Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz rankesz #308450 üzenetére
Lencsevédőt én nem ajánlom, rontja a képet, pláne ha rosszul teszik fel..Inkább egy olyan tokot (na tessék, magunk alatt vágom a fát ) ajánlok aminek a pereme túllóg a kamerán. Én a 11en sima átlátszó tokot használok, konkrétan mindent véd.
[Hasonlót mint ez itt]Btw hogyan tudod megkarcolni az alig pár hónapos telefon hátulját? 3,5 éve van nálam a 11, de sehol egy karc rajta, pláne nem hátul.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308447 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz rankesz #308450 üzenetére
Én tényleg nem akarok kötekedni és rosszindulatú lenni, de ezeket tényleg komolyan kérdezi? Időközönként felbukkan és olyan kérdései vannak hogy csak nézek. Kb. mintha azt kérdezné hogy kell levegőt venni vagy pislogni. Hangsúlyozom, tényleg nem támadás.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz dud998 #308454 üzenetére
Amúgy én is tok nélkül használom a 13 -asomat, csak üvegfólia van a kijelzőn. De tényleg olyan szinten tud porosodni mintha direkt vonzaná a szutykot a teló Vagy ennyire mocskosabb a levegő mióta almás vagyok de nem emlékszem, hogy korábbi telóim ilyen brutál szinten porosodtak volna, persze lehet a 3 lencse meg ott a kialakítás nem a legjobb koszolódás tekintetében és kb csak ezen a telón van ilyen elhelyezés.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz timelord1987 #308455 üzenetére
Én azt tapasztaltam, 13 Pro -nál, hogy a kijelző az k.va könnyen karcolódik a portól, a lencsék meg lehet rajta ujjnyi vastag por simán letörlöm(mikroszálas cucc) és semmi karc.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem. A por akkor karcol, amikor letörli, vagy amikor valami miatt nekidörzsölődik a lencsének. De ettől nem kell tartanod szerintem a jelen esetben.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Abban segítsetek légyszi, hogy lehet a némítást ütemezni? Este 21:00-tőle reggel 7:30-ig kellene.
A másik a csúsztatással írás ami kellene még.
Köszi előre is.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dud998
őstag
válasz AsakuraDave #308457 üzenetére
Nekem is rengeteg port összeszed a zsebemben. Teljesen mindegy mit csinálok. De mindig amikor hazamegyek, egy puha ecsettel leseprem és kész. 😉
-
HARDVERAPRÓD
Túl aggódod
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, ha régiót kell váltanom a telón hogy letölthessek egy appot /trenitalia/, utána visszaállíthatom magyarra, vagy akkor nem fog működi az app?
-
divan
őstag
válasz Fritz Teufel #308456 üzenetére
De egy nyelvválasztás szerintem messze van a fejlesztői beállításoktól.
-
addikt
válasz Sys85 #308420 üzenetére
Igencsak ez fog megoldásnak maradni, köszi!
Még nyugodtabban is veszek egy Xbox kontrollert, mintsem olyat, amikről nem is hallottam még korábban.———————————-
#308445 icecave: Nekem olyan üvegfóliát (sima, nem színezett) sikerült vennem, aminek a mérete szinte totálisan megegyezik magának a kijelzőnek a méretével.
Hajszálnyikkal nagyobb talán, hogy ha nem sikerül teljesen precízen felrakni, akkor még jó eséllyel ne érjen be valahol a széle a kijelző részébe.
[link] -
Redchucky
aktív tag
A kérdésem pontosítása: hogyan tudok feltelepíteni egy olyan appot, amit régió miatt nem? Régió váltás nem segített.
-
Redchucky
aktív tag
válasz burgatshow #308471 üzenetére
Fasza, köszi. Utazáshoz kellett volna.
Csak telón csináltam, de ezek szerint id-n sincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Iphone 15 Pro van saját topikja?
mást nem nagyon találtam,mintha kevésbé pörögne. -
jacis
nagyúr
Srácok kinek melyik magsafe powerbank vált be a legjobban?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jeni
félisten
válasz burgatshow #308476 üzenetére
Azt olvastam korábban,hogy a Pro verzió hajlamos melegedni,ezt szoftveresen megoldották-e és a lagolással mi a helyzet?
A sima 15-nél elvileg ott nincs melegedés vagy igen?
u.i.:
mi az ami még utólag jöttek elő,hogy azért,hogy mégse olyan igazi ahogy szertették volna? mi az ismert hibák amik előjönnek menet közben?
azért kérdem mert a Vodánál lejár a szerződésem és gondolkodom egy Pro-n.
ha nem feltétel a plusz 3. camera akkor a sima is érdekelhetne.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz burgatshow #308478 üzenetére
Van olyan az nem kell. Ez inkább akkor kell ha motorozom és berakom a tanktáskába és ott nem nagyon akarom hogy az usb csati esetleg megnyomódjon töltés közben. Nekem akkor is jó megoldás lesz ha nem annyira hatékony mint egy kábeles verzió.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Krethx
aktív tag
válasz jacis #308477 üzenetére
Swissten MagSafe kompatibilis powerbank, 10000 mAh
Ezt használom és meg vagyok vele elégedve. Egy dolgot leszámítva. Mindegy hány százalékon van az akku csak 80%-ra tölti fel és kikapcsolja magát.[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Facebook messenger saját hangjelzéseit nem lehet használni? Csak a ios saját hangjait használja üzenet érkezésekor. Hiába állítom be messengeren belül nem veszi figyelembe. IPhone 13 pro ios 17.2.1
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz MasterMark #308483 üzenetére
Ezt nem értem. Beállítom messengerben amit szeretnék de nem az szól hanem az ios gyári hangjai közül valamelyik.
-
aktív tag
-
bigrob
őstag
válasz bigrob #308300 üzenetére
Töröltem a gyári billentyűzetet és még így is naponta párszor visszaugrik swiftkeyről ha megnyitok messengerben vagy safariban egy szövegdobozt amibe beírok....
Hangsúlyozom, nem jelszavaknál, sima egyszerű szöveg beírásoknál.[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
BloodRay
veterán
válasz bigrob #308491 üzenetére
Ne félj engem is őrületbe kerget ez... Akárhogy állítom ebben a szerencsétlen rendszerben, hogy a swiftkey legyen az elsődleges, nekem is rendszeresen feldobálja az idióta naponta többször a gyári fostaligát normál szövegbeviteleknél (nem, nem jelszó, meg highsec...)
Lassan úgy vagyok vele, hogy meg kell szokni... "feature"...[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
bigrob
őstag
válasz BloodRay #308492 üzenetére
Eddig annyira nem zavart az elmúlt 1 évben, de most hogy próbálok megoldást találni rá már kezd egyre frusztrálóbb lenni.
Nálam az alany egy 14 pro max, nálad?Talán úgy lehet előidézni gyakrabban, ha pl messengerben megnyitok egy chatet és rögtön alulra tappolok és feldobja a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
addikt
válasz Zsolt,72 #308490 üzenetére
Nekem pár napja olyat csinált a Messenger, hogy gondolt egyet és nem akart értesíteni semmi üzenetről sem.
Gondolom frissült az app a háttérben és elszállt egy picit.Nyomtam a telefonnak egy hang fel + hang le + power gomb kombinációs újraindítást és helyrehozta szerencsére.
Szerk: Ha már az értesítéseknél tartunk.
Nincs mód olyasmire, hogy ha bármilyen értesítésünk van a telefonon, akkor attól függetlenül, hogy láttuk-e már vagy még nem, a képernyőn legyen láthatósága általános használat alatt is?
Csak mert ha már láttuk az értesítést, akkor zárképernyőről eltűnik, normál használat közben sem látszik, az meg általában sohasincs eszembe, hogy a bal-felső sarokból lehúzzam az értesítési panelt.
Még mindig az android működés van az agyamba érve, hogy elég volt csak a jobb-felső sarokból húzni és ott a szokásos gyors-gombok mellett láthatóak voltak az értesítések is egyúttal.
Itt meg külön kell húzgálni ebből a sarokból és a másik sarokból is.[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
hali, hogy lehet a legegyszerűbben elérni egyfajta androios néma módot? ugye alapvetően kapcsolóval, cseng és rezeg, pirosba állítva meg vagy rezgő mód vagy néma (épp az ahhogy a haptikus jelzésekben van) ugye a csengő módban nem lehet a csengést nullára tenni.
van erre egy jó fókusz? vagy mindig be a menübe és válogatni a haptikus rezgésmódok közül ha rezgőről némára akarom állítani. illetve azért kérdem így hogy az értesítések ugyanúgy jöjjenek mint a többi módba -
Ringman
nagyúr
legutóbbi frissítés után tragédia az értesítés (15 pro), telegramnál ki sem jelez, gmailes app üzenetei feloldás után sem olvasható, csak van 10+ új üzenete érkezett szalagcím.
egyéni probléma, vagy másnál is előfordult ez?
#308501 BigBlackDog
köszi, megpróbálom, nálam nem volt még ilyen, újraindulni a telefon csak frissítéskor szokott, nem kapcsolom ki.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest