- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
parandroid #169694 üzenetére
a menjen jól és fogyasszon keveset fel van találva elég régóta, turbódízelnek hívják
egyébként a karbantartási igényt leszámítva a bmw 335-340d kombi tudja ezt, meg az 535-540-M550d is. csak hát ott is azért a fenntartási költségek elég magasak. de akinek belefér, az nem jár rosszul egy olyannal, az biztos. -
válasz
parandroid #169694 üzenetére
Kényelmes sportos tágas keveset fogyasztó autó a BMW 530d kombi. A nem elromló már más kérdés, de ellennék vele, nem tolnám ki a garázsból
-
parandroid
félisten
válasz
rbalint88 #169684 üzenetére
“kényelmes-gyors-sportos-tágas-kevesetfogyasztó-elnemromló autót még nem találták fel sajnos.”
Bírom, amikor ilyen igények vannak. Jellemző dolog amúgy. A vicces az, hogy még “hozzáértő” körökben is terjed. Külön kedvencem a menjen jól, de fogyasszon keveset. Közben meg 2 tonna, vagy még több. Naja, rég volt az a fizika érettségi.
Különben is vegyen mindenki ducatot!
p
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #169689 üzenetére
Nem szeretem a sok hengert, V8 a max ami kéne. Annyi hengerből már nem jön ki szép darabos dízelhang, csak az a kisimult európai sportkocsis visítás.
[link]
Hátulról kifejezetten unalmas a hangja, mintha beindítanék 10 porszívót. Elől mikor pörgeti akkor is ugyanez. Ellenben alapjáraton megjön a szép dízeles ketyergés.Nem egy nagy eresztés amúgy, pont egy ilyen böszme mozgó helyrajzi számba kellett beletenni, elveszi minden élvezetét, 130 fölött kifejezetten anyatetűn gyorsul, harmadikban már borzalmasan ellustul. Szar DSG van ebben is gondolom. Ingyen se kéne.
Egy Golf kombiba kell beletenni, ott lenne valami élvezet is benne. -
rbalint88
addikt
és az 5.0 V10 a Touaregben az smafu? jó, mondjuk az 2db 2.5 R5 összeforgatva kb, de akkor is
molnarpeter: céges autó a legjobb autó
Fehér Farkas: a PD TDI az csak arra jó, hogy 2-3000 között tol egy parasztot, de nem annyira szépen autózható, előtte-utána tök halott. a 2-3k közötti odakúrással nincs gond, csak ne kókadjon el utána ennyire. Az 1.9 JTD jó volt ilyen szempontból is, érdemes volt végigforgatni.
modell X és a sportosság elég távol állnak egymástól. mármint én kanyarodni szeretek, ott meg nem előny a 3 tonnája...peterkeT: csináljon meg egy ducato!!!
5 perc alatt a második hirdetés facebookon...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #169689 üzenetére
310 Le@1800rpm és 1550 Nm@1100-1350rpm - [link]
Az már döfi.
-
rbalint88
addikt
nem tudok semmi konkrétumot, de szerintem vesz egy priust. ugye első körben is nézegette, csak akkor kitalálta, hogy annál sportosabb kell neki. szerintem p2+mx5nb lesz a felállás. az a baj, hogy mindent egyszerre nem lehet. kényelmes-gyors-sportos-tágas-kevesetfogyasztó-elnemromló autót még nem találták fel sajnos.
kellemes darab az is200, csak sportosnak gyenge... de szerencsére létezik is300, kiküszöbölték a problémát
-
válasz
#89309696 #169663 üzenetére
2017, de amúgy is utolsó szezonos lenne, plusz hajtott tengelyen főleg párban cserélném.
Qru: Kíváncsi vagyok mi lesz majd helyette...
brumi1024: Ja, elég pici a választék és gyakorlatilag semmi normális nincs készleten. Nankangot meg meghagyom a HMCS tuning bajnokoknak.
-
brumi1024
veterán
válasz
CactuS #169609 üzenetére
Amugy ahogy nezem ez meg inkabb szivas meret (elerheto gumitipusok fenyeben), mint a Minin levo 205/40R18:
Ehhez kepest az X5 ballonos a
2120-as felnijevel.
hacki87: de, csak elirtam. -
6030D
addikt
válasz
bandus #169659 üzenetére
Szülők 127e-rel vették, barátoktól, annyiért, amennyiért a kereskedés beszámolta volna nekik az új Ceed kombiba. Nem akartunk nekik dízelt, de nyert az, hogy ismert az előélet, sőt még a gumit is le akarták cserélni, mert egy szezonos.
Egy Nexiát váltottak le (hogy az mit ki nem bírt...), imádják a mai napig. Kb 13-15e-t megy évente, de hétköznap csak városban, így 10e-ként kap olajat meg szűrőket.
De az "új" Ceed kombit is már lestoppolta fater, az 1,6 szívóbenzin, barna metál színben.Ja, annyi még, hogy elvileg a Proceedben ugyanaz a motir kisebb teljesítményű volt mint a kombiban.
-
válasz
stickermajom #169644 üzenetére
Valami ilyesmi miatt szerettem a régi Galaxy-t. Az volt a tér-kedvenc.
Állítva belefért a csomagtartóba egy felnőtt (normál 26") méretű bicikli, amikor még normál módon az 5 ülés benne maradt. Bizony azok ez egyterűek is a múlt maradványai a fejemben (persze használtan van még belőle, főleg a VW/Seat unokatesókból) -
EQMontoya
veterán
válasz
bulikavagyok #169651 üzenetére
Szerintem O a modern Toldi. Biztos arra volt Buda.
-
válasz
stickermajom #169648 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
bulikavagyok #169645 üzenetére
Az is a feladat része volt?
10 centin múlott kb.
-
válasz
stickermajom #169644 üzenetére
Be is csukódott!?
-
Persze mosógépszállításra/mosogatógépszállításra oké, ez igaz. Ekkor nekem is Cosa-t kellett hívni
(sóginak akkor épp az volt, oda valahogy betuszkoltuk...)
Ha lesz valami az F Astra helyett, akkor remélem sedan lesz. De ez már nem az én döntésem lesz. (ha mégis Impreza lehetne, akkor sedan lesz... ez esetben les.harom a mossógépeket)
-
válasz
EQMontoya #169635 üzenetére
Mondjuk ebben van vmi! Eleinte én is rácsodálkoztam az Audira, h a legtöbb helyen ezer és ezeregyszáz közötti fordulaton jár a motor, és nem vált vissza a váltó (ECO módban).
cappa72: Ez OK, de ők (is) tehetnek arról, h ebbe az irányba ment el a piac!
A trendeket ők alakítják.
-
válasz
bulikavagyok #169633 üzenetére
Amúgy meg tudom érteni az autógyártókat. Elég drága dolog fenntartani gyártást olyanra, aminek nincs igazán kelettje, vagy szimpán más vonal többet hoz. Lö büzinessz isz büzinessz.
A maradiak (mint én is) meg elmehetnek a sunyi ló pék f.szára. -
EQMontoya
veterán
válasz
bulikavagyok #169633 üzenetére
Illetve azaltal, hogy sok a nagy motoros auto, amik finoman jarnak, es normal forgalomban nem kell oket porgetni, erezhetoen kisebb az utcazaj.
Miota a 3 literessel jarok, tobbszor jartam ugy, hogy elem leptek, vagy csak szimplan nem mentek el az utrol, mert nem hallottak, hogy jovok.
Itthon meg bezzeg az osszes majom 50-es rotopemmel jar, aminek a forgalom ritmusanak tartasahoz is 7400-as fordulat es a hozza tartozo 107dB kell.
-
válasz
Qtya123 #169630 üzenetére
USA autópark nekem is bejövős - úgy, ahogy mondod! Bár tudom, h nem egy klasszikus pickup, de az örök kedvenc a Chevy El Camino! Nagyon szeretnék egyszer egy olyannal Kaliforniában (vagy bárhol) furikázni.
cappa72: +1. A mai trendek nekem sem jönnek be annyira. Bár még bízok benne, h ez rövidesen változni fog.
-
6030D
addikt
válasz
bandus #169623 üzenetére
Szüleimnek már tavaly is fütyült a kombiban, a horvát nyaralásra azzal mentünk, mindenhol kerestem a mentőt.
Azóta apám is volt vele szervizben, azt mondták, jó az úgy egyelőre. 2008-as Ceed 1,6 crdi , valahol 200e km alatti futással.
cappa72: szép kombi: Olyan szimplán elegáns ... praktikus családos
-
válasz
bulikavagyok #169619 üzenetére
Ez is elég szomorú.
Pedig annyira tetszetős a sedan forma nekem. Nyilván nem érdekel senkit, de akkor is...
Ugye ezek a leghalkabb kialakítású autók, ahogy eddig tapasztaltam (ugyanazon autók külöbnöző kiadásait alapul véve).
Sedan: Olyan szimplán elegáns --> kivonják/megszűnik/elhal
Egyterű: praktikus családos --> kivonják/megszűnik/elhal
Hurrá divatmajmok!szerk.: Persze természetesen izlésről nem érdemes vitatkozni. De azért na...
-
Qtya123
őstag
válasz
bulikavagyok #169619 üzenetére
Én is így vagyok vele. Egy szedán mindig kell, hogy legyen nekem.
Most még oké, de ha előre pörgetem az időt mondjuk 10-15 évvel? Nehéz lesz találni.Ebben nagyon tetszik amerika. Még a nagy SUV mánia mellett is tele az út 3 kedvenccel: szedán, pickup és csőrös kamion.
-
bucihost
senior tag
válasz
barnam_ #169616 üzenetére
Igen. Ő az utód. Kritériumoknak ő felelt meg a legjobban. Meg tetszik is a formája (annak ellenére, hogy mindenki szerint gusztustalan
). Az öreglány sorsa még kérdéses. Vagy ponyva alatt végzi, vagy darabjaira bomlik, vagy családon belül megy project autónak és kap egy OM605/606-ot
-
fant0mi
őstag
válasz
BigBlackDog #169625 üzenetére
Majd johetnek a fiat szerviz reklamok.
Opera mobil bongeszoben van beepitett adblocker, nem dobal ilyen reklamokat. Es a TC-t is lehet vele olvasni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
parandroid #169624 üzenetére
Blokada app.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
parandroid #169624 üzenetére
Lehet, hogy jobban jársz most már, ha veszel is egyet!
-
igen, valószínűleg ez lesz vele. azt mondták a szervizes srácok, akik meghajtották, hogy ez még nagyon halk, több 10k km-t még elmehet így. nyaralás címszó alatt egy osztrák-szlovén-horvát roadtripet tervezünk, azt remélem még kibírja
aztán van egy kis reménysugár egy céges verdára, így egyelőre elengedte az auris témát. ha nem jön össze a dolog akkor viszont év végén mennie kell, és jöhet helyette a toyota
-
válasz
Zoli-bácsi #169621 üzenetére
Lehetne rosszabb is, én anno hosszú hetekig menyasszonyi ruha reklámokat kaptam asszonykám jóvoltából.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
parandroid #169620 üzenetére
Beszélgessenek inkább guminőkről?
Biztos sok elférne a Ducatoban!
-
parandroid
félisten
Fejezzétek be a ducatos eszmecserét, pls, akármilyen site-ra megyek a neten, mindenhol ducatos hirdetéseket kapok, pedig tökre nem akarok ducatot venni. Én le sem írtam, hogy ducato. Most meg mindenhol ducato van. Ducato. Na, asszem bebiztosítottam magam a google adsnál pár hónapra előre. Ph meg bekaphatja, hogy ilyen szinten árulja az adatainkat.
p
-
-
válasz
EQMontoya #169615 üzenetére
De jönnek a mentőötletek karitól is: [link]
A főpolgármester jelezte, a visszajelzések alapján készek további "finomhangolásokra", így például az Üllői úton nemrég elvégzett kerékpárosbarát átalakításokkal kapcsolatban is várják a környéken közlekedők véleményét.
Annyira kíváncsi lennék a postájára, hogy milyen finomhangolási javaslatokat kap a helyi autósoktól.
-
EQMontoya
veterán
Mikor szünteti mar meg az ingyenes parkolást a csuti geci? Az egesz belváros közlekedhetetlen.
-
válasz
molnarpeter #169611 üzenetére
Azt láttam köszi, nem is értem, hogy mit csinált azzal a gumival, hogy így néz ki 3 évesen.
Akkor már inkább az új Nankang. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #169610 üzenetére
Na találtam olyat, ami neked van, hátha van közte használható és akkor nem kell a párját kukázni [link]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
CactuS #169609 üzenetére
Jófogáson nézd meg, van fent újszerű garnitúra is, csak nyári Hankook pont nincs :/rossz méretet néztemmondjuk ebből a méretből is hirdetnek ketten, tüzet oltani az is jó lehet. Addig meg hátra dobnám, ha kell vele menni, bár gondolom neked nem probléma másik kocsit leakasztani helyette
[link]
Akad Hankook is, csak kicsit régi[link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések