Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #113295 üzenetére
Persze hogy nem. M3-mat vennek, nyilvan
Meg 17 milliardos magangepet, ugy lattam azt kell[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Aki szegenykent no fel az altalaban igy gondolkodik.
En egy szegeny csaladban nottem fel mindenki szegeny volt. Szegeny volt a szobalany a kertesz az inas
En is onigazolast keresek altalaban es ahogyan egyre tobbet keresek (neha talalok is ) ugy veszem eszre ,hogy tobbszor felbukkan a most mar megengedhetem kartya es kevesebb dolgon szorozgetek mondjuk ket termek osszehasonlitasa kozben.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-v-
addikt
válasz brumi1024 #113290 üzenetére
Hat en ultem mar parban, es amugy elkepzeltem, milliardos vagyok, es annyi 760IL-t vehetek, ahanyat akarok, de nem ereztem at, hogy megeri a tobb 10 millat. Szerintem pont amit soha nem fog tudni egy premium -meg nem is akar - az a jo ar ertek arany. Jobb persze, erezhetoen meg sokkal, meg premium feeling a bele, de sosem annyival, amennyivel tobbe kerul. A haszon is joval tobb egy premium akarmin, mint egy astran.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
A design, a kreativitás, a "húezkell" érzés, ez az amit nem érzek egyik autónál se.
Persze hogy jobb a bömbi, de a képek alapján nem érezném azt az ingert, hogy megyek, tesztvezetek, és rendelem is. Ennyi.
Ne gondoljátok túl a témát. -
Snoop-y
veterán
válasz alázógyík #113287 üzenetére
Hat nekem az opel jel az kb voros poszto. Messze vagyok attol ,hogy BMW fan legyek de mondjuk ket alapmodell kozul biztos nem az opelt valasztanam. Most ,hogy a pug megvette aztan meg vegkepp
Regen meg tudtak gyartani erdekes autokat sot nekem is volt tobb is. Volt mantam asconam. A mostaniak valahogy A-B autok. Meg az OPC szeria is.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #113270 üzenetére
Igen a macskától jóval erősebb a nyest ezért elmenekül a macska. A kutyától viszont fél, mert az ha elkapja széttépi (itt nem a szobcirkálókra kell gondolni nyilván).
Nekem ilyen van, mert ez volt a helyi boltban. Én mondjuk csak a motorteret kezeltem, ha csak mászkál ratja az nem izgat, ígyis-úgyis mosni kell a gépet.
mod:
zoo8800: Amúgy nem hülyeség ha csak pár napon múlik... Nekem így lett a 2006-os Jazz-ből végül 2007-es.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz alázógyík #113281 üzenetére
Tényleg nem bántásból, meg tudod, nincs BMW-m, hogy védjem őket, de:
- Hiába nézem, nem látok több hasonlóságot annál, hogy mindkettőben van kormány, pedálok, színes kijelző és ablakok...
- Minőségről vitázni, mikor még nem is ült benne senki. Hát...
- A motor szubjektív, de én egy M3-M5 motorral vagy egy M50d-vel kibékülnék, de még egy M340i-vel is hogy rohadjak meg...
- A lámpába benyúló éket én se értem, legalább lesz mit javítani a facelift során...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Integrale
veterán
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #113279 üzenetére
67500Ft volt szállításal dot2818
205/55 r16
Akartam linkelni honnan van, de már ott is 18500Ft /db
(Én 15300Ft/db +szállításért vettem)[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Snoop-y
veterán
Nem csunya csak szegeny tudathasadasosnak nez ki.
Eddig a BMW-k kozul legalabb ha meg eppen butan kinezore is sikerult egy szeria akkor is egyedi volt.
Ez a lecsapott segg mar az A5-ben sem tetszett.
Aztan a C merci kezdte el tolni most meg a BMWNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kisza25
félisten
Apránként érkezik az új autó, de messze van még december
[kép]Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #113273 üzenetére
mindenki elővette a négykerekű esernyőt, nekem is 16perc volt a menetidő.
I humbly and respectfully decline™
-
szőröscica
addikt
Jarhatatlan a varos. Masfel ora alatt ertem be az irodaba, mar az M0 is csak araszolt.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Nekem is a spray vált be. Én ezt a típust használom [link], de nem a spray, hanem a pumpás kivitelben, mert olcsóbb volt és több van benne.
Onnantól kezdve nem mászta meg, igaz kb 1-2 hetente újra befújtam egy kicsit. Emlékszem, a boltban kérdeztem, hogy nem elég jó nyestriasztó, hogy 6 db macska döglik az autó közelében gyakorlatilag 0-24? Mondták, hogy ááá a macsekok félnek a nyesttől. Na mondom de hasznos szőrgombócok vagytok.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Amúgy az autós cuccokkal nem szokott nyomatékkulcs is lenni a Lidlben/Aldiban? Az is jó lett volna.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #113264 üzenetére
Benya. 4.0 V8 turbó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #113256 üzenetére
Nekem a nyestriaszto spry bevalt, eltunteti a szagukat igy demilitarizalt ovezette valik a kocsi. Csak rendesen be kell fujni mindent ahova beferhet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speeedfire
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
Na jön a tél, rendeltem ilyen fűthető üléslapot, mert sajna a Jazz-be mást nehezen lehetne szerelni.
Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Speeedfire #113259 üzenetére
Fogyasztás fetisisztaknak küldeném sok szeretettel.
Ja, mentem ma új Panameraval. Pff...leírhatatlan.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz pècsimunkás #113248 üzenetére
Transferwise-zal küldd.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
veterán
válasz pècsimunkás #113240 üzenetére
És befizeted?
Abban bízom, hogy a maximális 2 hónapos kiküldési határidő nem csak Mo-n érvényes; 3 db büntit (nem) várok Szlovéniából, július vége óta.
-
pècsimunkás
addikt
válasz pit stop #113168 üzenetére
Na , Magyarországról is küldik Nèmetországba. Otthon voltam 2 hèt szabin , 17.- èn , mikor mentem haza bele szaladtam egy traffipaxba. Előbb itt volt az ajánlott levél , csekkel - 30.000.- -, minthogy vissza èrtem volna .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
válasz Qtya123 #113226 üzenetére
Amilyent tboy linkelt, én olyant vettem kb. 11 ezerért a szerszámkell-ről. Az szól mellette a lidlis ellenében, hogy mélyebb (ültetett) autó alá is befér, ill. nagyobb a teherbírása, így elvileg tovább tart. A lidlis előnye a 3 év gari.
Gumibak nem jár hozzájuk; külön kell venni - azt az ebayről rendeltem, de nem linkelem, mert nem ajánlom: 1. esztergálni kellett, hogy passzoljon; 2. nem túl strapabíró. Legjobb megoldás lenne tömörgumiból esztergáltatni, vagy venni pont belepasszolót, de az általában nem olcsó (~4-5 e. Ft). Nélküle meg felsértheti az autó alját.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz szőröscica #113235 üzenetére
Az elso lampak pedig Peugeotosak.
Marad az 5-os (es mivel perverz vagyok a Z3 Coupe es az 5 GT) legszebb BMW.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #113225 üzenetére
Nem gps tettek bele a nyestek territoriális állatok akik rágással hagyják ott a szagukat. Ha a saját területükön idegen nyest szagát érzik azt igyekeznek felülírni, így védik a területüket. Szóval amíg nem semlegesíted a szagot (vagy az állatot) addig folyton felül akarja írni a helyi nyest az idegen szagot bárhol is vagy.
#nincsbennetarcsi
-
-v-
addikt
Volt mar? Lelepleződött az új 3-as BMW!
Szerintem ez jo szar lett, olyan oldalrol mint egy merci ..[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #113211 üzenetére
Jó hogy dízelt vett a barma a GTE helyett. Látszik, hogy előrelátó.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
válasz Speeedfire #113225 üzenetére
Lehet veled járják be az országot. Ha megállsz várost néznek, aztán felpattannak a hazafele tartó Seatra.
-
Qtya123
őstag
válasz Graphics #113216 üzenetére
Én kora délután jártam a 10. és a 19. kerületben. Az útba eső 2 Lidl üzletben megnéztem, de elkapkodták. Bak és keréktároló volt még bőven mindkét helyen.
Viszont eldöntöttem, hogy nem halogatom tovább, mert mindig venni akarok, de elmarad.
Néztem a bárdiban egy ilyen emelőt.
Nem sokkal drágább, mint a Lidl akciós, de van kedvezményem, szóval valószínű, hogy még olcsóbb is lesz.Amúgy ezekhez az emelőkhöz szoktak adni gumibakot, vagy csak a fém tányér részt tudod az emelési ponthoz tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz stickermajom #113224 üzenetére
Nekem mindegy, hogy hol állalok meg vele. Ezek a rohadékok gps-t tettek a kocsimba.
Bp belváros, külváros, vidék, vp, fehérvár. Valami mindig megtalálja, és összetapicskolja.
Volt benne kutyaszőr, meg körbe volt fújva ezzel a riasztó spray-el. A motortér tiszta tappancsnyom volt.
De szerencsére még komoly kárt nem csináltak, pár apróbb karcon kívül.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
stickermajom
addikt
válasz Speeedfire #113223 üzenetére
Ezt szomorúan hallom. Ráadásul nem mozgok minden nap az autóval, szóval jó célpont.
-
Speeedfire
félisten
válasz stickermajom #113222 üzenetére
Wc illatosító, kutyaszőr, meg hasonló dolgok nekem max 1-2 hétig hatottak. Utána ugyan úgy összekúrták a telejét, a motorteret.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
stickermajom
addikt
Szomszéd rakott nyestriasztót a kocsijába ahogy hallom, szóval gondolom volt kis baleset. Megelőzésképpen egy teli porzsák kutyaszőr meg wc illatosító menjen az autó köré, vagy rendeljem én is a csudakütyüt?
-
Speeedfire
félisten
Mikor lesz a következő topictali?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Doki16
addikt
válasz szőröscica #113210 üzenetére
Nem értem azt a cikket egyszerűen. Most tényleg azt hozza fel előnynek, hogy a modern Start-Stopos dízel folyamatosan 4 méterenként lefogja magát állítani a dugóban? Az valóban nagyon jót fog tenni neki. Kis utakra a modern dízel még rosszabb is lesz mint a régi Volvoja. A GTE egy nagyon jó választás lett volna, az a 30km hatótáv elég városi ingázásra. De a Volvo hibrid kocsija is teljesen szuper
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Speeedfire #113217 üzenetére
Megvettem
-
Graphics
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz bitpork #113213 üzenetére
Kész végem van
(#113214) Speeedfire: Np mester azt hittem nem láttam valamit Ahogy elindultak azokkal a kis sima gokartokkal olyan jót röhögtem
(#113210) joamilestoné: Valóban költői túlzásba estem.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
szőröscica
addikt
Kezdodik.
-
-
Graphics
Jómunkásember
"Kis krokodilt" keresek, Honda Jazz-hez kéne valami a kerékcserék gyorsításához, meg úgy alapból is.
Egyszerűt néztem, így 10-15 ezer a keret, valaki esetleg tud jó vételt? Ha olcsóbb az se baj, könnyű az autó, évente 4 alkalommal kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Speeedfire #113200 üzenetére
Hol a 230 lóerős gokart? Vagy valamit félreértek?
(#113199) Johnny_vT: Persze olvastam a cikket, de nekem nem volt S80-am előtte Alacsonyabb fogyasztásút akart, és a régebbi dízelek simán bekapnak városi dugóban 10-12 litert (a 270-es merga is a körül evett), ez meg egy friss dízel, startstop apámfülével. Elviselném na, menne a Fóka valami huligán fiatalnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest