- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkutöltő vásárlásán gondolkodom. Nagyon keveset megyek a kocsival, hétfőtől-szombatig napi 15km munkába járásra országúton, ezen kívül kéthetente 100-150 km. Dízelről lévén szó ennyi idő alatt nem tud visszatölteni a generátor, emiatt az elmúlt években gyakori volt az akkucsere.
Mivel nem rég ment tönkre egy szimpla, ősrégi akkutöltőm, elgondolkodtam azon, milyen legyen az utódja. Szerintetek egy csepptöltő ideálisabb lenne számomra, amit éjszaka bekapcsolva tudok hagyni? Lehet egyáltalán a saruk levétele nélkül tölteni?
Az a vicc, hogy elenyésző az árkülönbözet egy csepptöltő és egy olcsóbb akkutöltő között. Totálisan tanácstalan vagyok. Épp mától van akció a Lidl-nél, erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Chromecast topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest