Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz Evil Snowman #55596 üzenetére
Hát nagyon remélem hogy tudják mit csinálnak, mert nincs kedvem holnapután visszaszállíttatni hozzájuk. Csak valahogy most rossz érzésem van,de ha holnap beszélek velük amikor megyek érte, majd elmagyarázzák pontosabban mint telefonon.
Az viszont kicsit gyanús,hogy amikor az EGR-szelepet beszéltük, azt mondták, bontottat raktak bele. Az új 170 ezer lett volna mármint az alkatrész csak. Megnéztem a legismertebb alkatrész-rendelő oldalon, ott a drágábbik fajta kerül 85 ezerbe. Szóval ez nem stimmel.
Így összesen EGR-szelep + termosztát + felfagyállózás + munkadíj lett 85K + ÁFA.
És persze a bontott alkatrész miatt mehetek vele a közeljövőben újat cseréltetni... -
-
F_Zolee
veterán
válasz Magnum_ #55518 üzenetére
Én ma csapattam le. Kis kézi lándzsás mosó felénk...1k-ból olyan tiszta lett, hogy magam se hittem el.
De persze mire hazaértem a nedves utakon, azalatt a pár km-en jött is vissza. De legalább már nem úgy néz ki, mint egy sóbánya járat.Ja és reggel 6 előtt még az M0 latyakos volt. Vagy a beső sáv meg tiszta hó. Nem is ment ott senki, csak én előztem a mazsolákat.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Karacsonykor autózni indultam a családdal a városba. Egyszer csak brutális füst tört elő a motorházból. Leállítottam a motort, de még félóra után is füstölt. Ford s-max 1.8 tdci. Égett szagot nem nagyon éreztem, úgyhogy arra gyanakodtam, hogy a hűtővíz lehetett. Elvitték az érdi szervizbe ahonnan később felhívtak és azt mondták hogy egr-szelepet és termosztátot cseréltek. Utánaolvastam de sem az egr sem a termosztát nem tűnik olyannak, ami kinyomja a vizet a motorba. Vagy lehet hogy igen?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Declare #55579 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy telefont csak kézben nem lehet használni vezetés közben. Ez mondjuk logikus is lenne, mert kézben tartott telefon mellett szükség esetén eggyel kevesebb használható kezed van.
"A gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat." > 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, 3. §, 2. bekezdés
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz Jaffa75 #55562 üzenetére
7 körül Budatétény-Biatorbágy M0 sónedves volt, enyhe latyak belül. M1 kifelé viszont csak sónedves - már lehetett menni.
M0 felhajtóhoz volt vicces eljutni reggel 7 előtt. Busz utvonalán mentem, de 30-40-ről fékerő-elosztó kereste tapadó kereket de nem nagyon találta... (téli gumival)
Most 17 órakor M0-on ment sozó, faxán telibe is kapott
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Declare
őstag
válasz Ironizer #55580 üzenetére
Hülyeseg, amin rugozol most azert....
senki nem beszelt labor körülmenyekröl, vizsont ha levetsz több 1000 km t nagyjabol azonos utakon egy szezonban, egy autoval, majd következö szezonban ugyan azon az utakon ugyancsak több 1000 km ugyan azzal az autoval, csak mas gumival, akkor megerzed a különbseget.....valoszinüleg ennel kevesbe drasztikusabb különbseget is, mint egy 7 eves nyari vs zsir uj nyari, illetve 4-5 eves lowbudgate teli vs top kategorias teli.
-
Declare
őstag
válasz Tsebacsi #55581 üzenetére
Pontosan.... ugyan ezt mondtam en is a rendörnek, hogy ha most ez egy tomtom navi lenne akkor nem beszelgetnenk?
Jo fejek voltak amugy, pedig fostam azert 2 nemet rendörrel szemben magyarazom, hogy am nem nyultam hozza a telomhoz, hogy is tettem volna, amikor nem ismerem a varost, most tankoltam es itt össze vissza kell kanyarognom....eleg sz@r lapjaim voltak ...de aztan raneztek a rendszamomra, jo messze voltam othonrol, összeneztek, aztan mondtak, hogy ok, akkor mutassam meg a lathatosagi mellenyt, meg hogy van egeszsegügyi box aztan jo utat kivantak
-
Declare
őstag
Erdemes nem a szelvedöre tapasztani....Nemeteknel büntetnek erte, de lehet mashol is szivoznak...ez most felkapott tema lett, hogy szelvedön nem loghat semmi franc.
Dashcamnek nezz utanna, az is ingovanyos terep. Ausztriaban tilos hasznalni, de nemeteknel sem szeretik....beleköthetnek.
(#144584) aero. Engem egyszer allitott meg rendör, akkor is azert mert azt hitte a szelvedön van es nyomkodom a telom a tartoban. Aztan szerencsere kiderült, h nem a szelvedön van, raadasul kimagyaraztam, hogy nem is nyomkodtam
Vicces amugy, ha rendes navid van, azt nyomkodhatod (jo menet közben nem, de azert nem büntetnek). Viszont ha telon navigalsz, akkor hozza sem nyulhatsz, mert az mar vezetes közbeni telozasnak szamit.....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megyünk nemsokára Lengyelországba autóval, értelemszerűen Szlovákián keresztül. Van vmi restrikció ezen országokban a szélvédőre tappancsozott telefonra, és a visszapillantó mögé szerelt dashcam-re vonatkozóan? (Ausztriában asszem nem lehet teló/navi a szélvédőn pl.)
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kornélka: ez kell neked. [link] Minimum 210 ló lesz a gyártói info-k alapján.
Ugyanitt egy fölösleges vese eladó srácok.
-
deicide
veterán
válasz golfvariant #55568 üzenetére
Most meg már csak 6cm, estére már negatív lesz.
Reggel végre én is Fittipaldizhattam kicsit, volt is villogás szemben, hátulról, de a f*szomnak van ideje 30-40-el lötyögni belterületen, ráadásul úgy, hogy maximum kicsit latyakos volt az út, nem havas, simán jó volt a x0-x0 is. Direkt nem írtam valós sebességet, nehogy elásson mindenki.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nagyúr
válasz Jaffa75 #55564 üzenetére
Én mára szabit vettem ki, mert 10-re kellett vinni az autókát. Mondjuk nekem délig egyébként is reggel van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Declare
őstag
válasz z123456789 #55565 üzenetére
Ja hogy neked benzines van...pff...
Nem vagyok szaki, en csak azt irtam le, amit tapasztaltam. Hogy benzinesnel melyiknek, mire, mennyi hatasa van az passz. Szerintem akarmelyik tisztito/lemoso/vedö cuccot buritod a tankba, az bajt nem okozhat, söt inkabb csak hasznalhat szerintem. Plane ha alap benzinhez adod. Premiumhoz en nem tennem, mert ugye annak pont ez a lenyege, hogy van benne valami adalek es ki tudja a ket adalek egymassal, hogy reagal. (de ez csak laikus agyalas )
En a helyedben ezzel kezdenem a probat, majd kiprobalnam ezt. Aztan amelyik szimpatikus még
Utanna meg persze beirnam ide, hogy tapasztaltal e barmit
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Declare
őstag
válasz Ironizer #55550 üzenetére
1 szezonban ugyan azzal az autoval, ugyanazon az uton autokazol, majd következö szezonban minden marad csak a gumi valtozik, akkor azert az mar-mar relevans, ha feltünik, mikor, milyen helyzetben, hogyan viselkedik az auto. Sokszoros dupla teszt
Azert is szoktam irni, hogy majd kivancsi leszek, azok akik a Michelin CC-t hajtjak, mit mondanak par ev elteltevel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz golfvariant #55556 üzenetére
M0-on vittem reggel az autót szervizbe Érd-Újpalota viszonylatban, csak sónedves volt, háromszor futottam bele kotró/sószóró egységekbe.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
(#55542) bajnokpityu
(#55546) DeclareJól mondjátok, én nem veszem be a rizsát amit összehordanak.. Mikor a WR-D4 el csúszkálok, meg fosok vele menni úgy csúszik télivel..
[ Szerkesztve ]
-
Ironizer
tag
válasz Declare #55546 üzenetére
Szép dolog a tapasztalat, de túlságosan az érzésekre sem érdemes alapozni. Lásd fú de tol a dízel, meg fú a bakelit. Dupla vakteszten kívül minden más csak bohóckodás. Az emberi agy csodásan tudja önmagát átbaszni, sokan meg lepődnének, hogy amiben addig szentül hittek, hiszen érezték, az távolról sincs úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
takarítás előtt
ma kiderül, milyen a nyári falken a havon.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Jaffa75
őstag
remélem maradt a puttonyban még abból a sóból... Azért nem biztos hogy nincs értelme átgondolni a holnapi programot!!
-
Declare
őstag
válasz bajnokpityu #55542 üzenetére
Gondolom nem nekem szantad . Amugy +1. En azon szoktam mosolyogni, amikor valaki kb 0 tapasztalattal, 0 összehasonlitasi alappal beirja, hogy huuu betapad, mint az allat Sokan pislognanak komolyabban, ha ugyan azon az uton vegigmennenek egy ertelmes gumival is
Nekem 3 eve van meg a kocsim, kb 60k km t mentem, nagyjabol hasonlo utakon.
Elsö nyaron 7 eves Michelin nyari volt rajta...profil jo lett volna meg a köv evre is. Gomis mondta, mindenkepp csere! Következö nyari szezon uj michelin primacy 3....aztan jött a . Ugyan abban a kanyarban a regi x sebessegnel mar picit nyekegett, megmozdult, az uj joval gyorsabban sem csinal semmit. Palyan nagysebessegü fekezesnel is nagyon erezhetö a különbseg.Ugyan ez a telivel. A kocsihoz 4 ev körüli, asszem valami Bridgestone low budgate teli volt....böven jo mintaval....gumisom: "haaat jaaa, vegülis telinek teli"....1 szezon fent volt, utanna csere. Conti TS850...hat a különbseg meginkabb . Ja hogy azzal a gumival a havas uton csinaltam egy jobbra balra kormanyzast 30-40 el es lehetett csusztatgatni....amiota a contik vannak ezt nem tudom megcsinalni döbbenet a különbseg. Pont a napokban esett onos esö, mellekut total sikos. Megyek, probalgatom, jah csuszik....elöttem kb 20 al valaki es laom, hogy enyhe kanyarban is tenyleg mozog az autoja....na en öt kb 40-50 el ertem utol, picit követtem, aztan, siman kielöztem, mert siman megvolt az a kontroll es tapadas ami kellett.
Ezen tapasztalatok utan mondhat nekem barki, barmit, hogy hülyeseg a gumi, meg ovatosan kell vezetni, meg ilyen okossagokat, gondolatban megy egy buksi simit es mar el is engedtem
Amugy ha valaki keveset megy, meg tenyleg olyan helyen, ahol ritka a tel, meg eldöntheti, hogy elöveszi e ma az autot vagy nem, ott egy michelin CC "4evszakos" szerintem is vallalhato. Noname meg öreg gumi az viszont semmire nem valo
A Top mondjuk amikor valaki azzal probalt meggyözni, hogy a teli gumi amugy nyaron is kivalo, söt jobb, mert puha, hogy ö multkor nyomott egy satut 100 al az uton es hat olyat lassult a kocsi, mint az allat hat most erre mit lehet mondani?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tsebacsi #55527 üzenetére
Persze mert már kiszórták az összes sót ami volt nekik.
Sima Silver-t tolom, nem igazán hiszek ezekben a prémium benyókban.
mod:
Evil Snowman: CC jó én a Mátrában nyomtam vele 5 cm-es hóban és nem volt gond vele. Azért kanyarban óvatosan de a vonóerőt letudja tenni az útra.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Most én is aviánál tankolok, ez lesz a harmadik, szerintem ma vagy holnap, Gold benzint. Eddig annyi, hogy a karácsonyi időszak ugye 7,8 körül volt BC szerint, most 8,3. Aztán majd lesz 2-3 shell majd OMV hogy meglássuk van-e difi.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Declare #55541 üzenetére
volt már 3szor is 4évszakos, soha többet. mindegyik csinált hirtelen meglepit, hogy x felület nem tetszett neki, aztán kenhettem volna hajamra a tesztgyőzelmet volt olyan, hogy első szezonján kukáztam, amikor fogta a kocsi orrát, és hajintotta be az árokba. szerencsémre lassan mentem, de mars szelet becsúszott...
csodák nincsenek, nem lehet egyszerre szűz is és jó is az ágyban
-
Declare
őstag
válasz z123456789 #55539 üzenetére
-
K Norbi
addikt
válasz bajnokpityu #55535 üzenetére
Milyen fos gumid van? Hát itt csak a 4 évszakos gumi az isten! [link] Gyorsan cseréld le fasza 4 évszakosra. Mert még télivel beleborulsz egyszer az árokba.
-
Declare
őstag
válasz z123456789 #55536 üzenetére
Mindegyik motor mas. Az enyemnel sincs igazan semmi különbseg. En alap shell, alap Molt vagy alap OMV t tankolok otthon (ha tehetem OMV). Egyszer csinaltam, hogy egymas utan 2x tele tank MOL premiummal, kb 1 het alatt. Az egvilagon semmi. Sem erzetben, sem fogyasztasbn (excelben irok minden tankolast). Szoval en ezt elengedtem
Ami nekem müködik, az a liqui molly disel additiv [link] na ezzel tenyleg finomabban jar egy kicsit es halkabb is es kevesebbet is fogyaszt valamivel. Ebböl van benyas varians is, ezt esetleg probald ki. Neha nem arthat a rendszernek amugy sem
Igazabol annyi, hogy a Magyar dizelböl többet eszik, mint a Nemet vagy a Cseh üzemanyagbol...ez mondjuk nem tudom milyen fícsör
(#55537) Peter.70 +1 ctek re nagyon jo, massziv, könnyü, egyszserü hasznalni.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz B-L-A-C-K #55526 üzenetére
Elhiszem, hogy senki sem jár ide hazudni, csak egy szub vélemény. Nekem, lófasz sem vehető észre. Pedig még táblázatom is van róla, sőt, még a vezetési stílusokat is váltogattam.
Ennél jobban már csak úgy lehetne ellenőrizni, hogy minden tank benzin után szétszedném, belenéznék, majd kimosatnám a motort, és jöhet a következő típusú benya.
Viszont, akkor már a kopást is hozzá kéne ugye számolni, minden tank benzin után...nehéz ez na. -
bajnokpityu
félisten
-
-
EQMontoya
veterán
válasz BigBlackDog #55530 üzenetére
Én meg pont ma nem kocsival megyek melóba.
brumi1024: mondatot nem kezdünk éssel!
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
brumi1024
veterán
válasz Peter.70 #55529 üzenetére
Én igen, pedig Bp-en a takarítás elmaradt. És meglepő módon mazsolákkal és Fittipaldikkal sem találkoztam, néhány üresebb kanyart pedig élvezetesre vettem.
(#55532) EQMontoya: A mondatot nagybetűvel kezdjük, ellenben ilyen ésre vonatkozó grammatikai szabály nincs. Egy klasszikust idéznék.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz Jaffa75 #55522 üzenetére
Nekem is pályán megvolt az 5-6. fokozat, de országúton inkább maradtam 3-4 közül valamelyikbe. Biatorbágyi M1 felhajtón 42 km/h-val haladtunk fel a pályára, aztán mikor rájöttek, hogy a pályán azért 70-80 km/h-val halad a forgalom, mindenki elkezdett hirtelen sietni és, mint a mérgezett egerek, úgy vágódtak át a záróvonalon, hogy be tudjanak sorolni.
Mindenesetre mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok mára (különösen az Apollos és nyárigumis kollégáknak )!
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Mindenki beért sikeresen a reggeli utakon?
-
nagyúr
válasz kalmanchris #55524 üzenetére
Pesten is sóztak eddig, a SEMMIRE kb. Ma én se láttam egy kotrót se, pedig keresztüljöttem a városon 16-ból 11-be. Szánalmas...
Reggel indulok el, hát nem olyan fos a kertkapu, hogy az automatika fogaskereke nincs védve az elemektől, ha esik a hav, az oda betapad, és megakad tőle valami. Hú de pipa voltam rá. Elindulok, erre az utcában jön egy nőci egy 147 alfával, és lendületből nekiment az egyik beton terelőkockánakKomolyan féltem, hogy mikor darál le engem is valami hibbant...
(#55528) Jaffa75: Ez nem KAMAZ kéremszépen hogy Mad Maxeset játszunk az úton. De megfontolandó, köszönöm
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz z123456789 #55523 üzenetére
Nekem az Omv MaxxMotion bejött, halkabban és finomabban jár a motor tőle, mondjuk nekem nem benzines van, lehet ott annyira nem szembetűnő.
-
z123456789
addikt
Ja, és igen, 40 Ft-tal drágább a Nitro+ 100-as benga, mint a sima a Shellnnél. Tegnap én is telenyomtam azért. Előztem is kettőt-hármat hazafele.
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #55516 üzenetére
6:15-kor indultam 17-ből, sikerült úgy beérnem Budaörsre a városon keresztül, hogy hókotrót egyet sem láttam....
Azt hittem, hogy az én télijeim ennyire vacakok (nyárra fennhagyta az előző tulaj ), hogy kettesben alig gázra (már 200 alatt is) már teszi-veszi magát... Hármasba egyedül az M1-M7 kivezetőn kapcsoltam, addig elég volt az első 3 fokozat.
Szégyen az, hogy most még azok az utak sincsenek takarítva, ahol a buszok járnak! Bezzeg a mazsolák előkerültek, volt 1-2 kilinccsel előre haladó is...Aggregátor: +1, megyek ma érte!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Akkutöltő vásárlásán gondolkodom. Nagyon keveset megyek a kocsival, hétfőtől-szombatig napi 15km munkába járásra országúton, ezen kívül kéthetente 100-150 km. Dízelről lévén szó ennyi idő alatt nem tud visszatölteni a generátor, emiatt az elmúlt években gyakori volt az akkucsere.
Mivel nem rég ment tönkre egy szimpla, ősrégi akkutöltőm, elgondolkodtam azon, milyen legyen az utódja. Szerintetek egy csepptöltő ideálisabb lenne számomra, amit éjszaka bekapcsolva tudok hagyni? Lehet egyáltalán a saruk levétele nélkül tölteni?
Az a vicc, hogy elenyésző az árkülönbözet egy csepptöltő és egy olcsóbb akkutöltő között. Totálisan tanácstalan vagyok. Épp mától van akció a Lidl-nél, erről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
rbalint88
addikt
válasz Evil Snowman #55517 üzenetére
Havereknak szinten ezres yarison evek ota negyevszakos van, mamauzemre tokeletes. Gondolom anyud nem indul el 30 cm hoban amugy se... normal korulmenyek koze meg jo a negyevszakos.
-
Magnum_
nagyúr
válasz BigBlackDog #55516 üzenetére
Nálam, amit egyébként elsőként takarítanak fel kb, ott is tök szűz volt a hó, ropogott is a Conti TS830-ak alatt
És én se úgy mentem az Árpád Brücke-n, ahogy szoktam.Ja és a legfontosabb
konklúziókövetkeztetés: kár volt tegnap autót mosniI humbly and respectfully decline™
-
válasz Magnum_ #55514 üzenetére
Megértem. Én sem ülök be mindenki mellé szívesen (kedvesem anyukája pl). Inkább ilyenkor felajánlom, hogy én vezetek.
Más. Srácok, szeretnék érdeklődni, hogy amelyikőtök 4 évszakos gumit használ, milyen tapasztalatot szerzett most télen a fagyott úton, illetve most a hóban? Anyumnak lassan kinéz a gumicsere az 1.0-ás Yarisra és valami Michelin-es haverja nagyon ajánlgatja neki.
Válaszokat előre is köszi.
-
BigBlackDog
veterán
válasz B-L-A-C-K #55512 üzenetére
Most már kvalifikált szakszóíró lett.
Nekem is a mai volt az első havas élményem. Tisztára büszke vagyok magamra, hogy egyelőre (kopp-kopp) nem tettem árokba a Civicet. Mondjuk 6 óra körül még nem volt nagy forgalom a pályán, de 90-nél többel a belsőben sem mentek, én maradtam egy stabil 70-es tempónál. Szerencsére nem csúsztam meg sehol sem, bár a szűz havas utcákon 2-esben 2000 fordulaton kicsit megtaposva a gázt már elkezdett villogni a állatkodásgátló piktogramja. Viszont durva volt, hogy a pálya gyakorlatilag csak le volt taposva valamennyire, szóval a sávok helyét emlékezetből kellett visszahívni.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Evil Snowman #55513 üzenetére
Egyebkent nem attol
Hanem h nagyon megnovekedhet az utido.
Na meg ha gaz van, nincs kedvm az ut szelen fagyoskodni.Black: ez poen, direkt irtam igy.
Inkabb menj driftelni egyet.I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Skillet #55506 üzenetére
MA Miskolcra kellett volna mennem. NEm megyek. NEm én vezetnék, nem ismerem a pool autót és annak műszaki állapotát sem. Egy olyan nő vezetne,a kinek a Wagyonőrjén nincs ép elem.
Megsértődött, amikor írtam neki, hogy én ma nem megyek.
De egy látens Vettel, akkor is van elég faktor az úton most, más is okozhat bajt, a menetidő is szignifikánsan hosszabb lenne, ráadásul semmi fontos dolgom nem lenne ma ott.
Szarok rá.I humbly and respectfully decline™
-
B-L-A-C-K
titán
Ma mentem elsőnek szűz hóba a kocsival, elég jól tapadnak ezek a használt Nokian gumik.
-
Skillet
addikt
Van pici hó, most jönnek majd az önjelölt kenblokkokMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Martin97
aktív tag
válasz EQMontoya #55402 üzenetére
Erre gondoltam én is. Bikakábel az mindig van a kocsiban.
Beraktam az akkut. Gond nélkül beindult 2-3 mp után. Majd mentem egy kört, hogy átmelegedjen a motor. Miután leállítottam rámértem refivel terhelve és 12,3V volt a feszültség. Örülök neki hogy most megy.
Nekem ebben a kutya hideg időben csak annyi a gondom, hogy hidegen eléggé füstöl. Nyáron is csinálta néha, de nem 1-2 percig. Eddig legtöbbször elsőre vagy másodjára gond nélkül indult (amíg nem merült le az akku), pedig már van benne 400k km.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest