Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Srácok nagy gáz van, az iPhone 4-em (5.0.1., untethered JB) napok óta azt csinálta, hogy hívás közben lefagyott, újra kellett indítani.
Ma pedig teljeen meghalt, fekete a képernyő (látszik, hogy világít), nem reagál a homgomb és apower gom egyszerre nyomására, bedugtam itunesra, arra se reagál....Mit tegyek?
-
_adaml21_
őstag
iPhone 4 5.0.1, jailbreak. Szeretném a szoftvert visszatölteni, de nem akarok frissíteni, mert nincs untethered 5.1.1-re (tudtommal).
Visszatöltésnél 3194-es hibát ír, DFU módban is. Na most ilyenkor mit kell tenni? -
_adaml21_
őstag
Köszi srácok
-
_adaml21_
őstag
Frissíteni akarok 5.1.1-re, és 3194-es hibát ír ki....
-
_adaml21_
őstag
Érdemes váltani, az élelmesebbek pedig nézik a használtpiacot, és jó áron próbálnak majd 4S-t vagy 4-et venni
Nekem a fehér jobban tetszik, sztem a fekete jobban elüt az alumíniumtól (mégha az adott esetben galvanizált is). -
_adaml21_
őstag
De ha már egyszer nem csökken, remélem nőni sem fog... Én az ikon 200-amat szeretném megtartani, nem nagyon követtem figyelemmel az utóbbi 2 évben az árak változását, és majdnem lefordultam a székről, mikor megláttam, hogy 190 a 32GB-os...
Mostanra már nagyjából megemésztettem, és azt mondom, hogy ez a végső ár, amit megér nekem, és nem tudom mit cisnálnék, ha a trémobil bejelentené, hogy 210... -
_adaml21_
őstag
válasz manchester85 #8416 üzenetére
Amúgy sem érné meg nekem a vodára való váltás, ismerőseim ~85%-a t-s, de ha mondjuk lenne 20% árkülönbség a voda javára, talán elgondolkoztam volna....
Érdekesek ezek az összehasonlítások is, azonban kíváncsi lennék ki az a réteg, aki kihasznál egy havi 12ezer forintos előfizut, 2 éven át... Szerintem manapság ez elég nagy luxus, mivel aki amúgy is sokat telefonál mondjuk munkaügyben, valószínűleg van céges telefonja céges (netán flottás) előfizuval.Én mindenesetre maradok az ikon 200-nál (talán mozaik S?), az egyetlen, amin talán elgondolkoznék, az a Mozaik M...
-
_adaml21_
őstag
Biztos volt már 500x ez a kérdés, de mennyibe kerül t-mobile-nál az iPhone 4 függetlenítése?
Októberben jár le a hűségnyilatkozatom. -
_adaml21_
őstag
És mi kell hozzá? Garanciapapír, vagy valami ilyesmi? Személyi okmány, hasonlók?
Tehát azt meg lehet-e csinálni, hogy fogom magam, bemegyek a telefonommal, igazolom magam, kifizetem, és függetlenítik is?
Plusz még egy olyan kérdés, hogy ezt minden T-mobile-ban meg tudják csinálni? Vagy csak a nagy T-pontokban (pl. Budafoki út) ?[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz manchester85 #9777 üzenetére
Persze, miután adtam magamnak egy hetet, hogy feldolgozzam a 4S árait, így már nem olyan vészes változás, de az én esetemben pl. az iphone 4 32GB és az iphone 5 32gb között pont 53 000 ft drágulás figyelhető meg, pedig csak 2 év telt el, az árfolyam pedig 10-12 forintot emelkedett.
De most utoljára még lenyelem, legyen. -
_adaml21_
őstag
-
_adaml21_
őstag
Eddig gépre mentettem az iPhone 4-em biztonsági mentését, de mostantó szeretnék áttérni iCloudra. Azon egy iPad mentés van összesen (~100MB), és tárhelyre azt írja, hogy 4,8 GB elérhető, mégis, amikor rámegyek az iphone-on, hogy bizt. mentés, kiírja,, hogy not enough space. Hogy lehet megoldani, hogy ráférjen? Mi lehet 4,8 gigánál több a mentésben?
-
_adaml21_
őstag
Azoktól kérdezem, akik már eladták, hogy milyen áron tudták értékesíteni iPhone 4-üket? milyen kivitel, kor, garancia, szolgáltató-függés, stb....
-
_adaml21_
őstag
Na megnéztem én is ma az új iPhone-t, feketét, és fehéret is. Én alapból úgy vagyok, hogy a mostani fekete 32GB-os i4-emet szándékozom lecserélni egy fehér 32GB-os i5-re.
Bementem hát a fashion street-i xms-be, egy aranyos eladó-csajszi rögtön előkapta nekem a fiókból mindkettőt (külön jó, hogy nem volt lezsinórozva, így meg lehetett állapítani a tényleges súlyát), és a következők jutottak eszembe: 1.Húbaze ez tényleg nagyon könnyű! Olyan mintha játéktelefon volna... 2. Szép ez a nagy kijelző, talán a színek is szebbek, de nem érem át a hüvelykujjammal kényelmesen a felső sarokig. 3. Az alma logó mindkettőt szarrákarcolódott már... Ha veszek rá egy fóliát, akkor pont azt a kellemes fémes fogását veszti el, ami bejön, különben meg ocsmány lesz, megcsillan a fény a 2 hetes telón, és karcos a logó, nesze neked 200 ezer forint. 4. Baromi gyors minden app az i4-hez képest, na meg a safari is.Összességében azonban csalódtam, és közben megfogalmazódott bennem, hogy miért: 2 éve az i4-et mikor először kezemben fogtam, azonnal éreztem, hogy nekem kell ilyen! 1 hétig nem bírtam ki egyetlen órát sem, hogy ne nyomkodjam, használjam, stb... Egy Nokia N95 után hatalmas volt a kontraszt!
Most már nincs meg ez a hűű érzés... Szebb, nagyobb kijelző (én már a 4S-be is vártam, örülök neki összességében), eszement gyors, de tulajdonképp egy light version-ban megvan nekem ez, i4-nek hívják...
Azt hiszem megvárom, míg valaki elviszi jó áron a hímestojásként kezelt i4-emet, és miután lement a nagy hype, és készlet is lesz végre, valószínűleg cserélek, de már nem lesz neki meg az a varázsa, mint 2 éve volt, kicsit Steve Jobssal talán az Apple varázsa is meghalt számomra, már semmi nem hozza vissza. -
_adaml21_
őstag
Mi a helyzet készlet tekintetében? Gondolok arra például, hogy fehér 32 GB-osat lehet-e venni mondjuk a T-nél? Adtak el már egyáltalán 32GB-osat itthon?
-
_adaml21_
őstag
Nem tudom mennyire fog érdekelni titeket, de a napokban eldöntöttem, hogy nem váltom le az iPhone 4-emet 5-re, és nagyjából rendeződtek bennem a gondolatok, hogy miért is döntöttem így:
- (relatíve) alacsony havidíjú előfizetésem van (ikon200), és itt 2 évvel ezelőtt 148ezerért vettem a 32 gb-os i4-et, most pedig 200 lenne az i5, ezt én rettentő soknak érzem
- maximum 86ezer forintot kaptam volna a telefonomért (és ezért viszonylag jól is jártam volna, a piacot elnézve), de ennyit nekem is megér ez a telefon
- ráadásul a T-mobile megint b*szakodik a raktárkészlettel, ezt tuti megint direkt csinálják, hogy nagyobb legyen a felhajtás a telefon körül
- igazából sebességben marad le nagyon a mostani telefonom az i5-től, el is gondolkoztam rajta, hogy csak lecserélem egy i4s-re, de úgy döntöttem inkább maradok annál, amivel tuti nem érhet baj
- fényképező persze jól jönne, ha jobb lenne, de van nagyon jó fényképezőm, ha jó képeket akarok készíteni, az úgyis nálam van
- 4 inches kijelzőért már több, mint egy éve rimánkodok, aztán most meg rájöttem, hogy igazából jó ez a 3.5-ös is, van ennek is előnye, könnyebben kezelhető; ráadásul ugye az sem lehet motiváció a váltásra, hogy retina, mert az i4 is azSzóval összességében úgy gondolom, hogy várok még egy évet, és megnézem, milyen újdonságokat hoz a következő iPhone, aztán váltok arra. A mostani telefonomat meg megtartom egy ilyen tartalékkészüléknek, vagy lepasszolom barátnőmnek.
Megint csak azt tudom elmondani, mint pár hete, hogy szép, gyönyörű, gyors, és király ez az új iPhone, de már nincs meg bennem az az érzés, mint két éve az i4-nél, hogy húbaze ez de király, jöjjön már meg, majd mikor 3 hét után megküldte a T, 2-3 hétig vele aludtam, vele keltem...1 esetben váltok valamire, ha lesz megint olyan mákom, hogy garanciában cserélik a telefonomat, így hosszabbodik egy évvel a gari, mert akkor remélhetőleg magasabb áron el tudom adni, és akkor veszek egy 4s-t, vagy egy 5-öt.
Osztjátok a véleményemet, vagy ér annyit az i5, hogy érdemes lenne újra átgondolnom a témát?
És egyébként milyen az iOS6 i4-en? Érdmes frissíteni?
-
_adaml21_
őstag
Na úgy döntöttem mégis belemegyek egy jó kis csereüzletbe, mert sikerült elpasszolnom jó áron az iPhone 4-emet, azonban nem fogok 200-at áldozni egy iPhone 5-re, ezért inkább veszek egy hasonló állapotú 4s-t, mit amilyen az én 4-em, aztán majd ha jön egy jó ajánlat, váltok 5-re.
Ti melyiket választanátok a kettő közül? Mindkettő T-függő, ami esetemben irreleváns, mert T-s vagyok.
1. 32GB-os, fekete, augusztusig garancia, viszont szeptemberig hűség ->120. (megbízható eladó, letiltásra vállalna garanciát)
2.64GB-os, fehér, áprilisig garancia, nincs rá hűség, viszont 135 (ami nekem már egy ici-picit sok)A fehér nekem jobban tetszene, mert eddig fekete 4-em volt, viszont 64 GB-ra annyira nincs szükségem...
Lenne még egy GSM bolttól egy 64GB-os fehér gyári független, 132-ért, vajon az mennyire érné meg? Van arra is még fél év gari.
-
_adaml21_
őstag
Ha vásárolok egy gyári független iPhone-t, aminek a szériaszámát leellenőrzöm apple honlapján, és kiadja, hogy garanciális, akkor azzal nem lehet semmi huncutság már, ugye?
Kibontás előtt beütve a szériaszámát, illetve bekapcsolás után, mit kell, hogy kiirjon az apple garancia-csekkolós weboldala? -
_adaml21_
őstag
Első tapasztalatok az i4S-el:
Minden app és a safari is gördülékenyen fut rajta, kamerája érzékelhetően jobb képet készít, videóról nem is beszélve. Kicsit, mintha talán jobban melegedne, mint az i4, és egyelőre nagyon fura ez a hófehér ház
Valamint ahhoz képest, hogy javították elvileg a home gombot, ezen is ugyanolyan, mint egy iphone 4-en, olyan mintha kétszer kattanna. No de sebaj, augusztusig van még gari, addig csak lesz szegénykémnek valami baja....
Ennyi ráfizetéssel nekem simán megérte a váltás, úgy érzem, egy 5-nek se örülnék pillanatnyilag jobban![ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Csak a saját magam megnyugtatása miatt, de megkérdezem, hogy remélem jól gondolom, hogy NEM tiltható le már az a telefon amit a minap vásároltam:
iPhone 4s(T-mobile-os), melyre a hűség november 15-én lejár, viszont a mai nap már meghosszabbította az előfizuját, mert megkapta az iPhone 5-öt.
A másik kérdés meg, hogy írtunk természetesen adás-vételit, és ez alapján már hivatalosan az én tulajdonomban van a telefon, így gondolom november 15 után már én is kérhetem a T-nél a hivatalos függetlenítést?
Megbízhatónak tűnt a srác, de azért jó lenne, ha megnyugtatnátok Ti, biztos több ilyen esetet láttatok már, mint én!
-
_adaml21_
őstag
T-s hűségidős telefont használtan mennyire rizikós bevállalni? Letiltást milyen esetekben alkalmaznak, és milyen lehetőségeim vannak, ha szabályszegés történik, mit lehet kezdeni a "letiltás elleni garanciavállalással"?
-
-
_adaml21_
őstag
válasz manchester85 #45581 üzenetére
Én nem értem ezt a szidalmat, amit phn kap az ios7 dizájn...
Nekem nagyon tetszik, örülök a nagymértékben frissülő kinézetnek, és az ismerősi körömben is csak egy ember mondta, hogy ronda (egy eléggé elvetemült apple fan...), mindenki másnak nagyon tetszett, még kívűlállóknak is. -
_adaml21_
őstag
iPhone 5 64gb T-Mobile-oshoz melyik ios7 beta4-t kell leszednem? A1428, vagy A1429?
-
_adaml21_
őstag
válasz Blaise #45765 üzenetére
Köszi a segítséget.
A DFU móddal tisztában vagyok, meg nyilván meg is próbáltam volna, csak az idő hiányában könnyebb volt inkább kérdezni . Amúgy ez már a 3. iPhone-om, anno a 4-esemet rommá jailbreakeltem, úgyhogy ennél komplikáltabb feladatokat is megoldottam már, csak aztán váltottam 4s-re (most pedig 5-re), és azóta egyáltalán nem foglalkoztam ilyen dolgokkal: Feltettem a legfrissebb ios-t, és használtam.
-
_adaml21_
őstag
Kérdezd meg tőle, hogy mikor vásárolta a telefont, és ha elmúlt egy éves, akkor azért szvsz elég kicsi az esélye hogy egyszer csak abbahagyja a számla befizetését....
Nem akarlak bátorítani, hogy aztán később megszívd, de én személy szerint akkor be merném vállalni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest