Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz lugosi #308548 üzenetére
Én fel se veszem az ilyen hívásokat. Ha tudom hogy keresni fognak (pl munkaügyben) akkor azt természetesen felveszem de az meg ugye csak belföldi szám lehet.
Na mindegy, a lényeg hogy mindenki figyeljen oda.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok! Egy évvel ezelőtt itt vásárolt használt iPhone 12 pro, akkor vadonat új akkumulátorral, azonban most már csak 89%-os. Ennek mi lehet az oka, esetleg széria hiba, vagy az utólag betett aksival lehett baj? Illetve valakinek van személyes tapasztalata hova lehetne vinni cserére, ami megbízható? ( Csongrád megye előny lenne ) Előre is köszönöm a segítséget.
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
burgatshow
veterán
válasz SSJmeszes #308557 üzenetére
A gyári akku szöveget akkor higgye csak el, ha arra szerződött boltban cserélték (iStyle, iCentre, Appsolute CareCenter stb.).
MInden egyéb esetben nem gyári és ezt támasztja alá a 89%-os gyors merülés. Az enyémbe még az originál akksi van, 1,5 éves, 87% és nem merül gyorsan. Kapacitása kevesebb nyilván, de 1 nap bőven megvan (13 mini).
[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Egy iphone-on tárol összes fotó fel van töltve icloud-ba. Jelenleg ha törlök egy képet a telefonról, akkor az a icloud-ból is törlődik. Van e arra valami beállítás, hogy az icloud-ban megmaradjanak, és onnan ne törölje?
Intel & ATI
-
-
Stonerice
őstag
sziasztok !
Újraraktam minap a win11 et pár év után... és az lenne a kérdésem , hogy honnan melyik verziójú iTunest rakjam fel hogy végre működjön is?
Microsoft store-ban vannak hasonló értékelések miszerint nem működött.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Pyttawrx #308558 üzenetére
Wifi is, 4g is, kilépek mindenhonnan.
Most már csak 88%..."Csúcsteljesítmény leadása
Az iPhone akkumlátorának kémiai öregedése miatt észlelhető esegleges teljesítménybefolyásoló tényezők ellensúlyozása a beépített dinamukus szoftver- és hardverrendszerek segítségével."YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
arpi6k
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Intel & ATI
-
válasz burgatshow #308566 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
Fontos tudni, hogy a hívószámot is hamisítják, tehát mostanában a kijelzett szám sem valódi. Még azt sem lehet tudni, hogy melyik országból hívnak, mert bármilyen számot generálhatnak.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
sipoczgabor
tag
Én most a google driveot használom pcről pár kép meg fájl átvitelére, akár fordítva is, de ugye manuál az egész tippre. Hátha valaki másnak is megtetszik
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Ilyet még nem láttam, tapasztaltam!!!
Adott egy iPhone 15 Pro telefon, rajta a hozzátartozó és az általa lefrissített legfrissebb szoftver (17.2.1). A készülék rendszere egy iPhone 11-ről lett átrakva.
Az áttelepítés sikeresen végrehajtódott. A telefon jól működik.
Lenne egy gond azért vele!
A gond a telefon alkalmazással van. Néhány esetben egy név kimenő hívásakor összekapcsol más névvel. Így egyszerre akarná hívni a két nevet! Például, ha Tóth van hívva, akkor a Kovács-ot is hívni akarja.A két név semmilyen látható kapcsolatban nincs egymással. Nem egyezik semmilyen eltárolt adata sem!
Ebben az esetben az előzményekben például így jelenik meg: Tóth & Kovács
Át lett nézve a Kontatk-ok listája. Minden név csak egyszer szerepel benne, illetve minden adat egyedi benne (tehát nincs benne két azonos).
Mi lehet a gond? Tapasztalt már valaki hasonlót?
Hogy lehet megoldani ezt a gondot? -
válasz Sungoo #308570 üzenetére
A Google Fotók egy esetben csinálja ezt, ha a felszinkronizált fotót fizikailag törlöd a készülékről...
Azt a funkcionalitást, amit szeretnél a következő pont elindításával lehet elérni:
Google Photos / Beállítások / Hely felszabadítása
Ez törli a készülékről (de csak onnan) mindazon fotót és videót, ami már fel van szinkronizálva a Felhőbe.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Fritz Teufel #308569 üzenetére
Azok valódi számok, csak a hálózatüzemeltetők közötti átadási/átirányítási rendszerben lévő gyenge pontokat használják ki. Ha visszahívod a számot, már a valódi tulajnál csöng ki, aki amúgy semmit sem tud róla, hogy a telefonszámát használták.
-
Sza_Sa
senior tag
Ha valaki tud, segítsen:
hogy lehet ios17 alatt bevásárló listát létrehozni az emlékeztetőkben? Nálam az új lista létrehozásánál nem jelenik meg a listatípus.
Apple supporton néztem, de nekem ott szűrők jelenik meg.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
esbii22
őstag
17.3 tölthető
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van olyan lehetőség, hogy egy általam kiválasztott appot csak face Id-vel lehessen megnyitni? Ha fel van oldva a teló akkor se tudják megnyitni azt az appot.
-
-
válasz Sungoo #308588 üzenetére
Semmi gond, engedjük el.
A többieknek írom, hogy ebben a pillanatban kiválasztottam azt a lehetőséget, amit előbb írtam.
Az iPhone-ról 905 fotó/videó törlődött, miközben a Google Fotókban ott maradt minden.
Utolsó üzenetként azt kaptam, hogy az Apple Fotókban a Nemrég törölt elnevezésű egyéb Albumból (is) töröljem ezeket az eltávolított elemeket.
-
SSJmeszes
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget.
A gazdája úgy döntött, hogy holnap felhívja a szegedi iStyle t. ( Rájuk lehet bízni ezt egyébként? )YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Protezis
őstag
Ha LG C3-ra (OLED TV) iPhone 13 pro-ról Airplayen kitolom a Fotók appból bármelyik videót, vagy akár csak képet, a TV átáll DolbyVision-re. Mivel ezek nem DV tartalmak, túl világosak a TV-n. Semmit nem találok erről neten, hogy lehet ez?! Kérdeztem OLED topicban, Redditen, semmi válasz.
[ Szerkesztve ]
-
sipoczgabor
tag
Hali akkor mivan, ha elvileg magától frissít mindent, gyakorlatilag appstorebol manuálisan kell indítani, (na de már most lehet kapok róla legalább értesítést hogy van frissítés) illetve szoftverfrissítést is csak a fórumról tudom
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz sipoczgabor #308597 üzenetére
A szoftverfrissítési értesítés nem mindenkinek érkezik egyszerre, pár napos csúszás az értesítések között simán normális. Volt, amit nekem is csak 2 nappal a megjelenés után jelzett (direkt nem kerestem rá manuálisan, miután itt olvastam róla, mert kiváncsi voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest