- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkutöltő vásárlásán gondolkodom. Nagyon keveset megyek a kocsival, hétfőtől-szombatig napi 15km munkába járásra országúton, ezen kívül kéthetente 100-150 km. Dízelről lévén szó ennyi idő alatt nem tud visszatölteni a generátor, emiatt az elmúlt években gyakori volt az akkucsere.
Mivel nem rég ment tönkre egy szimpla, ősrégi akkutöltőm, elgondolkodtam azon, milyen legyen az utódja. Szerintetek egy csepptöltő ideálisabb lenne számomra, amit éjszaka bekapcsolva tudok hagyni? Lehet egyáltalán a saruk levétele nélkül tölteni?
Az a vicc, hogy elenyésző az árkülönbözet egy csepptöltő és egy olcsóbb akkutöltő között. Totálisan tanácstalan vagyok. Épp mától van akció a Lidl-nél, erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Mini-ITX
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nest doorbell gen2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest