkit, aki vele egy lakcimrol volt regisztralva. Hiaba csak pozitiv ertekelesem volt a sajat profilomon es hiaba regisztraltam joval elotte. Par eve akartam onnan venni valamit, de nem tudtam belepni. A mar eMagos ugyfelszolgalattal napokig leveleztem emiatt, vegen mar veszekedtem, csak eppen semmire nem mentem veluk, kb. fogyatekosak...
Szerintem nem nagy veszteseg, ha visszakapja a lovet, de kitiltjak onnan. Nem erdemes ott vasarolni amugy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
Mostanában vettem észre, hogy mikor mozgatom az egeret (usb-s), vagy görgetek, akkor a gépházból sistergő/zizegő hang jön... (nem a hangszóróból, hanem a gépházból)
Mi okozhatja?
Alaplaphiba lesz, úgyhogy lassan készüljek, hogy cserélnem kell?
Vagy valami érintkezés, húzigáljak ki mindent, majd vissza? És próbáljam máshogy rendezni a kábeleket? (egeret már átdugtam másik usb aljzatba, de nem változott semmi)
(logitech mx518)
Eszközkezelőben illesztőprogram frissítésre rányomtam az egérnél, de nem talált új verziót...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
RAMyMamy
tag
Nagy valoszinuseggel a jelenseg "coil whining", vinnyogo tekercs vagy hogy lehetne magyarra forditani, kb. barmibol johet, alaplap, tap, vga.
Ettol nem fog tonkremenni, csak idegesito hasznalat kozben.
Alkatresz(ek) cserelgetesevel lehet csak megtalalni a forrasat.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. Igaz nem egér probléma, de hátha megoldható. Szóval egy Logitech MX master 3s egeret váltott egy Keychron M6 egér. Az lenne a kérdés, hogy a Logitech egérnél az oldalsó görgőn be lehetett állítani zoom + - t. Keychron-nál nincs ilyen opció. Nem lehet valahogy ezt mégis megoldani? Bocsánat, ha nagy hülyeséget kérdezek Köszönöm
-
grizlisandor
veterán
válasz fojtviki #6961 üzenetére
Szoftverjét letöltve be tudod állítani, hogy mit csináljon.
-
őstag
válasz grizlisandor #6962 üzenetére
Szia. Le van töltve, de a side down és side up-nál nincs sajnos zoom opció. Ezért kérdeztem, hogy megoldható e
-
Edorn
senior tag
Ugyancsak mostanában jelentkező hiba az egérrel kapcsolatban:
Csak a játékoknál és ott is csak a menüben időnként nem látszódik az egér kurzor. Menüben való mászkálás során 1-2 percenként eltűnik. Ilyenkor kb vakon kattintgatok. De Alt+Tab rendbehozza megint csak 1-2 percre.
Az egeret átdugtam már másik usb aljzatba. Firmware frissítést nem találtam.
Illetve két egér van a gépben egy időben. De akármelyiket mozgatom ilyenkor, nem jelenik meg újra a kurzor.
De attól még, hogy ilyen kor maga a kurzor nem látszódik, a gombok, menüpontok fölé navigálva érzékeli a játék, mert legördül a menü, vagy kiviklágosodik a gomb, stb... Csak nem látszódik maga a kurzor.Először azt hittem játék bug, de hamarosan előjött több játék menüjében is.
(Hunt Showdown, Vigor, stb)Tudtok erre megoldást esetleg?
RAMyMamy: Köszi az infót az előző kérdésem kapcsán!!!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
grizlisandor
veterán
válasz fojtviki #6963 üzenetére
Szerintem macroval lehet ezt megoldani, ha lehet szerkeszteni a második görgő funkcióit.
Ha úgy sem megy, dobd be a kérdést a milyen egeret vegyek topikba mivel se márkatopikja nincs Keychronnak, sem általános egeres kérdés topik sincs.
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyan hibával, hogy adott egy razor viper 8khz egér. Amikor elindítok egy játékot és gyorsan elkezdem mozgatni az egeret elkezd laggolni a kép. A frametime és fpsen egyértelműen mérhető, a kép pedig egy idő után már nem folytonos. Ha kikapcsolom a V-syncet az picit javít a helyzeten.
Amit eddig tettem, hogy a softwaren belül levettem a poll rate-t 500-ra, és több usb porton keresztül is próbáltam, de ezek sem segítettek.Miért lehet ilyen hiba ezzel az egérrel?
köszi előre is a választ.[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok!
A probléma megoldása annyi volt hogy letöröltem a synapse alkalmazást és egy razor cleanup progival ledurtam az összes drivert.
Így nem tudok kvázi semmit állítani az egeren, cserébe viszont a gyors mozgások esetén megszűntek a lagg spike-k játékok alatt."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
camper
tag
Tippem szerint a polling rate maradt változatlanul magasan, annak ellenére hogy levetted. Melyik volt ez, a synapse 4? Mert akkor tégy egy próbát a synapse 3-al. [link]
De akár fordítva is működhet, bár a synapse 4 elég robusztusra sikeredett és a béta fázist is csak a napokban lépte át.Esetleg érdemes ránézned a firmware frissítésre is, ha nem az utolsó van rajta. [link]
Elfelejtettem, pro tipp: amennyire lehet szűkítsd a modulok és a kiegészítő szoftverek telepítését, a razer kb mindent is telepíteni akar.
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
sziasztok
Vettem egy Logitech MX 2S egeret, amit Apple MacBookkal használok, és az Options+ szoftvert is telepítettem hozzá. Azonban gyakran előfordul, hogy amikor feloldom a gépet vagy újraindítom, az egér beállításai még nem működnek megfelelően (például nagyon lassú, és a görgetés fordítva működik). Egy kis idő elteltével visszaállnak a beállítások a normál állapotra, de ez elég zavaró hiba. Esetleg van erre valami megoldás? Előre is köszönöm megtisztelő válaszotokat!
-
Rasnac
aktív tag
Nagyon köszi, én nem telepitettem fel most és jó maradt, szóval ott rothadjon meg, az elmúlt héten csak azt kaptam hogy szarakodik a videokártyám és hogy vegyek újat... Senki nem értette meg, hogy másik egérrel jó és biztos halucinálok
Mindenesetre az első és utolsó razer egér volt amit vettem.
Ráadásul mindezt úgy hogy, még a windowst is újraraktam miatta mert nem esett le hogy a szoftvere okozhat ilyet.A pooling rate okozza ez ezer százalék csak igy most olyan mintha lenne egy alap egerem amit 20+ezerért vettem, de minek
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
veterán
Szisztok,
Ma jött meg a Lamzu oldaláról rendelt egerem: egész pontosan: Lamzu paro
olyan gondom van eleve rinyál a windows 11, ha a lamzu hivatalos oldaláról letöltöm hozzá a drivert hogy nem biztonságos a telepítés , ezen még át tudok lendülni fel is telepítem a SW. de utána gondban vagyok , mert csak ennyit mutat : [kép] itt a párosítást is letudom rendezni, de utána ennyit mutat mindössze :/
Ha meg le akarok töltetni hozzá egy FW. frissítést mert ugye gondolja az ember azért nem működik jól(lamzu hivatlos oldal szintén) akkor meg vírusosnak azonosítja a WIN és nem tudok vele mit kezdeni. [kép]
Korábban is lamzut használtam egy Atlantist annak nem volt semmi baja tökéletesen működött az egér is és a hozzá letöltött SW. is. Igaz azt itthon M.O. vettem.
5let?3njoy the Lif3
-
veterán
köszi a helpet. Letöröltem a feltett SW-ket, a biztonság kedvéért, majd megnyitom ezt a linket, néztem edge alól is hátha változik a kép, de sajna ezt írja [kép]
Az egér maga amúgy működik vezetékkel - vezeték nélkül is csak SW nincs sajna hozzá mert nem látja :/3njoy the Lif3
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Van egy Deathadder V2 mini egerem,ehhez kellene nekem új csúszáselleni matrica az oldalára.Kersegettem már,de hátha tudtok olcsóbb vagy jobb megoldást mint pl:
[link] Köszi!Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
breezer88
tag
sziasztok!
ma kezdtem el használni egy razer basilisk v3 egeret és ami nagyon
fosfura, az a görgője..egyfelől szoftveresen lehet állítani 2 opció közül, mind a kettő full ugyanolyan
fos, semmi különbséget nem érzékelek, másfelől nem találtam olyan beállítási lehetőséget, amivel nehezíteni lehetne a görgő ellenállását és egy pici görgetéstől is képes oldalhosszakon átívelően legördülni, de ha mégis sikerül mikro görgetést végrehajtani, akkor meg csinálja ezt az idegesítő 2 egységnyit legördül 1 egységényit vissza jelenséget.. gondolom azért mert bazinagy a görgője és nem bírom visszarendezni a kezem anélkül hogy az ellentétes irányba icipicit hozzá ne érnék a görgőhöz, ami meg azért is van, mert baromi érzékeny semmi ellenállása nincsmég mellé azt sem értem, hogy mi a fenéért csinálnak ekkora gigantikus görgőt, minden amit eddig használtam sokkal kisebb volt, de mondjuk ezt benéztem, nem gondoltam rá hogy zavaró lehet, mert még az életben nem fogtam olyan egeret, aminek túl nagy a görgője
van valami ötlet a másik egér vásárlásán túl, hogy használhatóbbá tegyem ezt?
szerk: na miután elküldtem a hszt, beléptem megint az appba és újra átállítottam, de most meg is történt a változás, elsőre adta a hangot, de free módba maradt, most már jól működik tactile módban!! megmaradt az a negatívum hogy kicsit túl nagy a görgő, de még csak most kezdtem használni, hátha nem lesz rossz ez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs