- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mamboo
tag
Itt van esetleg lakatos kolléga?
-
-v-
addikt
válasz
CactuS #171191 üzenetére
Irritálnak már ezek a Pistás speedzone tesztek .. tádáám és akkor mindegyiknek az eleje az, hogy kurvalazán ülünk vagy állunk valahol, kell egy kötelező erőltetett hűdelazának szánt beszólás hogy így vagy úgy Bencém bazdmeg már forog a videó akármi jópofizás, full gáz.
Nekem a normálisan köszönünk egyet a videó elején aztán annyi stílus jobban bejön. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #171176 üzenetére
Mert van tarcsi.
Latod nekem Bubira csak 42k/ev.
-
Qtya123
őstag
"Érdekes ötlet látszik körvonalazódni a BMW-nél, bár nagy kérdés, hogy mennyire tudják majd elfogadtatni a közönséggel az előfizetéses modellt a feláras kiegészítők alternatívájaként." [link]
Szerintem vannak már annyira birkák az emberek, hogy kis hiszti után simán elfogadják. Sőt majd még teszik is az agyukat rá, hogy hú mekkora presztízs.
Bár ha egy adott extra felára mondjuk 1 milla lenne, cserébe a havidíj (sic!) 9ezer Ft, akkor Günther nyilván jobban jár így, mert eladja mondjuk 6 év után.
-
válasz
CactuS #171167 üzenetére
Szuper kilátások. Nem fenyeget az a veszély, hogy 530e-re cseréljek, a pontos méreteit még nem néztem meg, de 490 centinél hosszabb autó nem fér be a garázsba
A Stinger nagyon baba, én is elfogadnám.Ajaj:
Length:
4936 mm / 194.3 in(#171169) Magnum_ : Imádni fogod a Focust meglátod, azonnal el akarod majd cserélni a BMWdre, amibe bele is mennék
-
válasz
brumi1024 #171175 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez is, igaz, én nem élem azt a szintet, hogy a szúnyogcsípés mentes marhabőrt taperoljam minden beüléskor. Ne legyen kemény, ne karcoljon, e felett már mindegy. Szóval ez a szint nekem már tökéletes, erő meg van benne dögivel. Azért ha lenne ~15-18 millióm, valószínűleg egy Mustangot vagy chargert vennék vagy a Stingerre egy rendes kipufogó rendszert, hogy lehessen hallani a hangját.
Egészen kellemes egyébként, Twingo RShez képest nyúlósabb kicsit, de azért ad visszajelzést és éppen ezért élhetőbb is, van némi rugózása, de nem dülöngél. Az én méreteimhez is kényelmes, az üvegtetős változat is, ami nagyon ritka. Az elektronika azért sokkal jobban vigyáz rád, mint mondjuk a Mustangban, de ki lehet annyira kapcsolni, hogy teret adjon a hülyeségnek.
-
szimi57
őstag
Augusztusban van a KGFB évfordulóm. Küldték az uj éves díjat: 43 e. Ft. 2004-es E46 BMW 85 kW, B07. Soknak tűnik. Van egy 50 ezres túlfizetésem, még mindig plusszos maradok. Baszták a bónust tovább vinni, de sikerült megoldani utólag.
-
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog #171168 üzenetére
B48-ra nem annyira jellemző az olajfogyás, legalábbis ez nem feature mint pl a VAG konszern motoroknál. Lekopogom eddig a Mini sem ette, még mindig maxot mutat. Bár nincs nívópálca, szoftveresen jelzi, így lehet, hogy annak nincs is más állapota.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
BigBlackDog #171168 üzenetére
En mar bejelentkeztem a probakorre
-
válasz
Tsebacsi #171150 üzenetére
Alapból nem feltételeznék ilyet, de már eleve vinnyogtak, hogy miért oda viszed, simán kinézem belőlük, hogy megoldották okosba, hogy ne legyen belőle nekik egy halom papírmunka. Olyan nálunk már simán megtörtént, hogy egy vidéki Ford szerviz elengedett egy autónkat (kettős-tömegű/kuplung hibával), hogy jó lesz ez még, nyugodtan mehet vele hosszabb útra. Másnap Budapest felé széthullott az autópályán annyira, hogy az autómentőre már nem tudott önerőből felállni. Viszont így nem a vidéki szerviz szívott a garanciális papírozással...
-
Öhm, volt nálunk cégnél egy sorsolás:
"
Kedves "Tsebacsi",
Örömmel értesítelek, hogy a sorsolás egyik nyertese Te vagy! A járműved 1 héten át egy BMW530e xDRive lesz"
Hétfő 11.30!!
Hívom a Fordot hogy kapják be, 1 héttel később megyek -
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93 #171156 üzenetére
Nem mindig viszek szerelot, foleg az autokhoz. Utobbi ket automat magamnak neztem at, nem is lett kesobb problema belole. Most a motoromhoz vittem hozzaertot.
Én a Jazz-nél naivan elhittem, ami az azelőtt egy hónappal kelt kwikfites lapon szerepelt.
A CB500X-nél meg feleslegesnek tartottam az állapotfelmérést, a 9 hónapos és 1517 km-t futott motor tulajdonképpen még újnak számított. -
-
válasz
mandleee #171153 üzenetére
Nem mindig viszek szerelot, foleg az autokhoz. Utobbi ket automat magamnak neztem at, nem is lett kesobb problema belole. Most a motoromhoz vittem hozzaertot.
Ha elsore latszik hogy tul sok gond van vele, akkor en nem is szoktam forszirozni a probakort, minek huzzuk egymas idejet.
Persze az mas, ha masik varosban van szerelod, akkor ez a ket pont értelem szerűen felcserelheto
Illetve természetesen az is alap, hogy illik osszeszedni valamennyi tipusismeretet.
-
mandleee
tag
válasz
tboy93 #171140 üzenetére
4) helyszínen átnézem a gépjárművet szerelővel vagy irány egy szerviz
5) ha továbbra is tetszik az autó, akkor próbakörÉn fordítva szoktam, sajnos eddig sosem sikerült abban a városban venni, ahol a szerelőm van.
0. pont, a típus kipróbálása, legalább egy üléspróba erejéig a helyi neppertelepeken. Több típus esetén segíthet választani. Bár eddig még soha nem találtam olyat, ami megfelelt az elképzeléseknek.
-1. pont - típus ismeret hiányában fb csoportokban ready-only-ban figyelni -
AMD Power
titán
válasz
kisza25 #171149 üzenetére
Azt mondta,hogy olyan nincs azon a napon nem lesz befuto auto. Garanciat azt nem ad, szerintem. De amiket a neten olvasok rola eleg profi lehet a srac. Sok nagyon elegedett "vevoje" volt mar.
Sok a 80e Ft ez teny. De ha ezt igy ebben a formaban leszervezik, elvisz, retegvastagsag, szamitogepes vizsgalat, probakor stb minden benne van akkor ez nem "draga" erte. Meg egy 1.5-2.0 millas autonal sem.
-
AMD Power
titán
válasz
AMD Power #171139 üzenetére
Felhívtan ezt a használt autó átvizsgálós srácot. Van nála ez a prémium csomag. 80.000 Ft egy ilyen nap náluk BP-n belül, vidékre + km pénz van. Reggel 8-tól 20:00 van ez. Én kinézek 10-15 autót. Ők ezt arra a napra leszervezik. Hoznak visznek, autókat átvizsgálja és a legjobbat megveszed. Ha tud belőle alkudni akkor 25% az övé, a többi a tiéd.
-
Letelt az 1000km, 2 napja néztem, nem hiszem hogy evett volna olajat, de szerdára van időpontom, majd meglátjuk. Ha nem ette, akkor ez van. Majd jövőre eladjuk
-
válasz
AMD Power #171131 üzenetére
Még soha nem csináltam így
Pedig pár gépjárművet vettem már én is, meg ott is voltam pár adás-vételnél.
Nálam így zajlik egy gépjármű vásárlás:
1) kinézett autót lekérdem JSZP-n
2) ha minden OK, felhívom a tulajt és elbeszélgetek vele
3) ha minden OK akkor időpont egyeztetés
4) helyszínen átnézem a gépjárművet szerelővel vagy irány egy szerviz
5) ha továbbra is tetszik az autó, akkor próbakör
6) ha továbbra is tetszik az autó, akkor alku
7) adásvételi 4 példányban, törzskönyv és forgalmi helyszíni átvétele
8) helyszínen online biztosítás kötés
8.2) helyszínen online matrica vásárlás
9) eredetvizsga
10) okmányiroda (adásvételi, eredetvizsga, biztosítás, törzskönyv, forgalmi, személyi, lakcím)Neccesen akár egy napba is beleférhet.
-
AMD Power
titán
válasz
#89309696 #171138 üzenetére
Én eddig minden autómat így vettem. Soha nem volt ebből probléma.
Más.....
Nézegetek már elég régóta Hyundai i30 (2010-12) 1.4 benzineseket vagy KIA Ceed 1.4 hasonló évjáratban. Ilyen 1.5-2 millás vételár környékén. Egy nevesebb használatautó bevizsgáló szerint ennyiért nem valószínű ,hogy fogok tudni venni ezekből "jót". Ő szerinte is meg a szerelőm szerint is ebben az árban inkább Suzuki SX4 nézegessek.
Szerintetek? -
Brandynew
őstag
válasz
szabonagyur #171128 üzenetére
Köszi mindenkinek.
-
kisza25
félisten
halálos baleset Fonyódon
meg reggel láttam egy elütött biciklist Lellén -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #171130 üzenetére
Alkusz sokszor a saját jutalékát is rád terheli, ezért a MABISZ díjnavigátort használom inkább.
-
szabonagyur
félisten
Fura, mi mindig alkuszon keresztül csináltuk és a 2 legnagyobb sosem kérte.
Ilyen helyzetben simán jó ajánlatot ad az alkusz, aztán max következő évben lehet otthon szórakozni, hogy végignézni minden alkuszt, meg biztosító direkt honlapot stb. hogy mégis hol van jobb/olcsóbb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #171128 üzenetére
Ha esetleg kérné akkor meg a régi forgalmiét kell beírni és kész (a biztosítók némelyikénél direktben kötve van ahol kérik).
-
törölt tag
válasz
Brandynew #171119 üzenetére
Ő adja a forgalmit, törzskönyvet, adásvételi két példányát. Van a 4 példányos indigós olyat vegyél, az aláírásokat minden példányon alá kell írni, a dátumot, órát, percet jól rögzítsétek, az aljára rá van írva melyik kié lesz.
Biztosítást köthetsz telefonon helyben (előtte otthon érdemes kalkulátorral megnézni hova akarod majd kötni) ahogy megkötöd azt a rendőr le tudja kérdezni rendszámból vagy meg tudod mutatni a kapott email igazolást telefonon (elfogadja), de ha bátrabb vagy hazaviheted anélkül és otthon megkötöd.
Utána eredetvizsga, majd okmányiroda és kész.
-
AMD Power
titán
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Használt autó vásárlás hogy működik pontosan? Az eladó odaadja az ő nevére szóló forgalmit és az adásvételi szerződést, amivel 15 napon belül be kell mennünk okmányirodába, ahol a nevünkre íratjuk?
Na és mi a helyzet a kötelező biztosítással? Anélkül, ha jól tudom, nem mehetünk forgalomban, tehát helyben meg kell kötni. De hogy van az, hogy a kötelezőt a nevemre kötöm, de a forgalmi akkor még az eladó nevére szól? Hogy tudom a kötelezőt megkötni nem az én nevemen lévő autóra?
Kicsit káosz van a fejemben ez ügyben, kérlek, világosítsatok föl
-
Danke!
Én leginkább a kispolszki fogyasztását szeretném megosztani Veletek: 7-8 liter. Top speed síkon 128, lejtőn 133 kmh az órán; gyári vége 105.
Nem sokkal később volt Astra F 1.6 16V Caravanom, azzal fix 10 literrel jártam, semmi város, cserébe mindig padló.
(Suhanc korom emlékeit olvashattátok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel