- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Eugene Roe #343194 üzenetére
nem lenne szabad baja legyen!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #343194 üzenetére
Egyszer mindegyiket.
Elektromosnál lehet belőle gond ha szétugrik a behajtó mechanizmus akkor amíg nem rakod helyre nem fog menni az elektromos állítás. Hagyományos mechanikusnál nincs ilyen gond. Amúgy azért hajtható vissza kis mértékben, hogy ha kap egy kisebb ütést ne törjön le azonnal. Párizsban pl divat ha nem engeded el időben a motorost aki 2 sáv között csalinkázik akkor kihajtja a tükröd simán aztán tovább megy (de amúgy meg nyuszik, ha kiszállsz és megkérdezed, hogy mi van akkor már lefagynak és betojik az összes. Nem értik ezt a balkáni módit.
).
-
Eugene Roe
őstag
válasz
norbert1998 #343173 üzenetére
Minden tükröt ki lehet hajtani?
Én mindig behúzom az elektromosat, de most kellett pótolnom, újonnan 600k, USA bontóból 80k, nem próbálom ki, de szerintem nem értékelné a kinyitást
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343181 üzenetére
tehát....?
-
Qru
MODERÁTOR
Pont tegnap beszéltünk a parkolásról:
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343173 üzenetére
rúzst neki!
nekem e-végett van is egy a céges autóban, ezt azoknak tartogatom, akik a rakodó terünkre parkolnak, de nincs idöm rendört / lopós autót hívni. Ugyanaz az autó még egyszer oda nem állt eddig.
-
-
Emunem
őstag
sok az idegbeteg echte osztrák amúgy, csak itt minél hülyébb vagy, annál biztosabb, hogy egy jó ügyvéd is van a háta mögött...
Lásd korabbi esetem egy közuti karen-el, amit végre ejtettek. A rechtschutz miatt sikerült felvilágosítani a döntéshozót, hogy a másik volt szabálytalan (2x brékingcsekk), aztán engem meg egy villogásért, meg egy dugóban általános szük besorolásért, nem is a sértett autója elé, autópályán, mert azt hazudta, hogy elé vágtam be, akart egy pert a nyakamba akasztani, vicc volt... -
Qru
MODERÁTOR
Bűnügyi felügyelet alá helyezték az orvost, aki húsvéthétfőn majdnem elgázolt egy rendőrt.
Na mégis csak. Hallelúja.
-
Emunem
őstag
válasz
norbert1998 #343134 üzenetére
tipikus karen, ha belóg a tükör a járdára, itt is van egy két önérzetes latol, aki behajtja "bosszúból", hogy " NNa! Most jól megkaptad kocog!!" Pont láttam, amikor a céges autó tükrét ugyanígy egzaltálták a billa elött (a parkoló rész lejtett a járda felé, ezért a méretes tükör ha akarom, ha nem, belógott kb 2 cm-re), te, az a határozott fejbólintás, ami a tükör kihajtása után volt,
kb ilyen.
Addig örülj, amíg nem rajzolja telibe rúzzsal...
-
válasz
Safranek #343154 üzenetére
Ha hiányzik a kirágott darab, és a maradékot tervezed összeragasztani önmagával, akkor neccesen kevésbé látja el a tömítő funkcióját, be fog jutni az esővíz.
Lehet inkább a lyukat foltoznám be sürgősen erős ragasztócsíkkal (duct tape), majd vadásznék új gumitömítést / kédert. -
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343132 üzenetére
igen-nem-talán,.... ráadás: elfelejtettem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Téli gumit valaki felrakja?
-
Safranek
aktív tag
Jól gondolod.
Esetleg ez vagy vmi hasonló termékkel érdemes próbálkozni?
gpt ilyeneket ajánlott:
Loctite SI 595 (Black RTV Silicone)
Permatex Ultra Black RTV Silicone Gasket Maker
Würth RTV Silicone
Pattex Special Rubber Glue -
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #343152 üzenetére
Igen, mert ha vki kapubejárójába állsz akkor érthető lenne de így...
-
norbert1998
nagyúr
Hát csak ne csinálja, mert felettébb idegesítő ez.
-
válasz
norbert1998 #343147 üzenetére
Biztos van olyan hülye akinek az a kedvenc helye, és te elvetted tőle.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vannak ilyen hülyék. Egyszer nekem valaki a "megvenném autóját" hirdetőcetlit átrakta a kocsijáról (én lekapom aznap, másnap találtam megint egyet).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elég ha ő úgy gondolja, hogy a helyére álltál.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
radi8tor #343145 üzenetére
Biztos votlam benne. De vajon miért? Konkrétan ennél több helyet már nem adhattam volna a mellettem lévőnek, teljesen az átellenes oldalra voltam szorítkozva, nem álltam el az útját, nincs kiírva, hogy az bárkinek a saját parkolója lenne, stb - szép is volna, ez egy lakópark közös nagy parkolója...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #343134 üzenetére
Ezt direkt csinálják, nem a seggével hajtotta ki a tükröt. Jelzés volt neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
focvis #343117 üzenetére
Én javasoltam valami közelebbi helyszínt, ráadásul keddi nap lett, ami 2 hónapja a hídlezárások napja. Nem vállaltam be sorry.
Nekem a Börsi helyszín 50 perces út egy átlagos munkanapon.
Próbálkozzunk meg egy 13. kerülettel, ez még nincs annyira messze a 11. kerületieknek sem, de mégse kell átellenesen átmenni a városon a Pestieknek. Amúgy sem akarunk gyorsulgatni, csak egy olyan helyet kell nézni, ahol meg tudunk állni egy kupacban.
Még a pesti alsó rakpart is jó lehet, itt sok üres hely szokott lenni. Hátránya, hogy nyáron odatűz a Nap. -
norbert1998
nagyúr
Mennyire kell parasztnak lenni ehhez?
Bent áll hétvégén a kocsi a parkolóban, merőleges parkolás, legszélő hely. Seggel álltam be, kocsi bal kereke a padkát érintik, hogy jobb oldalon minél több hely legyen - nekem meg úgyis mindegy, emrt a vezető odlali ajtó a padkán bőven átnyílik. Ennek ellenére a jobb oldali tükröm előre volt könyökölve... Miért? Ki nem fért így el?Vagy legalább hajtaná vissza, ha a segge nem fért el és véletlen volt...
-
válasz
Blindmouse_ #343131 üzenetére
23 km tőlem, 25 perc alatt voltam ott, nem minden irányból van dugó.
Hétvégén meg sokan a családdal mennek ide-oda érthető, hogy sokan nem érnek rá.
-
Emunem
őstag
válasz
Blindmouse_ #343008 üzenetére
arról nincsen kép?
-
válasz
ArthurShelby #343094 üzenetére
3 fős lett? Három hete voltunk 4-en.
Nem érdemli meg a topik közönsége a szervezést.Sok a dolgom / pizzázni mentünk az asszonnyal / 7-re jött a klímás / 3 hete is voltam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Emunem #343110 üzenetére
Akkor talán már leszünk annyian, mint most a bp-in.
Azzal jössz, amivel akarsz, én minden bizonnyal egyedül leszek, de az autó még változhat.
A MiTót kímélném, amíg nem javul meg a klímája, marad a Jazz, az Ypsilon és a WagonR - bár utóbbival nem szívesen mennék, nem akarom, hogy alattam térdeljen le a váltója.
Az Ypsilon meg előtte nap kell anyumnak, nem lesz időm kiglancolni, ezért gondoltam a Jazz-re. Ráadásul abban van a legtöbb benzin pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!