Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
válasz vadászcsiga #45198 üzenetére
Nincs megoldás? Azon kívül hogy megvárom a béta 5-öt?
Amúgy FIFA stb..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gabormgp
senior tag
facebook app megy ios 7 beta 4-en?
Jóóó.Amm már mindjart keesz..Udv ios 7 beta 4...)
Szerk.Amm ezért hogy nem hivatalosan van fennt az ios 7,nemtudnak megbüntetni vagy valami?[ Szerkesztve ]
-
ficere
aktív tag
Sziasztok nem tudtok valami jó serial ellenőrző oldalt.
Machete nem ír sms-t
-
vadászcsiga
félisten
-
ficere
aktív tag
-
bull84ghia
őstag
válasz vadászcsiga #45180 üzenetére
I4-en is működik ios 6.0.1 alatt.
Lassan átadásra kész.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
gabormgp
senior tag
Na akkor.Sikerült felraknom az ios 7 beta 4-et iPhone 4-re.Legfőkébb köszöönöm M@te-nek.Ő linkelte be az egészet.Voltak mások is akik belinkelték,de azokkal én nem boldogultam.Meg még köszönöm barca...-nak.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Iphone töltővel lehet ipad minit tölteni??? Ugyanis Kanadából kapok egyet, és annak nem EU szabványú lesz a töltője. Majd rendelek hozzá átalakítót, de az mire ideér addig biztosan kell majd tölteni...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
walakii
tag
Sziasztok!
Találtam ma reggel egy fehér iPhone 4S-t a buszon, és vissza szeretném adni a gazdájának, de nem tudom hogy kezdjem, mert jelkódzár van rajta. Nekem i5-van, de azon már kipróbáltam minden lehetőséget de nem tudtam átjutni sehogy azon sem. Valami telefonszámot ha sikerülne belőle kihámozni akkor sokkal előrébb lennék, mert nem kapcsolták rá az elveszett módot meg szöveget sem ír ki (T-mobilos kártya van benne, kártyán pinkód van, más telefonban sem tudom még a saját számát sem megtudni, mobilnet sincs rajta benyomva, wifi offolva, így nem kapcsolódik...). Hirdetést feladni nem fogok, mert lefogadom 500 ember hívna egy órán belül, hogy az övé. Van valakinek ötlete mit kezdjek? Valahogy nem tudok bejutni a telefonkönyvbe vagy e-mail fiókjába amivel többet megtudhatnék a kilétéről? Restore nyilván megoldja, de akkor ugranak az adatok és soha nem jut "haza"."Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
szmayer1
senior tag
válasz vadászcsiga #45216 üzenetére
Oké köszönöm...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
-
-
csacsi67
addikt
válasz vadászcsiga #45230 üzenetére
Csak mi a biztositék hogy a T-s a lezárt simhez hozzá fér -e.Mert hogy az sem biztos hogy T-töl vásárol a teló.IMEI alapján megmondja de lehet tulajt váltott azota.A T-tuti megmondja csak idö kérdése mert megtudják nézni ,hogy adott IMEI számu készülékben kinek a sim-je van.Semmi esetre ott ne hagy ne hogy benyelje valaki a T_nél irják le és ha meg van a tulaj értesitsenek téged.
-
walakii
tag
válasz vadászcsiga #45230 üzenetére
Az a baj, hogy én sem használtam még ilyet, plusz kábelem sincs a telefonhoz mert nekem i5 van. Mondjuk kábelt még tudok szerezni, de backupot csak 1 adott gépre lehet menteni ami fel van hatalmazva nem ?
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
samgar
őstag
Valaki írta, hogy a füles bug kiküszöbölhető azzal, hogy a lejátszó van megnyitva, de ez nálam nem igaz. Nem tudok semmilyen műveletet elvégezni a fülesen lévő gomb segítségével. De azt sem akarom elhinni, hogy ezt nem ellenőrizte senki a fejlesztő csapatban. Hihetetlen. Vagy lehet azért van problémám vele, mert ota frissítésként ment fel?
Oppo Find X5 PRO
-
szekfizsolt
senior tag
-
buvartacsko
addikt
Megnéztem én is a Beta 4-et. Véleményem röviden:
Mintha kezdenének észhez térni. A rendszer tényleg sokkal gyorsabb, simán használható. Ha ebben az irányban haladnak tovább akkor még valami jó is kisülhet ebből. Nekem nagyon tetszik.
Viszont hátteret egyszerűen nem tudok hozzá találni... Illetve lehet hogy ez a sok fehér ki fogja égetni a retinámat.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz vadászcsiga #45237 üzenetére
vadászcsiga: Ez egyértelmű, de fel tudják ők keresni és akkor a becsületes megtaláló és a nagyon szerencsés tulajdonos találkozhat... Egyszer én is megtaláltam egy "drága" autónak a forgalmiját az úton... ...aztán kinyomoztam a tulajt is, ez csak a jóindulatomon múlott, de ebben az esetben ennél többről van szó, mert viszonylag nagy érték is forog kockán a benne lévő adatokról nem is beszélve, örülök, hogy vannak ilyen emberek! ...csak én ritkán találkozom velük...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bmwk1200s
őstag
Lehet valahogy hazilag updatelni a carrier beallitasokat?
Mivel nalam nem aktiv a manual apn beallitas, arra gondoltam csak van valami egyeb megoldas...Semmit sem írok alá!
-
joey04
titán
Én úgy érzem a b4 jelentősen javított az akksin. Többet bír, mint a b3 alatt.
-
Jhonny06
veterán
Ha van 1 albumom iTunes-ban, ami filmzene és az előadók különbözőek, akkor hogy tudom elkerülni, hogy album nézetbe ne 12X jelenjen meg (minden előadóval külön-külön), hanem 1 albumnak lássa az egészet? Az ID tag-ben most átírtam az egészet 'Various Artists'-ra, de most ugye elveszek az előadók, csak a számok címeit látom, szóval ez elég rossz megoldás. Köszi (nem találtam jobb topicot erre).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest