Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sracok! Veletlenul pont talalkoztam en is ilyen bebikazo cuccal. Mukodik. Az autoszerelom vett egyet itthon kozel 40k-ert, kb ugy nez ki mint ez. Egy sprintert is be tudott vele bikazni, az opel corsat meg 3x egymas utan ugy, hogy nem is merult a cucc (a ledjei szerint). Szoval mukodik, bar nem tudom az milyen markaju volt
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Dolphine
addikt
válasz bitpork #23392 üzenetére
Konkrétan egy 1999-es Nissan Almerát szeretnék, hogyha nem akarna indulni!
Akkor az összes ilyen videó kamu?
[link]MunezXBK
Aksitöltőm az van, viszont, hogyha azonnal kell, akkor az elég problémás![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt kérdés, de érdeklődnék, hogy ennek van értelme? Tényleg azt tudja, amit írnak róla? Illetve idehaza esélytelen beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
tomiii.
aktív tag
válasz Skillet #23389 üzenetére
Bárcsak móka és kacagás lenne. De meg kell fogni az ilyen pillanatokat, különben jönne a depresszió.
( egy mellékes info, idén 2-szer vezettem pályán, többi időmet mind mások autójával való foglalkozással töltöttem/töltöttük. Szóval mindenkinek lesz már mókázós autója, csak nekünk nem )Egyébként én gépész mérnöknek tanulok Miskolcon, haverom gépgyártás technológiai technikusnak( én is ez vagyok) Itthon pedig maszekolunk, ezt-azt javítunk én pedig mellette 1-2 autót bontok ez elég a mindennapokhoz. de valószínűleg átmegyek levelezősre, mert ezt hosszabb távon nem tudom folytatni.
Én 5 éve tankoltam életemben először, 4 éve volt az első kerékcserém, 3 éve gondoltam arra, hogy mi lenne, ha magamnak szerelnék. Ez megtetszett, de szerelni nem nagy dolog megtanulni, szóval programtervezőit a fősulin otthagytam, szakmát tanultam és most továbbtanulok. Kisebb, mint több sikerrel(értelemszerűen nem a szakmai tárgyakkal van problémám)
És hol szerelünk? Elég volt ennyi off. Ezt inkább képekbe szedtem. Itt láthatod.
Na, kész is az önéletrajzom.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz tomiii. #23381 üzenetére
"kicsit" irigyellek azért amiket mesélsz mindig... mintha csak móka és kacagás lenne az életed
persze gondolom, hogy nem így van... de a jó hangulat, már fél siker
te merre laksz amúgy? gondolom vagy 100x elhangzott eddig
valami közös garázsban szoktatok szerelni? igazából ti mit is csináltok?
persze azon kívül, hogy ladákkal bővítitek ki az utat, a szalagkorlátot kicsit odébb tolva
meg tetőre is rakjátok őket.... ha márMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Gergőke88
addikt
válasz trassher #23382 üzenetére
Nem csak ezekre jó a cucc.
Például be tudod indítani a klímát, fűtést is róla.
Sőt ha meg van rendelve, akkor ugye a kulcsról tud beparkolni a garázsba illetve ki is (garázskaput is mozgatja).
Onnan tudom, mert a héten ültem egy barátom ilyen 7-esében.
Ami meglepő volt, hogy hátul nem olyan nagy. Nagyobbra számítottam. -
tomiii.
aktív tag
válasz trassher #23385 üzenetére
Ez jó, ezt megjegyzem na még egy utolsó: Amikor láttam, hogy még ő is megdermed. Áthívta az ácsot, mert beázott a tető, amit csinált. Az ács nézegette, majd kérdezett:
- És ha nem esik az eső?
- Háát, olyankor végül is nem ázik be.
-Na, az remek, akkor mentem.Ekkor megfagyott a levegő.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz tomiii. #23383 üzenetére
Nekem is tanulnom kéne de keddig még sok idő van.
Úgy látom akkor felétek is az átlag szerelőből dől a hülyeség. Egyik villamosságizhoz mentem anno mert nem nyílt ki a kp zár. Kérdése mi volt: Hol áll az autó? Mondom betonon. Válasz: Akkor jó, legalább nem süllyed.Redmi Note 7
-
tomiii.
aktív tag
válasz trassher #23382 üzenetére
Pontosan, vagyis gondolom én, mint kívülálló.
Most született kislányuk. Kérdeztem is, hogy na, hogy van a kislány? -Háááát, kislányoskodik. (Nem idős srác, de annyi hülyeséget össze tud hordani, vagyis inkább ahogy előadja a semmit(mármint pozitív értelemben, hogy hihetetlen, öröm odajárni ingyen dolgozni ) Kisbabától függetlenül van Profi kategóriás Off-road autója pár darab. Majd nem lesz
Meg ugye már elég nagy a praxisa, renget autó áll előtte, pár éve csinálja már azért, 70%-ban olasz autókkal foglalkozik. Múltkor jött a felesége(lehet még csak a barátnője), meglátja a közös puntojukat:
-Zsigi, 1,5 hónapja mondom, hogy rakd fel nekem a kocsira az első lökhárítót, komolyan mondom elviszem egy szerelőhöz.Igen, tanulnom kéne, ezért pofázok ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz tomiii. #23381 üzenetére
De ha valaminek semmi értelme? Vagy ez arra jó hogy Gipsz Jakab meg aberki ülnek a kávézóban és arra verik hogy kinek mit mutat a kulcsa?
Zsiginek kéne egy nő aki leterheli agyilag és pénzügyileg is. Itt van egy kasztnis, jó ideje a szakmában van már. A felesége mondta neki hogy ha nem dolgozik kevesebbet akkor otthagyja. Ennek már 10 éve. Azóta feleség nincs, cserébe 3 merci áll a garázsban.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
tomiii.
aktív tag
válasz trassher #23380 üzenetére
Ebben a kategóriában feltenni a "de minek?" kérdést? Azért, mert miért ne? Kíváncsi vagyok a mai autók milyenek lesznek 30 évesen Meg úgy összességében a közlekedés.
Szerelő srác szokta kérdezni, mikor benézek hozzá,( sokat dolgozik magában, szerintem ez kihathat rá ):
-Na és te Tomi bácsi, hogy képzeled el a világunk alakulásának a sorsát?-(lassan filozófikusan, artikulálva)
-Zsigi, hagyjál már, tököm ki van a hülyeségeiddel.
-Azt el is hiszem, kis barátom.-(szépen, lassan mondva)
..a bónusz:
-És te Tamás, voltál már időzsaru? (az aktuális filmmel kapcsolatos kérdés, amit éppen látott)[ Szerkesztve ]
-
McSzaby
őstag
Ha már így benne vagytok az adalékok témában, akkor az üzemanyagrendszer "átmosására", tisztítására mit ajánlotok? Ősszel cseréltem benzinszűrőt, most kipucolnám a rendszert valamivel. Fogyasztás meg plusz lóerő nem fontos, arra ott van a piros festék meg a zöld festék az autó oldalára, csak a tisztaság fontos.
Ja, izé! Benzines kéne!
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
K Norbi
addikt
De fasza okos kulcs [link]
Szerintem ha ideadnák a kulcsot, akkor sem tudnám ellopni, be se tudnám indítani.
Miket tud ez jó ég.[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
válasz Mágus2 #23368 üzenetére
Már máskor is észrevettem de ennyire még sosem csúszott. Faterom kocsija amibe csak akkor ülök ha nagyon muszáj így nem tudom mikor mi van épp vele. Lényeg a lényeg hogy kuplung csere mindenképp. Minden nap kell neki az autó szóval megmondom neki hogy ne halogassa mert a végén tréler lesz belőle.
Redmi Note 7
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #23364 üzenetére
Az utángyártott alkatrészek közül sajnos vannak rém gyengék.
És az elnyűhetetlen Toyoták legendája is csak a 80-as, 90-es évekre igaz. Után azért bele-bele néztek ők is pár szarabb konstrukcióba, pl. zz motorok (1.4-1.6-1.8 vvti 2005 előtt) olajfogyasztás problémái, 2.2 d-cat dízel, stb.Same rules apply!
-
trassher
addikt
Köszi, akkor csak jól gondoltam. 319.xxx km van benne, ez még a gyári.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Kuplung lehet annyira kopott hogy nagy gázra csúszik folyamatosan? 3-asban de 4-esben is nagy gáz, autó nem gyorsul csak a fordulat nő. Ha felengedem a gázt akkor ránt egyet. Nem találkoztam még ilyennel hogy végig csúszik.
Redmi Note 7
-
törölt tag
válasz SzlobiG #23355 üzenetére
Régebben -15 fok alatt voltak problémáim, ha csak simán téli gázolaj volt a tankban, mostanában már ügyelek arra, hogy ne érjen meglepetés. Jártunk úgy még a 90-es években, hogy bejártuk Európa nyugati felét, semmi gond, aztán az első itthoni tankolás után megállt az autó. (Volvo 740) Azt most is tapasztalom, hogy egyszer szinte füstnélküli az autó, máskor pedig csúnyán füstöl... Mi mástól, éppen milyen üzemanyagot kaptam.
tomiii 1.8D Lancer, egyszerű adagolós motor. Nem kényes semmire, szinte bármivel elpöfögne. Le kéne már cserélni, de mire? Egy új Boxerrel járok munkahelyen, az öreg MMC 2 kilométer után üzemmeleg, a Peugeotban 15 után is alig lehel valami langyosat. Nem izgulok, ha messzire kell menni, agyonüthetetlen a szerkezet. Csak öreg, meg rohad...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem ez a videó inkább a téves tankolásról szól. A hagyományos rendszereknél a gyártók megengedtek 30% benzint keverni a gázolajhoz. Az én adagolóm kibírt 400 ezer km-t, igaz, csak télen kapott mixtúrát.
kornelka Nem tudom, mekkora mértékben rontja némi benzin a gázolaj kenőképességét. Gyanítom, üzleti érdekek is mozgathatják az ajánlásokat...
-
törölt tag
Nyugodtan kövezzetek meg, én egyszerűen tankolok a gázolajhoz kb. 10%-nyi benzint. Az legalább növeli a térfogatot, eddig bevált. Igaz, sima köradagolós szívó...
-
bitpork
nagyúr
Bukócső és pályagumi, angyalkákon tanga bugyi, fék B3 (bal3) szemben árok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
kaszaking
tag
Drága topiclakók! Boldog Új Évet Kívánok Nektek!
-
SzlobiG
félisten
válasz stickermajom #23299 üzenetére
Igen ez így van, a nyári helyett télit hoznak.
-
-
bitpork
nagyúr
És csak hogy elébe menjünk a boszorkányüldözésnek: Mágus2 megajándékozott ilyen lötyivel. Alapvetően nem hiszek az ilyen-olyan adalékoknak, de a Teddyben kivilágló DPF hiba elmúlt mióta ezt az izét öntöm bele. Igaz cserébe büdös mint a fene, de full fekete kipuff elkezdett világosabb árnyalatot felvenni.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Brumi˘
addikt
válasz stickermajom #23328 üzenetére
Itthon is lehet kapni ha ez az.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz stickermajom #23322 üzenetére
Az hét pecsétes titok.
VIF Super Diesel Additive. Van téli és nyári,mert más tulajdonságot kell javítani télen,mint nyáron. Viszont mindkettő javítja a cetan számot,ha másért nem, ezért megéri használni. Laboratóriumi tesztekben verte az összes konkurenst, szóval nem csak azért van, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
B-s jogosítványt 2 évig lehet a léejárat után meghosszabbítani újabb kresz vizsga nélkül?
2 év (meg 10 hó esetemben) után már újbúl le kell tenni a vizsgákat?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
Morris
veterán
válasz stickermajom #23314 üzenetére
Nem tudom. Nem vettem észre semmi különöset. Talán megköti a vizet ami a tankban van.
A passatos fórumon azt írta valaki, hogy csökkenti a kormolást. Így kevésbé ragad le a geo.Oláh autós bolt.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Mágus2 #23315 üzenetére
Olvastam én, de nem igazán értek a dologhoz, nekem abból nem jön le semmi
Fórumokon (márkaspecifikus és dízeles) olvasgattam inkább tapasztalatokat, volt aki esküdött rá, hogy milyen szuper termék, aztán facebookon olyat is láttam, aki írta, hogy füstölt tőle az autója. Gondoltam egy próbát megér, de az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam. Se pozitívat, se negatívat. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz stickermajom #23314 üzenetére
Nem sok = semmi. Olvasd el az összetételét.
-
stickermajom
addikt
válasz Morris #23310 üzenetére
És a Spurinak van értelme? Most az elmúlt két tankoláskor kapott egy-egy adagot, de itt Bp-n nem esik útba egy viszonteladó sem, szóval lehet elmarad most pár alkalommal. Különösebb változást nem tapasztaltam, max a lelkem volt nyugodtabb, hogy ilyet is kap. Te hol szerzed be?
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
na az a nagy passz. meg enyémnél az mindegy is, mert már nem gyári magasságon van.
a küszöbnél most megmértem. hátul sacc 16.5, elöl pedig 15.5cm.
a sárvédő és a gumi teteje közötti távolság pedig nagyjából 3-3.5cm lehet.
de a legalacsonyabb pont nálam tuti az első futómű merevítés lehet. majd le is fotózom. tavasszal meg lemérem, hogy hány centire van a flasztertól.(#23294) Promi van rá esély, hogy fárad a tárcsa.
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
EQMontoya
veterán
válasz Skillet #23271 üzenetére
Felőlem nyugodtan mehetsz ott lassan, csak akkor legalább ne a legbelsőben, plííízzz!! Egyébként annyira nem fos a Hungária, csak az M3 és az Árpád híd közötti része. Az tényleg minősíthetetlen, de az M3-tól délre Budára teljesen vállalható.
joamilestoné: hogy volt ma plusz reggel? Tegnap, mikor jöttem haza este, -3 és -6 közötti hőmérsékleteket írt az autó, pedig viszonylag optimista hőmérője van a tapasztalatok alapján.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest