2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egér bemutató - Keychron M1 Wireless

  Előszó

  Tavalyi év decemberében hosszas mérlegelés után vásároltam magamnak egy 2023-as M2-es 15 collos MacBook Air-t főleg munkára és napi tartalom fogyasztásra. Bár touchpad szempontjából a MacBook-oknál nincs jobb a piacon, azért vannak olyan munkafolyamatok, amelyekhez nekem egy egér megléte mindenképpen szükséges volt.

  Mivel Windows-os vonalon már több éve a Razer mellett teszem le a voksomat mind laptop, mind pedig perifériák tekintetében, ezért a „napi használós” egerem egy Razer Viper V2 Pro jelenleg. Igen ám, de a kígyós vállalat valamiért a mai napig nem óhajtja kiadni az aktuális Synapse szoftverének MacOS-sel kompatibilis verzióját, ezért más alternatíva után kellett néznem.

  A jelöltnek az alábbi feltételeknek kellett mindenképpen megfelelnie:

  - 2.4 GHz-es és Bluetooth wireless mód
  - USB-C wireless receiver
  - számomra elfogadható akkuidő
  - MacOS kompatibilis szoftver, ahol egyszer be tudom állítani a kívánt beállításokat az egérre
  - belső memória
  - elérhető legyen fehér színben

  Folytatás...

  Evil Snowman 3 hete 21

 • Dell Optiplex GX 620 Desktop Edition újraélesztés

  Sziasztok,

  Minap szüleimnél jártam és megtaláltam a címben szereplő asztali gépet. Mivel nem volt rá szükségük, így elhoztam és most azon gondolkodom, hogy a házat meghagyva érdemes lenne-e telepakolni mai középkategóriás hardverekkel.

  Régóta agyalok azon, hogy az asztali gépem szerepét ellátó laptopot helyettesítsem egy valódi asztalival.

  Elképzelések:

  - i5-ös processzor
  - 8-16 GB RAM
  - a mostani játékokat közepes vagy annál magasabb beállításokon futtató videokártya (valószínűleg ez lesz a szűk kereszt metszet, mert ha ezt a házat akarom használni, akkor csak LP videókarik jöhetnek szóba)
  - alaplapból egy olyan ami elfér a jelenlegi helyén

  A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e szenvednem olyan komponensek beszerzésével, melyek elférnek a jelenleg használni kívánt házban vagy hagyjam a fenébe és ruházzak be egy nagy toronyra?

  Üdv:
  Snow

  Evil Snowman 9 éve 4

 • Cumizás igen nagy Elan-nal

  Előszó:

  Nem gondoltam, hogy valaha is blogot fogok írni Logout-on,de az elmúlt napok eseményei olyan mély nyomot hagytak bennem, hogy úgy érzem meg kell osztanom veletek, hátha valaki ugyanúgy rászalad ugyanerre a problémára, amire én.

  Előre szólok, hogy hosszabb lélegzet vételű lesz az iromány, valamint helyenként vulgáris szavakat is tartalmazhat, úgyhogy sört meg valami krékert érdemes bekészíteni, a 18 éven aluliak pedig még most zárják be a böngésző ablakát. :DDD

  A nagy cumi:

  2015. május 20-án kaptam egy értesítés a Windows Update alkalmazáson belül, hogy jött egy fontos frissítés a gépemre, ami a touchpad driver-t hivatott frissíteni.

  A frissítés becses neve: ELAN Touchpad 11.8.43.1_X64_WHQL

  Gondoltam, nosza rajta telepítsük fel biztos nagyon sok hasznos és új feature lesz benne, ami majd a könnyebb kezelést hivatott elősegíteni. Most páran jogosan azt gondolhatjátok, hogy micsoda madár, hát Windows Update által felajánlott driver frissítést messzire elkerüljük (később majd elmesélem, hogy sajnos ezt a metódust ebben az esetben nem lehetett megtenni). Én viszont gyermeki naivitással akkor még azt hittem, hogy ha ott van mögötte a WHQL betű kombináció, akkor nincs mitől félnem.

  Folytatás...

  Evil Snowman 9 éve 7

 • Huawei Talkband B1 - okos karperec egy kis extrával

  Ebben a tesztben a Huawei jelenleg egyetlen okos, fitnesz kiegészítőjét szeretném bemutatni nektek

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 10 éve 332

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.