Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
focvis #343117 üzenetére
Sajnos csak 3man voltunk: 7-en jelezték, hogy jönnének, ebből macilacival 2en jelentünk meg, és coxer volt a meglepetésvendég (ő nem szavazott).
Tegnap nem írogattam a topikba, hogy akkor ma tali (sok munkám volt), lehet az segített volna a létszámon (a kitűzött hozzászólást elégnek éreztem), az aznapi visszajelzések/esetleges lemondások lehet jobban felszínen tartották volna a témát.
Múltkor a 4 fővel még pont jó volt (helyből kevésre készültem, plusz nekem elég jóra sikerült
), de a 3 már létszámban kevés (plusz itt szavazási fordulók után jutottunk erre az eredményre). Egyébként jó volt beszélgetni, coxer elég jól képben van teslával kapcsolatban, így sok érdekes dolgot is megtudtunk. Macilaci meg már kezdi megszokni, hogy én is kések, és ő lesz az első a bellozzoban
Így most Győrnek van lehetősége bizonyítani szombaton, lenyomhatják Bp-et
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
focvis #343117 üzenetére
Én javasoltam valami közelebbi helyszínt, ráadásul keddi nap lett, ami 2 hónapja a hídlezárások napja. Nem vállaltam be sorry.
Nekem a Börsi helyszín 50 perces út egy átlagos munkanapon.
Próbálkozzunk meg egy 13. kerülettel, ez még nincs annyira messze a 11. kerületieknek sem, de mégse kell átellenesen átmenni a városon a Pestieknek. Amúgy sem akarunk gyorsulgatni, csak egy olyan helyet kell nézni, ahol meg tudunk állni egy kupacban.
Még a pesti alsó rakpart is jó lehet, itt sok üres hely szokott lenni. Hátránya, hogy nyáron odatűz a Nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPad topik
- Politika
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DOOM - The Dark Ages
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest