Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz oszi666 #86149 üzenetére
Majd lesz annál is úgyis. Amúgy nem tudom engem még sose vett rá a dolog hogy megcsináljam, pont annyi állíthatóság van amennyi kell, de persze ez teljesen felhasználó függő...
koma106: Nekem is iPad2 van, de azért annyira nem vészes még, remélem az iOS 8-at is még bírni fogja, bár már csak elég régi hardver...
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki az miért van, hogy felraktam iPad Mini Retinára az iOS 8 GM-et, iTunes-ban "Alt+update"-el és direkt megnéztem update előtt volt iOS 7.1.2-n 2.1 GB szabad helyem, most csak 1 GB a frissítés után. A "használat" alatt sem mutat semmi extrát. Ugyebár OTA-nál van olyan, hogy utólag törölhető az esetlegesen leszedett OTA frissítés mondjuk azt a rendszer a frissités után törli. Én iTunes-al frissítettem értelemszerűen a GM-et szóval felesleges fileoknak nem kéne fentmaradnia. Vagy ennyivel több helyet foglal az iOS 8?
Csináljak esetleg egy restore-t és visszaállítást iCloudból?
Köszi!
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
vtechun
veterán
Valami egyszerű kép átméretező alkalmazást tudtok? Nincs kedvem iMessage en küldözgetni két megás fotókat, mert hamar elfogy a keret így Ami főleg az asszonynak gá, nekem van keretem bőven de neki csak ötszáz megabyte. Ezt az egészet egyébként diktáltam az iPhone nak
-
tutubull
tag
Sziasztok!
Azt megtudja mondani valaki,hogy Ausztriában lehet-e függetlenül iPhonet vásárolni?
Gondok itt a szept.26-i iPhone 6 rajtra. Elvileg ott már akkor kapható lesz de azt nem tudom,hogy van-e hivatalos bolt ahol meglehetne-e venni? Ha valaki tud ilyen boltot az ne tartsa magában[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz bigdady #86167 üzenetére
iOS8-al jönnek a custom keyboardok, nyilván lesz magyar bill fix is, de ehhez meg kell várni a 17-ét, mert szerintem csak akkor válik elérhetővé az AppStore-ban a Keyboards szekció.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vtechun
veterán
válasz CharlieDrop #86171 üzenetére
Persze, meg egy egyszerű képátméretezőt is, ami kiírja kilobyte-ban is a kép méretét. Köszi!
-
CharlieDrop
veterán
-
vtechun
veterán
Lényeg hogy egyszerű és nagyszerű legyen vagy lehessen megadni, hogy max X kilobyte legyen, felbontástól függetlenül, vagy felbontást megadni, ezt is akár egy csúszkával
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Iphone 4s-nél ios 8gm alatt a modem firmware változik?
Vagy marad 5.2.00.
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
gabor0077
aktív tag
Holnap után már tölthető lesz az iOS 8?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Asbee
veterán
Egyébként ilyenkor érdemes egy vissza állítást csinálni és úgy feltenni majd? Vagy mehet simán rá a belakott rendszerre? Bocs ha hülye kérdés, de mintha olvastam volna, hogy vannak akik így csinálják teljes OS verzió váltásnál.
-
agabe
addikt
Vannak ilyen és olyan tapasztalatok is.
Szerintem legjobb Itunes-szal firssíteni visszaállítással (ekkor szűz lesz a rendszer totál) majd visszatenni rá a szükséges progikat.
Így fölösleges nem használt appok már fel sem kerülnek, amikből azért időről időre mindig akad egy-kettő (vagy akár sokkal több is) mindenhol , de a rendszer összességében sem érzi magát rosszabbul mintha update lenne csak az tuti.szerk: ahogy látod van aki nem látja értelmét a restore-nak, mert anélkül is jónak tartja a frissítést.
Én sem tudom 100%-ra mondanti, hogy tuti jobb a restore, de én úgy csinálom.(#86184) Ragnar95 :
nincs olyan amit sajnálok ha bukom, de ez is egyén és használat függő Vissza nem állítok semmit, csak újra felteszem a purcahsed appok közül azokat amelyeket érdemesnek tartom rá[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
En is beallitottam ujkent a telot es itunesbol felraktam ami szukseges backup nelkul biztos ami biztos. De par órám ráment mite minden szart ujra beallitottam ez tény...
-
Chiftain
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki közületek iphone-t az apple honlapjáról? Mert egy kis ellenállásba ütköztem... -
Noxy
veterán
Használja valaki itt iOS 8 alatt az OTP SmartBankot, meg az OTPay alkalmazást?
Betudok lépni, de bármilyen műveletet szeretnék csinálni rögtön kilép mind a kettő.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
206 cc
senior tag
Lehet nem jól emlékszem,de mintha ajánlotta volna valaki a topikban,hogy apróbb dolgokat tud hozni kintről (USA)....Egy ilyrn "okosóróra" beneveznék...ha megoldható, nálunk 50 rugó de kintről kb. a fele csak...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
törölt tag
Az értesítési sávból hogyan lehet kikapcsolni a részvény gadgetet? IOS7.
-
bigdady
nagyúr
Hat megmondom oszinten ios8-at azert raktam fel mert dicserték sokan az aksiidőt. Hát eddig rosszabb mint 7.1.2... Direkt ujkent allitottam be es aksit is kalibraltam.
4 ora hasznalat es 25% aksi... Kepet sem tudok beilleszteni ios 8 alol mert ph beillesztesre bill ugrik fel
Más: fototarban mi a kepek alatt a kis szivecske? Mire jó? Vmi health?
[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Be lehet valahol állítani, hogy a kamerához csak bizonyos alkalmazások férhetnek hozzá (úgy, mint pl. a mikrofonhoz)?
Gyakran előfordul ui, hogy nem tudok videót rögzíteni a kamera alkalmazással, mert a kamerát foglalja valamelyik más alkalmazás. Ilyenkor be kell zárnom a háttérben futó alkalmazásokat...így aztán általában lecsúszok a jó videó témákról..
Köszi : (-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest