Hirdetés

2020. december 5., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Dell Optiplex GX 620 Desktop Edition újraélesztés

  Sziasztok,

  Minap szüleimnél jártam és megtaláltam a címben szereplő asztali gépet. Mivel nem volt rá szükségük, így elhoztam és most azon gondolkodom, hogy a házat meghagyva érdemes lenne-e telepakolni mai középkategóriás hardverekkel.

  Régóta agyalok azon, hogy az asztali gépem szerepét ellátó laptopot helyettesítsem egy valódi asztalival.

  Elképzelések:

  - i5-ös processzor
  - 8-16 GB RAM
  - a mostani játékokat közepes vagy annál magasabb beállításokon futtató videokártya (valószínűleg ez lesz a szűk kereszt metszet, mert ha ezt a házat akarom használni, akkor csak LP videókarik jöhetnek szóba)
  - alaplapból egy olyan ami elfér a jelenlegi helyén

  A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e szenvednem olyan komponensek beszerzésével, melyek elférnek a jelenleg használni kívánt házban vagy hagyjam a fenébe és ruházzak be egy nagy toronyra?

  Üdv:
  Snow

  Evil Snowman 5 éve 4

 • Cumizás igen nagy Elan-nal

  Előszó:

  Nem gondoltam, hogy valaha is blogot fogok írni Logout-on,de az elmúlt napok eseményei olyan mély nyomot hagytak bennem, hogy úgy érzem meg kell osztanom veletek, hátha valaki ugyanúgy rászalad ugyanerre a problémára, amire én.

  Előre szólok, hogy hosszabb lélegzet vételű lesz az iromány, valamint helyenként vulgáris szavakat is tartalmazhat, úgyhogy sört meg valami krékert érdemes bekészíteni, a 18 éven aluliak pedig még most zárják be a böngésző ablakát. :DDD

  A nagy cumi:

  2015. május 20-án kaptam egy értesítés a Windows Update alkalmazáson belül, hogy jött egy fontos frissítés a gépemre, ami a touchpad driver-t hivatott frissíteni.

  A frissítés becses neve: ELAN Touchpad 11.8.43.1_X64_WHQL

  Gondoltam, nosza rajta telepítsük fel biztos nagyon sok hasznos és új feature lesz benne, ami majd a könnyebb kezelést hivatott elősegíteni. Most páran jogosan azt gondolhatjátok, hogy micsoda madár, hát Windows Update által felajánlott driver frissítést messzire elkerüljük (később majd elmesélem, hogy sajnos ezt a metódust ebben az esetben nem lehetett megtenni). Én viszont gyermeki naivitással akkor még azt hittem, hogy ha ott van mögötte a WHQL betű kombináció, akkor nincs mitől félnem.

  Folytatás...

  Evil Snowman 6 éve 7

 • Huawei Talkband B1 - okos karperec egy kis extrával

  Ebben a tesztben a Huawei jelenleg egyetlen okos, fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni nektek

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 éve 332

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.