Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
válasz focvis #278885 üzenetére
Nálam egy szivargyújtóra köthető kompresszor, mankókerék, emelő, keresztkulcs, egy villáskulcs készlet, szerelő kesztyű, pokróc, biztosítékok, liter motorolaj, porraloltó, svájci bicska, nagyméretű gyorskötöző, esernyő, esőkabát, gumipók, csavarhúzó (csullag és sima) elakadásnelző, elemlámpa, így hirtelen ennyijut eszembe
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Szada85
aktív tag
válasz bulikavagyok #278859 üzenetére
De gondolom abban egyetértünk, hogy egy ilyen akció mennyire nem "környezetbarát", ugye?
Megállítasz többtíz, vagy többszáz autót, hogy a városban pöfögjenek, majd elöadod, hogy te vagy az utolsó generáció, aki igyekszik megmenteni a bolygót...A másik gond az, hogy a rendör is maximum tojásokon lépkedve intézkedhet, mert ugye hirtelen jogai lesznek mindenkinek, amik azonnal sérülnek, ha kicsavart karral levezetik öket a flaszterröl...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma chill tempóban (nem hátramenetben) közlekedtem a városban:
⭐ Stella
-
veterán
válasz macilaci78 #278879 üzenetére
Nekem ezek közül:
- törölköző, amit feleségem már kidobott volna,
- egy pár gumikesztyű (+ szerelő kesztyű)
- bikakábel
- vontatókötél
- fejlámpa (elem állapota kérdőjeles)
- budipapír, papírzsepiPlusz:
- svájci bicska, kombinált fogó, csavarhúzó, torx készlet
- liter motorolaj, kevés desztillált víz, újabban némi G13 fagyálló
- téli sapka és kesztyű, egy pokróc
- gyufa, 5000 Ft, doboz cigiEnnyi jut eszembe hirtelen, az autó a szerelőnél várja a vízpumpa és termosztát cserét.
-
Alusky
aktív tag
válasz cOxeR #278882 üzenetére
Szidjuk azt a szerencsétlen autót, pedig ha az ember beül egy átlagos 1.4, 1.6 szívó kombiba ami szintén 1200 Kg körül van (Megane, Astra stb.), akkor könyörögne utána a 2.5 Imprezáért. És cserébe még 4x4 is van meg boxi motor is. Meg hát mégse egy Astra.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Alusky
aktív tag
válasz macilaci78 #278879 üzenetére
BDSM?
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
macilaci78
nagyúr
válasz focvis #278878 üzenetére
Nálam egy kis csomag 40 centis kötöző, egy tekercs duct tape és egy gombolyag nejlonmadzag van, nameg egy nagy shittes zsák, egy olyan törölköző, amit feleségem már kidobott volna, egy pár gumikesztyű, bikakábel, vontatókötél, ásványvíz, fejlámpa, budipapír, papírzsepi. Biztosan van ennek valami latin neve... Az orvosok olyan találékonyak, ha valamit el kell nevezni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Alusky
aktív tag
Most volt a szüreti felvonulás, direkt itt maradtunk a kutyákkal, erre a sok évi hagyományt megszakítva a néptelenebb hátsó utcában vonultak el. Gratulálok a szervezőknek. Úgyhogy nem lett ingyenpogi meg ingyenfröccs a menetről.
A csoportokban már megy az anyázás, én voltam a kezdő.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
válasz kisza25 #278853 üzenetére
Telefonálnék a rendőrségnek, hogy találtam 5 elveszett óvodást.
Ha aktivistáskodni akarnék, akkor inkább a városba bemenet kifeszítenék valamit az útra olyan magasságban, ami alatt nem férnek át a SUV-ok.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
brumi1024
veterán
+1. Nem értek egyet az aktivistákkal, de rendőrre bíznám a dolgot.
Németországba visszaérve fogyasztás 6 -> 14, aktivistákkal nem találkoztam, de nagy a kontraszt az északi morálhoz képest. Hiányoznak az ingyenes mosdók/automata kutak, csak ezért 1 eurósokat tartogatni… Mol move jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Közben amúgy hívtak ismerősök, hogy bontóban vannak és találtak egy kibelezett Master kisbuszt, még a tolóajtóval szembeni üvege megvan, közepe kinyitható verziós. Mondtam nekik az nagyon kéne, mérjék le, fotózzák le, kérdezzék meg mibe kerül, meg van-e szerszám ott amivel kiszedik.
Nekem az nagyon kellene ha jó, mert akkor nem csak jobbra a tolóajtón lehetne kilátni (meg hátra), hanem balra is. Gyárilag is sima ragasztott az üveg a busz verzión, csak ki kell vágni a lemezt a merevített hajtogatáson belül és beragasztani a hozzávaló kezelőszerrel meg ragasztóval. Ha jó a méret, mert nem voltak azonosak kasznihosszra, de az ablak helye lehet igen.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Ez mondjuk igaz, megint egy videó ami ki van ragadva az előzményből, mert nem tudjuk mióta ücsörögtek ott. Ez olyan tipikus dashcam-es. Német rendőröknek szerintem se 20 perc amíg odaérnek, mint nálunk. Akkor viszont az autós volt türelmetlen,
vagy már túl sokszor belefutott ilyenbe.
Jobb esetben félremennek, az idióta amerikaikak képesek folyamatosan visszameni az útra újra és újra amíg mozgásképtelenné nem verik őket, az sokkal problémásabb. Vagy önmaguktól sérülnek meg mert véletlenül leesnek a teherautóról amire felmásznak és még a sofőrt perelik be akkor is ha végig állt a féken.Bár ezeknek a videóknak pont ez a célja az embereket összeugrasszák. Csak szerintem itt nem sikerült, mert túl összeszokott a társaság.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz bulikavagyok #278854 üzenetére
Ha meg nem is rugdosnám, de lerángatnám az útról az tuti, iszonyat nagy környezetvédelem, hogy több km-es dugót okozol és korlátozol másokat a szabad mozgásukban...
-
nagyúr
válasz Alusky #278857 üzenetére
Szerintem is gáz egy ilyen akció, de azért ezzel nem teszik pokollá senki életét. És le is írtad a lényeget: a rendőrök majd rendezik a dolgot. Max 10 percen belül. Álltam már többet is dugóban.
"Igenis ilyen erőszakra van szükség..." - ezt inkább nem kommentálom.
cOxeR: +1. Csak egy megjegyzés: német csúcsforgalomban 1 órát?? Szerintem kizárt, h perceken belül ne érne oda egy rendőr.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
cOxeR
Ármester
-
Alusky
aktív tag
Mert pokollá tenni ártatlan emberek életét, korlátozni őket a szabad mozgásukban egy vélt szubjektív dologban, öntörvényűen az rendben van?
Igenis ilyen erőszakra van szükség, ha máshogy józan ésszel nem fogják fel amit művelnek az nem ér semmit, lerendezik a polgárok egymás között. Legközelebb kétszer is meggondolják meg az őket követni akarók. Megnézném én itt hányaknál mikor fogyna el a türelem, lenne nagy meglepetés kikből hozná elő az állatot...Bayert én is rühellem, épp elég volt elviselni mikor járt hozzánk, nevelőnagyapám rokona
voltde vannak dolgok amiben igaza van, ha nem is agyonrugdosással, de rendőri elhurcolással azonnal fel kéne lépni az ilyenek ellen, forgalom akadályozása mióta megengedett dolog bárhol is.[ Szerkesztve ]
-
-
Snoop-y
veterán
Gumipapucs…
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Én magamat ismerve ugyanezt[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz tboldi #278850 üzenetére
Évjárat és
teljesítményalapján éves lesz ez. A duplája az enyémnek pl.
Ráférne már egy újratervezés amúgy, mert bár gépjárműadó a neve még mindig masszívan csak teljesítmény és életkor alapján számol a nagyvilágba semmit figyelembe véve.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
veterán
válasz szőröscica #278847 üzenetére
Shell app, és még bónusz pontokat is gyűjthetsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #278847 üzenetére
OMV-n nekem shopban 2 termek vasarlasakor 4-et utott be. Hat nem tul rutinos csalo... Mondtam hogy ez is nem lesz ok. Ja bocsika...
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
Tegnap lehuztak 38 smart ponttal a foti shell kuton. A penztaros neni nem volt a toppon es hiaba olvasta le ketszer is a kartyat, nem irodott jova. Pedig igy mar pont kijott volna ket kavenyi pontocska.
Octavia teletankos fogyi 4.9 lett 780km-re, nemileg azert magasabb, mint amiket kiir egy-egy etap utan.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Nekem 15 a Kangoo a K&H-nál negyed évre és 17 a Master úgy, hogy tehergépjármű mindkettő és a Master B1 a Kangoo B6. Értelmetlenek ezek bónusz fokozatok, a jóval lejjeb lévő és nagyobb, erősebb kocsi alig kerül többe. Most újrakalkuláltam és az Allianz adná a legolcsóbbat kőkemény -2 ezer mindkettőre. Ennyiért én meg nem váltok, ha elérek a fordulókhoz, mert a K&H-nál vagyok ezer éve, ott van a többi biztosítás is meg a számla is, nekem az meg fontosabb egy helyen legyen minden.
A Megane 9000 volt anno. Én életkorban, jogsi évben, lakóhelyben, megtett Km-ben lényegében a legminimálisabb kockázatú ember vagyok azért ilyen olcsó. Ha a mama cseréli a Caddyt szerintem az is az én nevemre lesz véve, mert ha öröklés lenne újra akkor nem kell feleslegesen átírni azt is a nevemre meg amúgy is én használom azt is. Bár azért a mama jól bírja szerintem 10 év még van benne, de egy bizonyos életkor fölött már ezekre is gondolni kell. Meg szerintem olcsóbb lenne nálam amúgy is B0-ban, mint nála B10-ben az életkora miatt, így hogy ezek a bónusz fokozatok semmit se érnek. Ráadásul az egy fiatal és erős autó lesz, az lesz a legdrágább mind közül így még jobban kijön a különbség az én nevemre.
[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
Elutaltam a gépjárműadó második részletét is. Nem esett jól.
#nincsbennetarcsi
-
-
Alusky
aktív tag
válasz tboldi #278834 üzenetére
Káliban van Telekomos optikai, a vidékfejlesztési cuccos keretén belül kiépítették. Én nem köttettem be, mert bőven elég a 40 Megás is, 20 Megával jön a torrent, a maradék 20 elég az 1080p60 YT-ra, az Ivy bridge i3 procis gépnél nem a net a lassú, hanem procibban szar. A másik háznál is ugyanez a szolgáltató van, mert még elér a hatáskörük oda is + a második fiókra van így kedvezmény. Hátránya az, hogy a Google, Időkép stb. ott is azt jelzi, hogy itt vagyok IP alapján.
-
Alusky
aktív tag
Itt anno a 3G kínkeservesen akart jönni, utána meg a 4G pillanatok alatt meglett még lent a pincében is. Most az 5G ugyanez, kínkeservesen akar jönni, bár alapvetően megvan az ember nélküle, anno a 3G nélkül eléggé szar volt.
Én még emlékszem arra gyerekkoromból mikor a 70-es telóval csak ott tudtunk telefonálni ahol most a Pipacs van. Akkor ott rét volt meg kiskert.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Tsebacsi #278790 üzenetére
minel kesobb csatalkozik egy orszag a “digitalis forradalomhoz”, annal magasabb szinten csatlakozik be. ezert van, hogy jopar helyen nincs 3g a matraban, vagy az alpokban, de gruziaban a teljes kaukazus lefedett 4g-vel. es ezert szarok ezek a rendszerek itt a magyarorszagihoz kepest pl parkolas, matrica remalom, ahogy irjatok. parkolohaz mondjuk szerintem a mi kerulteunkben tobb van, mint egesz budapesten
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #278827 üzenetére
Most valrottam augusztusban, nekem 5k-val olcsobb lett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Na megjött az éves kötelező, eddig 18eFt volt, most 35eFt, azt hiszem körül kell néznem🤔
-
Alusky
aktív tag
[link]
Érdekes hangja van az AC-nek, évek óta szuszog már, de most már villanyautó hangja is van és mintha egy cső jobbra-balra csapkolódna a tankban. Fél fölött van, úgyhogy benzinben van.
Menni amúgy megy, addig hozá nem nyúlok.Olyan nincs, hogy egy hely túl kicsi.
[link]
Nem véletlenül mondják, hogy ne telefonozz vezetés közben b+, a Kresz is épp ezért tiltja.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
[link]
Face videó. Ha alacsony a vérnyomid olvasd a kommenteket is.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
lazac_
tag
Honda City: 6,47 l/100km
(MOL 95, legutóbb a nyeremény Merga miatt tankoltam itt, tegnap sorsolták, csak még nem szóltak, hogy én nyertem )Generali B10-re küldtek idénre egy 29.418-at, újrakötéssel lesz 24.888-, az a 10 perc kattintgatás belefért a napomba...
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #278817 üzenetére
A metroban is van étterem, a kikában, az xxl lutzban és az ikeában is
Szerintem azért, hogy egy hétvégi program legyen, pl. Ausztriában nincs nyitva sok dolog vasárnap, de az éttermek igen.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
brumi1024
veterán
válasz MunezXBK #278813 üzenetére
A helyiek megnézik, sokszor megkaptuk a kérdést honnan jöttünk, amire általában meglepődést (távolság) majd a “you must be Hungry” vicc a válasz. A teljes infrastruktúra (parkolás, kompok, útdíjak) rendszám alapú, az hibátlanul számláz, látszik az appban. Parkolási bírságnál minden adatot kitöltöttek, úgyhogy valószínűleg hozzáférnek valamihez.
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Csomagtér ajtóra (fényezésre) ragasztanék vissza márkajelzést. UV, hő, és nedvességálló Tesa Powerbond kültéri kétoldalas rögzítőszalagot néztem.
Fényes műanyag felületre ezzel rögzítettem a rendszámot még anno. Ott eléggé bevált, azóta is nagyon masszívan a helyén van.Használhatom ezt fényezésre, nem fogja "bántani"?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Jók ezek a svéd éttermek.
-
grizlisandor
veterán
Amon Oliver nézők által beküldött alvázszámokat kért le a Carverticálban, spoiler:
Semmi extra információt nem hozott a talán 8 db lekérdezésből, kivéve egy autónál hozta be a magyar műszakis képeket.Vett egy Yaris GR-t, kell az a sport kipufogó a kocsira!
-
kisza25
félisten
válasz 6030D #278802 üzenetére
én arra jöttem rá, hogy lassabban megyek külföldön és ezért fogyaszt ott kevesebbet az autó
egyrészt több a korlátozás, Ausztriában legutóbb kb nem is lehetett 130-al menni sehol, Szlovénia dettó és Olaszországban is rengeteg volt a 110-es szakasz, itthon a 130 is inkább 140, és végig tudok pályán menni, persze, hogy többet fogyaszt itthon a vas
Olaszban annyiszor volt 110, hogy a végén már inkább 110-115 tempomattal mentem, így nem kellett folyton nyomkodni és volt 3 sáv, amiből a középsőben mindenki ennyivel ment
Amúgy kevésbé fárasztó is, mint folyamatos gyorsítás, lassítás...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest