Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz szabonagyur #317527 üzenetére
Voda esetében jó, és van
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
p2pp
őstag
Nem okos Tv-re milyen kütyüvel tudok Airplay csinálni?
Google Fotókat nem hajlandó kitükrözni a Tv-re.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Zsolt,72 #317551 üzenetére
Én már csak azt várom, hogy be lehessen végre állítani a Google Photos-ban, hogy mely albumokat szinkronizálja a felhőbe. Androidon ez nekem azért volt hasznos, mert így kizárhattam például azt, ahova a fényképezőgépemről átküldött fotók vannak, nekem arról van backupom máshol és méretes helyet is foglal, meg a megszerkesztett változatokkal együtt már felesleges duplikátum.
-
félisten
válasz MikeWazowski #317552 üzenetére
Akkor valamiért nálad nem megy a VoLTE Telekom esetében, esélyesen nincs aktiválva.
Amikor a próbát teszed akkor Mobilnetre is a Telekom van beállítva ugye? Ha a Vodafone az elsődleges mobilnet és Telekomon hívsz az nem fog menni (talán akkor ha bekapcsolod a váltás lehetőségét).
-
zoli62
addikt
Jól gondolom, hogy a Wifi asszisztens működéséhez (gyenge Wifi jelnél átvált mobilinternet használatára) nem kell bekapcsolva lenni a mobilinternetnek?
-
zoli62
addikt
válasz zzola #317559 üzenetére
Nemrég teszteltem. Nem volt bekapcsolva itthon egyszerre a WIfi és a mobillinternet, természetesen itthon csak előbbit használom. Kiléptem a lakásból, amikor eltűnt Wifi a jel, akkor láttam, hogy van aktív 4G, esetleg 5G, tehát a telefon bekapcsolta az mobilinternetet. Szerintem ennek csak így van értelme. Ma szintén nem volt bekapcsolva a mobiladat, és amikor az otthoni Wifi hatókörén kívül voltam, már nem láttam aktív adatkapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz MasterMark #317561 üzenetére
Ez esetben sok értelme nincs.
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #317556 üzenetére
Idővel talán ez is ide fog érni.
"Nem is érdemes kapcsolgatni"
Szerintem sem. Utoljára talán 2010 körül kapcsolgattam ki/be, még az első Androidos telefonjaim idején. Immár több, mint 10 éve nem foglalkozom vele, se Android, se WP, se iOS alatt. A másik ilyen a WiFi, amit nem piszkálok...
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
i14+iGlass tokhoz tapasztalatok alapjan tudnatok jo es stabil autos szellozobe csiptetheto tartot ajanlani?Barmilyen erdekel, szoritos es magsafe magneses is, de a tarto rogzitesek kozul csak a szellozobe csiptethetot tudom elviselni.
koszi
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Tekintsünk egy picit a jövőbe: iPhone 17 'Slim': Everything We Know So Far
-
veterán
válasz Skizz #317565 üzenetére
Tapasztalatok alapján az ESR magsafe tartói/töltői bikán tarják a telefont (csupaszon, vagy magsafe tokban).
Ahogy olvasom a Spigen is jó.
Ha nem magsafe kell, akkor ezt tudom ajánlani [link]
Hogy mennyire áll a szellőzőben stabilan azt nem tudom, igazából függ az autótól is, az MK3 Focus függőleges szellőzői miatt én egyet sem próbáltam és igazából nem is lenne jó helyen nekem.
A befogórésze viszont nagyon jó, ilyenem van csak cd nyílásos. -
MasterMark
titán
válasz Skizz #317565 üzenetére
Ez az ESR tartó nagyon jó, és nagyon erős. Persze rendes MagSafe tok kell hozzá, ha tokkal együtt akarod.
Switch Tax
-
noorbertt
őstag
válasz MasterMark #317570 üzenetére
Amit linkeltel Lovok egy jo kepet 14proval h korvonalazodjon
-
noorbertt
őstag
válasz MasterMark #317572 üzenetére
Nem tudod forgatni a telefont rajta, vagyis a tartó forog de a mágnes fixen tartja a telefont. Azaz nincs súrlódás.
Zsebben hordom a telót ez igaz, de hogy homok …
Iphone 13 van a képen.
Masfel hét e-mailezés után kaptam egy 3 in 1 asztali töltőt
Ha nem lenne AC+ akkor mérges lennékElmondasuk alapján az Apple termékek is ilyenek és ott sincs kiírva hogy csak tokkal ajánlott.
Normally our mount will not leave trace when connect with the phone but during the usage, the phone will frequently magnetically attached to the mount and taken away, and after many times there'll be the trace of wear which is normal phenomenon, and all the magnetic products including the magnetic products of Apple has the same problem. It's like if use the phone without a case then the phone will have the trace of usage. If you'd like the phone without the trace, we'd suggest use the case
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
noorbertt
őstag
válasz MasterMark #317575 üzenetére
Autóban van, nyilván nem megy ott a légszűrő de feleség por allergiás így azért figyelve van erre.
Nem dereng hogy lett volna rajta valami, az fix hogy most nincs rajta semmi. Ha jól emlékszem itt olvastam h az a fém gyengébb anyagból készült mint ami megtudná karcolni ezt az üveget. Még esetleg fém porlehetne magyarázat, de azzal végképp nem találkozom.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
CIB bank app újraaktiválás új telefonon ment mostanában valakinek?
-
noorbertt
őstag
válasz MasterMark #317578 üzenetére
Külső anyagára, amivel találkozik a telefon.
De igazából mindegy is, rosszul nem jártam. Csak arra akartam rávilágítani h ésszel, mert ez a telefon így értek csökkent . -
Skizz
addikt
Koszi mindenkinek!
-
Skizz
addikt
Ez: [link] hogy tölt, valakinek volt màr dolga vele? Van értelme, vagy ami nem a 15w-os 40 rongyèrt ahelyett elég a töltés nélküli?
-
fil
őstag
válasz herdsman12 #317579 üzenetére
CIB 24 -en megy. Van erre menüpont. Küld kódot. Az a régi helyreállító kódos módszer már nem megy.
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Napok óta nem tudok rájönni, hogy a telefonom miért nem “párosodik” a Apple Watch 3-mal.
korábban egy Iphone xs-en használtam. Most lecseréltem a telefonomat egy 13 pro-ra. Lecsatlakoztattam a régi iphone-ról az órát, ahogy az apple oldalán írják. Viszont akkor sem látja az Apple Watch alkalmazásban az új telefon. Próbáltam sokmindent. Ujraindítottam az órát, telefont stb.
előre köszi a segítséget! -
dnelb
veterán
válasz herdsman12 #317579 üzenetére
tudtommal évek óta nem megy csak ügyfélszolgalat vagy személyesen, hibát dob az api..
-
havri1
félisten
válasz MasterMark #317586 üzenetére
Fém nincs, de por van. Nekem első alkalommal belekarcolta magát, ahogy levettem. 15p
Sajnos alákerülhet bármi. Mozgatásnál az karistol.A BASEUS úgy oldotta ezt meg, hogy egy vékony gumiperemet kképzett a tartóra, így csak minimális felületen találkozik a telefon hátlapjával. Minimálisra csökkentve a felületet.havri
-
zoli62
addikt
válasz szabonagyur #317576 üzenetére
Nem, a beállításokban szoktam kapcsolgatni.
-
Bitkorgi
csendes újonc
Sziasztok, csak érdeklődök, hogy ki milyen jelszókezelőt használ? Legjobb és legkényelmesebb az apple kulcskarika?
-
Topikgazda
válasz Bitkorgi #317591 üzenetére
Én amellett vagyok, hogy a jelszókezelő legyen cross-platform, biztos, ami biztos.
Régebben a Lastpass-t részesítettem előnyben, de a nagy data leak és az egyre dráguló díj után mindent átvittem a Bitwarden-hez, amit azóta is nagy megelégedéssel használok.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz icecave #317592 üzenetére
Szerintem is, én a Microsoft Authenticatort használom, mert az szinkronban tartja a mentett belépési adatokat az Edge böngészővel (amit szintén használok), így ott például nem kell egy másik appot/plugint meghívni jelszó beíráshoz. Meg a nevéből is következik, de tud autentikátor funkciót ingyen (Bitwardennél fizetős, mondjuk nem nagy összeg).
-
Astery
senior tag
Én is cross platform alkalmazásra tettem le a voksom: SafeInCloud. Évek óta használom. Hibátlanul teszi a dolgát.
-
Razzul
őstag
válasz Zsolt,72 #317597 üzenetére
Nagyon régóta pletykálnak róla, úgyhogy biztos dolgoznak rajta az Apple boszorkánykonyhájában. A legutóbb elvileg a saját modemjük problémái miatt halasztották, nagyon el akarják hagyni a Qualcomm alkatrészeket a telefonokból. A modem is egy ilyen függőség az ő oldalukon, de ez nehéz ügy lesz, mivel az új QC-s laptopokból is az látszik, hogy nem véletlenül piacvezető ebben a szegmensben a másik cég…
Stat crux dum volvitur orbis
-
fil
őstag
Én mostanában áttértem az apple keyringre, mivel Safarit használva ez a legkényelmesebb. Előtte SafeInCloudot használtam Win-en és androidon, de az Linuxon nincs így áttértem KeepassXC-re, majd mikor Mac-re váltottam folytattam Keepassiummal. Sajnos igazán multiplatform nincs, különösen, ha nem akarod a jelszavakat 3. fél szerverén tárolni.
-
noorbertt
őstag
válasz Zsolt,72 #317594 üzenetére
Windows-on is jól működik a jelszó kezelése iCloud app szinkronizálja rendesen. Chrome és edge kiegészítő jól működik, Firefox sajnos nincs de arra ott az asztali app.
1 dolog nem működik az pedig a családi megosztott jelszavak, azokat nem látja.
Remelem lassan csurog az új jelszó kezelőjük és akkor probléma megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest