Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz wakula778 #49897 üzenetére
Ha van backupod, iBackupBottal (ingyenes) ki tudod szedni belőle a képeket meg még egy csomó mindent. Ha nincs buktál mindent
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz icecave #49896 üzenetére
Még jó hogy szóltál, felhívtam őket, nekem meg minden hó 25-től nullázzák. thanks
bigdady Jah értem, így már akkor érthető hogy miért tudnak olyat árulni.
Blaise Nos igen, illetve ott ugyebár meg lehet részletre is vásárolni kamatmentesen, ami elég sok embert vonz, főleg egy ilyen árkategóriájú készüléknél.
Közbe hogy T-Mobile-t felhívtam, már lehetett most visszahívást kérni hogyha majd meg fog jeleni az 5S nálunk, akkor telefonon is eltudjuk intézni a rendelést.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Arcképgyáros
tavaly gariba(decemberben) cseréltettem az iphonemat, és a garancia levélen most nézem nincs kitöltve, hogy "jótállás új határideje" ez nem lenne probléma, mert most megint vinni akarom?!
-
Ck.
addikt
Most, hogy kivezették az i5-öt es lejár a garancia, mi lesz vajon a keszulekbiztositasos cserenel?
Honnan szereznek újat? Mert ilyenkor nem refurbished jár, hanem vattaúj.
Szolgáltatói raktarkeszlet megint csak nem játszik, mert a biztositasnak semmi köze a szolgáltatóhoz, a bankszamlamhoz jár. A legjobb, ha ott rakerdezek, de kiváncsi vagyok mit gondoltok.
Esetleg i5c vagy s? -
Topikgazda
válasz Zsolaf #49907 üzenetére
Mindenkinek az volt, csak most random szétosztottak minden ügyfelet 1-30-ig,vagy így valahogy.
Ck.: Biztos gondoltak erre és van egy csomó... Nekem is van biztosításom, és még egy évig biztosan lesz is és ha bármi lesz, szerintem még jövőre is röhögve cserélik. Sőt,valaki azt hiszem írta, hogy szintén valami ilyesmi miatt nem rég cseréltek neki 3GS-t.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
válasz vadászcsiga #49910 üzenetére
Mármint azon a piaci értéken, amennyibe akkor került, mikor vettem? Az a nagyon nem mindegy.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nézem ezt az iphone 5c-t.
Basszus mintha nem is iphone lenne.Mi ez a színes hátlap.
Az iphone mindig valami elegáns cucc volt,nem pedig egy ilyen színes szir-szar
komolyan mondom minthogyha az óvodásoknak csinálták volna.
Ez a szines hátlap nyavalya az androidra jellemző nem egy ilyen elegáns ájfon-ra.
Legközelebb meg az epöl majd Legoból fog telefont csinálni.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Mr. Erikszon #49913 üzenetére
És mi akadályoz meg abban, hogy az 5S-t vedd meg?
-
Topikgazda
Meg is kerestem: "XII./8.b.: -ha már nincsen a cserélendő készülékkel azonos típusú készülék a csere időpontjában a mobiltelefon szolgáltató termékportfóliójában, akkor a biztosított legfeljebb az adott készülék utolsó akciós kiskereskedelmi árlistában szereplő bruttó listaár 110%-ának megfelelő értékben választhat bármilyen másik készüléket a mobiltelefon szolgáltató aktuális termékportfóliójából."
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz madgie #49914 üzenetére
Az hogy még túl új és méregdrága.
Majd jövőre használtan.
Amúgy ez most hogy jön ide?
Én most azt akartam mondani hogy az apple egy olyan cég aki letett valamit az asztalra és szinte csak minőségi cuccai vannak,és azért vannak elvárásaim ha iphone-ról beszélünk.
(Az Apple-tól többet várok mint egy ilyen színes biszbasz.) -
Xero
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #49916 üzenetére
Apple 1999
-
StLui
veterán
Ugyanez jutott eszembe
eriklambing: nem értelek téged és az ezen rugózókat, még nem is fogtátok a kezetekben, egy csak képen látott dolgot fikáztok, úgy hogy az iPhone-ok nagy részét az emberek színes gumibugyiba meg könyvnek álcázott tokokba dugdossák.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Topikgazda
válasz Mr. Erikszon #49916 üzenetére
Bezzeg a színes iPodokon senki sem rinyált. Egyébként is ezerszer megbeszéltük,hogy aki "elegánsat", stb-t akar, veheti az 5S-t... Senki nem kényszerít rá,hogy a színeseket vedd. Igazából nem értem a logikát, mert pl. ott a Samsung, vannak csúcskészülékei, de hiába vennéd meg, sosem lesz elegáns, minőségi, stb, csak mert a cég árul szuperolcsó, gagyi mobilokat is? Mondhatnék mást is, mittudomén Lexus sem az igazi, hisz hiába van pl. 30-40 milliós autó is a kínálatában, árul 6 millióért is. Lehet rossz példák, de érted, mit akarok ezzel...
Xero: akkor nem csak az iPodokat hozhatnám, volt szuperszínes termék elég az Apple-nél, mégis mindenki csak most akadt ki, az i5C bejelentéstől.
[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
Monitor felülről?? Egyedi.
eriklambing : Azért mert műanyag nem kéne le szir-szarozni főleg hogy még nem is fogtad a kezedben a készüléket. Sztem nem olyan rossz húzás ez a színes kivitel főleg a fiatalok körében.
Bár lehetne barátibb az ár, persze egy amerikai piacon simán belefér.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Xero
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #49919 üzenetére
Felesleges és fogalmak nélküli hozzászólással indítottad megint az egészet.
(#49920) StLui: A PowerMac G3-G4 vonalat is felhozhatnám.
(#49922) nord_: Nekem volt anno 2001-ből egy Indigo-m. Imádtam. Mai napig bánom, hogy eladtam.
(#49923) bull84ghia: Komplett gép, iMac G3. Korszakalkotó termék és az egyik ok az iPod mellett, amiért anno megmenekült az Apple a csődtől.
Monitorból is volt hasonló a PowerMac G3 és G4 vonalhoz:
Az utóbbiból még ma is megvan egy itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz bull84ghia #49923 üzenetére
Mondjuk a műanyagnak az az előnye hogy nem törik úgy mint pl. az üveg.
Az az érzésem hogy ez az 5c a fiatalabb korosztályt célozza, nehezen tudnék elképzelni egy ilyen telót plázacica kezébe[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #49925 üzenetére
Ahogy már vázolták az 5-t az 5S váltja. Hol itt a probléma?
-
Blaise
veterán
Miért túl öreg vagy hozzá 14 évesen?
-
bull84ghia
őstag
Hidd csak el, a munkatársaim gyerekei akik 14-20 körüliek kivétel nélkül azt mondták hogy bejön nekik ez a színes kompozíció. Lehet az én fiamnak is tetszene de még csak 2,5 éves
Komolyra fordítva a szót én mernék rá fogadást kötni hogy talán jobban fog fogyni mint az 5s és nem feltétlenül az ár miatt.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz bull84ghia #49929 üzenetére
Tényleg az árral kapcsolatban most végül olcsóbb lesz mint az 5S vagy egyáltalán olcsó lesz?
Másik meg hogy mit jelent az a C? -
Blaise
veterán
válasz Mr. Erikszon #49928 üzenetére
Elég volt rákeresni a nevedre a neten, 8.osztalyosként az idegen nyelvi verseny tavaly pl?
-
DanielK
addikt
válasz Mr. Erikszon #49930 üzenetére
az amerikai colour szó, talán
és olcsóbb lesz, mint az i5s -
Xero
nagyúr
válasz DanielK #49933 üzenetére
Pont csak a US angolban írják u nélkül a color-t.
(#49934) madgie: De-de.
(#49932) eriklambing: Mindent értek már.
(#49930) eriklambing: Ha nem csak írnál össze-vissza, hanem olvasnál is, akkor egyértelmű lenne az 5C pozíciója. A jelenlegi árlistán a 4S-t váltja, tehát kb 170e Ft lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
Van iphone 4-re 6.1.3-as untethered JB?Ha van pls linkeljétek.
-
Criton
veterán
Plexet szeretnék használni, de se iPhone-on és se iPad-on nem tudok egy darab filmet megnézni.
A hibát itt írtam le, mert a filmek streamelése NAS-ról menne. -
buci30
addikt
Itt akkor le lehet rendelni (előrendelni)?
Mert ha végig viszem akkor a 64GB 849$ azaz 191ezer Ft?
Vagy ez csak ott van kint és előfizetésre?
Vagy ide haza is kiszállítják vagy mi?De van itt jó ajánlat már: apród
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Topikgazda
válasz buci30 #49942 üzenetére
Nem hozzák ki, csak usa-ban. Ez az ottani független nettó ár. Ithonra apple.hu-ról lehet mahd rendelni.
Szerk.: Kíváncsi vagyok, mennyi átverésről szóló hír lesz majd, mert aki ilyenkor full rágerjed a témára, mindenáron azonnal akarja, és könnyű célpont lesz a csalóknak....
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz icecave #49944 üzenetére
Én is kíváncsiságból kerestem rá de tuti nem vennék ilyen helyről sose.
De nem is értem mi ebbe a trükk mert akinek esze van az személyesen veszi át és kipróbálja ott meg kiderül ha...Igaz régebben a Nokia N8-at így vettem de személyesen kártya be minden... aztán személyiből kimásoltam az adatokat a sráctól aki árulta és írtam egy papírt ,hogy ha bármi letiltás lesz akkor...
De nem volt semmi gond vele. De mondjuk ez 1000 ből egy szerencsés volt meg a közelbe volt így nem aggódtam ,hogy lelép ha van valamiiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Topikgazda
válasz buci30 #49946 üzenetére
Elmondom mi a trükk...
Még annó az iPhone "1'-et, mikor vettem, előtte sosem volt iPhone-om. Persze, annyit nézegettem a képeket, mindent róla a neten,hogy tudtam, mit kell kapnom. A csávó (bár váltig állította,hogy eredeti a telefon) odaállított egy kínai utánzattal, olyan közepes minőségűvel. Mondtam neki, hogy "b*szod, ez klón"... erre jött a szöveg,hogy dehát ő eredetiként vette, akkor tuti átverték, etc, etc...
Szóval, akinek pl. ez lesz az első iPhone-ja úgy átverik majd, mint a sicc...
-
buci30
addikt
válasz icecave #49947 üzenetére
Így értem persze.
Azért én rögtön beugranák egy itteni sufni mobil boltba ahol van ismerősöm IMEI szám minden
Ha nem tetszik neki akkor szevasz.... Előre utalás meg ilyesmi még vaterán se adom meg
De persze igazad van.Én tuti boltba veszem, csak jönne már ki Trébe, mert nem lehet kibírni ezt a várakozást
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Új telefonként való beállításnál, IOS rendszeren még mindig nem lehetséges az sms-ek, illetve a játékmentések visszarakása valahogy???
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért