Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Semi restore megvan, de mégis úgy fogy a töltöttség mint előtte. Ebből komplett takarítás lesz. Persze pár hete múlott el 1 éves a telefon.
Ha beviszem T-hez (előfizus még 1 évig) ezt már nem is gariztatják? Illetve jópénzért? -
default.
őstag
megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Nem lehet valahogy csak a JB-t letörölni hogy megmaradjon a 6.1-a telón? Nem igazán akarom azt az iOS7-et sehogysem feltenni,hiába van már JB.
-
madgie
titán
válasz lajki7 #63697 üzenetére
Dehogynem, ugyanúgy lejön a mostani feketéről is a máz bizonyos körülmények között.
Pl. asztalrs teszed párszor pucéran, mindig ugyanaz a sarka találkozik először a keményfával, önkétlenül is csúszik picit a telefon közben, simán lehet így egy pici kopásod pár napon belül. Az egyik haverom nem panaszkodik kopásra, ne de ő még az asztalra is úgy rakja le, hogy bőrtok alá... -
törölt tag
a k*rva eletbe..
egy veletlen kitorolt videot nem lehet valahogy visszavarazsolni?[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
erdoke
titán
Egy iPad 2 iCloud mentését visszállítottam egy gyári állapotba hozott iPad 4 iOS 7-re. Egyetlen gond akad, mégpedig a Facebook fiók, amit szintén áthozott, és állandóan kérné a jelszót. Mivel nincs rá szükség (9 éves gyerek használja), törölni akartam a Beállítások/Facebook alatt, de nem törli. Lehet ezzel valamit kezdeni?
A legjobb aláírás a héten
-
gabormgp
senior tag
Ha egy Jailbreakelt I4s-en teljes visszaállítást akarok,akkor csak annyi hogy,itunesn rámegyek a visszaállításra?ügye?Engedni fogja?És akkor nyoma nem lesz a JB-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz radi8tor #63718 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Leírás --> Step 2-ben ott van a Camera Roll. [link]
Na most eredetileg hova menti a videót az iOS?
Nem a Camera Roll-ba?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gabormgp
senior tag
Jailbreakeltem a 4s-em,minden jó,de a végén meg állt az Apple Logónál.Már ki is írta az evasion hogy exit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az imessage-n kapott képeket régebben nem mentette el automatikusan a képek közé?
-
törölt tag
szedtem le appsyncet io7-re, le is szedtem egy alkalmazást, de nem tudom hol jelenik meg
Cydiaban Usert állítottam be Developer helyett.Rakjam újra az i5öt?[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
JB-zni akartam a 4s-et,és nem jött össze,megakadt az apple logónál.DFU-ba tedtem,és rámentem itunsen,a vissza állításra de úgy hibaüzenetet dobott.Shift+restorral csináljam?
-
bobooo
addikt
válasz #93966848 #63726 üzenetére
A Jailbreak maga nem illegális, ezért 2011. január 27-től nem tilos erről a topikban beszélgetni, azonban ha azt tapasztaljuk, hogy mindezt arra használjátok, hogy utat nyissatok a Warezhez, azt a Prohardver! lapcsalád csapata már nem támogathatja. Az érdeklődőknek a szifon.com vagy az iphoneclub.hu weboldal megtekintését javasoljuk. Megértéseteket köszönjük!
1. hsz
-
Arcképgyáros
Rejtett beállítások, valaki árulja el HOGY!
-
őstag
Sziasztok.
Ezt a AssistiveTouch progit hol találom? (amivel a home gombot lehet mellőzni). Remélem nem cydias...
Néztem az appstoreben nem találom. iPod touch 4G-re kellene.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Totheground #63738 üzenetére
Köszi.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
arkades
senior tag
Hát ha valakinek nem kell feltétlenül a legújabb típus, akkor lehet, hogy még mindig jobb egy 4S.
[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz Gsx-rr #63746 üzenetére
Fene tudja. Én pl. csak azért vettem iPhone-t, mert nem értek a rom főzéshez, meg a hasonlókhoz. ( nagyon jó döntés volt) 4- éve használom ugyan azt a 3GS-t és még soha semmi bajom nem volt vele. Persze nyilván a többségnek nagyobbak az elvárásai egy telefonnal szemben.
Каждый дрочит как он хочет.
-
törölt tag
Írnátok pár hasznos tweaket ios7re?
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #63747 üzenetére
Az Ios7-et előbb utóbb úgy is fel kell tenni ,mivel nem lesz frissítés az alkalmazásokra!
kényes? Nekem fehér van kicsit több mint 1 éves és egy karc és kopás sincs rajta ,pedig csak bedugós tokban tartom
1 nap i5 használat után ,már szerintem senki sem vágyik a kisebb kijelzőre. Kompenzálja a kissebb súly s a vékonyabb kialakítás. Én 2 napig használtam egy Huawei P6-ot utána már furcsa volt és kicsinek találtam a i5-öt. Biztosra veszem ,hogy az i6 nagyobb kijelzővel fog kijönni!
Az ios7 kinézetére lehet panasz ,de az egyre jobb lesz egyre jobb és újabb funkciókkal ,ami azért nem elhanyagolható! És arról nem is beszélve ,hogy akkor meg mindenki majd hőbörög mikor megszűnik a támogatottság ,vagy az újabb ios verziok döcögnek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Napelem
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest