Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz timelord1987 #317651 üzenetére
nyomj rá ahol nincs pipa és lesz elvileg
-
M1995
aktív tag
válasz syler123 #317648 üzenetére
Apple jelszókezelőt használok. (Windows-on is) Viszont a fejlett adatvédelmet nem használom, számomra elég a normál biztonsági szint. (2FA) Ha bekapcsolod a fejlett titkosítást, ezeket mindenképpen olvasd el:
Fejlett adatvédelem használata az iCloud-adatokhoz
A Fejlett adatvédelem funkció bekapcsolása az iCloudhoz
Az iCloud adatbiztonsági funkcióinak áttekintése
Helyreállítási kulcs és kontakt legyen. Ha leegyszerűsítem:
- normál szintnél az Apple-ben bízom nem törik fel az iCloudot és az Apple-nél van a kulcs, ha én elfelejtem a jelszavam, segítenek helyreállítani (Health adatok és jelszavak a normál szinten is E2E)
- fejlett szupertitkosnál magamban kell bízni, hogy nem veszítem el a kulcsot és az Apple nem tud segíteni
-
Micsurin
nagyúr
AC Mirage kapott demot és egy komolyabb Update-et, épp csak langyosabb már tőle a telefon de semmi komoly, kb mint egy Genshin maxon. Korrekt lett más nem csak mint showcase mit tud egy mai modern arm….
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
M1995
aktív tag
válasz fery02 #317649 üzenetére
A Microsoft ezt is Microsoft módra csinálta: Win10-nél először logikus magyarázatnak gondoltam milliárdnyi gépre nem akarják megvenni a HEVC licence-t és felhasználóra passzolják át, viszont ha már egyszer ők is ingyenessé tették, aztán mégis fizetőssé.
Mac, iPhone, Android natívan kezeli, Windows-on még külön telepítsen user a megnyitáshoz, pedig a Windows hivatalos ára nem kis összeg. (az lenne a cél, hogy a 30 éves jpeg nyugdíjba menjen végre, itt van egy modern formátum képekhez és codec a videókhoz)
Win11-nél 22H2 frissítésben már bekerült végre normálisan, de az csak jövőre terjed el jobban, amikor a Win10-et lelövik.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Új készülékhez adott elvileg 3 hónap apple tv hozzáférést. Gondoltam ránézek. Rákattintok az emailrí, elfogadom a 3 hónap ingyenest, és mégis csak 1 hetet ad, utána 2790/hó.
Aktiválta már valaki ezt a promóciót?
Lehet csak x ideig élt volna ez?Szerk.: nem, aktiválástól számítva 3 hónapoin belül érvényes.
Az meg már csak hab a tortán, hogy telefonra nem engedi letölteni az appot[ Szerkesztve ]
havri
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Az Apple saját jelszó generálójában lehet olyat állítani, hogy hány karakter hosszú legyen és tartalmazzon speciális karaktereket is?
-
Topikgazda
válasz timelord1987 #317658 üzenetére
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iOS 18 Photos appban a “recent” lista merre van? Ez kikerült mint funkció? Sehol nem találom.
Azok a képek kerülnek ide amit pl lementek netről, de még nincs iCloudba felszinkronizálva. A fő fotó folyamban ezek még nem jelennek meg.
-
Schiano
tag
Üdvözlet.
Az alany egy 12 pro max, ami néha szinte teljesen elhalkul (a felső hangszóró szól, de iszonyú halkan, az alsó egyáltalán nem), máskor meg teljesen rendesen működik. (hívás közben van hang rendesen)
Mitől lehet, mi okozhatja? -
havri1
félisten
válasz Schiano #317668 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nekem pl ha hangüzenetet hallgatok vissza (viber), es a fülemhez rakom, akkor a normál hangerővel szól mint a hívás. Ha elemelem, akkor kihangosítva. Ezt a közelségérzékelő szabályozza. Arra tippeltem volna, hogy nálad is, és akkor koszos a szenzor előtt. Fólia, szennyeződés bármi.
De akkor nem, mert egyéb hang nem szól így mint amit fent írtam.havri
-
Napster82
tag
Sziasztok. Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy iPhone15 pró maxom és egy iPad minim. Mind kettőt esim el és külön telefonszámmal használom, de az iPad minim nem fogad és nem is küld üzenetet és ugyan ez a helyzet a hívásokkal is. A telekom szerint minden renben van.
-
Salex1
őstag
Melyik boltban szabad megvenni az iPhone-t? Árukereső elég vagy szórással talál. Ionstore, apple4you megbízható Bolt? Azt írják apple garancia, de a hivatalos szervizek között nincs fent egyik sem...
-
veterán
válasz Salex1 #317678 üzenetére
Az első év mindenhol apple gari lesz, teljesen mindegy a hogy a világ melyik részén és melyik boltból veszed.
Az itthon érvényes sávos garinál az első év után viszont nem mindegy, legalábbis ha magánszemélyre lesz véve, cégnél mindegy, ott amúgyis csak az 1év jár.
Itthon:
-Apple.hu
-Istyle
-Icentre
-MM
-Euronics
-Notebook.hu
-Emag (csak emagos forgalmazás, piacteres eladók nem)
-Mobilszolgáltatók
-Ha minden igaz akkor az Alza isHa valahol sokkal olcsóbb mint a fenti helyeken, akkor az legyen gyanús.Főleg az ilyen nevenincs helyeken.
Az ismertebb boltok nagyrésze sem hivatalos viszonteladó.
Aqua,Ipon,Firstphone,Bestbyte, stb. -
Djuree
félisten
sziasztok!
sajnos az iphone xs telefonom ma sikeresen elmerült a tisza tóban kajakozás közben, így vennék újabbat.
nagyon bevált így maradnék az applenél.
viszont nem sok a keret, 100k körül tudok rászánni, ennyiért mit lehet venni használtan?
anno kb. 3 éve ezt is ennyiért vettem.
melyik modellt keressem ami ár-értékben a legjobb? használtat vennék leginkább.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
M1995
aktív tag
válasz Djuree #317680 üzenetére
Vajon rögtön meghalt, vagy Find My-ban még látszik? Szoktam redditen sztorikat látni, hogy búvár felhozta és még működött.
100-ból ezt a listát nézd végig.
-
Djuree
félisten
válasz M1995 #317686 üzenetére
hát mikor partot értem, a másik telómmal amit csak netezésre használok megpróbáltam hívni, de ki se csörgött, hívott szám nem kapcsolható, gondolom meghalt egyből.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ez esetleg?:
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Hatvan9
senior tag
válasz Djuree #317689 üzenetére
90% körülire pályázz, 80% alatt már akkucsere szükséges, a nagyon közelinek pár hónapja van addig.
Na meg az állapota is hagyna némi kívánnivalót.
Egyébként víz alatt árnyékolt a térerő is, ha nem volt megbontva korábban akkor szerintem van esélye túlélni nyilván az eltelt idő is függvénye.Ha van lehetőség kihalászni pl.: ha 2-3m mély akkor egy kis búvárkodással szerintem érdemes felhozni. -
zacci
aktív tag
Sziasztok,
Van arra lehetoseg, h "gombnyomasra" le tudjak futtatni egy parancsot, ami belep ssh-n egy tavoli ip-re, majd ott automatikusan kiad egy parancsot ? Van erre valami progi vagy tul magasra tettem a lecet ? IP14 bar ez valszeg lenyegtelen.
-
Djuree
félisten
válasz Hatvan9 #317690 üzenetére
Értem köszi, akkor másikat nézek.
Hát az a baj a hátulja be volt törve, pókhálós volt meg hiányzott pár üvegdarabka is már belőle, nem hiszem hogy túlélte.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest