Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Nekem ez a telefon tetszik.
-
Baggins86
aktív tag
Úgy könnyű 3 éves rendszerfrissítést ígérni, ha csak 3 évente adsz ki egy új főverziót
-
mjani1172
addikt
Nem szeretnék ünneprontó lenni,vártam ezt a telefont,de a cikkíróval ellentétben nekem a fotók nem (annyira) tetszenek.Szvsz a Mate 20 pro míg így öregesen is tudja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
gr1975
csendes tag
Köszönöm a tesztet! Az elmúlt pár évben megfordult nálam néhány ebből a márkából, nekem nem okozott csalódást egyik típus sem.
A NEMleges válasz is válasz, legalább "ennyivel" tiszteljük meg egymást!
-
joey04
titán
szóval olcsóbb, de több is a kompromisszum.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz az árazása. Nekem tetszik.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
kbyte1024
veterán
Jó telo ez az a fránya support.... Ha osszeszednek magukat esküszöm vennék egyet
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
xedamen
senior tag
4.5 - 5 óra kijelző idő 2023-ban azért elég gyászos, miközben a konkurencia 6-7-8 órákat hoz A Google már a sarkára állhatna, mert hiába az egyre finomabb gyártási technológia a processzorok terén, keveset fogyasztó RAM, energiatakarékos kijelzők, ha a rendszernek a háttérfolyamatai megeszik a telepet... Példának okáért az Apple sem varázsló, nincsenek csodaszerei, mégis elmegy 8-9 órát egy 14 Pro Max egy 4320 mAh-es teleppel.
-
Leslie1966
senior tag
Első mondat: két szemlélet közül választhat nem ?
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
janeszgol
félisten
Jó telefon. Nagyom jó. Kijelző oké, hardver kifogástalan, kamera jó. A videófelvételeknek nagyon szép képe van, de az állóképek is jók. Nem csúcs, talán a Xiaomi 13 ebben jobb, de ennyiért simán jó. A Xiaomi 13 megfontolandó e helyett: 3 %0 ezer forintért ott tuti lesz minimum kettő fő verzió ugrás, itt meg a fene tudja.
Viszont az ára így is jó vásárrá teszi.
-
rdt89
addikt
Szegény Motorola még nem érett meg ebbe a táborba, pedig valamikor tudtak ők, csak a Lenovo mikor rájuk tette a kezét, hozzáadódott sok negatívum is, pedig kár ezért a telefonért, mert tényleg nem sok dolog az amin elcsúszik, ha azt a következő készülékre kiköszörülik, nagyon is ajánlott lehet szerintem.
-
t72killer
titán
Egy dolog, hogy 2x-es zoom, de még azt is egy soványka, a főszenzorhoz képest negyedakkora felületű érzékelővel csinálja.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
jUUh
addikt
Szeretném, ha szerethetném, de ez szvsz. még így is drága ezért. Szokásos Moto anomáliákról nem is beszélve.
Samsung Galaxy S23+
-
hajbel
addikt
Szvsz ez a kamera középkategória közepe. Kíváncsi vagyok, hogy egy gcammel mit tudna, de a széleslátó és a zoom szerintem azzal is használhatatlan lenne.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
SkyLine3000
addikt
Én spec az LG V50-em nem cserélném le erre. És nagyon másra sem. Ettől függetlenül jó látni, hogy erőlködik a Moto és egyébként nem is rosszak a telefonjai.
-
secretgarden
aktív tag
Ez OnePlus 11 ár, amit ugye 4 Android verzio / 5 ev biztonsagi frissites erejeig támogatnak. Jó lenne valami hasonlót hallani hivtalaosan Motorolatól is...
-
félisten
A sok éves Moto x4 gcammel ezt megette keresztbe.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
lujo10
aktív tag
Nekem tetszik a készülék, ja és köszönöm a tesztet
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
t72killer
titán
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
300k felett már alap kéne hogy legyen a valódi, periszkópos tele nem hangyapetsch méretű tele-szenzorral. Lásd pl Oppo x6
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Jó lenne ez ,de túl sok pénz még egy motorola telefonért.
Majd ha be bizonyítják hogy normális supportot tartanak akkor esetleg. -
szkaroly
senior tag
válasz Rigormortiis #17 üzenetére
Melyik felső kategóriás (mert ugye ez a Moto az lenne) Xiaominak volt 1,5 éves támogatottsága?
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
Graphics
Jómunkásember
-
veterán
Nem rossz teló ez ennyiért. Fólia vajon van rajta gyárilag?
3njoy the Lif3
-
t72killer
titán
Azt írtam "b.zierős SoC" - azaz pont azt nem kapsz, de minden egyebet igen. Kinek kell ilyen erős SoC, miért nem elég pl egy snapi 778G? (nekem pl tökéletesen, asszony 750G-s telója is köszöni szépen elvan...)
-
t72killer
titán
Egyszerű, ne a SoC-on pörögj: ebben a telóban gyakorlatilag csak a SoC-ért kifizetsz 150+kFt pluszt, amit ha a vásárlók kb 90%-ához tartozol, soha nem fogsz kihasználni - így kifizetni is teljesen felesleges. A kamera is ezzel a gyíkfing tele szenzorral és a "masszív" 2x-es "zoom"mal kb ott lesz mintha a főkamerával digizoomolnál.
-
pdr755
tag
A tesztelő vagy bárki meg tudná írni hogy mind a három hazai szolgáltatónál működik e a VoLTE a készülékkel?
Motorolák egy sajnálatos hiányossága volt h sokáig csak a Telekom támogatta őket Mo-n ilyen szempontból - már akkor is amikor hivatalosan volt kapható.
Jó lenne ha ez változna. -
doooo
veterán
Hol itt a "két főkamera"?
Miért hívják főkamerának a főkamerát, ha több is lehet belőle? -
Hallosz
senior tag
A telefon amúgy jól néz ki. Ívelt kijező ívelt hátlap és ehhez még tapadásmentes a fogása.
Erre azért nem számolnak több droid verzióval, mert addigra úgyis használhatatlanra törik a sok leejtéstől.[ Szerkesztve ]
-
noezmegmi
tag
Lehet én vagyok maradi, de van egy határ ami felett nem vagyok hajlandó többet fizetni. Annyival nem jobbak és nincs olyan látványos fejlődés ami indokolná az évente vegyél új vackot. Régen azt mondtuk kapunk egy rádiót, zene dobozt, fényképező és videó kamerát és az mind elfér egy dobozba... de ez már nem igaz az ár viszonylatban.
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
batai15
félisten
válasz noezmegmi #37 üzenetére
Meg játék konzolt, térképet, asztali környezetet stb
Nekem az első Android/ okos telefon egy LG gt540 volt , tehát gyakorlatilag ott voltam már az elején ( ha a symbiant nem vesszük ) és azért eléggé sokat fejlődött a technológia. Persze nagyon sokba kerül egy készülék,de azért a közép kategória ,illetve lassan az alsó is elég a mindennapi felhasználásra. -
ShadowX
őstag
Ha jön erre valami illetékes...csak nagyon átmenetileg kapcsolódik ide a kérdés, de 1 nap alatt kb. 40 komment jön egy ilyen telefonteszt fórumába, míg a nagy márkáknál már akár több száz is összejön. Ezekhez később sem jön annyi, mint a nagy gyártók bizonyos készülékeihez. Hogy alakul ezeknek a cikkeknek az olvasottsága? Megéri egyáltalán a cikkbe fektetett energia?
-
Sajnos kamerában nem erős ennyiért. Amúgy az egyéb és az ára jó.
Videó alatt felvétel közben váltani az optikák között nem lehet, ez sem egy nyerő. Nekem ez már olyan alap mint a snapi 8 bármi.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
őstag
A kommentet írók csak elenyésző részét képezik a tényleges érdeklődőknek. Korábban volt róla szó, hogy legalább egy nagyságrenddel több a teszt olvasók száma mint aki kommentel. Az olvasók nagyobb része nem is regisztrál a prohardverre/mobilarénára, csak idejár tesztet olvasni. Mi a kommentek számát látjuk csak. A teszt olvasók száma ennek a sokszorosa.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem kifejezetten tetszik a készülék, csak az nem ahogyan Moto sajátosságát viszi tovább, hogy nem éri el legalább 5000-es akkumulátort. Egy Pro esetében én ezt elvárnám, még akkor is ,hogy értem én hogy a gyorstöltés lehetősége miatt van ez így " kialakítva".
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
+1 az X4 és Z2 Force volt az utolsó 2 jó Motorola, utána már nem voltak az igaziak
Ezek a lencsék (széles és ultraszéles) vannak a sima Edge 30-ban és nem tudtam gcammal se konzisztens eredményt elérni. Edge 30 Fusinben pedig az ultraszéles még gyengébb is volt.Eladó Samsung Galaxy Watch4 Classic: https://shorturl.at/y33vL | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
t72killer
titán
válasz ghiottone #45 üzenetére
"Széles" lencsével - pontosabban oda.bszott jóvanazúgy "széles" lencsével lehet vékony készülékeket csinálni. Addig jutottak a fizikában, hogy széles=rövid fókusz=vékony készülék. Arra már b.sznak, hogy a seregnyi optikai hibát talán nem csak szoftveresen kéne szőnyeg alá seperni, hanem annak rendje's módja szerint még az optikai szinten korrigálni-kiküszöbölni. Na ezért tartunk ott, hogy még a csudijó "egycolosszenzor"(sic) sincs kanyarba se egy rx100 kompakt fotógéphez, hiába ugyanakkora a szenzora papíron.
-
hardver1985
tag
Nem rossz.Tetszetős.
Megbízhatóságom: 278 pozitív...
-
troviko
senior tag
A kollégám most vett egyet, egész szép darab, élőben még jobban is néz ki, főleg a hátlapi kamera tetszik.
https://www.oldtech.hu/
-
bmt50
senior tag
Bog kedvéért:
"Odáig olvastam, hogy a kijelző... 6,67 collos"
Részletre bármelyiket ki tudnám hozni, de tepsifon nem kell.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest