Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25
    félisten

Ezt nem én mondom, kb bármilyen autózással foglalkozó média.
    De annyit elmondhatok, hogy én házakat árulok a déli parton, még sok felújított házban is alumínium vezetékek vannak és 16A, jó esetben már réz és 20A, új házak nem igazán vannak, csak lakások.
    Új lakásból viszont van Blellén ami 5000 lakosú 1000+ db. Az új lakások mind elektromos fűtéssel vannak ellátva. Soknak nincsen saját parkolója, hanem az utcán tudnak megállni, mert nyaraló ak épültek, ahhoz nem kell parkolóhelyet kialakítani.
    Nyilvános töltő van 1db 2fejjel Blellén az Mc-nél és van egy Bogláron a Peugeot nál, de szerintem az nem nyilvános.
    Nyáron mikor itt van +10-15 e ember a mobilhálózatok nem működnek rendesen, nincs víznyomás és áram kimaradások vannak.
    Szerinted mivel és hogyan töltene 15000 ember autót, egy 5000 lakosú kisvárosban.
    De kb ilyen az összes balatoni kisváros.
    De Bp-en is az összes parkolóban töltőnek kellene lennie és mindnek működnie... Most az összes autó kb 5% elektromos.
    Ehhez hozzájön az akku hiány ami már most jelen van, pedig még alig fut tisztán elektromos autó.
    cOxeR: nem a tartósság miatt, bár 10+ évesen az is lehet téma, hanem az infrastruktúra hiánya miatt.

Új hozzászólás Aktív témák