Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz radi8tor #224797 üzenetére
A forrás nyilván megkérdöjelezhetö, de a Telex cikk szerint már olyan hírek is vannak, hogy a beszállítók (OMV-t és Shellt említik) sem szállítanak haza benyát, mert "nem éri meg nekik".
Ez alapján hamar nagy gond lesz, tippre legkésöbb jövö héten kénytelen lesznek valamit lépni, ha nem elöbb, gondolom nagy brüsszelezés mellett eltörlik az ársapkát.
-
cOxeR
Ármester
válasz barnam_ #224791 üzenetére
Nem nem FakeTaxi. - az a piac elég maffia, volt fotóstúdióm Csepelen nem volt egyszerű elhajtani őket...
Fontos kívülről, hogy néz ki, meg belül is, de a belső részt én megcsinálom, hogy megfelelő legyen. Kívül meg csak körbe érdekes az alja nem.
Az biztos, hogy csak géppel esnék neki, akár belefér egy polír gép is, úgy is régóta kacérkodok vele, ezen meg lehet gyakorolni. Nem fényező műhely eredmény a cél, ezért lenne jó a fólia, csak az is 5-600k körül van ekkora autóra -
8th
addikt
válasz tboy93 #224780 üzenetére
Agyrém. Én kis híján orrba vertem kora este egy parasztot a kalocsai mol kúton. Kereket szerettem volna fújatni ezért keresztezni akartam ~25 autóból álló sort. Lehúztam az ablakot átkiabáltam, hogy nem akarok tankolni a kerékfújóhoz mennék. Bólintott és intett a madár, hogy oké menjek. Amikor lassan elindultam az a barom hirtelen beletolta a szarja orrát az enyémbe. Nekem jött mert azt gondolta csak be akarok furakodni elé a sorba.
Nekiment a lökhárítómnak az meg reccsent olyat... Még jó, hogy a fényezetlen lökhárítós filléres munkás autómmal voltam nem a normálissal. Sírva is fakadtam volna."Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
barnam_
nagyúr
válasz cOxeR #224788 üzenetére
Kutya legyek ha értem a felhasználás módját-mikéntjét a FakeTaxi-n kívül
De ha fix telepítés, -és feltételezem nem a "szép" kisbuszt akarod fotózni- akkor szerintem pont tök mindegy hogy néz ki, amíg viszonylag egyben van a gép.
Én csak azt tudom, hogy amikor nekiálltam az acélfelniket csiszolni és festeni nagyon hamar elment tőle a kedvem -
cOxeR
Ármester
válasz barnam_ #224782 üzenetére
Fotózáshoz kellene és nem személyautó, kisbusz jellegű meg ami már jó formavilágú, műszakis állapotban nem éri meg nekem, bőven elég ha megfelelő trailerrel tudom vinni A-B-be, de alapvetően fix telepítés a cél. (6-8M körül van az első értelmesebb, pl Citroen HY)
Van időm “sajnos” illetve szeretek értéket is teremteni, de műszakis állapotra azért csak szakival mennék neki, az meg idő és feneketlen pénz. -
cOxeR
Ármester
válasz stickermajom #224781 üzenetére
Jah nem vagyok naív picit se. a nikkel miatt is van már pánik
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #224775 üzenetére
Pedig de, van ajánlás.
-
barnam_
nagyúr
válasz cOxeR #224776 üzenetére
Hogy ne süllyedjen el a "nincs hol tankolni" posztok között
Ha nem kerül forgalomba, akkor mi a cél vele?
Gányolni nyilván lehet otthon, de szép nem (hiszem, hogy) lesz. Nem beszélve a belefektetett időről és energiáról, ki kell számolni az "órabéreddel", hogy megéri-e.
Véleményem szerint inkább olyan öreg autót keress ami még átmegy műszakin és ezáltal van egy kis hobbi használati-értéke.
Illetve még egy faktor, hogy hogy néz ki alulról az autó. Mert az egy dolog, hogy kívülről lecsiszolod a rozsdát, de az alján már lehet hegeszteni kell.#224781 stickermajom: "lesz még itt szar világ."
Én is ettől tartok, pedig igyekszem pozitívan nézni alapvetően a dolgokat...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz macilaci78 #224746 üzenetére
Az a toyota egy Peugeot, olyan szemmel nezd. A toyotas szerelok elegge kopkodik.
-
e.vid
senior tag
válasz grizlisandor #224761 üzenetére
Jól emlékszel, puruttyára nem aktív a move, de volt egy 03.11-ig élő -10Ft/l kuponom és azt lőttem el.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
cOxeR
Ármester
válasz Tsebacsi #224771 üzenetére
Azért őszinte leszek, figyelem a káoszt, ami itt megy az üzemanyag körül és engem is érint hisz van egy 10l++-os fogyasztású autóm főleg ahogy mostanában megyek vele (most épp csurig 100-as benzinnel), de azért örülök, hogy 1 éve elektromost és nem benzinest/dieselt vettem. Nem kell azon agyalnom, hogy jön a hosszú hétvége és útközben ha épp üres egy kút, mi a tököm lesz. Persze az elektromos töltők se tökéletesen megbízhatóak... de akkor is, csak tudok valahol két lokalizáció között valahol delejt szerezni.
Ha nem kellene másra a zseton tuti vennék akkus tárolót - főleg ha elérhető árban/készleten lenne és még nyugisabban lennék. Szomorú, hogy ilyen időt élünk.Más, van valaki aki régi autót mert bevállalni? 1983-as Mennyire gáz, egy rozsdásodó kasztnit rendbehozni, legalább optikailag elfogadható állapotra? Nem kerül forgalomba, csak körbe az esztétikai rohadásokat javítanám és vagy fólia (ez ajánlat függő) vagy akár elvetemülten saját magam festeném. Szóval otthon lehet-e értelmesen glettelni, alapozni, csiszolni? - ez azért kell a fóliázás előtt is...hogy fent is maradjon pár évet. Mennyire elvetemült egy 10-es skálán?
-
félisten
Nyíregyházán fixen áll 20 autó a kutakon és van 2 fej ami megy.
De sok helyen üzemanyag sincs.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #224765 üzenetére
Nexen N Fera SU1 lett.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #224767 üzenetére
Pesten azért jóval több a kút. Lassan itt is lesz gond, az ellátási hiány mindenkit érint majd.
Más: tényleg nagyon csecse lesz az új Mazda CX-60, a belengetett hibrid hajtással kéne is.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
Joker88
őstag
válasz BigBlackDog #224767 üzenetére
hát,errefelé, Győr, van olyan benzinkút, főleg az ilyen önkszolgálók, ahol le van zárva, A4es papír kinn ficeg,hogy nafta,egyikféle sincs
In loving memory of Garrett Lockhart
-
veterán
válasz barnam_ #224721 üzenetére
a típus jelölés törlése egy must-have opció
Ez lenne a leges legelső, még a csipsz előtt.
#224722 6030D
Hazai road presence-re tökéletes. 👍 Viszont sok kilométeres fosch VAG 1.6 CRTDI nem kéne.Hadd legyen már valami más márka... legalább elképzelés szintjén.
Elég ha lendületből megy.Reggelhez képest már sokkal józanabbul látom a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz szőröscica #224747 üzenetére
Hogy a Ford miért maradt ki, nem tudom. Köszi a tippet.
Hosszú tengelytáv kell a rakomány miatt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
426os
őstag
Sziasztok! Kgfb A0 és B1 között mekkora kedvezmény szokott lenni? Átvittem korábbi bónuszomat a jelenlegi biztosításomra, befogadták, de a díj nem lett kevesebb. Igaz, kifejezetten olcsó így is, de nem bántam volna ha kicsit még faragnak belőle (Allianz)
.
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor irany a milyen autot vegyek topik.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CactuS
Arcképgyáros
Röviden: azt vegye, ami készleten van és oda is adják neki mielőbb.
Hosszabban: nekünk elkezdték visszamondani a gyártók az összes kiadott árajánlatukat. Egyik sem érvényes, a háború miatt új árazás és feltételek jönnek...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szőröscica
addikt
Egy kisebb Transit esetleg? Egy rövid tengelytávú Connect például? Nekünk van olyan (igaz LWB) és nagyon bevált. Keveset fogyaszt és személyautósan kényelmes.
-
macilaci78
nagyúr
Apám dobozos kisteherautót venne.
Opel Combo, VW Caddy, Toyota Proace City Van van a lapban.
Opel és Toyota fillére ugyanannyi, a Caddy kb 0,6-0,8 mFt-tal drágább, mindhárom a hosszabb verzió.Toyota 1.5D 130 lovas, 2 személyes, kereskedésben áll az autó, tolatókamera, vonóhorog előkészítés. Az autó a kereskedés udvarán áll.
Opel ugyanúgy 1,5D, de csak 100 lovas, 3 személyes, a ledönthető anyósüléssel hosszabbítható raktér léceknek, létrának, tolatóradar hátul, bal oldalon is tolóajtóval. Gyártás májusban, érkezés júliusig.
VW 2.0 TDI 102 lóval, talán 2 személyes, tolatóradar hátul. 12 hónap gyártási idő.Két autót váltana ki, egy Lada Samarát és egy Tata platós kisteherautót. Mindkettőnek véres a torka, műszaki legkésőbb június 30.-ig van a kormány nagylelkűségéből.
Én a Toyotát javasoltam neki főleg mert már a telephelyen van és a vonóhorog előkészítésre csak 35k-t kell rádobni, így viszont a hosszabb dolgokat is lehet vele vinni. A nagyobb teljesítményű motor talán többet bír, bár apám takarékosan vezet.
Érdekelne még pár vélemény, illetve az adott típussal kapcsolatban tapasztalat, tanács.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nandow
aktív tag
Mazda CX-60
Tetszik, ahogyan a Mazda külön utakon jár, és lesz náluk még belső égésű motor, sőt 6 hengeres motorok.
Mondjuk kérdés, hogy Európában is fogják-e forgalmazni a 6 hengereseket…
Illetve arra leszek kiváncsi, esetleg egy új Mazda 6-ba bekerülnek-e ezek a motorok. -
macilaci78
nagyúr
válasz Szada85 #224732 üzenetére
Én se vigéckedek a 116 pacival, de azért tempósan haladok. Figyelem a tükröt, használom a külső sávot.
Pénteken volt egy okos az M5-ösön még a 0-áson belül elkezdte az okosságát. Jó 1 km-ről már indexelt balra a belső sávban, mikor senki sem volt csak én, aki az egyetlen jármávet előztem a külsőbe. Villogtam neki jobbra-balra amolyan kaminos módjára és kihúzódtam a külsőbe mág másodpercekkel azelőtt, hogy beért volna. Észre vehette magát, mert közben visszavette az indexet.Kb Kecskemétig ment padlógázzal, padlófékkel, mindenkit tolt lefelé a nagy Volvo egyterű, én meg stabilan követtem egyenletes 150-nel. Mire beértem, addigra épp letolta az útakadályokat.
Még le sem húzódott, egy Vectra kombit engedtem előre, őt kb Szatymazig használtam drafternek.
Mindössze 2 alkalommal kellett rálépnem a fékre, ebből az egyik, amikor mindenki rácsodálkozodd az M0 környéki balesetre.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sagesz93
addikt
válasz macilaci78 #224740 üzenetére
Ez a kocsi a ronda, de finom tipikus esete... Innen szép nyerni, de a lényeg, hogy szerkezetileg meg motorikusan/hibrid rendszer ügyileg teljesen rendben van.
(#224739) tboldi : dj79 válaszolni fog a kérdésedre szerintem
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz sagesz93 #224735 üzenetére
Amúgy a TechStreamhez milyen kábel kell? Ha J2534 és/vagy MVCI, akkor elvileg én is képes vagyok Toyotákat olvasni.
Hondához vettem még a kábelt, de szerintem mással is mehet, amihez ez az interfész való. Ahogy a VAGCOM kábel is megy a régebbi olaszokkal.
[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
MOL Evo100 ára felment 580-ra, -30Ft/l kupon ellenére is inkább tankoltam puruttyát -10Ft/l kuponnal ha már ott voltam és kivártam a sorom. Legközelebb MM95 lesz ebből, ha még lehet majd kapni...
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
sagesz93
addikt
válasz sagesz93 #224237 üzenetére
Na, mai napon át lett véve a kis "gömböc", Bp-Győr letudva 5,5-ös átlaggal pályán, teljesen jó a kocsi és a rendszer. dj79 által kiolvasva Tatabányán (még egyszer ), hál isten gondmentes a kocsi a techstream alapján.
Nagy kozmetika ráfér a kocsira kívül-belül, nagyon elhanyagolt. 1db képpel rendelkezem jelenleg Meg a "nagyszerviz" aktuális lassan, a győri toyotában 70k-t mondtak rá a "4+ szolgáltatással" és ingyen adnak eu assistance-t.
[kép][ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz barnam_ #224721 üzenetére
Azért a német pályákon is gyakran belefutni ilyen (x18d-vel meg 180/200/220d-vel) swungharcosokba.
Villog, indexel, tolja a világot is, aztán amikor szabad lesz a pálya, akkor kénytelen kihúzódni, míg újra eléri flegma utazósebességét.. Hány ilyennel sodort össze már a sors a Cuprával is (és még ez sem egy 700 lovas RS). -
nagyúr
-
Peter.70
addikt
válasz bulikavagyok #224726 üzenetére
A Bükkbe nem biztos, hogy mennék, mert arra hideget mond az időkép
-
nagyúr
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hosszú 7végére tudnátok ajánlani " kirándulást", ami max 1,5 órányi autó útra van?
224726 bulikavagyok: bocsi, Bp
Feltéve ha lesz benzin[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz stickermajom #224645 üzenetére
Jaja, most még "poén", de nagyon bízom benne, h nem lesz ebből nagyobb baj.
Munez: 700+ LE... agyrém. Az már tényleg nem való mindenkinek. Sőt, közúton szinte senkinek sem való.
Élni és élni hagyni
-
6030D
őstag
válasz focvis #224715 üzenetére
Hazai road presence. Kék szemüvegtokkal a műszerfalon, pici szolgálunk és védünk matricával a rendszámkereteken.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
veterán
Oké, a GTI-vel is el lehet kavirnyálni 6 literből, csak nem esik jól. Ha haladok, akkor meg 8-at kér - nem éri meg spórolni. 🤗
Egy csipszes 316d azért jobban izgatna egy kombi 1.9 PDTDI-nél. 3 méter környékén találni. (Kérdés, milyen.) 4-et egyen!!!4!
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz szőröscica #224708 üzenetére
Nekem ott 10 litert eszik az ML, de kis számolja mondjuk ezért van 150 tempomat ott csak egy literrel kér többet
-
barnam_
nagyúr
Haha, de az nem focvis tempó
Ezért ajánlottam neki nagy dízelt, azok keveset forognak 200 körüli tempónál is.
-
nagyúr
Csak Ő 210-re rakja a tempót
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barnam_
nagyúr
válasz focvis #224700 üzenetére
Na de olyan nem lesz, ami 4-5 litert kér a szokásos tempóddal
Pont a héten néztem online, 540 ft az étolaj 5literes kiszerelésben. De állítólag a tiszta (még nem kisütött) étolaj elégetése során kioldódnak olyan anyagok aminek nem kellene.
Gyakorlati tapasztalatom nincs, mindig gázolajat raktam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest