Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tboy93 #316560 üzenetére
Nem csak neked, de mindenki másnak is, aki szeretné a JPG képtárát súlycsökkenteni!
Még januárban kaptam privátban segítséget nVIPER fórumtársunktól és most engedélyével megoszthatom itt is, szerintem roppant hasznos Parancs automatizálás:
https://www.icloud.com/shortcuts/9486329382b14644be46f4c82ec335efLink segítségével felveszed magadnak a parancsot, magát a parancsot Megosztod a Fotókkal, hogy használhasd a Fotókban és onnantól kezdve bármi képet vagy képeket kijelölve a Megosztáson belül “picture convert to custom format”-ra nyomva választhatunk is fájlformátumot (mondjuk ugye HEIF), engedjük, hogy a meta adatokat meghagyja és már készíti is a csökkentett méretű másodpéldányokat.
Több telefonon is használtam már, hogy az összes régi képet kezeltem vele és majdnem fele méretűre lehet vele csökkenteni a komplett tárhelyfoglalást és nem venni észre közben minőségromlást.
Nálam volt olyan is, hogy 12,2MB JPG-ből csinált 4,9MB HEIF-et, de az általánosabb inkább az szokott lenni, hogy kevesebb azért nem lesz a fele méreténél, hanem inkább a felénél kicsit több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest