- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Bosch az egyik hanem a legjobb, csak több féle verzió létezik belőlük. Exidet én biztos nem vennék Bosch helyett.
Amúgy használat függő én most cseréltem nem rég a gyári Ford 7évet elment és még most se voltak vele indítás gondok, de inkább cseréltem nem vártam meg hogy legyen para.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
VegyesTamás #10390 üzenetére
Itt minden infó megtalálható :
-
nesh_019
senior tag
Ha igazan izgalmas és interaktív jellegű technikai sportokról és sportolókról szóló műsort szeretnétek nézni akkor itt van ezt nektek ajánlom.
Nézzétek meg. -
Pecc
őstag
Ezeket az 'olcsóbb' bosch akksikat érdemes megvenni? Vagy inkább pár ezerrel több és exide? Vagy teljesen mindegy..2-3év és kuka mind?
-
DeFranco
nagyúr
nem. létezik olyan helyzet, amikor az autó tulajdonlásának racionális ellenérveit egyéb szempontok felülírják.
"szükséges még akkor is, ha anyagilag bazi szűkösen fér bele."
viszonylag szűk ez a halmaz, ezért is nem akartam belemenni, mert nem akarom a sok kifogáskereső alá adni a lovat, de létezik.
-
-v-
addikt
válasz
DeFranco #10384 üzenetére
bár van vele gondom
És ha ezek közül kiveszed azokat,
a) ami simán csak nem vonatkozik rád, nem rólad/neked szól, nem alkalmazható, a te helyzetedre nem igaz etc.
b) ahol te nem vagy hajlandó elhagyni a komfort zónádat (akár gondolkodásmód szintjén, szempontok szempontjából etc.)akkor se üres halmaz marad?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
AMD Power #10380 üzenetére
az a szomorú igazság, hogy az a kalkulátor kb. valid.
nekem sem tetszik, én is próbáltam nem elhinni, aztán leosztottam a valós idejű adatokat és igencsak arrafelé mutatott a mérleg nyelve amit az dobott ki.
a mostani cikkben is sok igazság van, bár van vele gondom, de megint csak inkább igaz mint nem.
-
trassher
addikt
válasz
BomiBoogie #10379 üzenetére
Az egész a kereseti adatokon bukik. A fekete és szürke gazdaság szépen "termel", semmilyen adat nincs róla, amit belengetnek az mese. Innentől kezdve a többi már csak ötletelés amely nagy része tényleg csak Bp-et és vonzáskörzetét fedi le.
AMD Power: Nem is néztem még azt a kalkulátort szerintem de most ránézek. Mindjárt kiderül menyibe kerül a g astra.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
trassher
addikt
Érdekes totalcar cikk arról hogy ki engedheti meg magának az autót és ki nem. Vannak benne jó meglátások de akad hülyeség is.
-
-
Fr0z3n
őstag
Fekete autóhoz milyen színű felni ajánlanátok? Terepzöldre gondoltam elsőre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tomcsi23 #10367 üzenetére
SlimFit.
Szerencsére egész sokat megyek országúton így nem olyan vészes az átlagfogyim. Főleg ha azt veszem, hogy haver az 1,8-as Kuvikkal is megetet 8 litert normál használat mellett...
mod:
F_Zolee: 6 litert akkor eszik ha tolom.
Eddig a rekordom 6,4 volt de akkor 70-80-al gurultam országúton 5-ösben és nem előztem egyszer sem.
varsam: Sztem is elég jó. Ahhoz képest, hogy üresen is 1400kg és ott az awd alatta...
-
Qru
MODERÁTOR
Szerdától 9 Ft-al drágul a nyál.
De a gázolaj is drágul 8-al.
Nyárra tényleg felhozzák az árát megint 400-ra.
-
zolikaDB
veterán
Urak, ez milyen koptató?
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Tudtok mondani szerelőt, akit szívesen ajánlanátok? Mondjuk 11. ker és környéke. Focus menne..
üdv
-
mdani01
aktív tag
Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség
Szépek ezek az új TT-k, bár szerintem a Mk1-2 szebbek voltak főleg a 1-es nyerte el nagyon a tetszésemet
A fent említett TTS-ekkel majd a elsősorban az M1-es GyMSm-i részén fognak szolgálni?
-
AMD Power
titán
válasz
roberto211 #10321 üzenetére
Ez sajnos várható volt. Jön a jó idő is.... még több pénzt kell "beszedni".
-
-
DeFranco
nagyúr
@Mágus2: én mondtam neki, hogy driftelje le, de azt mondta nem lehet, mert legurul a bólogatós kutya a kalaptartóról
-
SzlobiG
félisten
Nekem ilyen repedezett a téli a profilmélység bőven megvan azon is.
Jövőre viszont csere lesz valszeg.
Annyira nem tudsz mellényúlni azért lényeg, hogy ne ilyen taiwani meg kínai olcsó legyen.
Nyáriba én tavaly ezt vettem nagyon elégedett vagyok vele esős időben is nagyon jól tapadnak meg csendes is.
-
SzlobiG
félisten
válasz
roberto211 #10321 üzenetére
Nyári szezonra vissza tornásszák.
-
Haliho! Multkor mar kerdeztem, hogy az ultetorugo also meneteire huzott gumi cso mi a lopikula lehet, akkor azt a valaszt kaptam, hogy festekvedelem + zajcsillapitas. Eibach sportlinerol van szo egyebkent, ES4 civic ala, 6 gen-hez valo sportline rugon nincs is ilyen, no mindegy, lenyeg a lenyeg, hasznalt rugokat vettem, potom penzert. Egyetlen problema, hogy nehany meneten picit kopott a festes, illetve ez a gumi reteg mar eleg oreg es elrepedezett. Leszedjem es fujjam telibe a rugot valamilyen festekkel, vagy fujjam le a gumit is festekkel vagy hagyjam igy? Felek hogy ha nem festem le rozsdasodni fog, aztan egyszercsak eltorik
-
MunezXBK
nagyúr
-
-
Tamás008
tag
Sziasztok.
Van egy régi Roadstar RC-731RD autós fejegységem, erre lehet valahogy jack csatlakozón(van rajta egy jack csatlakozó CD-in felirattal) keresztül valami kütyü segítségével usb portot csatlakoztatni, hogy lejátssza pendriveról az Mp3-as zeneformátumot?
Illetve elbír ez az autós fejegység 4 hangszórót és milyen teljesítményűeket? Jelenleg két hangszóró van ráköve.
Köszönöm -
VegyesTamás
senior tag
köki V8 talin lemérték a csacsim kupuffját
113.9 dB
gyári
volt ám meglepi
-
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi celt szolgal az ultetorugok also menetein levo atlatszo gumi cso?
-
AMD Power
titán
Tudna neki valaki segíteni egy olajcserébe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest