Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
+1 a Ford Focusra
Ma kezdődik életed háralévő része
-
grizlisandor
veterán
Szerintem a Kia Ceed lesz a befutó.
-
-v-
addikt
válasz BigBlackDog #118291 üzenetére
Nem annyira meglepő, ha megnézed opel már 3500-nál max. teljesítmény, szóval hiába több a csúcsnyomaték érték, de azt nem túl nagy sávban tudja, ezt vmi tuningos oldalon találtam: [link] (piros) - tudja kb. 3200-ig onnan már csak csökken, nem is kicsit .. kb. mint egy dízel, tud nagyobbat tolni alul aztán ki is fingik.
(#118294) joamilestoné: a tiéd más volt, városban azért nem ment, mert nyomaték nem volt, pályán meg már azért nem, mert akkora kasztnihoz teljesítmény se minden más helyzetet meg lekezelt az automata, hogy akkor se legyen menés
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Az a kis különbség közel 200kg. Másrészt a rugalmassági részen elveri még így is. Ebből látszódik, hogy hétköznapi közlekedés során a Corsa sokkal kellemesebb autó lehet.
Olyan ez, mint az én 525i-m. Szétüvegelve, 5000 felett tartva szépen ment, de bármilyen hétköznapi szituációban egy mezei 1.4 TSI vagy 2.0 TDI szétszopatott, egy igazi döglött tehén volt az a kocsi. Megérkezett pályán mögém valami türelmetlen területi képviselő tetszőleges céges vágennel miközben kamiont előztem, majd csak hármat visszapakolva, tiltásig forgatva lehetett elnyúlni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ezek számok. Szerintem vezetve azért nagyobb a különbség.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
BigBlackDog
veterán
Most érdekességképpen néztem egy ilyet (régebbi 1.4 szívó vs új 1.4 turbó). Értem, hogy tömegben van egy kicsi különbség, de azért meglepődtem, hogy ennyire közel vannak egymáshoz. Igaz teljesítményre szinte ugyanazt tudja mindkét motor, de gondoltam volna, hogy a nyomatéktöbblet azért meghozza az előnyt a turbós javára.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Speeedfire #118276 üzenetére
+1 a bérlésre, 10 körül béreltem egy napra kistehert, mindent gyorsan meg tudtam oldani vele.
-
Speeedfire
félisten
válasz BigBlackDog #118284 üzenetére
Nálunk nincs ilyen céges.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Qru
MODERÁTOR
-
BigBlackDog
veterán
válasz Speeedfire #118272 üzenetére
"Kit ajánlanátok bp-en erre a célra?"
Hát, magamat nem annyira, szerintem a szedán Volvókába nem férne bele. De vannak itt nagykombis fórumtársak is, például kombi Focus ST-Line-al.
Csak egy tipp; Nálatok céges kombit/dobozost (ha van) nem lehet kihozni egy-két napra magánhasználatra? Ha nem, akkor inkább én is bérelnék valahonnan.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
I-Pace-re dobom a voksom.
-
Integrale
veterán
válasz zsoleszkai #118278 üzenetére
Az, hogy nemrég nyert egy gyártó, nem zárja ki, hogy újra megtörténjen. Fiat is nyert már kétszer egymást követően. Peugeot esetében ráadásul lenne egy év kihagyás is.
"Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
válasz zsoleszkai #118278 üzenetére
A KIA szerintem a Stingerrel kellett volna nyerjen, ezzel a Ceed-el nem fog
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zsoleszkai
tag
Év autója: Az Alpine, sportautó ugyan úgy nem kaphat mint annó az MX-5 és a Toyota GT86.
Focus: Sajnos elmentek a 3hengerbe, nálam ezzel meg is buktak.
Jaguár szvsz egy nagy esélyes lehet az elektromos modellje miatt, meg jól is néz ki.
PUG nem rég nyert, így ők szerintem most nem fognak.
A merci, hát... én E classe alatt nem tartom nagyon mercinek a mercit, bár ez saját vélemény.
Kia, szerintem idén ők nyerik az év autója választást(!)/KneeBy/
-
Qru
MODERÁTOR
"A Mol 8 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és bruttó 10 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán – értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn." - [link]
mod:
Speeedfire: Sima ügy. Van kaució de azt visszakapod ugye amikor visszaviszed a gépet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Ev autoja: focusra rakok, mert ok mar reg voltak. Aircross vicc, Alpine es I Pace retegtermek, 508 azert nem, mert 308 nemreg volt, ceed uncsi. Kettes jeloltem az A Klasse, mert az eleg fain lett a kategoriajahoz kepest a csingilingikben es mostanaban az fontosabb, mint a motor...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #118272 üzenetére
A legtöbb bútoráruháznak van szerződött tehertaxi szolgáltatója. De lehet jobban jársz, ha 10k-ért bérelsz egy napra egy kistehert ami még B-s jogsival is tudsz vezetni.
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
Többé-kevésbé autós kérdés. Bútort (kanapé, gardrób) szeretnék venni, de a leon-ba nem fér be. Kit ajánlanátok bp-en erre a célra?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
máyköl
veterán
508
-
molnarpeter
nagyúr
válasz theuprising #118263 üzenetére
Na ja, Lexus esetén 10 évig ott a hibrid garancia, csak hosszabbítani kell. Egyébként az 1.33 már jobb talán, mint az 1.2 turbo volt, Renault topikban mintha lett volna szó róla.
-
theuprising
tag
A merci esetében mi a véleményetek a hajtásáról? 1.33 Renault turbómotorra gondolok. Amit ugye kicsit butítva, de Daciákba is raknak.
- 1.33 agyonfeszített turbómotor, ami elvileg "közös" (haha) fejlesztés
- belenéztem, cső mindenhonnan-mindenhova, alig van hely a motortérben
- részecskeszűrősMuter akart venni egy megbízható fasza kis városi cirkálós prémiumot, nagy szerelme kinézetre az A merci volt, végül amikor a Pappasnal voltunk és kikérdeztem az eladót, mi is van a motorháztető alatt, egy "kicsit" kiborultam.
Végül a motorikus agyf..z miatt ami benne van kb fél perc alatt ledumáltam róla mutert azzal a zárszóval, hogy hagyjuk ezt a mercit, menjünk át a Lexushoz és nézzük csak meg azt az idei faceliftes CT200h-t.
A Pappasos csávó a végén odajött hozzánk az ajtóhoz és megmondta csak úgy "radarszint alatt", hogy jól döntöttünk, ez egy ipari hulladék, hiába "húde-hightech" a belseje és jól néz ki, senkinek nem ajánlja ezt a hajtást amit beleraktak, hacsak nem nagy vágya a folyamatos szívás amit produkálni fog pár év múlva.
Részben korrekt, részben "what" jelenet volt szerintem, de durva hogy a Pappasnál is sz.rollerként kezelik ezt a mercit. -
Integrale
veterán
válasz Tsebacsi #118258 üzenetére
Kicsit valóban passzos az 508 belseje, de nagyon jó benne ülni, minden a helyén, remek a képernyő, éjellátó nagyon bitang, anyagok is jók. 5 ajtósban a hátsó fejtér problémás, kombival ez is pipa.
Forma élőben pedig megdöbbentően egyben van.Ha lesz szavazás, akkor részemről +1 az 508-ra.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
nagyúr
Focus, Ceed, A-merci... Az Aircross egyenesen Úgy látszik itt valami nagyon hagyományos autó fog nyerni. Bár remélem Alpine vagy Jaguar lesz a vége! Az 508 is szép amúgy, de a belét már láttuk, szűk, a külseje félek nem adja el szerintem.
Vágytipp: Alpine A110
Úgyiseznyertipp: A-osztály[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-v-
addikt
Ez az év autója 2019 mezőny elég gyengusz ...
-
tboldi
nagyúr
válasz tboy93 #118248 üzenetére
Nem tudom, még csak lelkes amatőr vagyok. Annál többet én sem tudok mondani jelen állás szerint, mint amit már leírtak a többiek.
szerk.: Jut eszembe, a tanfolyamon volt egy Chevrolet/Daewoo Tacoma (mindegy, GM, mint az Opel), ami elég hasonló tüneteket produkált, annak immo baja volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mindenképp rámérek multival ha hazaérek, örülnék ha csak ennyi lenne a probléma Nem egy sokat futott autó, 2006-os 106e km-el amiből 20-at nálunk tett meg, előtte egy nőci használta bokorugrásra.
-
nagyúr
válasz kisza25 #118241 üzenetére
Szűrő nem is tudom volt-e cserélve, minden szart cseréltem vásárlás után, de üa. szűrőt nem Egyszer pár hete volt egy pici alapjárat ingadozás indítás után, mintha le akart volna fulladni, de aztán összeszedte magát és járt tovább szépen.
Gyertyák újak, olaj friss.
Hazamegyek meghallgatom az AC-t, szív-e.
-
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #118239 üzenetére
Nem probalgattam sokat, nem indult 2x, atultem a masikban es usgyi. Reggel nincs sok idom a dugo elott
-
BigBlackDog
veterán
válasz tboy93 #118237 üzenetére
"Hondánál amikor megnyekkent az akku, akkor tekert az önindító, de nem indult be az autó."
Akkor én vagyok tájékozatlan. Eddig mindig akkuhalál esetén az volt a tünet, hogy nem indult, csak tekert egyre lassabban, aztán már azt sem. Vége felé csak kattant egyet és elsötétült minden, mikor indítózni próbáltam.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz anorche1 #118230 üzenetére
Teljesen jó, sokan próbáltuk/használjuk innen a sima 95 is jó meg a 98-as is ami inkább 100-as mert 99-es oktán feletti értéket tud a mérések szerint.
mod:
Amúgy ők is a MOL-tól veszik a benzint, tehát kb ugyanazt kapod mint a mol kúton csak az adalékolása más de összességében semmivel sem rosszabb minőség mint a mol benzin.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #118236 üzenetére
Huvazz, akkor ötletem sincs.
Hondánál amikor megnyekkent az akku, akkor tekert az önindító, de nem indult be az autó.
-
nagyúr
Reggel jöttem volna a Corsával dolgozni, kulcs elfordít, beröffen, majd rángatózik hármat és leáll. Utána már csak az önindító tekert, nem indult be. Gondolom akksi? 16-18 fokos garázsban egyik napról a másikra megnyekkent :\
-
stickermajom
addikt
Na a végén még kiderül, hogy ahol vettem a K-t a normálisabb kereskedések közül való. Egyik nagy budapesti válaszolt az érdeklődésemre: "ezen a linken érhetőek el autóink" és ki lettem oktatva, hogy a csomag amit szeretnénk már nem azon a kódszámon érhető el. Úgy tűnik tényleg pörög a piac, nem hajolnak le 4 millióért.
-
mekker
őstag
Itt van egy Youtube csatorna, ha valakinek beltérnézegetéshez támadt kedve
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
MrSealRD
veterán
Este elugrottunk a Gvadányi útra egy kis prémium 95-ért de már nem volt semmi. Szóval te voltál...
Szerencsére a Kerepesinél még volt. A 350-es áron pozitívan lepődtem meg...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
alázógyík
addikt
Csütörtökön 354.-Ft-ért tankoltam a sima 95-ös benyát,az általam nem kedvelt Lukoil kúton.
-
tboldi
nagyúr
Amúgy 1955 Ft-ot spóroltam volna, ha a puruttyát választom a 100-as helyett. Nekem 1 hónapban ennyi simán belefér, cserébe tényleg jobban megy az autó és finomabb hangja is van. Ja, és kevésbé rakódik le az EGR. A fogyasztás már más kérdés.
Meg adott esetben kisebb lehet az etanoltartalma is a prémiumnak, de a Shellnél konkrétan az összes benzin 5%-os.
[ Szerkesztve ]
-
-
-v-
addikt
[link] minőségi egy ilyen M4 is csattanik ez is az eszével hozta össze rá a lóvét biztos - már ha tényleg van ilyenje
-
-
SzlobiG
félisten
Töltöttem egy napot az akkut most kicsit jobban is indul meg kimértem az izzítógyertyákat azok is rendben vannak. Majd ha megint gyengélkedik az akku, akkor ráteszem azt annyi, nem akarok most 30k-ért másikat venni.
-
máyköl
veterán
Borzasztó mennyire nincs vezetési kultúránk...
Jobb sávban haladok, index nélkül hirtelen a bal sávból egy öreg toyotával sávot váltano gondolt egy hölgy, ha nem satuzok, belém jön... Szerintem észre sem vette, hogy ott vagyok, egy rövid dudával kifejtettem a nem tetszésemet, el is engedtem volna az ügyet ha egy kézlegyintéssel elnézést kér, mert előfordul mindenkivel... Mellé is értem a következő lámpánál, mi történik? A kedves hölgy még mutogatna a középső ujját, olyan idegállapotban volt, hogy a mellette ülő kisfia is heves ujjmutogatásba kezdett. Nem hittem a szememnek. Ennél jobban nem utálok semmit, mikor ő volt a hülye, és még ő kezd el pattogni... Vezessen otthon a kertben az ilyen elmebeteg, de ne a közúton... -
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #118198 üzenetére
Hát én hiába álltam rá a 90kilómmal de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest