Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
do3om
addikt
Erről van valakinek véleménye?
volkswagen golf 6 1.6 tdi 5 éves 160e Km. Nem sok a kilométer neki? Várható már valami probléma felbukkanása?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Qru
MODERÁTOR
-
TaaT
nagyúr
Tudom ez nagyon off itt, de jézusom mekkora ökörségek vannak a cikkben. Lelepleződött az orosz szupertank
Give them hell Ukraine!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #10773 üzenetére
Ha nem lenne kedvezményem én is onnét vennék vagy az olajshopbol.
-
Reaper
őstag
válasz VegyesTamás #10779 üzenetére
Én kimegyek, ha nem esik szét addig megint
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem eddig soha nem ment tönkre kettő egyszerre. Lehet eddig csak szerencsém volt?! :
Lehet kinézek bicajjal. Úgy ér?
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Én szoktam menni, de ez most nekem se fog összejönni
-
AMD Power
titán
Ez nem is lenne rossz. Kár ,hogy dolgozok.
-
VegyesTamás
senior tag
Topictali totalcar rendezvényen?
Qru: trafót is illik egybe szett szerűen cserélni...ha megteheti az ember, mert ilyen simán előfordul
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Qru
MODERÁTOR
Eddig nem igen volt szükség rá (van olyan szerelő ismerős akinek odaadom ha olyan van, erre is volt már példa) de egy olaj/vezérlés csere nem olyan hosszú történet ami ne férne bele az időmbe.
Csak az évi 1 olajcsere volt eddig meg egyszer leparkoltam a lököst akkor 1 napot kellet száradnia és ott hagytam havernál aki csinálta.
Passatal megégettem magam mondom. Konkrétan két trafómat is kicserélték szarra. Ok egy trafó megmakkan benne van a pakliban, de hogy kettő egyszerre... Elég kicsi a valószínűsége. És éppen pont a szervízlátogatás után közvetlenül... Persze biztos csak üldözési mániám van.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #10773 üzenetére
Ismerős ott melózik, így dolgozói áron kapom. Olcsóbban kijön mint bármelyik webshopból.
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
Közvetlen forgalmazóktól mindig jóval jóval drágább az olaj és azért valljuk be, számtalan megbízható, évtizedek óta működő olajokkal foglalkozó cég van, akik szinte kizárt h hamis olajat adnának.
Autoteka 2800-as literárat adott a Castrol Edge Professional A5/B5 0w-30-ra, míg ugyanez a hivatalos forgalmazónál 3800ft / liter.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #10758 üzenetére
Pont ezért én közvetlenül a forgalmazótól rendelem a gyári olajat. Akkor tuti nincs benne semmi mókolás.
DeF: Már nem is járok abba a szervízbe.
AMD Power: Ott szoktam én is állni mellette. Egyrészt érdekel is a dolog másrészt nekem ne lopkodjanak ki alkatrészeket belőle. Sajnos a Paszullyal eljátszották ezt. De nem tudom bizonyítani így cseszhetem a dolgot.
mod:
j.bravo: Az a Fiat gyári olaja. Nem rossz de nem is kiemelkedően jó. Szerintem túlárazott, olcsóbban kapsz hasonlóan jó vagy jobb olajat. Nekünk a Puntóba sima Castrol EDGE megy. Jó az bele, semmi érzékeny cucc nincs benne aminek fontos lenne a prémium olaj.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
SzlobiG
félisten
válasz trassher #10768 üzenetére
Na ez az, csak épp ha az egyik bolt nem tőlük veszi, hanem pl keletről, akkor simán bele lehet futni én ezért szeretem az unixot.
(#10769) TaaT Igen attól olcsóbb a webshop néztem már én is, mondjuk ilyen pár forint a kül nálam is, de ez itt van helyben nem kell rendelgetni aznap megvan. Na a bárdihoz már csak 10%-om van onnét nem is szoktam venni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Hamis castrol olajat már nem igen fogtok találni. Ha igen akkor a bolt sáros mivel egyetlen hazai importőr van a Castrol Hungária Zrt. Csak utalással lehet fizetni viszonteladóknak és szervizeknek.
Redmi Note 7
-
SzlobiG
félisten
Nekem van akkora kedvezményem, hogy megéri onnét, de amúgy igen sima személyi kedvezménnyel drága.
(#10762) j.bravo Annyira nagyon nem lehet mellényúlni az olajjal amennyiben rendes márkát választasz és nem ilyen hunoil meg mittomén milyen márkák. Én Castrol, Mobil1-re esküszök ott is természetesen full szintetikus.
(#10765) TomCat333 Akinek nem ige... Nem mondtam, hogy az összes szerviz ezt csinálja, de a kisebbek nagy része ezt.
(#10767) TaaT Majdnem fele a teli árnak, de változó nem mindenre van annyi.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz AMD Power #10761 üzenetére
Kösz mindenkinek, utánakérdezek milyen olajat meg milyen szűrőket is számoltak... Csak pont egy kisebb karosszériajavítás (garázskapuzsanér nyoma) meg fényezés miatt odavinnénk, mert egyrészt nem nagyon közeli, de ismerős, és amikor a hátsó lökhárítót meg sarvédőt elkapták hátulról a körúton, azt hibátlanul megcsinálták, nemtom hogy jön majd ki ha az olaj miatt máshova vinnénk... Persze megdumaljuk, megoldjuk, köszönöm a hozzászólásokat!
A Selénia tényleg olyan kurvajó olaj, vagy csak brutálisan túlárazott? (mondjuk, emiatt legalább a hamisítók kerülik-e? )Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
TaaT
nagyúr
-
F_Zolee
veterán
válasz szőröscica #10749 üzenetére
Mondjuk ahova én szoktam vinni ott árulnak is mindent szóval vinni se kell. Alapjáraton ezzel kereskedtek aztán később bővült "szervízzel" a repertoár.
-
j.bravo
addikt
válasz Melack #10741 üzenetére
Jó kérdés, arra gondoltam ha a szerviz adja. Tehát érdemes lehet rákérdezni hogy vihetem-e a dzsúszt meg a szűrőket.
Megcsinálnának most egy füst alatt egy sor más dolgot is, lehet hogy az olajra felszámolt pénzből nyernék vissza amit máshol jóárasítottak? Valami 60-valahány ezret mondott asszony, de lehet valaki valamit rosszul értett.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
VegyesTamás
senior tag
-
j.bravo
addikt
Urak, mennyi a reális. (nem drága, nem olcsó, plane nem gyanúsan olcsó) ára egy olajcserének, egy 2008-as ("Grande") Punto-ba? 1.3 Multijet.
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #10731 üzenetére
Bogároldó. Most a legolcsóbb madarasteszkósat vettem, tökéletesen leszedi. Ráfújod picit vársz aztán szépen slaggal locsolva is lejön (tavasztó őszig az udvaron mosom a kocsikat), sikálni sem kell ha csak nagyon nincs ráégve a bogártetem.
Az a lényeg, hogy nem szabad megvárni, hogy rászáradjon a bogároldó. Tényleg csak ráfújod picit vársz és öblít.
DeF: Múltkor gondoltam nem mosom le majd hazafelé, a pályán úgyis bogaras lesz. Hát egyből mehettem a kútra mosni még indulás előtt rögtön az első lámpánál egy orbitális adagot kaptam a szélvédőre.
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #10730 üzenetére
én is csak a madárszar miatt mosom de kezdem unni. lokálisan meg nem szeretnék nekiállni flakon vízzel kiskefével, mert azzal is csak karcolom a fényezést.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #10728 üzenetére
Már próbáltam a Robotwash-t is a bogarakat nem szedi le ha rá vannak száradva (előtte le kell fújnod magad bogároldóval) de ha rendes alvázmosás kell (télen) akkor érdemes megnézni.
#nincsbennetarcsi
-
roberto211
őstag
Hat nem tudom. Jobban viselnem ha csak poros lenne.
Itt fújok ablakmosó folyadekot ilyen zöldes színű. Félrecseppen a fuvokabol 10perc alatt rászárad es olyan mintha f*sos lenne.
Ennyit ert a csili vili mosás
Karc neg ilyen szempontokból jo. Kevésbé látszik rajta. De itt ki is merült.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
runner 125
nagyúr
Persze, a fehér tökéletes szín autóápolás szempontjából. Mosási karcokat, port is sokkal kevésbé mutatja meg, mint a fekete, sötétkék, sötétzöld és árnyalatai.
Mondjuk e tekintetben én tudatosan álltam hozzá az autókereséshez, csak ezüst és pont."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz roberto211 #10715 üzenetére
Fehér nem vészes, a fekete sokkal rosszabb azon ha csak poros már akkor meglátszik. Nekem volt mind a két színből autóm, tudom miről beszélek. Talán még az ezüst ami a legkevésbé látszik koszosnak.
#nincsbennetarcsi
-
AMD Power
titán
Nekem is fehér van. De én szeretem.
-
zoo8800
veterán
válasz runner 125 #10697 üzenetére
Ez az info kissé elavult. Budaörsön és Kecskeméten is nyílt, már legalább 5 kút van kis hazánkban
rip and tear, until it is done
-
tomcsi23
veterán
Fehérnél minden meglátszik sajna
Szerencsére a fekete hálás ilyen szempontból....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Rivaul
addikt
Látnád a fóliát. Hiába fekete. Felmelegszik és rátapad minden ami a világon létezik A vízcseppek is fehéres nyomot hagynak és mosás után fél nappal már olyan mint ha semmi nem történt volna. Pedig kertvárosba lakom... Húzás, karcolás stb ellen verhetetlen de aki szereti ha mindig ragyog a kocsi az kerülje a bulit.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
roberto211
őstag
válasz AMD Power #10711 üzenetére
Én is oda szoktam járni es kb 900ft bol megvan, a gép meg 1500 a komplett. Alvázmosas annyit takar hogy ralocsol kb mosogatócsapnyomassal vizet amitől meg dzsuvasabb lesz :S Karcol is ráadásul.
A kézi magasnyomasut meg sokkal jobban szeretem egyrészt olcsobb másrészt meg sokkal alaposabban lehet végezni a mosast.... Kerekjaratok, erősebb szennyeződések stb.
Fehérnél minden meglátszik sajna , mar bánom h fehéret vettem :S
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
SzlobiG
félisten
Gépibe még soha nem voltam én se, de nem is tervezem hiába esküsznek rá, hogy nem karcol.
Viszont ez az idő is takarodhatna nem tudom lemosni a gépet miatta pedig most lett volna rá idő.
-
raczger
őstag
válasz tomcsi23 #10695 üzenetére
Már sokszor parkoltam, pont a linkelt parkolóházba. Semennyire sem para, egyik alkalommal valami probléma volt az automatával, egyik autót manuálisan hozta le az ott dolgozó, akkor kellett negyed órát várnom, mire megkaptam az autót. Egyébként még így is inkább ilyen helyen parkolok (nem nyitják rád az ajtót, nem húzzák meg), mint az utcán, főleg, hogy olcsóbb is.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Rivaul
addikt
válasz AMD Power #10700 üzenetére
Mindegyikbe meglátszott amibe én voltam. Jó ideje csak bedobós mosóba járok ahol van habkefe is. Tisztább is az autó 700ft-ból és nincs összegányolva. Bár nem mint ha a fóliának már számítana de akkor sem.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest